Seksiä työpaikalla?

Kokemustöissä

Oletko harrastanut työpaikallasi miesten välistä seksiä?
Olin aikoinaan eräässä firmassa ja siellä työkaverini oli vanhempi mies josta selän takana puhuttiin että hän on " niitä miehiä". Kerran työpäivän päätteeksi olimme työpaikan saunassa ja siinä nautittiin normaalit saunaoluet, istuimme tämän kaverin kanssa löylyssä, tunsin kuinka kaluni saunan lämmössä hieman koveni, lauteilta oli suora näköyhteys suihkuun, menin vilvoittelemaan ja vähän peseydyin suihkussa, olin ensin selin löylyhuoneeseen päin, pesin saippualla pakaroitani hitaasti ikäänkuin hyväillen ja tunsin tuijotuksen lauteilta, kaluni koveni entisestään ja oli jo puolikova, jännitys kohosi kun ajattelin kääntyä, käännyinkin ja aloin saippuoimaan kaluani joka tietysti koveni täysin ja nousi yläviistoon kohti kattoa, en uskaltanut vilkaista edes saunaan, tein rohkeasti muutaman runkkausliikkeen, saippuasta liukkaan kalun runkkaaminen kiihotti todella paljon kun tiesin että minua katsellaan, huuhtelin saippuat pois ja palasin saunan lauteille. Työkaverini sanoi että olipa kiva esitys ja tarttui kiinni kaluuni joka koveni uudestaan, nojauduin lauteilla taaksepäin ja työkaverini kumartui ja otti kaluni suuhunsa, pelkäsin että joku tulee saunaan, olin niin kiihottunut että sain hyvin pian orkun ja laukesin miehen suuhun.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vierailia

      En ole mutta minulta on monta kertaa vedetty housini alas ja tarkistettu että olen poika. Syynä oli mun kauniit pitkät hiukseni. Ja firman omistaja oli eka joka tarkisti että olenko poika kun näytän likalta sen mielestä. Se veti housuni alas ja muut pitivät huolen että en nosta ennen kuin on mulla se ylhäällä. Ne eivät koskaan tarkistanut tuleeko sieltä spermaa, Vain sen että se nousee yläs heidän katellessa vierestä. Pomoni olis maksanut mulle että menen parturiin. Minä vain sanoin sille kohta menen armeijaan ja kyllä ne siellä lähtee ja ilmaiseksi.

    • Olkks

      Olin tehtaassa töissä parikymppisenä ja työkaverini kanssa päädyttiin seksisuhteeseen. Kyse oli enemmänkin siitä että molemmat oli kokemattomia naisten kanssa ja saimme tyydytystä toisilta. Eräänä perjantai iltavuorossa jäimme kahdestaan viimeiseksi tunniksi eikä ollut töitä tehtävänä juttelimme ja yhtäkkiä hän alkoi tehdä itseä halukkaaksi levittämällä haaroja ja nostamalla paitaa. Tunsin kiihoittuvan ja hän huomasi sen lopulta kysyen oletko koskaan kokeillut homoseksiä. Vastasin en mut oon aina halunnut jolloin hän tarttui käteeni ja vei kopin perälle. Seisoimme ja suutelimme toisia perseestä ja munasta kosketellen. Tuolloin otimme toisilta suihin ja jatkoimme luonani yön viettäen jolloin nussimme myös peppuun.

      Tätä teimme välillä töissä välillä toistemme luona puolentoista vuoden ajan kunnes hän lähti ulkomaille. Miesten kanssa en ole sekstaillut tuon jälkeen enkä tunnekaan kiihoitusta heitä kohtaan. Toki vaimon kanssa käytetään dildoja ja straponia. Peppuseksistä pidän yhä.

    • vierailia

      Jumalalle kiitos löylykauha mies on taas vapaana ja tarjoaa meille viisauksiaan. Kiittäkäämme jumalaa
      siintä. Buuahaha

      • kauhislöylisoriginaali

        Löylykauhaa olis tarjolla.


    • vierailia

      Ylläpito on poistanut tästä viestin. Siinä oli viisauksia siltä löylykauha mieheltä. Mun mielestäni on hyvä kun sen viestit poistetaan heti kun tän sivun yllä pitäjä sen huomaa. Jatkakaa samalla lailla.

    • Runkkupoika

      En siinä mielessä kuin sinä meinaat. Mutta minua on runkattu monta kertaa kun olin työ paikallani.
      Aamulla vaatteideni vaihto ja miehet näkivät että olenko ollut kiltisti kotonani. Eli onko minussa piiskaus jälkiä kun mun tehtäviini kuului olla ilman alkkareitani kun olin siellä hommissa. Heti kun isäntä vain tahtoi minä sen eteen tarkistettavaksi. Minähän olin hänen ratto poikansa silloin kultaisella 60 luvulla. Usko sinä mitä tahdot vaikka joulu pukkia. Mutta SINÄ et ollut juuri niissä hommissa 15 kesää vanhana poikana, Minä olin ja mukavaa oli aineskin mulla. Muut tekivät sitä oikeeta työtä, Ja minä alaste sen ukon edessä tai selälläni pöydällä kun se/ne runkkasivat meikäläistä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe