Feministit puolustaa terroristeja

mnkjiu

8

<50

  Vastaukset

  • Siksi ne ovatkin ilman kannattajia.....

   • Feministisen puolueen perusti Maryam Abdulkarim ja Katju Aro. Yhteistä näille naisille on se että molemmat vihaavat sikaa syövää valkoista heteromiestä.


   • IslamistiFeministi kirjoitti:

    Feministisen puolueen perusti Maryam Abdulkarim ja Katju Aro. Yhteistä näille naisille on se että molemmat vihaavat sikaa syövää valkoista heteromiestä.

    Eikä viha siihen lopu.
    Onneksi KAtju ei pääse koskaan eduskuntaan.


  • Laura Huhtasaari 6.3.
   "Koska feministit eivät puolusta naisia, jää tämäkin perussuomalaisille. Vain perussuomalaiset uskaltavat vastustaa naisia alistavia kulttuureja, samaan aikaan kun suvaitsevainen osa Suomea vaikenee" viittaa uutiseen "Pohjois-Haagan puukotuksesta epäilty uhkasi tappaa ja tuhota vaimonsa ulkonäön – Irakista 2015 saapunut pari sai Suomesta turvapaikan"

  • Feministisen puolueen perustajissa on kaapuakkoja...... no tämähän kertoo kaiken tästäkin viherkommunisti puolueesta....

  • Feministit ovat yksi lahko äärivasemmalla. Järkeä opissa ei ole, vaan perusperiaate on sama kuin muillakin. Ne joiden puolesta taistellaan, saavat kärsiä. Tarkoitus pyhittää keinot.

  • Suomessa on moneen junaan lähtijää ja näitäkin jotka tätä Feministi puoluetta äänestää heitäkin on hölmölässämme. Mitä tarkoittaa puolue joka ensin on muka naisten asemaa puolustava, mutta tekeekin ihan muuta asettuen tukemaan lasten raiskaajia ja naisten puukottajia ? On muutakin mitä tuo valepuolue on jättänyt puolustamatta on naisten tasa-arvoisuus mikä näkyy katukuvassamme selvimmin siellä liikkuu ilmeisesti naisia mustiin kaapuihin pukeutuneita ihmisiä mitä he ovat ?

   Onko kyseessä vain naamiointiasu jolla pyritään peittämään jotain mitä miehet eivät saisi nähdä ?

   Miksi sitten kaikki Feministinaiset eivät pukeudu samanlaisiin kaapuihin jos se on käytännöllinen asu ja näin sillä voisivat peitellä itsensä ?
   Feministeissä on myös musliminaisia joten sen puolestakin kaikkien olisi jo aika pukeutua tuohon asuun puolustaen näin eriarvoistamista.

  • Höppäpuolue puolustaa kaikkea hömppää.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   98
   4842
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   98
   2977
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   89
   2728