Aihealueet

Listaukset

  Vihreiden logiikka vippaa

  Ammuu457

  Halutaan lentovero, muovivero ja kaivosvero. Säästyneillä rahoilla ostettaisiin pakoloisia kivikautta elävistä maista ja kirsikaksi kakun päälle täysin vastikkeeton ja vaikutuksiltaan seuraamaton kehitysapu haluttaisiin nostaa lähemmäs 2 mrd euroa.

  Vihreät kuitenkin ymmärtävät talouskasvun välttämättömyyden. Vihreiden käsityksen (vihreat.fi) mukaan Suomen talouskasvu generoituu haalimalla Suomeen syyrialaisia, afganistanilaisia ja somalialaisia turvapaikkaturisteja.

  Sillä lailla. Lienee kohtuullisen kiistatonta, että Syyrialaisia on eniten Syyriassa, somaleja Somaliassa ja afganistanilaisia Afganistanissa. Miksi Syyria, Somalia ja Afganistan eivät kuulu maailman taloudelliseen eliittiin, kun kuitenkin kyseisten maiden moniosaajien arvioidaan (vihreat.fi) generoivan Suomen talouden merkittävään nousuun jo ykkösprosentin osuudella Suomessa asuvien määrästä?

  7

  <50

   Vastaukset

   • Suomesta kalifatti.. Isisin valtakunta.. Oppipojat palailee..

   • Vihreillä argumentointi ei ole koskaan perustunut järjen käyttöön. Vihreiden politiikan tekeminen perustuu unelmahötölle ja perusteettomille uskomuksille. Esimerkiksi tämä kehitysapu, sen todellisista ja mitattavista vaikutuksista ei ole mitään uskottavaa laskelmaa. Miten vosikaan olla kun avun käyttöä ei seurata?

   • Halutaan lentovero, muovivero,kaivosvero, kiuas ja takkavero, haittavero,vero ja näin saatiin kerättyä 2 miljardia kehitysmaamuslimeiden ikuiseen elatukseen ja holtittomaan lisääntymiseen. Pitää keksiä lisää veroja että saadaan niiden perheetkin tuotua Suomeen ikuisestielätettäväksi ja nostettua kehitysmaamuslimi kiintiöiden nosto rahoitettua ja loput sitten velaksi....-

    • Se että on muslimi, ei sinällään ole paha asia. Jos käy muslimimaassa, tai vaikka sellaisessa maassa, jossa on useamman uskontokunnan edustajia, niin muslimit sopeutuvat olosuhteisiin siinä missä muutkin. Ongelmia alkaa syntyä vasta kun kehitysmaista haalitaan Suomeen populaa, jonka etninen alkuperä mahdollistaa muslimiuskon käyttämisen vaatimisen välineenä suomalaisia hyysääjiä vastaan.
     Suomeen päästyä somaleista tulee hartaista hartaimpia muslimeja, kun vaatimalla on mahdollista saavuttaa henkilökohtaista hyvää. Otetaan verrokkimaaksi esim Malesia, sielläkin voi vaatia uskonnon varjolla ihan mitä tahansa, mutta ei saa mitään. Miksi Malesiassa muslimit eivät hillu, kuten Suomessa? Koska vaatimalla ja rettelöimällä ei saavuta mitään henkilökohtaista hyvää. Ei vaikka kuinka rettelöisi. Malesiassa rettelöitsijä vietäisiin putkaan ja langetettaisiin sakot yleisen järjestyksen häiritsemisestä. Suomestoliitossa uskontoperusteiseen omien etujen vaatijaa kumarrellaan ja pyydellään anteeksi ja hyvitellään »positiivisella erityiskohtelulla». Sosiaalitantat ovat tunnustaneet että pelkäävät työssänsä ja osaksi mm sen vuoksi tekopyhyyden hurskastumille halutaan antaa mitä mielikuvituksellisempia etuja. Islam uskontona ei edellytä uusia Emmaljunga-lastenvaunuja muualla kuin Suomessa.


    • Vihreät hyväksyvät mielettömät luonnon raiskaukset.
     Kaivoksia vallataan uusille alueille, kuin Kongossa.
     Litium, cobolttikaivokset hyväksytään, kun sähköautoille
     pitää tehdä raskaita sähköakustoja.


   • Vihreillä on maailman suurin sumea logiikka.

   • Kehitysavulla on mitattavissa olevia tuloksia. Ja todella paljon. Väestöräjähdys.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    7990
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2894
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1517
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    999