Missä Nooa arkin rakensi?

Tarun mukaan siis?

Ainakaan Herotodoksen aikaan Mesopotamiassa ei tietojen mukaan kasvanut muita puita kuin taatelipalmuja, mikä ei kelpaa laivanrakennukseen.

Egyptissäkään ei ole sopivaa laivanrakennuspuuta kovin suuriin aluksiin, vaikka egyptiläiset laivoja akaasiasta rakensikin.

Libanonissa?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loogisesti_11

      Oikea vastaus on kari mänty. Tuo taitava toimittaja jota käytettiin rakennusmateriaalina. Kari on myös kiistaton todiste että hän on männylle sukua. Saku Koivu ei kelvannut materiaaliksi koska saku sammakko oli kosiomatkalla, ja kehitys koivuksi oli vasta käynnissä.

      Tiilestä rakennetut laivat todistavat ettei laivoja ole olemassa!

    • Siellä se arkin jäännös on araratin juurella tänäkin päivänä ja siitä Wyatin porukka otti näytteitä esim kivettyneestä puusta sekä metalliseoksista ,joista on tietoa eli vastaus minullakin pine ..mänty joka oli hyvää ja puusta ja muusta käytiin varmaan samalla tavalla kauppaa kuin muustakin tavarasta .
      Jumalan temppelin sisustus on ilmeisesti myös ollut edellä mainittua kari mäntyä jne .
      Samaa kauppaa kävi myös egyptiläiset ,jotka raahasi tavaraa niiliä pitkin sitä ja tätä.Maailmassa on tavarat liikkunu aina mikäli uskomme historian kirjoittajia ja miksi emme uskoisi.

      • Loogisesti_11

        Kysytte vääristä lähteistä. Ei se mikään ihme ole ettette mitään tiedäkään. Otatte aina vastaan vastauksia jotka ovat muotoa emme tiedä, kukaan ei tiedä, koskaan ei voi tietää. Tämän lisäksi on munuaistutkijan päätelmät jotka ovat aina niitä vääriä päätelmiä.


    • jooooo

      Sitten tuli Jumala, aiheutti tulvan,joka hukutti kaikki nämä hyvät ihmiset ja Kauppiaat!!! Aika raaka jeppe tämä Jumala?

    • Arkin rakennuspaikkaa on vaikea määritellä, koska maailma oli hyvin erilainen ennen vedenpaisumusta.
      Oli vain yksi manner (maa oli koottu yhteen paikkaan),joka sitten myöhemmin hajosi repaleiksi. Mitään nykyisiä valtioita ei ollut olemassa.

      • jooooo

        No, vanha on Nooan Arkki, kun Pangea (yhtenäinen manner) hajosi monta milj. vuotta sitten, joista muodostui nykyiset maanosat.


      • tyranni.saurukset

        Ihminenkö oikeasti tietäisi asioita miljoonien vuosien taakse? Salli mun nauraa. Sallithan?


      • jooooo
        tyranni.saurukset kirjoitti:

        Ihminenkö oikeasti tietäisi asioita miljoonien vuosien taakse? Salli mun nauraa. Sallithan?

        Sallin sinun nauraa ihan vapaasti, mutta kun Nykytiede ihminen osaa laskea,sille Kreationisti ei voi mitään!! Ymmärrätkö mitä tarkoitan?


      • tyranni.saurukset
        jooooo kirjoitti:

        Sallin sinun nauraa ihan vapaasti, mutta kun Nykytiede ihminen osaa laskea,sille Kreationisti ei voi mitään!! Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

        Ymmärrän mitä yrität tarkoittaa. Mutta tiedemiesten "varmat faktat" on vain ihmisten omia arvioita. Tiede osaa laskea, muttei kaikkea sentään. Ihan ensiksi olisi hyvä laskea yksi ynnä yksi, niin joutuisi toteamaan, että ei tämä kaikki ole tyhjästä syntynyt. Miljoonat vuodet ovat keksitty vain peittämään valhetta.


      • jooooo
        tyranni.saurukset kirjoitti:

        Ymmärrän mitä yrität tarkoittaa. Mutta tiedemiesten "varmat faktat" on vain ihmisten omia arvioita. Tiede osaa laskea, muttei kaikkea sentään. Ihan ensiksi olisi hyvä laskea yksi ynnä yksi, niin joutuisi toteamaan, että ei tämä kaikki ole tyhjästä syntynyt. Miljoonat vuodet ovat keksitty vain peittämään valhetta.

        " Varmat faktat" kun ei ole Tiedemiesten omasta päästään keksittyjä! Vaan ihan Luonnossa jatkuvasti tapahtuvia muutoksia. Esimerkiksi juuri Mannerlaattojen liikettä!..laattojen liikkeestä pystytään laskemaan milloin ne ovat olleet yhdessä. Näitäkään tutkimustuloksia ei Kreationisti pysty kumoamaan.


    • "Ainakaan Herotodoksen aikaan Mesopotamiassa ei tietojen mukaan kasvanut muita puita kuin taatelipalmuja, mikä ei kelpaa laivanrakennukseen.
      Egyptissäkään ei ole sopivaa laivanrakennuspuuta kovin suuriin aluksiin, vaikka egyptiläiset laivoja akaasiasta rakensikin."

      Miksi menet sivuraiteille? Ei meidän tarvitse tietää, missä Nooa rakensi arkin.
      Meidän tarvitsee tietää, että se rakennettiin.
      Ateistin tarvitsee tietää, kuinka hän voi saada syntinsä anteeksi, tulla uskoon ja pelastua iankaikkiselta kadotukselta. Vasta kun tämä kysymys on ratkaistu, sen jälkeen voi tutkia muita asioita Raamatusta.

    • MinäTiedänTotuuden

      Kyllä se rakennettiin oikeasti ja paikka oli Kari Pekka Kyrön joen rannalla Mesapotomiassa eaat208 "ennen aikaa alienin tulemisen" tästä on todisteet ja ne saa lähettämällä pääministeri Sipilälle sähköpostia.

      • tyranni.saurukset

        Jos olet suuri tiedemies, niin pakkohan sinua on uskoa. Hae vielä tueksesi koko tiedeyhteisö, niin menee läpi. Niinhän jo Goebbels propagandaministerinä osasi manipuloinnin epäjalon taidon. Tässä hänen sitaattejaan, jotka sopivat evoluutioteorian valheeseenkin:

        ”Englantilaiset seuraavat periaatetta: kun kerrot valheen, kerro iso ja pysy siinä. He pitävät valheensa, silläkin riskillä, että näyttäisivät naurettavilta.”

        ”Kun valheen kertoo tarpeeksi monta kertaa, siitä tulee totta.”


    • Rudel

      Sehän karahti karille huhujen mukaan ararat vuoren päälle. Oliskohan jotain fossiilia jäljellä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe