törkeä lahjusskandaali Vantaalla

pol_korruptio

25

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakoilla_selviää

      Rikosnimikkeinä on törkeä lahjuksen ottaminen, virka-aseman väärinkäyttäminen ja törkeä lahjuksen antaminen.

      • pottukukko

        kommentoin, että, oli kyse "tärkeästä" lahjusottamisesta, sori huomautukseni.....


    • KokoomusNeuvonantaja

      Kuulostaa kokoomuslaiselta ...!

    • Kysehän ei edes ole syytteestä tuossa uutisessa vaan vasta syyteharkinnasta. Ei siis kannata alkaa syyttelemään kun viranomaisetkaan eivät vielä tiedä onko asiassa syytä edetä syytteen tasolle.

      Me kun, ainakin oman kuvitelmani mukaan, elämme demokratiassa niin pitää olla syyte ja se pitää kyetä todistamaan todeksi. Kommunismissahan on toisin siellä voidaan ampua pelkän epäilyn perusteella varmuuden vuoksi.

      • Stalinin.motto

        Kyllä kommunistit aina syyllisen löytävät. Joskus jopa rikoksen josta syyttävät.


      • gyntör

        Kyllä mahdolliset rikokset saadaan vanhentuneiksi.


      • gyntör kirjoitti:

        Kyllä mahdolliset rikokset saadaan vanhentuneiksi.

        Kommunismissahan rikos saattaa nopeastikin vanheta! Ei muuta kuin kaula katki ja se on ohi!


      • Jos puolue ei kykene tulemaan toimeen kannattajiensa tuella kuten jäsenmaksuilla niin se on turhaa toimintaa eikä sitä tule muutoinkaan tukea.

        Jos kansa on niin tolloa jottei ilman kalliita mainoskampanioiota ymmärrä omaa etuaan niin pysyköön vaiti!


      • Anonyymi

        Ovatko nyt Pastori ExTyökkäri ja Oikeauskoiset sekä Porvari Don PartaCusi ja Totiset Toverit rs takuuvarmasti Täydellinen PYHIMYS rs:ään kuuluvia KokkareRitarit ja PökäleNerot rs:ään kuuluvia HenkilöPorvarit rs:ää?


    • pol_korruptio

      Mäkinen toimi Vantaan kaupunginvaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana, mutta luopui myös luottamustehtävistään. Yhteensä epäiltynä on kolme ihmistä.
      Rikosnimikkeinä on törkeä lahjuksen ottaminen, virka-aseman väärinkäyttäminen ja törkeä lahjuksen antaminen. Poliisi ei kerro epäiltyjen nimiä eikä yksilöi, mitkä nimikkeet ketäkin koskevat.
      Asialla näyttää olevan rikollismafia.

      https://yle.fi/uutiset/3-10144320
      Arvon herralla näyttää olevan muitakin rötöksiä.

    • rehtiäpolitiikkaa

      Kokoomukselaisella oikeusministeri Häkkäsellä ollut rehdinoloinen kokoomuslainen avustaja!
      Eilisestä Häkkäsen tv-esiitymisestä minulle tuli Häkkäsestä yhä luihumpi kuva ... että ne kaikki kerääntyvätkin Kokoomukseen.

      • Katsoin osan samaa keskustelua enkä todellakaan saanut samaa kuvaa Häkkäsestä. Minusta hän vaikutti varsin asialliselta!

        Voisit nyt todistella näkemystäsi sillä, että kerrot mikä hänen sanomisistaan oli luihua? Kun syyttää on syytä myös todistaa syytteensä sillä muutoin tämä alkaa näyttämään kommunistiselta yhteiskunnalta jos saa syytellä todistamatta.


    • rahanvaltasokaisee

      Kokoomuslaiset ja nykyiset keskustalaiset liikkuvat koko ajan perustuslakimme reunoja hipoen ja välillä yrittäen tunkea valtaansa eteenpäin räikeän laittomastikin ja törkeästi keinoilla millä hyvänsä.
      Olisi oikeaoppiselle oikeusministerille maassamme todella töitä!

      • Et sitten kyenne esittämään toimia joilla perustelet väittämäsi?

        Muutoinhan olet pelkkä puskahuutaja kun et uskalla edes rekisteröidä nikkiäsi.

        Valtahan meillä on kansalla, kansa valitsee ne joiden se katsoo olevan kykleneviä asioitaan hoitamaan. Kun menet äänestyskoppiin niin äänimääräsi on justiin sama riippumatta siitä onko tililläsi 10€ vai 1'000'000€. Voit sillä äänelläsi valita monesta puolueesta ja monesta edustajasta itsellesi sopivan tai alkaa itse ehdokkaaksi hankkimalla riittävästi tukijoita joita saanet jos todella olet fiksu ja osaat esittää asiasi järkevästi.

        Kuitenkin, Kokoomus ja Keskusta ovat ne tahot joiden kannatusporukoiden tiedetään olevan yritystoiminnan takana pääosin ja siellä vasemmiston edustus on minimaalinen. He, siis oikeisto ja keskusta, ovat siten hyvinvointimme luojia koska heidän ideoistaan ja järjestämistään työpaikoistahan kaikki hyvä on lähtöisin.

        Kun katsoo nyt viimeksi Venezuelan kohtaloa niin paljastuu mihin vasemmiston valta kansoja vie. Älä siis äänestä vasemmistoa koska se on kurjistumisen manaamista kotiisi!


    • Partacus

      Nouseva porvaristo oli aikoinaan vallankumouksellinen, kaatoi vanhoja myyttejä nurin, edusti kulttuurissa edistystä. Porvaristo murskasi kovalla kädellä aateliston ja papiston vallan. Ohessa kaatui sääty-yhteiskunnan kulttuuriset arvot.
      Valtaan tultuaan porvaristo loi ideologian johon he uskovat tosissaan. Pääoman vapaa valta olisi ihmiskunnan historian päätepiste, kaikenlainen kapinointi pääomaa vastaan on rikos. Pääoman omistajat hyvää hyvyyttään tuottaisivat rahvaalle ruokaa ja vaatteita ja joita he omin voimin eivät saisi. Kapitalistiluokka pitää itseään hyväntekijänä asettaessaan kauppasaartoja sääntöjä rikkoneille, pudottaa pommeja niskaan ellei kauppasaarto päde. Kapitalistiluokka uskoo olevansa näin messiaaninen yhteiskunnan ylläpitäjä. Jos se joutuu aseilla luomaan järjestystä, se tekee sen olettamastaan oikeudentunnosta, välttämättömyyden pakosta ja olettaessaan näin suojelevansa ihmiskuntaa vaaroilta. Kapitalistiluokan jumala on "Herra Pääoma".
      Kapitalismin syntyessä porvaristo edusti kaiken vanhan saastan purkamista. Valtansa kukkoilla siitä kehittyy pelkkä sotakone. Kapitalistiluokka vähät välittää uhreista. Heidän säätämä järjestys ei siedä osuustoimintaa, yhteisöllisyyttä, valtiollista tuotantoa.

      On väärin luulla etteikö tieteet kehittyisivät pääoman vapaalla valtakaudella. Samalla siinä piilee vapaan kapitalismin surma. Vapaa kilpailu, todellinen tuotantovoimien kehitys, katoaa monopolien, kartellien ja trustien yhteenliittymät kehittyvät, niitä puretaan mutta kaikesta huolimatta pääomat kasaantuvat entistä harvemmille. Kapitalismi on yhtä kuin pääomien kasaantuminen rajana maapallon kansantalous.
      Uusi tuottavia sijoituskohteita ei synny. Pääomat ajautuvat, niitä ajautetaan piiloon kansantalouden kiertokulusta. Se merkitsee käytännössä työn pimittämistä. Työn lisäyksestä yhä suurempi osa sijoitetaan sota-aseisiin, joilla rahavas laitetaan tappamaan toisen maan rahvasta. Pääomien kasaantuminen ja maailman muuttuminen yhdeksi markkina-alueeksi kahlitsevat kansallisvaltioiden roolia kansantaloudessa. Kapitalismin synnyttämä oligarkia viis veisaa isänmaista. Jos sen varallisuus ei lisäänny päivä päivältä, siitä seuraa sota. Oligarkian synnyttämät kiihkonationalistiset liikkeet (persut Suomessa) harhauttavat kansoja tekoisänmaallisuuden kautta ja tukevat siten oligarkian eteenpäinmenoa.

      Rahan vallasta kansan valtaan.

      • Ei Partacusi porvaristo vaan se fiksumpi työväki!

        Mitä olivat ne sääty-yhteiskunnan kulttuuriset arvot, jotka murskattiin? Voisit nyt hieman sitä harhojesi maailmaa valaista meille tavallisille demokraateille! Ei pääomalla ole mitään valtaa vaan niillä fiksummilla työläisillä joiden ansiosta sitä on kertynyt. Tuokin on totta vain osin, sillä yhteiskunnassahan vallitsee pitkälti kansanvalta kaikissa demokratioissa ja edustajia valittaessa jokaisella on se yksi ja ainoa ääni. On samaa äänestyskopissa, onko taskussa euro vai tuhat niitä.

        Sinä Partacusi yrität johtaa meitä harhaan! Mistä tuo hyvää hyvyyttään juontaa sinun ajattelussasi? Varallisuutta eli rahaa ei pidä jakaa ilman vastinetta koska se johtaa huonoon lopputulokseen kuten kaikki olemme nähneet. Vain sairaat ja vajaa kykyiset pitää oikeuttaa ilmaiseen siis ilman vastinetta jaettavaan toimeentuloon. Muut pitää panna työhön. Jos ei kykene työhön josta kannattaa maksaa palkkaa niin yleishyödyllistä työtä nk kolmannen sektorin alueella kyllä löytyy jokaisella ja samalla saadaan asioita kuntoon ja syrjäytymistä vähemmäksi kun työtönkin voi kokea tarpeellisuutta.

        Pääoma on vain apuväline, joka on mahdollistanut nykyisen yhteiskunnan, ilman sen apua olisimme kalastaja – metsästäjä porukkaa ja Suomenkin alueella eläisi nykyisen 5,5 miljoonan sijaan ehkä 100'000 eränkävijää.

        Sinä Partacusi saarnaat kapitalismin uhreista mutta viimeisen sadan vuoden aikana se on ollut sosialismin kaksi haaraa, punainen ja harmaa, jotka ovat ne suurimmat uhriluvut aikaan saaneet. Miksi sinä Partacusi ne aina unohdat?

        Kilpailu on hyvästä, se saa aikaan kehitystä. Hyvänä esimerkkinä ovat vaikkapa kannettavat puhelimet. Sosialismin oloissa ei edes paratiisinsa saanut lankapuhelimiakaan joka talouteen kun taas esim pieni ja köyhä Suomi sai aikaan hyvän alun liikuteltavien puhelimien kehitykseen. Sosialismi käytti rahansa pommeihin ja tankkeihin ynnä muuhun tappovälineistöön kun vapaa maailma kapitalismeineen halusi vain helpottaa ihmisten elämää. Kannattaa sinunkin Partacusi tämä muistaa!

        Kyllä tuottavaa sijoituskohdetta syntyy kunhan vain kykenet oivaltamaan, mitä maailmasta puuttuu tai minkä voisi tuottaa edullisemmin/kilpailukykyisemmin. Pääomia tarvitaan koska ilman niitä kaikki pysähtyy ja rappeutuu. Tuosta oli sinun paratiisisi Suuri ja Mahtava hyvä esimerkki. Pääomia ei vaan saa käyttää tuottamattomiin sijoituskohteisiin koska ne eivät lisää pääoman määrää.

        Sinun oligarkkiajattelusi on suoraan pöksyistäsi noukittua, oligarkit ovat vain kommunismin tuotteita naapurissa, joka kärvistelee jälkikommunismin tilassa kykenemättä Putlerinsa johdolla nousemaan demokratioiden joukkoon.

        Suomessa kuten sivistyneessä lännessä yleisesti meillä on kansanvalta joskin entisissä komumaissa tuo rahan valta on ajanut ohi kansan koska se ei osannut komuharhojensa jälkeen puolustaa osaansa.


      • VERKKOPALVELUMESTARIT007
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei Partacusi porvaristo vaan se fiksumpi työväki!

        Mitä olivat ne sääty-yhteiskunnan kulttuuriset arvot, jotka murskattiin? Voisit nyt hieman sitä harhojesi maailmaa valaista meille tavallisille demokraateille! Ei pääomalla ole mitään valtaa vaan niillä fiksummilla työläisillä joiden ansiosta sitä on kertynyt. Tuokin on totta vain osin, sillä yhteiskunnassahan vallitsee pitkälti kansanvalta kaikissa demokratioissa ja edustajia valittaessa jokaisella on se yksi ja ainoa ääni. On samaa äänestyskopissa, onko taskussa euro vai tuhat niitä.

        Sinä Partacusi yrität johtaa meitä harhaan! Mistä tuo hyvää hyvyyttään juontaa sinun ajattelussasi? Varallisuutta eli rahaa ei pidä jakaa ilman vastinetta koska se johtaa huonoon lopputulokseen kuten kaikki olemme nähneet. Vain sairaat ja vajaa kykyiset pitää oikeuttaa ilmaiseen siis ilman vastinetta jaettavaan toimeentuloon. Muut pitää panna työhön. Jos ei kykene työhön josta kannattaa maksaa palkkaa niin yleishyödyllistä työtä nk kolmannen sektorin alueella kyllä löytyy jokaisella ja samalla saadaan asioita kuntoon ja syrjäytymistä vähemmäksi kun työtönkin voi kokea tarpeellisuutta.

        Pääoma on vain apuväline, joka on mahdollistanut nykyisen yhteiskunnan, ilman sen apua olisimme kalastaja – metsästäjä porukkaa ja Suomenkin alueella eläisi nykyisen 5,5 miljoonan sijaan ehkä 100'000 eränkävijää.

        Sinä Partacusi saarnaat kapitalismin uhreista mutta viimeisen sadan vuoden aikana se on ollut sosialismin kaksi haaraa, punainen ja harmaa, jotka ovat ne suurimmat uhriluvut aikaan saaneet. Miksi sinä Partacusi ne aina unohdat?

        Kilpailu on hyvästä, se saa aikaan kehitystä. Hyvänä esimerkkinä ovat vaikkapa kannettavat puhelimet. Sosialismin oloissa ei edes paratiisinsa saanut lankapuhelimiakaan joka talouteen kun taas esim pieni ja köyhä Suomi sai aikaan hyvän alun liikuteltavien puhelimien kehitykseen. Sosialismi käytti rahansa pommeihin ja tankkeihin ynnä muuhun tappovälineistöön kun vapaa maailma kapitalismeineen halusi vain helpottaa ihmisten elämää. Kannattaa sinunkin Partacusi tämä muistaa!

        Kyllä tuottavaa sijoituskohdetta syntyy kunhan vain kykenet oivaltamaan, mitä maailmasta puuttuu tai minkä voisi tuottaa edullisemmin/kilpailukykyisemmin. Pääomia tarvitaan koska ilman niitä kaikki pysähtyy ja rappeutuu. Tuosta oli sinun paratiisisi Suuri ja Mahtava hyvä esimerkki. Pääomia ei vaan saa käyttää tuottamattomiin sijoituskohteisiin koska ne eivät lisää pääoman määrää.

        Sinun oligarkkiajattelusi on suoraan pöksyistäsi noukittua, oligarkit ovat vain kommunismin tuotteita naapurissa, joka kärvistelee jälkikommunismin tilassa kykenemättä Putlerinsa johdolla nousemaan demokratioiden joukkoon.

        Suomessa kuten sivistyneessä lännessä yleisesti meillä on kansanvalta joskin entisissä komumaissa tuo rahan valta on ajanut ohi kansan koska se ei osannut komuharhojensa jälkeen puolustaa osaansa.

        Nyt Arvoisat Paronit ja Porvarit kuten esimerkiksi Arvoisa Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat pitää muistaa se asia, että PORVARIT eivät ole pelkästään Tietorikkaimpia Henkilöitä vaan todellakin YLIVIISAAT-ryhmään kuuluvia, jos eivät muusta syystä, niin ainakin siitä syystä, kun He ovat omasta mielestään suorastaan YLINEROT-ryhmään kuuluvia.

        Meidän on Arvoisat Porvarit ja Paronit hyvä huomata myös se asia, että kuka nyt kissan hännän nostaa, jos ei todella KISSA itse.

        Nyt sitten oli vielä kehissä jotain sellaista, että pitäisiköhän nyt RAHAHENKILÖT-yhteisön alkaa tukea rahallisesti sellaista ryhmää kuin Punikkipomojen TOIVO- ja KORVA-remmi tai VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:ää. Me ilmeisesti huomasimme jo sen asian, että RAHAMIES ja Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat ehtivät tarinoida jotain sellaista asiaa kuin OMA MIELIPIDE. Nyt RAHAMIEHET ja Paronit sekä Porvarit olivat sitä mieltä, että kukin PUOLUE tai PUOLUETOIMIJA tulkoon toimeen vain ja ainoastaan JÄSENMAKSUT tai Vastaavat rs:n avulla ja keinoin siis omillaan täysin.

        Niin ja nyt on sitten olemassa vielä sellainen HYVÄ KYSYMYS, että eikö todella VALKOKAARTI ja OMISTAJAPUOLUE rs tullut huomaamaan sitä asiaa, että ei nyt PORVARIREMMI rs:n tarvitse antaa yhtään mitään ilmaiseksi. Nyt HE siis VALKOKAARTI ja PORVARIPARONIT voivat vaatia tukiensa vastineeksi tietojen saantia esimerkiksi siitä asiasta, että mitä kaikkea ajattelee ALALUOKKA ja VALTAKUNTAISKURIT Omistava Luokka rs:stä ja että vielä voisi VALKOKAARTI ja OMISTAJAT vaatia rahallisen tukensa vastineeksi VASURIT-yhteisöltä niin sanottua Lipposmaista Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka rs:ää siis täysin omistajamyönteistä Työsuhde-, Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka rs:ää.

        Mehän voimme vielä todeta sen asian olevan totta takuuvarmasti, että jos VASURIT ja VASTAAVAT alkavat toimimaan jos ei ihan täysin niin ainakin lähes täysin OMISTAJAT ja YRITTÄJÄT siis YLIVIISAAT rs:n haluamalla tavalla siis Kova ja Karu Tulonsiirto ALALUOKKA rs:ltä YLÄLUOKKA eli OMISTAJAT rs:lle, niin Me voimme todeta jotain sellaista, että EDUSKUNTAVAALIT rs:n kuvioissa nyt myös VASURIREMMI rs:n VAALIKANNATUS alkaa lähentymään oikein voimalla NATSIKOMUT eli SKP rp:n Vaalien Promillekannatusta. Mehän voimme ilmeisesti Arvoisat YLIVIISAAT todeta sen asian olevan takuuvarmasti totta, että muutaman satasen sijoitus tuo miljoonien voitot VALKOKAARTI ja OMISTAJAT rs:lle.


      • VERKKOPALVELUMESTARIT007 kirjoitti:

        Nyt Arvoisat Paronit ja Porvarit kuten esimerkiksi Arvoisa Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat pitää muistaa se asia, että PORVARIT eivät ole pelkästään Tietorikkaimpia Henkilöitä vaan todellakin YLIVIISAAT-ryhmään kuuluvia, jos eivät muusta syystä, niin ainakin siitä syystä, kun He ovat omasta mielestään suorastaan YLINEROT-ryhmään kuuluvia.

        Meidän on Arvoisat Porvarit ja Paronit hyvä huomata myös se asia, että kuka nyt kissan hännän nostaa, jos ei todella KISSA itse.

        Nyt sitten oli vielä kehissä jotain sellaista, että pitäisiköhän nyt RAHAHENKILÖT-yhteisön alkaa tukea rahallisesti sellaista ryhmää kuin Punikkipomojen TOIVO- ja KORVA-remmi tai VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:ää. Me ilmeisesti huomasimme jo sen asian, että RAHAMIES ja Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat ehtivät tarinoida jotain sellaista asiaa kuin OMA MIELIPIDE. Nyt RAHAMIEHET ja Paronit sekä Porvarit olivat sitä mieltä, että kukin PUOLUE tai PUOLUETOIMIJA tulkoon toimeen vain ja ainoastaan JÄSENMAKSUT tai Vastaavat rs:n avulla ja keinoin siis omillaan täysin.

        Niin ja nyt on sitten olemassa vielä sellainen HYVÄ KYSYMYS, että eikö todella VALKOKAARTI ja OMISTAJAPUOLUE rs tullut huomaamaan sitä asiaa, että ei nyt PORVARIREMMI rs:n tarvitse antaa yhtään mitään ilmaiseksi. Nyt HE siis VALKOKAARTI ja PORVARIPARONIT voivat vaatia tukiensa vastineeksi tietojen saantia esimerkiksi siitä asiasta, että mitä kaikkea ajattelee ALALUOKKA ja VALTAKUNTAISKURIT Omistava Luokka rs:stä ja että vielä voisi VALKOKAARTI ja OMISTAJAT vaatia rahallisen tukensa vastineeksi VASURIT-yhteisöltä niin sanottua Lipposmaista Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka rs:ää siis täysin omistajamyönteistä Työsuhde-, Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka rs:ää.

        Mehän voimme vielä todeta sen asian olevan totta takuuvarmasti, että jos VASURIT ja VASTAAVAT alkavat toimimaan jos ei ihan täysin niin ainakin lähes täysin OMISTAJAT ja YRITTÄJÄT siis YLIVIISAAT rs:n haluamalla tavalla siis Kova ja Karu Tulonsiirto ALALUOKKA rs:ltä YLÄLUOKKA eli OMISTAJAT rs:lle, niin Me voimme todeta jotain sellaista, että EDUSKUNTAVAALIT rs:n kuvioissa nyt myös VASURIREMMI rs:n VAALIKANNATUS alkaa lähentymään oikein voimalla NATSIKOMUT eli SKP rp:n Vaalien Promillekannatusta. Mehän voimme ilmeisesti Arvoisat YLIVIISAAT todeta sen asian olevan takuuvarmasti totta, että muutaman satasen sijoitus tuo miljoonien voitot VALKOKAARTI ja OMISTAJAT rs:lle.

        Jos minua haluat puhutella niin titteli on kuten monesti olen ilmoittanut työeläkeläinen!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei Partacusi porvaristo vaan se fiksumpi työväki!

        Mitä olivat ne sääty-yhteiskunnan kulttuuriset arvot, jotka murskattiin? Voisit nyt hieman sitä harhojesi maailmaa valaista meille tavallisille demokraateille! Ei pääomalla ole mitään valtaa vaan niillä fiksummilla työläisillä joiden ansiosta sitä on kertynyt. Tuokin on totta vain osin, sillä yhteiskunnassahan vallitsee pitkälti kansanvalta kaikissa demokratioissa ja edustajia valittaessa jokaisella on se yksi ja ainoa ääni. On samaa äänestyskopissa, onko taskussa euro vai tuhat niitä.

        Sinä Partacusi yrität johtaa meitä harhaan! Mistä tuo hyvää hyvyyttään juontaa sinun ajattelussasi? Varallisuutta eli rahaa ei pidä jakaa ilman vastinetta koska se johtaa huonoon lopputulokseen kuten kaikki olemme nähneet. Vain sairaat ja vajaa kykyiset pitää oikeuttaa ilmaiseen siis ilman vastinetta jaettavaan toimeentuloon. Muut pitää panna työhön. Jos ei kykene työhön josta kannattaa maksaa palkkaa niin yleishyödyllistä työtä nk kolmannen sektorin alueella kyllä löytyy jokaisella ja samalla saadaan asioita kuntoon ja syrjäytymistä vähemmäksi kun työtönkin voi kokea tarpeellisuutta.

        Pääoma on vain apuväline, joka on mahdollistanut nykyisen yhteiskunnan, ilman sen apua olisimme kalastaja – metsästäjä porukkaa ja Suomenkin alueella eläisi nykyisen 5,5 miljoonan sijaan ehkä 100'000 eränkävijää.

        Sinä Partacusi saarnaat kapitalismin uhreista mutta viimeisen sadan vuoden aikana se on ollut sosialismin kaksi haaraa, punainen ja harmaa, jotka ovat ne suurimmat uhriluvut aikaan saaneet. Miksi sinä Partacusi ne aina unohdat?

        Kilpailu on hyvästä, se saa aikaan kehitystä. Hyvänä esimerkkinä ovat vaikkapa kannettavat puhelimet. Sosialismin oloissa ei edes paratiisinsa saanut lankapuhelimiakaan joka talouteen kun taas esim pieni ja köyhä Suomi sai aikaan hyvän alun liikuteltavien puhelimien kehitykseen. Sosialismi käytti rahansa pommeihin ja tankkeihin ynnä muuhun tappovälineistöön kun vapaa maailma kapitalismeineen halusi vain helpottaa ihmisten elämää. Kannattaa sinunkin Partacusi tämä muistaa!

        Kyllä tuottavaa sijoituskohdetta syntyy kunhan vain kykenet oivaltamaan, mitä maailmasta puuttuu tai minkä voisi tuottaa edullisemmin/kilpailukykyisemmin. Pääomia tarvitaan koska ilman niitä kaikki pysähtyy ja rappeutuu. Tuosta oli sinun paratiisisi Suuri ja Mahtava hyvä esimerkki. Pääomia ei vaan saa käyttää tuottamattomiin sijoituskohteisiin koska ne eivät lisää pääoman määrää.

        Sinun oligarkkiajattelusi on suoraan pöksyistäsi noukittua, oligarkit ovat vain kommunismin tuotteita naapurissa, joka kärvistelee jälkikommunismin tilassa kykenemättä Putlerinsa johdolla nousemaan demokratioiden joukkoon.

        Suomessa kuten sivistyneessä lännessä yleisesti meillä on kansanvalta joskin entisissä komumaissa tuo rahan valta on ajanut ohi kansan koska se ei osannut komuharhojensa jälkeen puolustaa osaansa.

        Mitä nyt tarkoittaa niin sanottu Fiksumpi Työväki? Onkohan nyt tilanteemme se kuvio, että Teidän Arvoisa ExTyökkäri ja Vastaavat mielestänne sellaisia työelämän toimijoita kuin nyt OMISTAJAT ei ole olemassa, sillä on vain ja ainoastaan TYÖLÄISNEROT rs:ään kuuluvia? Onkohan Elinkeinoelämän tilanne se asia todella tasan tarkkaan, että OMISTAJAT rs:stä puhuminen ja saarnaaminen on vain KOMULOISSEKOILU rs:ää?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä nyt tarkoittaa niin sanottu Fiksumpi Työväki? Onkohan nyt tilanteemme se kuvio, että Teidän Arvoisa ExTyökkäri ja Vastaavat mielestänne sellaisia työelämän toimijoita kuin nyt OMISTAJAT ei ole olemassa, sillä on vain ja ainoastaan TYÖLÄISNEROT rs:ään kuuluvia? Onkohan Elinkeinoelämän tilanne se asia todella tasan tarkkaan, että OMISTAJAT rs:stä puhuminen ja saarnaaminen on vain KOMULOISSEKOILU rs:ää?

        Fiksumpi työväki on se osa kansaa ja työläisiä jotka hoitavat nuo yrityshommat ja muun, jonka varassa se ei niin fiksu osa kansaa (ay orjat) elää!

        Jos tuota et ymmärrä niin mene iltakouluun heti vuoden alusta niin saatat oppia!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Fiksumpi työväki on se osa kansaa ja työläisiä jotka hoitavat nuo yrityshommat ja muun, jonka varassa se ei niin fiksu osa kansaa (ay orjat) elää!

        Jos tuota et ymmärrä niin mene iltakouluun heti vuoden alusta niin saatat oppia!

        Oliko Mykkäsen avustaja fiksumpi työläinen?
        Onko Koomuksessa paljonkin tällaisia fiksuja lahjottavia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oliko Mykkäsen avustaja fiksumpi työläinen?
        Onko Koomuksessa paljonkin tällaisia fiksuja lahjottavia?

        En tunne Mykkästä enkä avustajaa, joten katso mitä kirjoitin ja tutki ovatko he siinä ryhmässä niin saattavat ollakin!

        Eikö oma järkesi juokse lainkaan vaan yksinkertaisiakin asioita pitää kysellä! Taidat olla niitä tyhmimpiä komuloisia!


    • super_benz

      Perussuomalainen ministeri Jari Lindström yritti palauttaa kierolla tavalla talousrikolliselle määrärätyn sakon ja veronkierrosta saadun hyödyn eli n. 30 mirljoonaa markka, 5 milj euroa euroissa. Perussuomalaisten Työmies-Putkonen toimi asiamiehenä verokonnan vapauttamisessa rikoksestaan.
      https://yle.fi/uutiset/3-10645820

      Kokoomus-Persusuomalainen akseli selvässä rakkaussuhteessa oikeutta vastaan.

    • lueuutisia

      Kannaisi pysyä ajanhermolla, linström ei ole Ps vaan luopio sin. Kokoomuksen normaaliin "rehelliseen" toimintaan kuuluu korruptiorötöstely, juopuneena ajaminen ja muutenkin räyhääminen

    • Anonyymi

      Totta.
      Jari Lindström ja perussuomalaiset ovat työväen etuihin nähden luopioita. Molemmat edustavat Kokoomuksen oikeaa laitaa työväen kurittamisaikeissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe