Sotimaan lähteneet terroristit tulee takaisin

HölmölässäTätä

Mikä maa tämä Suomi on, kun täältä on lähtenyt porukkaa sotimaan ja vielä terroristien riveihin ?
Nyt näitä tappajia ollaan haalimassa takaisin kuin olisivat kunnia veteraaneja ja varmaankin he pääsevät itsenäisyyspäivänä pressan vastaanotolle. Oikeasti nyt olisi paikallaan, että nämä takaisin tulevat terroristit järjestäisivät kunnon karnevaalit missä persesuolenpätkiä lentelisi ympäri katuja näin variksille riittäisi nokittavaa. Ottaako viherkommarit mitään vastuuta tuohon terroristien takaisin haalimiseen ? Ottaako viherkommarit vastuuta, kun nämä terroristit tekevät jotain terrorismia täällä ja ihmisiä kuolee ? Osallisttuuko viherkommarit ottamaan näitä terroristeja kotiinsa asumaan ?

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikämaasuomi

      kurkunkatkojien toipilas maa

    • Tosivihreä

      Minä ainakin seison lentokoneessa jos terroristit eivät pääse takaisin Suomeen.

      • Kannattaa seisoa siellä toisessa päässä, niin eivät pääse terroristit takaisin Suomeen :-)

        Huono puoli , että "siellä toisessa päässä" saattaa saada lentoliikenteen häirinnästä oikean rangaistuksen, toisin kun tässä humanistimaassa, jossa jokainen naapurin Aino Pentele voi "syvässä tuntemisen tilassa" tehdä mitä tahansa terrorismia mitättömän rangaistuksen takia.


    • SompanssitKelassa

      No niithän on tullut jo takaisin pyhästäsodasta ja eiköhän ne loputkin tule, vedoten johinkn viherkommareiden, demareiden ja muiden suvakkien allekirjoittaman peruuttamattoman pyhänsopimiksen varjolla....

    • vihersuvakit

      Mitali ja rintamamies eläke. Tapporaahaa suoritustenmukaan!

    • SelväSe

      Älä anna niitten tulla takasin dumppaa ne pois

    • huonojatekoja

      Suomen poliitikot tuhoavat oman kansansa tekemisillään. Ei mitään rotia.

      • OnkoPakkoOllaHölmö

        Suomen hölmöläiskansa on se joka tuhoaa oman kotimaansa hölmöllä äänestämisellään. Päättäjämme on valittu äänestäjien antamilla äänillä joten turha syytellä näitä päättömiä poliitikkoja joille kotimaa ei merkitse yhtään mitään. Katsotaan sitten kun terroristit laittavat karnevaalit pystyyn, siinä silloin paskaa lentää ja persesuolenpätkiä ilmasakeana.


      • 123f123123f

        En usko että vaalit on vaikuttaneet mihinkään, valta kaapattiin eu tulosten yhteydessä jonka piti olla alustava ennakkoäänestys eikä oikea äänestys.

        Saman aikaa tapahtui suuri pankki puhallus jonka yksityiskohtia en tarkasti tiedä. Markka devalvoitiin, yritykset varastettiin rehellisiltä omistajilta jne.

        Siitä lähtien peto ihmiset on jatkaneet toimia pysäyttämättä. Pian, erittäin pian tulee tapahtumaan se kun mulkku peto ihmiset työ kirveensä kiveen ja siitä lähtee sitten tämä isompi sota puhkeamaan.


    • Ulkoistetaan

      On poliitikot sitten järkyttyneitä kun kansalaisia silpoutuu terroristin hyökkäykseen.
      Suomeen voitais perustaa terroristi armeija niin varusmiespalvelun saisi kokonaan lopettaa kun tänne tulee valmiiksi koulutettuja sotilaita ja näin näillä miehillä olisi työtä mihin he on jo koulutettu ?

      • IslamKylässä

        Tai lähinnä haluaako Islamin mukaisen terroristikoulutuksen vai Suomen armeijan.... saahan uskonnonopetuksenkin valita......


    • Harha-Ahonsisko

      En usko että nämä suomalaiset SS-miehet enään palaavat, lähes kaikki jo kuolleet vanhuuteen.

      • KanattaOllaKiitollinen

        Kaikki kunnia maamme pelastajille vaikka he olivatkin SS-miehiä niin hyvin he asiansa hoitivat ja maamme pelastui miehitykseltä. Ole sinäkin pirun harha kommaripaska vain hyvilläsi ettet ole nyt siperiassa suota kuokkimassa.


    • Aamuunastikaljaa

      pääministerikin räksyttää julkisuudessa että eivät ole isis veteraanit tervetulleita takaisin tänne suomeen mutta samalla kiskoo housujaan kinttuun että nämä kiihkomusut saavat vapaasti vetää jukaa porukalla kannikkaan. ihmeellistä kaksinaismoraalia vai vaan niitä kuuluisia kansainvälisiäsopimuksia

      • HölmölässäTätä

        Ihmettelen miten rikolliset terroristit saavat kulkea vapaana ja heitä jopa aletaan elättämään veronmaksajiemme piikkiin ? Olen aina olettanut, että rikolliset murhaajat kuuluvat aina vankiloihin eikä heitä noin vain päästetä ihmisten kanssa tekemisiin ? Tarkoitetaanko nyt että olemme sotatilassa ja siksi olemme lähettäneet sotilaita taistelelemaan jonnekkin terroristijärjestön riveihin ?
        Nämä terroristit jotka nyt ovat palaamassa takaisin he ovat osallistuneet mitä hirveimpiin murhiin ja ihmisten teloituksiin onko jokin velvollisuus ottaa heidät takaisin, eikö kansalaistemme turvallisuus merkkaa enää mitään näille poliitikoilemme ?


    • umpikuja

      Vihreiden maahanmuuttopolitiikka on tullut tienpäähän. Typeryys johtaa aina umpikujaan.

    • jukkahonkamäki

      Vituksi täällä menee kaikki,omat nilkit eivät uskalla päättää mitään.Mihin vielä joudutaan näitten mulkkujen/suvakkien johdolla,eikö millään ole enään mitään väliä!

      • Harha-Ahonsisko

        Loppu tälle persujen uudistamalle maahanmuuttopolitiikan uudistukselle.


      • IslamPoisSuomesta
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Loppu tälle persujen uudistamalle maahanmuuttopolitiikan uudistukselle.

        Loppu Islamilla aivopestyjen viherkommareiden, demareiden ja muiden suvakkien maahanmuuttopolitiikalle jot hoidetaan, lentokoneissa seisomalla, näkemällä naisia ja lapsia kehitysmaamuslimi matujen teltoissa, estämällä poliisia tekemästä työtään kun palauttavat näitä euroopanlaajuisessa kehitysmaamuslimi invaasiossa tulleita matuja.


      • 1111122222

        Ei vittu mene petterille perille, että siniset ja persut ovat kaksi ei puoluetta.


      • Harha-Ahonsisko

        Nykyään mutta kun tämä täydellisen epäonnistunut uudistus tehtiin ne olivat yksi ja sama puolue.


      • Orpo-vastuullinen
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Nykyään mutta kun tämä täydellisen epäonnistunut uudistus tehtiin ne olivat yksi ja sama puolue.

        Orpo oli vastuullinen sisäministeri jonka olisi kuulunut palauttaa läpsyttelijät takaisin turvalliseen lähtömaahansa Ruotsiin

        Ei kenelläkään muulla ollut toimivaltaa tässä asiassa vaikka jankkaisit tuhat turhaa viestiä taas asiasta


    • Hölmölässä

      Miten paljon täällä tarvitaan uhreiksi joutuneita kansalaisiamme ennenkuin poliitikoilla alkaa pollassa säteilemään, että mitä tuli tehtyä ja luvattua ? Terroristi on aina terroristi eikä miksikään paremmaksi muutu sen tietää jo lapsikin.

      • SuomeenVaiKuoleen

        Varsinkin nyt lapset tietävät sen oikein konkreettisesti.....


    • HölmölässäTätä

      Hölmölän päättäjät eivät vain käsitä mitä vahinkoa he aiheuttavat kansallemme ja lapsille ?
      Lapsien raiskarit saavat läpsytellä vapaana eikä mitään estettä ole tehty näitten poistamiseksi ja kansa maksaa näitten terroristien elämän täällä ? Onko mukava mennä töihin kun tietää mihin sitä verorahaa käytetään ja lisää on verojenkorotuksia paljon tiedossa.

    • hyvinkoulutettu

      Nämä isissankarit tulee turvaa vihreiden lalifatin..

    • HölmöysKoituuKohtaloksi

      Eivätkö poliitikot käsitä edes sitä että nämä terroristien riveihin lähteneet he ovat parantumattomia tappajia sillä ei normaali ihminen lähde tappamaan ketään huvin vuoksi, kun on ensin tullut tänne hakemaan turvapaikkaa. Turvapaikanhakijoista on suuriosa näitä terroristeja ja saamme siitä vielä paljon harmia ja nämä mitkä näitä tappajia on tänne haalineet saavat itse vielä surkean kuoleman.

    • Tukekaamme

      Tietenkin maamme kansalaiset voivat palata takaisin kotiin. Olisi tyhmää sopeuttamista jos lähtisimme arvostelemaan heitä. Heillä oli varmaan painavat syyt ratkaisulleen, mutta ovat nyt ymmärtäneet ettei valinta ollut paras mahdollinen. He tarvitsevat sekä henkistä että rahallista tukea voidakseen hyödyllisinä kansalaisina osallistu yhteiskuntamme rakentamiseen.

    • AutetaanKaikkia

      Täysi tuki näille Isisin joukkoon lähteneille terroristeille ja mielestäni he ovat nyt oikeita maamme pelastajia. Mitä ilmeisemmin presidentti kutsuu nämä sotaurhot itseinyyspäivän vastaanotolle ja jakaa heille urhoollisuus mitalit tuosta oruteostaan. Me suomalaiset saamme olla kiitollisia, että saimme maahamme nämä rohkeat sotilaat ja heille pitää järjestää veeteraani eläke loppuelämäkseen.
      Elättettiin täällä nekin evakkosiirtolaiset joita tunki tänne sodan jälkeen ja nyt olemme velkaa tuosta ja saamme nyt hoivata näitä maahamme tulleita terroristeja siitä velasta.

    • vihreätonsyöpä

      He ei ota mistään vastuuta ja kaikki on yksittäistapauksia vaikka olisi jo tuhannes tapaus.
      Vihreä logiikka pelaa niin että kaikkia pitää suvaita mutta ei suomalaisia eikä etenkään konservatiivisia.
      Vihreät ovat yksi mätäpaise suomessa joka tuhoaa tätä maata sisältä käsin kuin yksikään sota koskaan ulkoa päin.

    • koviasikiää

      Mites isisten morsiamet? Kintut levällään vain terroristeille...

      • TerrorismWellcome

        Somalinveljen kaverit palaa ”kotiin” pyhästä sodasta. Järjestääkö Islamilla aivopestyt viherkommarit, demarit ja muut suvakit tervetuliaiskonsertin ”sotaveteraaneille” ja muistojuhlan niille jotka ei pääsekkään enää takaisin ikuisenelatuksen statuksella holtittomasti lisääntymään yhteiskunnan piikkiin.....


      • morsiamia
        TerrorismWellcome kirjoitti:

        Somalinveljen kaverit palaa ”kotiin” pyhästä sodasta. Järjestääkö Islamilla aivopestyt viherkommarit, demarit ja muut suvakit tervetuliaiskonsertin ”sotaveteraaneille” ja muistojuhlan niille jotka ei pääsekkään enää takaisin ikuisenelatuksen statuksella holtittomasti lisääntymään yhteiskunnan piikkiin.....

        Suvakit vain tarjoo impiään.. Ei tuhattaneitsyttä..


    • harjoitelleet

      Islam Suomessa, kalifatissa on trenatuille kurkunleikkaajile käyttöä..

      • HombepeGGa

        ViherVasuriSuvakit haluavat Suomesta kunnon Homofaatin, jota johdetaan DTM:stä käsin.


    • IslamKelassa

      Eiköhän nämä Suomeen palaavat terroristikin ole ”yksittäistapauksia” jotka tarvitsevat ikuisenelatuksen statuksen turvapaikan ja oikeuden lisääntyä holtittomasti kuten omissa kehitysmaissaan ja varsinkin jos ovat onnistuneet saamaan jo Suomen kansalaisuuden..... Niistähän on suuri apu ”uskonoppineille” kun rakennetaa radikaalia uutta sukupolvea Islamilaista kalifaattia varten Suomeen....

    • PunaJihad

      Vasemmisto toivottaa nämä soturit tervetulleeksi riveihinsä, onhan aseellinen vallankumous aina kuulunut SKP:N ja perillisten ohjelmaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe