Paljonko maahanmuuttajia Suomeen

OnkoJokuSaanutVastauksen

Tiettyjen lausuntojen perusteella äänestäjät voisivat olettaa, että Vasemmistoliitto haluaa suomeen 10-100 -kertaisen määrää maahanmuuttajia/turvapaikanhakijoita eli 300 000 – 3 000 000 (tai ainakaan eivät halua estää ilmiötä). Mitenkähän asia on?

Lausunnot:
Kymmenkertainen määrä: https://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/3424619/Tilapainen oleskelulupa inhimillinen vaihtoehto pakkokaannytyksille
(”Paperittomina heillä ei ole asuntoa, mahdollisuutta työhön, terveydenhuoltoon, koulutukseen tai edes ruokaan. Heitä on nyt satoja, mutta tulevaisuudessa jopa tuhansia.”)

Satakertainen määrä: http://annakontula.fi/2017/05/07/kansainvaelluksia-odotellessa/
” Tuoreimmissa ennusteissa ilmastopakolaisten määrän arvioidaan nousevan vuoteen 2050 mennessä 250-1000 miljoonaan. Vertailun vuoksi, vuonna 2015 EU-jäsenmaihin saapui noin 1,2 miljoonaa turvapaikanhakijaa. Jos se riitti kriisiyttämään koko Euroopan, mitä tekee satakertainen määrä ihmisiä?
Ja ei, vastaus ei ole rajojen sulkeminen.”

Rajaton määrä: Li Andersson, MTV UUTISET EDUSKUTAVAALIKONE 2015
”Minusta on hienoa, että Suomeen haluaa muuttaa ihmisiä muualta maailmasta, enkä näe mitään syytä lähteä estämään ihmisten tuloa tänne.”

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höveliä

      Tulevat toteuttamaan niitä ihmisoikeuksiaan, ei muuta. Helppoa. Mutta joillekin tulee hyvä mieli. Se on niin eri kun on ihan ulukomaalainen.

    • 10000010000

      Suomessa on työvoimapula joten tarvitsemme tänne uutta verta. Mieluummin mahdollisimman pian kuin että taloutemme sakkaa. Ikääntyvän väestön korvaaminen vaatii tuhansia maahanmuuttajia vuosittain.

      • qåaäzm

        Mutta kun nämä tulevat tänne herroina valtaosin, ei työtä tekemään. Eräs uskonto ei nimittäin salli sopeutumista vääräuskoisten keskuuteen. Heidän pyhä oppikirja kieltää sen.


    • 0000011000

      Pitäisikö tuolle ilmaston muutokselle alkaa tekemään jotain vai odotetaanko kädet taskussa kansainvaellusta?

      • väestöräjähdys

        Mm. perhe- ja sukupuolivalistuksen opetuksen vieminen Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan voisi olla hyvä keino. Sen puutteestahan ilmasto- ja kansainvaelluksen problematiikassa ko. alueella on kyse.


      • äkkiäkumejakonelastillin
        väestöräjähdys kirjoitti:

        Mm. perhe- ja sukupuolivalistuksen opetuksen vieminen Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan voisi olla hyvä keino. Sen puutteestahan ilmasto- ja kansainvaelluksen problematiikassa ko. alueella on kyse.

        Kortonkia lentokone lasti,heti ja käyttöohjeet niille.Lähetetään Lii opettaan miten laitetaan päälle,ja heti hommiin.


      • 0000011000

        Persut ensitöikseen leikkasi juuri näitä rahoja joilla perhevalmennusta tehdään. Olisiko heidän etu että maahanmuuttoa tulee lisää? Se selittää sen että harhaaho uudisti maahanmuuttopolitiikan holtittomaksi..


    • Bvbvbcvcv

      Niin että pakolainen joka tulee esim suomeen ,hänen hiilijalanjälkensä kasvaa 40 kertaiseksi,verrattuna esim afrikan maihin. Kyllä vasut ovat lilleineen aivan pihalla asioista. 80 luvullahan puhuttiin että suomeen pitäisi tulla 2000 luvun alussa 200 000 pakolaista töihin...muuten ei ole työntekijöitä...ja olihan meillä 200 000 työtöntä. Ennusteet ei yleensä pidä paikkaansa...varsinkin komujen tekemät.

    • saadakalifatti

      Miten helppo kusettaa vasuja?

    • VaarProof

      Raamatun ennustuksissa ollaan jo siinä vaiheessa kun kansanjoukot vaeltavat ja vääräprofeetta siis islam ja sen tukijat ilmaantuvat. He pukeutuvat valon enkeliksi vääntäen jumalan lain saatanan laiksi...
      Niin on juuri tapahtumassa,mutta saatana yllätetään ja tuhotaan jumalan toimesta. Jos puolustat islamia olet häviäjien puolella.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe