MITÄ NWO haluaa

Nyssetuli

Morjensta luulottelijat,

Kertokaas mulle mitä se NWO oikein tavoittelee, maailmanherruuttako? Olen tätä päässäni pähkäillyt. Miten paljon on "maailmanherruus"? Nyt voi sanoa että 1 % maailman väestöstä omistaa puolet maailman omaisuudesta, ja sillä rahalla melkoisen poliittisen painostusvoiman. Me katsotaan niiden tuottamia ohjelmia ja ne nostaa politiikkaan kenet haluaa.

Vastaavasti puolet ihmisekunnasta jakaa 1% maailman omistuksesta, eivätkä edes asu maassa jossa vaaleilla on mitään merkitystä. Me, mukavasti elelevä keskiluokka olemme vain muutama sata miljoonainen rikkaiden busineksia pyörittelevä lakeijajoukko.

Niin että eikös se "uusi maailmanjärjestys" ole ihan tätä päivää, eikä siihen tarvittu kuin kapitalismi. Ei tarvittu liskoihmisiä, pilluminateja tai vapaita rappareita. Turha katsella taivaan kemikaalivanoja. Se on täällä jo.

26

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahdeaddfd

      Totta.

    • Rahajavaltakeskittyy

      Totta muuten on. Vaikea nähdä miten homma enää enempää voisi olla pienen eliitin käsissä.

      Suomessankin.

      • miettikääsuuestaa

        Kun rahan arvo romahtaa kaikki omaisuus jää rikkaiden käsiin.
        On nimittäin niin että lainan pantti säilyy velkana vaikka rahalta menisi kokonaan arvo pois.
        Kun rahan arvo romahtaa kukaan ei myy ruokaa eikä mitään muutakaan. Raha on elämisen ehto nykymaailmassa.
        Asia ei ollut yhtä vakava silloin kun oli vielä kansalliset valuutat.
        Eli oma raha on yhtäkuin kansallinen turvallisuus.
        Yhteisvaluutan aikana sota on kuolemanvakava asia, sillä yhteisvaluutta ei tällöin toimi.


    • olet.osa.eliittiä

      Aloittaja epäonnistuu ymmärtämään että Maapallon mittakaavassa Suomalainen "keskiluokkalainen" elää täysin käsittämättömässä ylenpaljoudessa josta se todellinen 99% ei pystynyt edes kuvittelemaan ennen Internet- ja Sosiaalimedia-aikaa

      Nyt nekin pystyvät siihen kun Suomalaisetkin täyttää sitä Sosiaalimediaa kuvilla joissa esittelevät omaa mittavaa hyvinvointiaan.

      Hyvinvointiin syntyminen on vain vääristänyt ymmärryksen siitä mitä on elämä oikeassa kurjuudessa.

      Se ei ole sitä kun internet jumittaa tai aamupuuro palaa pohjaan.

    • M50____

      Nämä nwo:n eliitti joukot palvovat saatanaa ja yrittävät saada maailman valmiiksi luciferin paluutta varten.

      tässä hyvä leffa entisestä rahoitus maailman sisäpiiriläisesta jossa selviää myös että eliitti palvoo saatanaa.


      https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI

      https://www.youtube.com/watch?v=hioF3n_v1QQ

      ja pistetääs tänne vielä faktaa vapaamuurarien valoista jossa selviää että 33 asteen vapaamuurari tekee valan luciferille

      http://fi.niilopedia.org/index.php/Vapaamuurarit#Vapaamuurariudesta_eheytyminen

    • M50___
    • HolyProphet00007

      Niin, hyvä kysymys. Mitä tosiaan NWO tahtoo?

      Uusi maailmanjärjestys kertonee jo sinänsä mistä on kyse - jostain uudesta, mitä ei vielä ole, mutta mihin on viitteitä. Vapaamuurarit, Bildenbergiläiset sekä erilaiset vaikutusvaltaiset ajatushautomot ovat jo pitkään yhdessä mahtisukujen kanssa hallinneet maailmaa. Siinähän ei ole mitään uutta, eli tämä ei voi olla uusi maailmanjärjestys.

      Todennäköisesti Jumalalta saamani profetia, joka käy yksiin nykyhetken tapahtumien ja niiden väistämättömän eskaloitumisen kanssa vastannee parhaiten, mitä NWO haluaa.


      Jos et vielä ole lukenut Jumalan minulle lähettämiä profetioita maahanmuuttaja eliitistä ja Antikristuksen tulemisesta, niin ne kannattaa lukaista. Kerron tässä vain lyhykäisesti, mistä oikein on kyse.

      NWO pyrkii tekemään vallan väärinkäytöksillä ja pakkosyötetyllä suvakkiudella ihmisten mielet myönteisiksi tuleville tapahtumille. He pyrkivät luomaan maailmaan sellaiset olosuhteet, jotka olisivat otolliset Antikristuksen valtaan nousulle. He roudaavat hillittömiä määriä mamuja kehitysmaista jokaiseen sivistyneeseen maahan, koska heidän tavoitteenaan on luoda lopunajan maahanmuuttaja eliitti. Tämä mamuista koostuva eliitti tappaa käytännössä kaikki valkoiset ja jokaisesta sivistyneestä maasta tulee mamujen hallinnassa samanlaisia brutaalin hirmuhallinnon kehitysmaita, joista mamut tänne tuotiin. Tämän brutaalin hirmuvallan alla Ihmisiltä leikellään käsiä ja jalkoja keskellä päivää ja ihmisten päitä laitetaan joka puolelle seipäiden päihin ja ihmiset kävelevät vain välinpitämättömästi ohi. Kaikki kärsivät ruoka ei riitä kaikille ja kulkutaudit vellovat joka puolella. Vasta tässä vaiheessa Antikristus astuu näyttämölle pelastavana enkelinä, mutta hänen todelliset tarkoitusperänsä ovat synkät.

      Tarkemman selostuksen asiasta voitte lukea saamistani Pyhistä Profetioista, jotka olen julkaissut vain ja ainoastaan salaliittoteoriapalstalle - etsivä löytää.

      • jhtssh

        Itse tunnen muutaman somalin. Enkä usko että ne aikovat tappaa meitä valkoisia. Ne yrittävät saada elämänsä kuntoon ja saada töitä suomesta. Siinä se.


      • HolyProphet00007

        Yritin avata useita kertoja keskustelun ja vastata lukuisiin viesteihin. Kunnes 15 kerta toden sanoo ja pystyin vastaamaan tähän viestiin. Joku todella rajoittaa sananvapauttani kovaa tahtia, pystyn tekemään keskustelun avauksen tyyliin kerran kuussa ja vastaamaan vain valikoituihin viesteihin.


        No mutta sitten vastaukseesi, jossa väität tuntevasi muutaman somalin ja väität heidän haluavan asiansa kuntoon sekä työpaikan - ei mitään muuta.

        Maahanmuuttajat työllistetään ennen kantasuomalaisia aina, tätä kutsutaan positiiviseksi syrjinnäksi. Se on suomessa työnantajien käytäntö, joten jokainen somali, joka haluaa töitä saa töitä (poislukien umpihullut ja huumerikolliset)!

        Pakolaisten asiat ovat hyvin suomessa, vähintään 3600 €/kk etuuksina ja rahana yhteensä ja ilmaiset ajokortit ym. takaavat sen, että somaleilla on jo asiat kunnossa. He saavat joka tapauksessa sen verran etuuksia tekevät töitä tai eivät, ja osa somaleista on ahkeria työntekijöitä saaden sitten kuitenkin saman verran kuin ne, jotka eivät tee töitä. Esim. yksi pakolaisherra tekee töitä, josta saa 600 €/kk ja valtio tykittää hänellä 3000 €/kk lisää ja toinen pakolaisherra ei tee töitä ja saa silti 3600 €/kk.


        Puhut siis siitä, mikä on kaikille pakolaisille (jostain syystä tykität pelkästään somaleita) todellisuutta tällä hetkellä väkisinkin. Väitän, että et oikeasti tunne somaleita ollenkaan. Olet todellisuudessa pelkkä hyvänpäivän tuttu: He kättelevät sinua tavatessaan ja hymyilevät sanoen ystävällisen tervehdyksen tms., koska sinä annat heidän tehdä niin. Tuo on kuitenkin ulkokultaista käytöstä, et todellisuudessa osaa lukea heidän ajatuksiaan, etkä täten tiedä mitä he oikeasti haluavat. Ihmettelen, vaan miksi tykität pelkkiä somaleita, kun käsite maahanmuuttajat on niin paljon laajempi - eihän kukaan usko, että pelkästään somalit voisivat tai yksinään edes yrittäisivät tappaa kaikki valkoiset suomessa: ajatushan on ihan naurettava.

        Puhutaan sitten tästä hetkestä, koska halusit niin. Erona meissä kahdessa on se, että minä tunnen oikeasti maahanmuuttajia esim. somaleita ja valitettavasti virolaisia. Virolaiset ovat aivan perseestä, siis niin syvältä kuin vai voi olla (ainakin minua kohtaan) ja somalit tai mitkä tahansa muut väestönryhmät ovat tietenkin mielestäni ok virolaisiin verrattuna. Olen lähes varma, että kukaan ei tunne suomessa yhtään aidosti kivaa virolaista, joka ei olisi tullut tänne vain hyväksikäyttämään positiivisen syrjinnän tuomia etuuksia sekä verovapaata työskentelymahdollisuutta. Virolaiset hyväksikäyttäjät eivät yleensä maksa veroja minnekään, he itse kehtaavat väittää maksavansa tuplaveroja suomeen ja viroon. Joku heistä voi maksaa veroja viroon, mutta todella harva tekee niin ja se on varma, että suomeen heistä kukaan ei maksa veroja, vaikka täällä töitä tekevät.

        Puhut tästä hetkestä, kun sanot, ettet usko maahanmuuttajien haluavat tappaa meitä ja jostain syystä tykität pelkästään somaleita tähän soppaan (maahanmuuttajat on laajempi käsite). Laita katse pidemmälle aikavälille ja mieti mitä tapahtuu Etelä-Afrikassa ja Afrikassa ylipäätään valkoisille. Keskitä sitten katseesi kristittyjen vainoon arabimaissa ja herää todellisuuteen, sillä se mitä noissa maissa tapahtuu nyt on huomispäivän ikkuna suomen tuleville tapahtumille. Olen nähnyt Jumalan lähettämän profetian ja on kutakuinkin täysin varmaa, että maahanmuuttaja eliitin hirmuvalta on tulossa. En osaa sanoa tarkkaa päivämäärää, mutta joka tapauksessa alle 40 vuoden kuluttua tämä tapahtuu.


    • lisää.väkeä

      Eikös NWO ole se sakki joka 1776, kun planeetan väkiluku oli jossain 700 miljoonan tienoilla päätteli että olisi hyvä jos väkeä olisi vain se 500 miljoonaa; ja ottivat sen saavuttamisen tavoitteekseen.

      Väkiluku tänään on vai kymmenkertaistunut tuosta ajasta.

      Vai keksittiinkö se 500 miljoonaa vasta 1980 luvulla kun ne Atlantan kivet pystyteettiin?

      Siitä ajasta väkiluku on ainoastaan kasvanut 75%.

    • Mulattilanmenoa

      NWO on tätä päivää, mutta vaikuttaa siltä, että mulatit, tai ei-euripidiset, jotka ovat jesuiittamafiaa, kabbalaa, pankki-ja finanssi-instituutioiden omistajia etc. haluavat mulatoida euripidisen väestön. Noel Ignatiev, juutalainen, mm. julisti avoimesti: 'Abolish white race'. Suomi on jo mulatoitu N1c-jurttamongoilla. Vielä rautakaudella ja viikinkiajalla, sekä keskiajalla suomalaiset ja Viron sekä muun Baltian väki oli R1a ja I. Isovihan aikaan Suomeen poljettiin N1c.

      Uhka on todellinen. Ikävä totuus on, että tämä kabbalamulattieliitti ei edusta sivistyskansaa, vaan ovat metsästäjäkeräilijätaustaisia apinahybridejä, jotka, tai joiden esi-isät eivät koskaan ole kehittäneet mitään korkeakulttuurista.

      Nykysuomalaiset N1c-jurttamulatit ovat kabbalamulattien hyödyllisiä idiootteja, jotka haalivat maahan lisää ruokottomia lastenraiskaajia.

      Tämä on ikävä kyllä todellisuutta, ja on erittäin vaarallista olla ymmärtämättä, että jurttamongo N1c ei ole oikea suomalainen isälinja, vaikka sitä valhetta on tungettu puoliväkisin.

      • Mulattilan.menoa

        Verratkaa uussuomalaisten N1c-mulattien (sipilöitten ym.) toimintaa alkuperäisten R1a-finnougrien toimintaan Unkarissa ja R1a- slaavimaissa, jotka nekin olivat ennen kielenvaihtoa finnougrisia (huolella sensuroitu tämäkin). Aivan eri meininki, ja kyse on nimenomaan GENETIIKASTA!!!!!!!!

        Genetiikka on (sivistys)kulttuurin muodostamisen ja ylläpitämisen pohja. Juuri tästä syystä euripidit halutaan mulatisoida. Vatikaani ja jesuiitat ovat terroristinen, perkeleellinen pedofiilikutupesä, mikä osaltaan vaikuttaa ja jopa ohjaa mulatisointia.


      • Mulattilan.menoa
        Mulattilan.menoa kirjoitti:

        Verratkaa uussuomalaisten N1c-mulattien (sipilöitten ym.) toimintaa alkuperäisten R1a-finnougrien toimintaan Unkarissa ja R1a- slaavimaissa, jotka nekin olivat ennen kielenvaihtoa finnougrisia (huolella sensuroitu tämäkin). Aivan eri meininki, ja kyse on nimenomaan GENETIIKASTA!!!!!!!!

        Genetiikka on (sivistys)kulttuurin muodostamisen ja ylläpitämisen pohja. Juuri tästä syystä euripidit halutaan mulatisoida. Vatikaani ja jesuiitat ovat terroristinen, perkeleellinen pedofiilikutupesä, mikä osaltaan vaikuttaa ja jopa ohjaa mulatisointia.

        Arjalaissuomalaiset taisteluvat 30-vuotisessa sodassa nimenomaan Rooman kirkkoa ja katolilaisia vastaan, Ruotsin sveojen pakkovärväyksellä tosin. Tämä ja monet muut sodat veivät miehet, ja isovihan aikaan maassa oli enimmäkseen naisia ja lapsia. Tsaarin armeijaan värvätyt jurttamongot polkivat lapsetkin ja samaa mulatisointia yrittivät Saksassa II maailmansodassa ja sen päättymisen jälkeen. Saksassa lapsetkin raiskattiin 8-vuotiaasta ylöspäin puna-armeijan jurttamongojen toimesta. Silloin naiset ja lapset tekivät ainakin 2 miljoonaa aborttia eliminoidakseen epäsikiöiden N1c vinosilmäsiitokset. Kiittäkää Saksan naisia, että estivät silloin germaanien mulatisoinnin. Tämä oli ja on kenties ratkaiseva asia Euroopan säilymisen kannalta, huolimatta nykyisestä ählyjen massamaahantuonnista.


    • Uusi maailmanjärjestys on se maailmanlaajuinen kommunismi josta Karl Marx puhui. NWO kannattajat uskoo että nationalismi ja kaikki maat pitää hävittää, muuten kommunismi ei voi toimia. Siksi EU ja YK yrittää hävittää maiden rajoja.

      • OletkoTullutAjatelleeksi

        Nationalismi on Suomessakin tuhonnut maakunta ja kylä-identiteetit täysin, miksi sitä pitäisi ihannoida?

        Ennen pystyi puheesta kuulemaan heti mistä päin maakuntaa joku tuli; nykyisin te nuoret ette edes tiedä että paikallisia murteita on ollut. Ette ole koskaan nähneet maakuntapukua, saatika pukeutuneet sellaiseen.

        Kaikki on tuhottu ja tasapäistetty.


      • OletkoTullutAjatelleeksi kirjoitti:

        Nationalismi on Suomessakin tuhonnut maakunta ja kylä-identiteetit täysin, miksi sitä pitäisi ihannoida?

        Ennen pystyi puheesta kuulemaan heti mistä päin maakuntaa joku tuli; nykyisin te nuoret ette edes tiedä että paikallisia murteita on ollut. Ette ole koskaan nähneet maakuntapukua, saatika pukeutuneet sellaiseen.

        Kaikki on tuhottu ja tasapäistetty.

        Kiinnostava pointti. Sanoisin kuitenkin että maakunta- ja kyläidentiteetit on osa sitä samaa asiaa kuin "nationalismi", paitsi että ne identiteetit on vielä enemmän hajotettuja. En uskoisi että nationalismi on se joka on tuhonnut nuo identiteetit, vaan globalismi ja monikulttuuri.


      • ajattele.enemmän
        Trexnonar kirjoitti:

        Kiinnostava pointti. Sanoisin kuitenkin että maakunta- ja kyläidentiteetit on osa sitä samaa asiaa kuin "nationalismi", paitsi että ne identiteetit on vielä enemmän hajotettuja. En uskoisi että nationalismi on se joka on tuhonnut nuo identiteetit, vaan globalismi ja monikulttuuri.

        Mutta kun ei ole. Nationalismi on valtiollinen idealismi.

        Maakuntaidentiteetti oli pienen joukon viereisestä maakunnasta erillinen identiteetti.

        Kyläidentiteetti oli sama vielä pienemmässä muodossa.

        Kauan sitten naapurikylän väkeä katsottiin karsaasti; pahimillaan otettiin esiin aseet jos tulivat liian lähelle - rajan yli. Tavat kylien kesken oli erilaiset, samoin eroa oli kielessä.

        Tästä lämmettiin sen verran että siedettiin oman maakunnan väkeä; mutta jos sieltä naapurimaakunnasta (Savosta, Hämeestä, Pohjanmaalta) tultiin - rajan yli - taas kaivettiin kirvestä esiin. Tavat maakuntien kesken oli hyvin erilaiset, kielessä oli isojakin eroja.

        Siitähän esimerkiksi Kalevala kertoo värikkäästi.

        Kyseessä on siis kehittymisen muoto; jossa naapuria siedetäänkin yhteyksien jne parantuessa. Jokaisella kerralla on ollut aina niitä jotka on vastustaneet "naapurikylän" tuloa, "naapurimaakunnan" tuloa jne.

        Maailma muuttuu; tulevaisuudessa jos ihmiskunta kehittyy sama närä käydään kenties isommassa skaalassa; "ne on Marssista, vittuako ne tänne tulee, pysyisivät pleneetallaan".

        Olemme jokainen, kuten evoluutio kertoo, sukua keskenämme; samasta lähtöisin. Asumme yhdellä ja samalla Planeetalla. Planeetta, valtio, maakunta, kylä - samasta asiasta kyse eri mittakaavassa.

        Nationalismi juurikin, Suomalaisuus, on tuhonnut Suomesta eri murteet; ei joku ulkomainen vaikute. Vai luuletko että Amerikkalainen TV ohjelma on opettanut Suomen kansalle tasapäisen murteettoman Suomen kielen? Murteellisesti puhuvia katsotaan hassusti, ja kenties pilkataan.

        Mitä tulee tähän Suomalaiseen identiteettiin, siinähän on melkein kaikki nykyisin lainattua. Pukeutumista ja ruokaa myöten. Koska viimeksi söit läskisoosia, mämmiä, jouluna lipeäkalaa, kalakukkoa, poronkäristystä, kaalilaatikkoa, maksalaatikkoa, paistettuja silakoita, rieskaa tai pannukakkua; noin muutamia nimetäkseni?


      • ajattele.enemmän kirjoitti:

        Mutta kun ei ole. Nationalismi on valtiollinen idealismi.

        Maakuntaidentiteetti oli pienen joukon viereisestä maakunnasta erillinen identiteetti.

        Kyläidentiteetti oli sama vielä pienemmässä muodossa.

        Kauan sitten naapurikylän väkeä katsottiin karsaasti; pahimillaan otettiin esiin aseet jos tulivat liian lähelle - rajan yli. Tavat kylien kesken oli erilaiset, samoin eroa oli kielessä.

        Tästä lämmettiin sen verran että siedettiin oman maakunnan väkeä; mutta jos sieltä naapurimaakunnasta (Savosta, Hämeestä, Pohjanmaalta) tultiin - rajan yli - taas kaivettiin kirvestä esiin. Tavat maakuntien kesken oli hyvin erilaiset, kielessä oli isojakin eroja.

        Siitähän esimerkiksi Kalevala kertoo värikkäästi.

        Kyseessä on siis kehittymisen muoto; jossa naapuria siedetäänkin yhteyksien jne parantuessa. Jokaisella kerralla on ollut aina niitä jotka on vastustaneet "naapurikylän" tuloa, "naapurimaakunnan" tuloa jne.

        Maailma muuttuu; tulevaisuudessa jos ihmiskunta kehittyy sama närä käydään kenties isommassa skaalassa; "ne on Marssista, vittuako ne tänne tulee, pysyisivät pleneetallaan".

        Olemme jokainen, kuten evoluutio kertoo, sukua keskenämme; samasta lähtöisin. Asumme yhdellä ja samalla Planeetalla. Planeetta, valtio, maakunta, kylä - samasta asiasta kyse eri mittakaavassa.

        Nationalismi juurikin, Suomalaisuus, on tuhonnut Suomesta eri murteet; ei joku ulkomainen vaikute. Vai luuletko että Amerikkalainen TV ohjelma on opettanut Suomen kansalle tasapäisen murteettoman Suomen kielen? Murteellisesti puhuvia katsotaan hassusti, ja kenties pilkataan.

        Mitä tulee tähän Suomalaiseen identiteettiin, siinähän on melkein kaikki nykyisin lainattua. Pukeutumista ja ruokaa myöten. Koska viimeksi söit läskisoosia, mämmiä, jouluna lipeäkalaa, kalakukkoa, poronkäristystä, kaalilaatikkoa, maksalaatikkoa, paistettuja silakoita, rieskaa tai pannukakkua; noin muutamia nimetäkseni?

        Olen sen verran suvaitsevainen että kannatan etnonationalismia, mutta en kannata jotain maakuntarajakismia, jossa toisia suomalaisia pelätään, koska siinä ei ole mitään järkeä. Meidän suomalaisten pitää puhaltaa yhteen hiileen, nyt kun globalismi on uhka.

        Uskon että ulkomaiset vaikutteetkin ja globalismi ja amerikkasaatio/americanization on myös vaikuttanut murteiden häviämiseen, mutta voi tosiaan olla kuten sanot, että nationalismilla on ollut suuri rooli siinä.

        Mämmiä tuli ainakin syötyä viime pääsiäisenä, rieskaa ja pannukakkua tulee syötyä silloin tällöin. Suomalainen identiteetti tietysti muuttuu ajanmyötä, mutta se ei tarkoita että meidän pitäisi aktiivisesti ryhtyä tuhoamaan ja väheksymään sitä, tai että meidän pitäisi alkaa kannattamaan globalisaatiota, kuten hipit 60-luvulla, että me kaikki ihmiset ollaan ihmisiä, maailma on vaan sateenkaaria, ja kaikki kansat tanssii käsi kädessä ja lauletaan rauhanlauluja.

        Voi hyvinkin olla että tulevaisuudessa muutaman sadan vuoden päästä on vain yksi "maa", jonka nimi on YK, mutta kannattaisi vastustaa sitä ajatusta niin kauan kun me voimme, koska utopiat on vaarallisia, jos niihin ei edetä harkitusti ja varovaisesti. Maailmassa on vielä "liikaa" erilaisia ihmisiä, koska kommunistit ei ole saanut aivopestyä kaikkia samanlaisiksi maailmankansalaisiksi, ja siksi nationalismi on nousussa tällä hetkellä länsimaissa. Kannattaa vastustaa tuota aivopesua niin kauan kun vielä voi.


      • haluat.utopiaa
        Trexnonar kirjoitti:

        Olen sen verran suvaitsevainen että kannatan etnonationalismia, mutta en kannata jotain maakuntarajakismia, jossa toisia suomalaisia pelätään, koska siinä ei ole mitään järkeä. Meidän suomalaisten pitää puhaltaa yhteen hiileen, nyt kun globalismi on uhka.

        Uskon että ulkomaiset vaikutteetkin ja globalismi ja amerikkasaatio/americanization on myös vaikuttanut murteiden häviämiseen, mutta voi tosiaan olla kuten sanot, että nationalismilla on ollut suuri rooli siinä.

        Mämmiä tuli ainakin syötyä viime pääsiäisenä, rieskaa ja pannukakkua tulee syötyä silloin tällöin. Suomalainen identiteetti tietysti muuttuu ajanmyötä, mutta se ei tarkoita että meidän pitäisi aktiivisesti ryhtyä tuhoamaan ja väheksymään sitä, tai että meidän pitäisi alkaa kannattamaan globalisaatiota, kuten hipit 60-luvulla, että me kaikki ihmiset ollaan ihmisiä, maailma on vaan sateenkaaria, ja kaikki kansat tanssii käsi kädessä ja lauletaan rauhanlauluja.

        Voi hyvinkin olla että tulevaisuudessa muutaman sadan vuoden päästä on vain yksi "maa", jonka nimi on YK, mutta kannattaisi vastustaa sitä ajatusta niin kauan kun me voimme, koska utopiat on vaarallisia, jos niihin ei edetä harkitusti ja varovaisesti. Maailmassa on vielä "liikaa" erilaisia ihmisiä, koska kommunistit ei ole saanut aivopestyä kaikkia samanlaisiksi maailmankansalaisiksi, ja siksi nationalismi on nousussa tällä hetkellä länsimaissa. Kannattaa vastustaa tuota aivopesua niin kauan kun vielä voi.

        Maailmassa missä koneet lentää taivaalla edestaas utopiaa on se että olisi rajattu alue jossa kaikki on kuin sata vuotta sitten.


      • haluat.utopiaa kirjoitti:

        Maailmassa missä koneet lentää taivaalla edestaas utopiaa on se että olisi rajattu alue jossa kaikki on kuin sata vuotta sitten.

        Väärin, en ole sanonut mitään tuollaista. Se mitä minä ja monet muut haluaisi on vain että Euroopan kansat säilyisi hengissä, ja että islamisaatio ja monikulttuuri estettäisiin. Tähän tarvii vain turvapaikkapolitiikan kiristämistä.


      • mnvb
        Trexnonar kirjoitti:

        Kiinnostava pointti. Sanoisin kuitenkin että maakunta- ja kyläidentiteetit on osa sitä samaa asiaa kuin "nationalismi", paitsi että ne identiteetit on vielä enemmän hajotettuja. En uskoisi että nationalismi on se joka on tuhonnut nuo identiteetit, vaan globalismi ja monikulttuuri.

        Nationalismi oli tapa suurentaa yksikkö heimokoosta valtion laajuiseksi ja nyt maanosan kokoiseksi. Kun kaikkialla äestö on homogeenista hallitseminen ei vaadi erityisryhmistä huolehtimista.
        Urbanisointi on sen yksi vaihe.
        Siksi kaikesta kehityksestä huolimatta mikään ei muutu paremmaksi. Heikoin osa ihmiskuntaa on aina käytännössä yhtä köyhä.


      • olet.osa.1prosenttia
        mnvb kirjoitti:

        Nationalismi oli tapa suurentaa yksikkö heimokoosta valtion laajuiseksi ja nyt maanosan kokoiseksi. Kun kaikkialla äestö on homogeenista hallitseminen ei vaadi erityisryhmistä huolehtimista.
        Urbanisointi on sen yksi vaihe.
        Siksi kaikesta kehityksestä huolimatta mikään ei muutu paremmaksi. Heikoin osa ihmiskuntaa on aina käytännössä yhtä köyhä.

        "Heikoin osa ihmiskuntaa on aina käytännössä yhtä köyhä."

        Vihje: se heikoin osa ihmiskuntaa ei asu Suomessa. Suomessa asuu ne jotka hyötyvät sen ihmiskunnanosan riistosta.


      • olet.osa.1prosenttia kirjoitti:

        "Heikoin osa ihmiskuntaa on aina käytännössä yhtä köyhä."

        Vihje: se heikoin osa ihmiskuntaa ei asu Suomessa. Suomessa asuu ne jotka hyötyvät sen ihmiskunnanosan riistosta.

        Mikä se heikoin osa ihmiskuntaa on, ja missä se asuu?


      • ylenpalttinen.elämä
        Trexnonar kirjoitti:

        Mikä se heikoin osa ihmiskuntaa on, ja missä se asuu?

        Asuvat kehitysmaissa joista valkoiset riistävät/riistivät kaikki luonnonvarat jotta ovat voineet rakennella itselleen hyvinvoinnin jossa sinäkin elät.

        99% planeetan väestä elää niin pahassa köyhyydessä ettet pysty edes kuvittelemaan sitä, siksi et osaa pitää itseäsi 1% eliitin osana. Saatat olla hyvin pieneen eliittiin verrattuna hyvinkin köyhä, mutta verrattuna oikeasti kurjuudessa eläviin sinä elät heille lähes käsittämättömässä yltäkylläisydessä. Alkoivat käsittämään asiaa vasta paremmin sosiaalimedian avattua silmiä.

        Sulla on joka päivä aina halutessasi puhdasta vettä niin paljon kuin pystyt käyttämään; ja sen päälle.
        Sulla on koti missä on selvästi sähköt koska kirjoittelet internettiin.
        Sulla oli selvästi talven yli koti jossa pystyi huoletta elämään pakkasen paukkuessa ulkona kuollettavan kylmissä lukemissa.
        Sulla on mahdollisuus kirjoittaa internettiin aina halutessasi täsmälleen mitä mieleen juolahtaa.
        Sulla on maailmanluokan terveydenhuolto käytettävissä jos tulee hätä.
        Sulla oli mahdollisuus kasvaa aikuiseksi (?) koska et kuollut mitättömään tautiin, veden tai ruoan puutteeseen lapsena.
        Sulla on kävelymatka kauppaan josta voit ostaa ruokia maailman ääristä enemmän kuin jaksat kotiin kantaa viikon jokaisena päivänä, jossain paikoissa myös keskellä yötä.
        Sulla on mahdollisuus seurata maailman tapahtumia kattavasti.
        Sulla on mahdollisuus matkustaa käytännössä kaikkialle maailmassa passia vilauttamalla ilman isoa paperisotaa tai kuukausien odotusta saatko lupaa lähteä maasta; tai mennä kohdemaahan.
        Sulla on mahdollisuus kokoontua kavereidesi kanssa keskustelemaan aivan mistä haluat ilman että pitää pelätä hengen menoa.
        Sulla on mahdollisuus kouluttautua aivan mille tahansa alalle johon omat kykysi ja tahtosi riittävät; etkä ole velvoitettu jäämään kotimaahan hyödyntämään valtiota joka oppisi maksoi.


        Tossa vain muutamia mainitakseni.


      • ylenpalttinen.elämä kirjoitti:

        Asuvat kehitysmaissa joista valkoiset riistävät/riistivät kaikki luonnonvarat jotta ovat voineet rakennella itselleen hyvinvoinnin jossa sinäkin elät.

        99% planeetan väestä elää niin pahassa köyhyydessä ettet pysty edes kuvittelemaan sitä, siksi et osaa pitää itseäsi 1% eliitin osana. Saatat olla hyvin pieneen eliittiin verrattuna hyvinkin köyhä, mutta verrattuna oikeasti kurjuudessa eläviin sinä elät heille lähes käsittämättömässä yltäkylläisydessä. Alkoivat käsittämään asiaa vasta paremmin sosiaalimedian avattua silmiä.

        Sulla on joka päivä aina halutessasi puhdasta vettä niin paljon kuin pystyt käyttämään; ja sen päälle.
        Sulla on koti missä on selvästi sähköt koska kirjoittelet internettiin.
        Sulla oli selvästi talven yli koti jossa pystyi huoletta elämään pakkasen paukkuessa ulkona kuollettavan kylmissä lukemissa.
        Sulla on mahdollisuus kirjoittaa internettiin aina halutessasi täsmälleen mitä mieleen juolahtaa.
        Sulla on maailmanluokan terveydenhuolto käytettävissä jos tulee hätä.
        Sulla oli mahdollisuus kasvaa aikuiseksi (?) koska et kuollut mitättömään tautiin, veden tai ruoan puutteeseen lapsena.
        Sulla on kävelymatka kauppaan josta voit ostaa ruokia maailman ääristä enemmän kuin jaksat kotiin kantaa viikon jokaisena päivänä, jossain paikoissa myös keskellä yötä.
        Sulla on mahdollisuus seurata maailman tapahtumia kattavasti.
        Sulla on mahdollisuus matkustaa käytännössä kaikkialle maailmassa passia vilauttamalla ilman isoa paperisotaa tai kuukausien odotusta saatko lupaa lähteä maasta; tai mennä kohdemaahan.
        Sulla on mahdollisuus kokoontua kavereidesi kanssa keskustelemaan aivan mistä haluat ilman että pitää pelätä hengen menoa.
        Sulla on mahdollisuus kouluttautua aivan mille tahansa alalle johon omat kykysi ja tahtosi riittävät; etkä ole velvoitettu jäämään kotimaahan hyödyntämään valtiota joka oppisi maksoi.


        Tossa vain muutamia mainitakseni.

        Joo, nämähän on tällaisia itsestäänselvyyksiä. Ja tämähän on sitä evoluutiota, että ne jotka parhaiten sopeutuu ympäristöön selviytyvät. Afrikkalaisilla on ollut ja on vieläkin paljon rikkauksia, mutta ne ei osaa ottaa kovin paljon hyötyä irti niistä, ja siksi Englantilaiset on ottanut paljon esimerkiksi Afrikkalaisilta. Mutta Englantilaiset on myös valloittanut Amerikan ja Australian, ja ottanut ne itselleen, koska siellä ei ollut tarpeeksi sivilisaatiota ja ihmisiä.

        Mutta kyllä Eurooppalaiset olisi rikkaita ilman Afrikkalaisiakin, koska Euroopassa ja USA:ssa on myös paljon rikkauksia. Monet meidän rikkauksista on myös tieteen ja keksintöjen ansiota. Ei Eurooppalaiset hakenut sähköä Afrikasta, vaan sähkö on asia jonka Eurooppalaiset/USAlaiset oppi valjastamaan. Ns. "valkoiset" on keksinyt enimmät keksinnöt maailmassa, ja nämä keksinnöt ja tiede on se joka on viime 300 vuotta suurilta osin tuonut meille rikkaudet joita meillä on.

        Afrikassa ei juuri ole tarvinnut keksintöjä, koska siellä on lämmintä ja valoisaa, joten siellä oli helppo elää ilman keksintöjä jotka antaa lämpöä ja valoa. Euroopassa ja Aasiassa on ollut _kehittyneitä_ sivilisaatioita tuhansia vuosia ennen Afrikkaa, se on suurin syy miksi meillä on asiat "paremmin". Meidän rikkaudet ei siksi johdu kovin paljon kehitysmaiden riistosta, koska sitä on tapahtunut vasta viime sadat vuodet.


      • rasisti.roskat.pois
        Trexnonar kirjoitti:

        Joo, nämähän on tällaisia itsestäänselvyyksiä. Ja tämähän on sitä evoluutiota, että ne jotka parhaiten sopeutuu ympäristöön selviytyvät. Afrikkalaisilla on ollut ja on vieläkin paljon rikkauksia, mutta ne ei osaa ottaa kovin paljon hyötyä irti niistä, ja siksi Englantilaiset on ottanut paljon esimerkiksi Afrikkalaisilta. Mutta Englantilaiset on myös valloittanut Amerikan ja Australian, ja ottanut ne itselleen, koska siellä ei ollut tarpeeksi sivilisaatiota ja ihmisiä.

        Mutta kyllä Eurooppalaiset olisi rikkaita ilman Afrikkalaisiakin, koska Euroopassa ja USA:ssa on myös paljon rikkauksia. Monet meidän rikkauksista on myös tieteen ja keksintöjen ansiota. Ei Eurooppalaiset hakenut sähköä Afrikasta, vaan sähkö on asia jonka Eurooppalaiset/USAlaiset oppi valjastamaan. Ns. "valkoiset" on keksinyt enimmät keksinnöt maailmassa, ja nämä keksinnöt ja tiede on se joka on viime 300 vuotta suurilta osin tuonut meille rikkaudet joita meillä on.

        Afrikassa ei juuri ole tarvinnut keksintöjä, koska siellä on lämmintä ja valoisaa, joten siellä oli helppo elää ilman keksintöjä jotka antaa lämpöä ja valoa. Euroopassa ja Aasiassa on ollut _kehittyneitä_ sivilisaatioita tuhansia vuosia ennen Afrikkaa, se on suurin syy miksi meillä on asiat "paremmin". Meidän rikkaudet ei siksi johdu kovin paljon kehitysmaiden riistosta, koska sitä on tapahtunut vasta viime sadat vuodet.

        "Meidän rikkaudet ei siksi johdu kovin paljon kehitysmaiden riistosta, koska sitä on tapahtunut vasta viime sadat vuodet."

        Monesti jouduit toistamaan tuota valetta itsellesi että sen uskoit?

        Toisaalta, tuolla logiikalla Euroopan pieni syntyvyys on sekin siis ihan hieno juttu. Ihmisillä on ollut koko elämä tehdä lapsia, eivät vaivautuneet. Rotu poistoon siis.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      365
      2293
    2. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      445
      2252
    3. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      94
      2074
    4. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      1850
    5. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      81
      1747
    6. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1338
    7. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      29
      1275
    8. En voi elää täyttä elämää

      Ilman sinua mies. Minun on pakko saada sinut elämääni. 😢
      Ikävä
      53
      1206
    9. Vetoomus tietyille Miehille

      Suomi on Euroopan toiseksi turvaton maa naisille! Mitä ajatuksia miehet jotka ovat turvattomia naisille? Olisiko korke
      Ikävä
      191
      1155
    10. Alkavan syksyn galluppi..

      Ajattelin että olisi sen aika. Gallupin. 1. Mikä on lempivuodenaikasi? Ja miksi? A) kevät B) kesä C) syksy D) talvi 2
      Sinkut
      135
      1078
    Aihe