Toimittajat eivät uskalla haastaa ydinvoimayhtiöitä - siksi airokalat

RAUHAEINATOLLE

Ihan ensin on todettava, että tämä palsta on nyt sitten, sanan- ja mielipiteidenvapauksien vastakohta, eli yksi äärioikeistolaisen urkinnan ja vakoilun väline, joten vapaata keskustelua, vapaassa demokratiassa, ei Suomessa enää ole, sillä sen edellytyksenä ovat aidot sanan- ja mielipiteidenvapaudet, joiden vastakohta, rekisteröitymispakot ovat.

Sitten monikansallisten tuhomonopolien, eli ydinvoimayhtiöitten, pakenemisesta airokalojen ja luonnollisten maanjäristysten taakse. On erittäin surullista, että toimittajat ovat niin konservatiivisia, (äärioikeistolaisia), että pitävät, ydinvoiman vastustamista vanhanaikaisena, eivätkä kykene erottamaan, ydinvoimayhtiöitä, eli ihmisten aiheuttamaa, radioaktiivista säteilyä, ydinvoimalakatastrofeissa, luonnollisista maanjäristyksistä, jotka eivät ilman ihmisten rakentelemia ydinvoimaloita, tuota ydinvoima-säteilykatastrofeja.

Joditableteista ei ole apua, kun maailma tuhoutuu ympäriltä. Tuhon jarruttaminen edes, toisi vähän lohtua, jos olisi sellainen aito demokratia, jossa toimittajatkin eläisivät reaalimaailmassa ja uskaltaisivat, haastaa ydinvoimamonopolit ja ihmisillä olisi, aidot sanan- ja mielipiteidenvapaudet, poliisivaltion, eli äärioikeistolaisten, rekisteröitymispakkojen sijaan.

Ja hei, en laita sitä linkkiä rauhanpuolustajien sivuille, ettei tarvitse pitää sitä uhkana, vallalla olevalle äärioikeisto-konservatismille ja poistaa. Suomi oli aito demokratia, tälläkin palstalla, oli hitunen sananvapauksia, nyt ei enää niitäkään.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AidotSananvapaudetVasL
    • uusavutontakitinää

      Miksi ydinvoiman vastustajat eivät yritä tehdä ydinvoiman aiheuttamille ongelmille mitään? Ydinvoima-ala pyrkii koko ajan ratkaisemaan ydinvoimasta aiheutuvia ongelmia. Ongelmat eivät ratkea kieltämällä ydinvoima tai luopumallla siitä. Kun ydinvoima on kerran otettu käyttöön, hallittua paluuta aikaan ennen ydinvoimaa ei ole, vaikka miten kitistäisiin.

    • RAUHAEINATOLLE

      Kyllä ydinvoimasta voidaan luopua. Ei se ole mikään arvovalta-kysymys, vaan tahtotila.

      Ydinvoimasta luopuminen, on mitä suurimmissa määrin, "ydinvoimasta aiheutuville ongelmille" - kaiken mahdollisen tekemistä.

      Mitään "paluuta aikaan ennen ydinvoimaa" - ei ole ydinvoimasta luopumallakaan, mutta kyllä sillä voidaan hidastaa, elämän tuhoutumista maapallolla ja vielä suurempi merkitys, sillä on toivon antajana ihmiskunnalle, että edes yritämme.

      • uusavutontakitinää

        Pahasti vihertävä teoria on kaukana käytännöstä. Suomen käyvien ydinvoimaloiden loppusijoitukseen kuluu 100 vuotta. Luopumiseen ei riitä, että voimalat vain pysäytetään. Maailmassa on noin 500 ydinvoimalaa. On kova työ keksiä, miten ne loppusijoitetaan. Jos on intoa vastustaa, on löydyttävä myös intoa keksiä ratkaisuja.


    • dfgdfgdf

      Fuusiovoimalla tuotettu ydinenergia lienee tulevaisuutta. Eikä tästä varmastikaan uutisoitaisi jos olisi vasta kokeiluasteella. Todennäköisesti rakennetaan jo voimalan prototyyppiä;

      https://dynamic.hs.fi/2018/iter/index.html

    • EIYDINVOIMAAKIITOS

      Mitä nyt järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, ei keksisi "uutta", millä rahastaa valtioita ja tavallisia ihmisiä. Ydinvoima kokonaan pois ja paluu luonnolliseen energiaan, siinä ovat ihmiskunnan pienet mahdollisuudet, muita ei ole.

    • Miksi_haastaa

      Miksi ydinvoimayhtiöt pitäisi "haastaa"?
      Viime viikolla juuri todettiin, että Euroopan alueelle pitäisi rakentaa kymmeniä uusia ydinvoimaloita, jotta estettäisiin maapallon ilmaston lämpeneminen. Ei ole muita keinoja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On realismia todeta että ydinvoima on sopiva siirtymäkauden sähköntuotannon keino matkalla fossiilisista uusiutuviin. Viides ydinvoimala vain olisi pitänyt hommata muilta kuin Arevalta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ydinjäte on olematon ongelma verrattuna hiilivoimaloiden ilmakehään holtittomasti päästettyyn saasteeseen, joka aiheuttaa vuosittain kymmenien tuhansien ihmisten ennenaikaisen kuoleman. Ydinvoimalasta tulee uskomattoman pieni määrä kaikkein vaarallisinta ydinjätettä. Sitä ei olisi pakko haudata peruskallioon. Riittäisi ettei mikään terroroistijärjestö pääsisi siihen helpolla käsiksi, eli viidenkymmenen metrin syvyys olisi helposti valvottavissa. Suurin osa jätteestä on vaaratonta kolmessa sadassa vuodessa. Valitettavasti hysteerikot tietävät säteilystä kaikkein vähiten, eikä heillä ole alan koulutuksesta tietoakaan.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe