Putinin kohtalo värivallankaappauksessa ?

serkeiviipurista

Mikä on mielestänne putinin kohtalo jos viimeinkin lähivuosina saataisiin venäjälle johdon vaihto ja putin-lavrov ym. kansan oikeuksien tallojat syrjään.

1. Kansainvälinen tuomioistuin tuomitsisi putinin elinikäiseen vankeuteen rikoksista omaa kansaa kohtaan sekä sotarikoksissa mm. georgiassa, kaukasuksella ja ukrainassa.

2. Venäjän uusi hallitsija nykyisestä oppositiosta langettaisi putinille tuomion joka johtaisi siperiaan työleirille.

3. putin kokisi El Ducen (=mussolini) kohtalon ja kansa hurraisi,virtsaisi ja syljeskelisi punaisella torilla aivan kuin 40-luvulla mussolinin päälle.

4.putin vain yksinkertaisesti häviäisi kartalta eikä kukaan tunnustaisi minne entinen diktaattori on kuopattu, aivan kuin stalinin uhrien kohtalot 30-luvulla.

5. Putin kokisi samanlaisen lopun mikä tapahtui hitlerille keväällä 45.

Arvon lukiani, minkä luulette olevan näistä vaihtoehdoista todennäköisin vaihtoehto ?
Oma arvioni on että vaihtoehto nro 3 on todennäköisin!

53

1233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki.loksahtaa

      Tuntuu siltä että vain tyttären junailu presidentiksi takaisi leppoisat eläkevuodet.

      • novisyc

        Yksi varteenotettava vaihtoehto on että putin tapetaan salamurhalla jollakin esiintymis kiertueella.
        Tällä julmurilla nimittäin riittää vihamiehiä.

        Huokaisiko eurooppa ja muu maailma helpotuksesta jos sama myrkky surmaisi puuttinin mitä hän käytti Skripalien myrhayrityksessään ?


      • Anonyymi

        Eiköhän siellä uusi diktaattori olisi taas, Eihän venäjä muusta hallinnosta tiedä!! Tosin ne vaihtuis monesti !! Venäjä on kuitenki heikko kauan. !!


    • niinkatos

      Älä unta näe. Venäläinen kaipaa putlerin kaltaista "vahvaa" johtajaa joka mielellään mm. kiusaa pienempiään. Sanokaas mitä järkeä on esim. lennellä ruotsalaisten koneiden siivellä?
      Pelkkää aivotonta kiusantekoa, kun ei osata tehdä normaalia yhteistyötä. Käytetään voimaa niin kuin luolamiehet, kun ei muuhun kyetä.

    • Pakkopysyävallassamuuten

      No mikä seuraus historiassa yleenäkkään on diktaattoreille ollut?Palkankorotus ja papukajanmerkki.Sen takia he tahtovat pysyäkkin vallassa kun tietävät mikä kohtalo odottaa.Syyria nyt Venezsuela.Hirsipuu odottaa kuten Husseinia.

      • Anonyymi

        "Suomalainen on rys-sän ja ihmisen risteytys."

        - Martti Innanen , (1931 - 2014).


    • Näinkäy

      Jos tulee vielä tuo suuri sota ja Itä häviää,niin silloin niiden johtajille ottaa ohrakyrsä mutta jos he voittaa ,suuria ongelmia onkin tiedossa Lännen johtajille. Vähintään gulakilta ei välty kukaan lännenupseeri,ja muut jotka on itävastaisia. Ja kuolemantuomion saa kaikki jotka lahdanneet itäihmisiä omasta halustaan,vain sotaan pakotetut saa vapautuksen.

      • VastuunPakoilija

        Älä huoli.

        Venäjä joutuu äärimmäisen julmista rikoksistaan kyllä vastuuseen.


      • Vastuutonpakoilija

        Valitettavasti, Suomi kuului häviäjien joukkoon Natsisaksan kaaduttua.

        Tulevaisuudessa, Suomi kuuluu yhä häviävien joukkoon, mutta silloin minä en ole maksamassa enkä kärsimässä korvauksia. Kaiken kaikkiaan todellisuus voittaa aina viimekädessä harhat.


    • toivotaannäin

      Itse veikkaan että Hermann Göringin kohtalo on oleva myös V.Putinin kohtalo.
      Kansa ilkkuu tyytyväisenä Venäjällä että siitäs sait, kelmi.

    • Anonyymi

      entäpä jos putinille annettaisi sellainen myrkky coctail jossain tilaisuudessa että julmurille nousisi paiseita ja oppositio sanoisi että kyseessä on vain allerginen reagtio.
      jos tällä konstilla ei tästä päästäisi eroon kuinka olisi jonkinlainen" vahinko" pienoissukellusveneen uppoamisella itämeren pohjaan mukanaan putin !

    • Anonyymi

      Ei alottaja tiedä Putinista mitään muuta kun valtamedian kertoman kuvan. Jos Putin ei olisi tullut valtaan, ja vetänyt Venäjää pois kaatumisen partaalta, olisi todennäköisesti Venäjä kaatunut, tullut sisällissota, ja en tiedä olisiko Suomeakaan enää.
      Ehkä tuhat henkeä menehtyi -90 luvun yrityssodissa, mutta miljoonien henki säästyi, kun sisäiset kiistat saatiin sovittua, ja vakaus saatiin maahan, ennen näitä mielenosoituksia.

    • Anonyymi

      Turhaa spekulointia. Putin sulkee internetin ulkomaisilta vaikuttajilta ja tarjoaa tilalle Putinetin. Vain meillä Suomessa jatkuu ulkomaisten verokiertofirmojen kulta-aika. Arvatkaa maksavatko veroja lainkaan nämä goglet, amazoonit ym. Meidän omaa kaupan suomalaista rakennetta on ajettu alas jo vuosikymmeniä, koska kulurakenne on niin erilainen. Suomalaiset maksavat verot, jenkit jotain pikkuhiluja. Ennen Sanoma määräsi mainosmarkoista, nyt ulkomaiset yhtiöt.

      • Anonyymi

        ...no jos siellä ulkomailla on niin etevää ja ihanata ihanata ihanata niin miksi ihmeessä pyörit vielä näillä palstoilla ? Jos tietäisin paikan missä kaikki on hyvin niin tukka putkella lähtisin enkä taakseni katsoisi ... vaan taitaapi olla kuitenkin niin että pirtissäni asustelen niin kauan kuin jaksan puuta uuniin touhuta....tai ulosottomies maksamattomista veroista ulos kantaa...


    • Anonyymi

      Minkä takia Zelensky kutsuttiin Jerusalemiin(!), ja Putin kävi Suomessa? Syy käymiselle oli helppo perustella: talous jutut ja yhteistyö, kuten aina. Mitähän muuta taustalla?
      Mitä tekemistä Israelilla on Ukrainan ja noiden uusien alueelle muodostettujen valtion alkujen kanssa?

    • Anonyymi

      "Oma arvioni on että vaihtoehto nro 3 on todennäköisin"

      Toiveajattelua.

    • Anonyymi

      Operaatio Valkyrie nro 2.0 niin että tällä kertaa se onnistuu!
      Tähän on laitettava toivomme että riittävän osaava porukka junailee salaliiton impotentti ja dementikko putlerin pään menoksi eikä haittaa vaikka putlerin lähipiiri häviäisi samassa räjähdyksessä.
      On hyvin paljon luultavaa että muutamien vuosien takaisten komentajien yllättävät kuolemat lyhyenajan sisällä olivat sen hetkisen salaliiton paljastumisesta johtuvia ja putler toteutti putinin vainot.

      Kun mainitsin tuon sanan dementikko jokainen asiaa ymmärtävä tietää että jossain vaiheessa dementiaa tulee agressiivinen vaihe ja lääkitystä on syytä muuttaa että potilas saadaan rauhoittumaan ja nyt "kalsarimyrkyttäjällä" on sellainen vaihe jossa lääkitys ei ole taudin kuvaan nähden ajantasalla.

    • Anonyymi

      Putin nyt on vain keulakuva, duuma on täynnä saman mielisiä venäläisiä, toiset hullumpia, toiset suvaitsevaisempia.
      Seuraava voi olla vielä jyrkempi, vaikkapa zhrinovski.

      • Anonyymi

        Oikein. Venäjä eristetään muista, tietysti Kiinasta ja intiasta ei voida sitä tehdä , koska ovat ystäviä.
        Ei sellaisen kansan kanssa voi olla kanssakäymisissä. Se on todella vaarallista.


      • Anonyymi

        ...Herra varjele , se jos nousee kuopastaan , se Zirinovski.... silloin ollaan heikoilla....


    • Anonyymi

      Ei ei. Et tunne venäläistä sielua. Se kaipaa vahvaa ankaraa johtajaa, on aloitekyvytön, perso alkolle, turtuu kohtaloonsa. Ei se kansa nouse diktaattoria vastaan ja vallassa on aikanaan uusi pahis.

    • Anonyymi

      Toivoisin putinille saddam husseinin kohtaloa, likaisesta maakuopasta kuset housuissa löydettäessä ukko vietäisiin punaiselle torille ja langetettaisiin hirttotuomio sotarikoksistaan.

    • Anonyymi

      Onko Venäjästä tulossa toinen Pohjois-korea näyttää olevan Putin näyttää ohjaavan kansaa sata nolla HUH.

      • Anonyymi

        Venäjä osaa kiemuroida pois vaaratilantessta.


    • Anonyymi

      Hyvä vaihtoehto arvaus on mielestäni "Nico" ja Elena cauescun tyrannian ja kansan varojen ryöstön loppu joulukuun 25 päivä 1989 kun heidän läheisimmät turvamiehet raahasivat kivimuuria vasten ja ampuivat molemmat.
      Elena oli kysynyt ennen pikatuomiota "miksi teette tämän meille?"

      Olisi se upeeta jos kansalliskaarti tekisi saman kremlin muuria vasten.
      Muutaman viikon päästä muuriin tulisi kyltti jossa lukisi venäjäksi, englanniksi, Suomeksi, Ukrainaksi sekä saksaksi" Tässä kohtaa euroopan viimeinen diktaattori kohtasi tilinteon hetken. Kiitos euroopan pelastajille. Teitte mitä teidän piti tehdä."

    • Anonyymi

      Näin upean unen viime yönä.
      Olin moskovan punaisella torilla turistina ja kremlin muurin luona huomasin suuren ringin ihmisiä jotka hurrasivat ja huutivat jotain venäjäksi jota en ymmärtänyt.
      Kävelin porukan luokse ja huomasin että kansa oli laittanut putinin ja lavrovin "kylmäksi" ja venäläinen puliukko stolisnaja pullo repaleisen takin taskussa oli juuri ottamassa putinilta mustia nahkakenkiä itselleen jotka olivat juuri sopivat pultsarin jalkaan ja tälle yleisö hurrasi ja taputti.
      Heräsin siihen kun itsekkin taputin ja huusin slava ukraine !

    • Anonyymi

      4:s on hyvä

    • Anonyymi

      Kaikkia sitä ennen,ukraina kuristetaan henkihieveriin.Kylmäjärkiset kuristaa.

      • Anonyymi

        Muista nyt se välilyönti pilkun ja pisteen jälkeen, vaikutat ihan sivistymättömältä tuolleen...Ja Ukraina isolla alkukirjaimella jne.
        Lause "Kaikkea sitä ennen" ei ole ehjä lause joka pitäisi erottaa pilkulla...


    • Anonyymi

      Uskoisin että putinille sattuu jonkinlainen "tapaturma" lähipiirin aiheuttamana jossa todellinen kuolinsyy pimitetään ja "tapaturman " tilaajat nousevat valtaan.
      Tämäkin tapa kävisi meille lännessä kunhan se vain tapahtuisi pikaisesti.

      • Anonyymi

        Hyvin tyypillistä myös suomalaisille näinä aikoina, itselle jonkinlaista lohtua antava uskottelu...Epätodellinen uskottelu, luulottelu ja toiveajattelu on kuitenkin realismin äärimmäinen käänteisarvo!
        Venäjällä ei ole nähtävissä edes vallankumouksen alkiota ja Putin on hyvin suosittu kansan keskuudessa, tee siinä sitten vallankumous, joohan?


    • Anonyymi

      Itse näin sellaisen unen olen talvella latvalinnussa teeriä etsimässä karjalan kannaksella metsäsuksilla hiihtäen lähellä oligarkien suurta lomakylää ja kuulen venäläisten puhelevan kovaan ääneen lomakylän aitojen sisäpuolella.
      Otan kiikarilla varustetun Sakoni pois selästä ja uteliaisuuttani katson millaista toimintaa kansalta varastetuilla rahoilla rakennetun mökin sisällä vietetään.

      Lomahuoneiston ulkoparvekkeella lihava vanha mies vetelee sauhuja samoin kuin kuvankaunis noin 20v tyttö pelkässä kylpytakissa, selvästi ilotyttö.
      Huomaan liikettä myös toisen kerroksen parvekkeella ja kohdistan kiikarin sinne ja yllätyksekseni huomaan että Siinä on kalsarihousumyrkyttäjä putin kalsareissaan.
      Teen latausliikkeen Sakossani ja poistan varmistimen, matkaa noin 150m.
      Tähtäänkö päähän vai ammunko keskelle rintaa?
      Pelaan varman päälle ja painan liipaisinta ja venäjän pääörkiltä luoti tulee selkärangasta läpi ja polvet notkahtaa.
      Herään siihen kun lapset laulavat paljon onnea iisä paljon onnea vaan!

    • Anonyymi

      Ja sen kunniaksi liputuspäivä !

    • Anonyymi

      Nyt kuuluu olevan tilanne sellainen että "J.prizonin" tämä wagnerin ryöstö ja raiskaus ryhmän johtaja on aloittanut putinin haastamisen ja voi käydä niin että wagnerin porukat suunnittelevat ottavansa vallan venäjällä ja pistävänsä kylmäksi puten.

      Olisin tästä hyvin ilahtunut kunhan vain putleri ripustettaisiin jaloistaan roikkumaan niin kuin ammuttu hirvi jota ryhdytään nylkemään.

    • Anonyymi

      Luultavasti on Putinilla edessä matka Etelä-Amerikkaan esikuviensa perässä tai sitten joku syrjäinen lomasaari valtameren rannalla.

      • Anonyymi

        Tai turvapaikka Suomesta, ei pelkoa luovutuksesta mihinkään tai kenellekään, peku fixaa


    • Anonyymi

      Veikkaan, että Putin kyllä syrjäytetään, ja joutuu vastuuseen teoistaan. Näin tällaiset tilanteet yleensä päättyvät. Siihen voi kyllä kulua aikaa. Putin on vaarallinen sekä Venäjälle että länsimaille. Hän on astunut Hitlerin tielle. Siihen on vain yksi ratkaisu pitkän päälle. Putinhan noudattaa samaa kaavaa kuin Hitler. Verratkaapa.

      • Anonyymi

        Epähienoa olisi verrata Aatua putteen


      • Anonyymi

        Kalju apina


    • Anonyymi

      CEASARIN kohtalo jossa omat luottomiehet poistaavat pahan terroristivaltion johdosta.
      Putlerin viimeiset sanat SINÄKIN BRUTUKSENI

    • Anonyymi

      Miksi siis Iljushin venäläinen sotakone lensi Moskovasta Washingtoniin?

      • Anonyymi

        Olisko lentäjät päättäneet antautua ja siksi lensivät ulkomaille turvaan.


    • Anonyymi

      Kyllä se taitaa olla suurin todennäköisyys päästä pahasta kalsarihousumyrkyttäjästä eroon se että lentokoneessa jossa bunkkeri pappa on tapahtuu räjähdys tai kone tipahtaa muusta syystä.

      Ristikäämme kätemme ja rukoilkaamme että putinin kokki saa mahdollisimman pian seuraa kuumaan paikkaan missä jo stalin kuset housuissaan odottaa milloin on putinin vuoro.

    • Anonyymi

      Ennemminkin kannattaisi pähkäillä vetääkö vittuuntunut kansa Zelenskyn roikkumaan liikennemerkiin vai puunoksaan...aijä on tapattanut 400 0000 miestä
      ja nyt värvää jo 18-60 vuotiaat naisetkin eturintamaan, raskaana ei vielä huolita.

      • Anonyymi

        Entpä ne biokanat, joilla Zelensky oli hyökkäämässä Venäjälle viime vuonna?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entpä ne biokanat, joilla Zelensky oli hyökkäämässä Venäjälle viime vuonna?

        niin mitäpä muuta koomilta voisi odottaa..


    • Anonyymi

      Mitä tätkeämpi henkilö on, sitä korkeammalta kuuluu tippua. Se on maan tapa. Putin raketilla kuuhun tai, kun se hahoaa, no avaruuteen.

    • Anonyymi

      Aloittaja puhuu median vaikuttamana.

    • Anonyymi

      värivallankaappaus tiedetään jo miljardeissa kodeissa globaalisti jo samaksi kuin, lahjotuksi palveluksi imperialistiselle kolleektiiviselle lännelle. Hävettää kun Burmalainen maajussikin tietää totuuden kolonialismista, vaan ei suomi insinööri.

    • Anonyymi

      Ei venäjälle saada mitenkään demokratiaa kuin toiveunessa korkeintaan.

      • Anonyymi

        Aina on mahdollisuus kunhan vain saisimme riemuita uutisesta putin was dead.


    • Anonyymi

      Ostin helmikuussa 2022 Finlandia vodka pullon varastoon odottamaan sitä ilon hetkeä kun terroristi valtion putlel menettää henkensä.
      Kun hetki koittaa otamme naapurin kanssa pienet grogi lasit ja avaamme pullon josta otamme napsut sekä laitamme soimaan Mona Caritan käännöskappaleen "mikä fiilis"

      Sillä välillä emäntämme valmistavat juhlaruokaa, ehkä karjalan paistia tai muuta hyvää.

      Kuinka aiotte muut juhlistaa Euroopan ja maailman tulevaa tähtihetkeä ?

    • Anonyymi

      Ilman muuta juhlimme niin että saunomme ja sen jälkeen käymme koko perheen voimalla ravintolassa syömässä, iltauutisissa kun puten kuolemaa puidaan taputamme koko perheen kanssa.

      Ensi viikon loppu voisi olla parhaassa tapauksessa se hetki jolloin kansa ottaa vallan ja kusihousu joutuu lähtemään maanpakoon pohjois- koreaan vaalien väkivaltaisuuksien vuoksi.
      Liikekannallepanoa ei ole kusihousu uskaltanut suorittaa ja pienen kyläpahasen valtauksessa tuli tappiota (yli 15tuhatta) neljään kuukauteen enemmän mitä koko afganistanin sodassa yhteensä.
      Tähän kun lisätään jatkuva ostovoiman häviäminen ja stalinin ajan infran rapautuminen niin loppu häämöttää.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe