Ja taas valitetaan.

tarkkanäköinen

Pyöräilyliitto on tehnyt valituksen tulevista kevytautoista Saksassa on 90-luvulta asti ollut liikenteessä WV-poloja, Ford -fiestoja ym. pieniä autuja ,joissa on vaihteisto muutettu 60km/h kulkeviksi. Mitä helvettiä se kuuluu jollekkin pyöräliitolle, jos nykyiset täysin turvattomat momoauto heristimet jäävät pois liikenteestä ja air bakein ja abs jarruin varustetut kevytautot tulevat tilalle. Euroopan parlamenttiin valittavat pyöräilyliiton pösilöt hävetkää jos osaatte. Valittakaa samalla kuinka vaarallisia on kaksipyöräiset polkupyörät, vaatikaa kolmipyöräisiksi muuttamista , tai ainakin apupyörät PAKOLLISIKSI,,, Kyllä näinkin tärkeällä liitolla ,, kuin pyöräilyliitto pitää toimintaa olla , voi jeesus sanon minä.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.automopoilijoita

      Ennen tarvittiin täysi-ikäisyys, että pääsee kuljettamaan autoa. Nyt yhtäkkiä se sallitaan mopoikäisille, joilla on kehittymätön asenne ja ympäristön tietoisuus. Myös riskinotto on suurta, kun itsesuojeluvaisto ei toimi. Tämän voi todeta kuka tahansa autoilija, mopoilijat roikkuvat aina auton takapuskurissa kiinni kaupunkialueella turvallisuudestaan välittämättä.

      Mopoilija auton ratissa on kevyelle likenteelle vaarallinen yhdistelmä, joten on luonnollista, että tällaista kehityssuuntaa pitää vastustaa. Pitää olla täysi-ikäinen, että voi vastata tekemisistään auton ratissa.

    • 5372

      Miten pyöräliitto perustelee valituksensa?

    • tarkkanäköinen

      Suomessa joukko-tai lähiliikenne kattaa todella pienen alueen PINTA-ALASTA juuri tästä on kysymys. Näiden pyörällyliiton pösilöiden olisi korkea aika hypätä todellisuuteen, onko tämä pyöräilyliiton tveessä esiintynyt valittaja joutunut lähtemään jälkikasvunsa liukkaal kelillä kymmenenasteen pakkasessa tuiskaavassa kelissä parinkymmenen kilometrin yhdensuuntaiseen matkan harrastuksen pariin tai kouluun, Onko hän siihen valmis? Kun ihminen on tyypiltään tuon kaltainen omaan napaansa tuijottava tapaus, joka on täysin arjesta erkaantunut , eipä häneltä kannata muuta kuin valittamista odottaakkaan. Ei voi ymmärtää, mitä tämä kevytauto asia ylensäkään kuuluu jollekkin pyöräilyliitolle. tämä liitto on yksi niistä turhakkeista joita valtio tukee vuosittain mittavalla rahasummalla, liittoa jonka tehtävä on hankaloittaa ihmisten elämää. Saatta jopa ajaa polkupyöräveroa mene ja tiedä, sen tuleva näyttää Viekö kevytauton tyyppihyväksyntä heiltä jotain pois? Kevytauto on turvallinen ja lämmin , nastat polkupyörän eturenkaissa ei paljon turvallisuutta nosta. Ja ottaen huomioon , että sitä pakkasta saattaa olla yli parinkymmen asteen, hypi sinä kolmosen ratikkaan , eu:hun valittava pyöräilijä pomo ,vastaavaan ei ole kaikilla mahdollisuutta. Häpeä jos osaat. Tiedämme senkin, että te pääkaupunkiseudun pyöräilijät lataatte sähköpyöränne kivihiilellä tuotetulla sähköllä. Kaiken tämän lisäksi olet kivihiilellä lämmittelevä typerys. Että kuka se tässä saastuttaja on?

      • aina-ongelmia

        Sähköpyöräilijä on siis kivihiilen suurkuluttaja, hyi, hyi.


    • talebaani-fillaristi

      vouhkasi kevytautoja vastaan, vaikka ne ovat paljon turvallisempia kuin mopoautot.
      Sen sijaan agressiiviset talebaani fillaristit pitää poistaa autojen seasta sotkemasta.
      Autoihin vaan ne hirviraudat keulaan, niin selvitään röyhkeiden fillaristien aiheuttamista vaurioista ja naarmuista. Fillaristien kuriton liikennekäytös ruotuun. Lopetettava jatkuva jalkakäytävillä ajo ja jalankulkijoiden törkeä kiusaaminen ja vaarantaminen.

      • tarkkanäköinen

        Autoilen melkoisen määrän kilometrejä vuodessa, pienehkö kuntakeskusta jossa päivittäin ajelen, niin sielläkin suurimmat vaaratilanteet aiheuttaa nuo talebaanit polkupyörillään, ei siinä mitään pahaa ole, että KAIKKI suojatiet on maalattu niin, että ne on pyörätie jatkeita. ja ajotin saa ylittää nopeusrajoitusten sallimissa puitteissa , siis noin 40km/h Pitää vain olla hyvin tarkkan koska nuo polkuhousu talebaait ovat (tietty ryhmä siis) niin röyhkeitä sitä ollan niin kuin ei edes huomattaisi auto, vaan katsotaan koko ajan jopa toiseen suuntaan, tämä on huvittavaa oikeuksista kiinnipitämistä. Melkoisella vauhdilla kun pyöräillään esin. liikenneympyrästä poistuvan auton eteen tulee hieman takaviistusta, Näkee kyllä, kenellä ei ole auton ajamiseen oikeuttavaa lupaa, käytös osoitta myös katkeruuden autoilijoita kohtaan, kateudesta,katkeruudesta ja täydellisestä tyhmyydestä on kyse myös tässä pyöräilyliiton valituksesta brysseliin.


    • lopettakaaaa

      Täähän on ihan tavallista kun on kyse liikenteestä Aina joku vetää herneen sieraimeen toisten asioista esim kitkarenkaista, nastarenkaista, takavaloista joita ei ole, etuvaloista joita on liikaa, rekoista, matkailuajoneuvoista ym ym ym jne..... Mutta siitä huolimatta kevytautoasia (onko se muka kevyt 1500kg?) ei kuulu millään tavalla eikä missään muodossa pyöräilyliitolle..EI EI !! Pyöräilijät on muuten vihaisia autokuskeja silloin kun eivät aja pyörällä perä ja suu vaahdossa.

      • tarkkanäköinen

        Ei kuulu ei, Suomihan on itsenäinen maa, mutta valitus on tehty , se on vastaan otettu ja se AIKANAAN käaitellään. Pyöräilyliiton tarkoitus onkin vain ja ainoastaan kiusanteko, toisin sanoen turhaka pätee.


    • Kyrpåhallitus

      Voihan munamankeli klaani ja suomeen tuotu ranskalaisia paskoja riesaksi asti, sakut ajelee kunnon korilla? Kukkahattu tätin unelma maanosa on soome!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1676
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1391
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      849
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      743
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe