Masentaa elämä

Kerron vähä omasta elämästäni. Eli olen masentunut ja elämä on sekaisin. Aloitin lääkityksen hetki sit ja hakenut apua. Nukun iltapäivään kun ei huvita mikää ja kavereita ei ole ketään, tuntuu että tulevaisuutta ei ole, ja on jatkuvasti vihainen ja kaikkee, sit jos välillä näkee ihmisiä ei huvita mikää kun on yksinäinen, ahdistaa vaa koska toisilla menee niin hyvin asiat. Töitä olen koittanut tehdä, mutta liian lyhkäsiä pätkiä ja työnkans ei onnistu, potkuja sun muuta. Nii olen turhautunut kaikkeen, itseeni ja tähän kylmään maailmaan, muita samanlaisia?

58

945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisenpuutetta

      Minkähänlaista apua haluaisit?

      • No en osaa sanoa, on nii sekasin tää elämä.


      • Niin se välillä tekee, elämä väsyttää =(. Minulla tuli vasta nyt, reilusti yli 30- vuotiaana burn out kaikkeen..

        Kyllä terapiaa ja keskusteluapua on suomessa nykyään saatavilla, mikäli itse on valmis hakeutumaan avun ja ohjauksen piiriin.

        Liikunta pieninäkin annoksina auttaa aina, itse sen huomannut ja kevät tulee se tuo valoa =).

        Ehkä mun neuvo on,että kerralla ei voi korjata itseään, mutta pienin askelin, kyllä jonkinlaista toivoa on aina, ja itsensä tutkiskelu, mitkä asiat tuottaa mielihyvää, mitä osaa edes jotenkin tehdä, tai uuden harrastuksen aloittamine, myös musiikin kuuntelu tuo positiivista mieltä! =)


    • Tuntuu että mitää ei ole tehtävissä. yritän terapiaa, mutta jotenki elämä oli niin erilaista nuorena oli tyttöjä ja kaikkee, ei niitä kiinnosta enää kuin ura ja raha miehet. kaikki niin paskaa, yksin joutuu taistelee, ja en tiedä enää mitä tehdä. Mulla on sairaus, ja en voi sille mitää.

    • Huhuh on niin paljo ongelmia ettei tiedä mistä lähtis, hajottaa nii vitusti. Yrittäny ettiä kavereita. Mut jos on vähän yksinkertanen ja tyhmä, nii ei löydä, kai pitäs olla rikollinen jännämies, alkaa puuduttaa tää yksin olo, ei mitää elämää, työt ei onnistu, yrittäny netistä kavereita, eivät ees vastaa viesteihin, sun muuta paskaa, ihmiset ahdistaa ku toisilla menee muka nii hyvin, itellä monta tonnia velkaa ei tuloja ja töitä, elän luuserina ja olen yksin, pyörin ympyrää asunnossa ja ei ole mitää tekemistä, sukulaiset ei halua olla tekemisis ei ketää, mikähän mussa on vikana, monesti miettiny miksi ees synnyin ku oon harmina vaan, hermot kokoajan kireellä,en kauaa enää jaksa.

    • Tässä alkaa jo seota ja pikkuhiljaa tulemaan hulluksi, en tiedä mitä teen, olis kiva ku ois jonkinlainen elämä ja nainen tai jotain, mutta en tosiaan tiedä, päivittäin paha olla ja hermot kireellä, tuntuu että pää hajoo, kai täytyy hyväksyä, et on niin erilainen ja outo, elää omaa maailmaa. Ei ihme et on jo hullu.

    • Olen vain miettinyt kuolemaa koska tässä ei ole enää mitää vaihtoehtoja, on vain yksin, ja käy lenkillä yksin, enään ei huvita ees mennä kahvilaan kun on jatkuvasti yksin, koskaan ei ole ollut kunnon työtä, jatkuvasti paskaa vain, ei pysty elää normaalia elämää, baarit ja alkoholi ei oikein enää kiinnosta, ja ei ole toivoa, apua olen hakenut mutta olen hyvin vaikee ja erikoinen ihminen. Eli heikkolahjainen.

    • Miesvm84

      Suosittelen että tutustut niihin tapahtumiin ja kerhoihin jota kirkon seurakunnat järjestää. Niihin voi mennä vaikka et olisi kovin uskonnollinen.

      • Ei kiinnosta sori vaan!


    • Mä olen yli 190 cm pitkä, ja ihan kivan näkönen, mut naisia ei todellakaan kiinnosta ja kerron vielä ongelmat. Täälä on kaikilla omat elämät ja omat piirit, kohta tapan itteni niin loppuu tää yksinäisyys paska. Sossutuella kohta sit makarooniia ja ketsuppia syömään

    • enuskopillereihin

      Minua ainakin auttaa silloin kun masentaa ulkoileminen ja toisten ihmisten kanssakäyminen siinä samalla, en tarvitse mitään pillereitä enkä teRaapijoita.

      Iltaisin yleensä katson elokuvia, kylven ja teen ruokia.

      • Mua ei auta sekään. Tuntuu et pää hajoo kun ei ole enää toivoa mistää.


      • Joo no mä en voi nähä ketää kun ei ole kavereita, yksin joutuu keksiin kaikkee. Pahalta tuntuu, kuin muilla on elämää ja kavereita.


      • PiippolanVaari
        Allu85 kirjoitti:

        Joo no mä en voi nähä ketää kun ei ole kavereita, yksin joutuu keksiin kaikkee. Pahalta tuntuu, kuin muilla on elämää ja kavereita.

        No sähän voit koittaa saada ne muiden kaverit kaikkoamaan niin sittenhän sulla olisi hyvä olla?

        Tarkoitan sitä että keskity siihen omaan suoritukseen ja mene sillä eteenpäin. Ei se että joku ajaa ferrarilla pitäisi sun elämää kaataa.


      • keskenkasvuinen
        PiippolanVaari kirjoitti:

        No sähän voit koittaa saada ne muiden kaverit kaikkoamaan niin sittenhän sulla olisi hyvä olla?

        Tarkoitan sitä että keskity siihen omaan suoritukseen ja mene sillä eteenpäin. Ei se että joku ajaa ferrarilla pitäisi sun elämää kaataa.

        Minkähän ikäinen toi Allu on? Vaikuttaa niin lapsellisilta nää sen viestit.


      • PiippolanVaari
        keskenkasvuinen kirjoitti:

        Minkähän ikäinen toi Allu on? Vaikuttaa niin lapsellisilta nää sen viestit.

        Jos nimimerkin 85 viittaa syntymävuoteen niin siitä voinee päätellä.


    • Jep 34 v ja luuseriksi haukutaa jolla ei koskaa ollu töitä ja elää sossutuella, ennen vielä join rahat, mut enää en halua,ei ystäviä, ei kavereita, asunto vain ja jotenki ruokaa ja telkkari ja netti ja tietokone, pitkälti yli 10 v ollu paskaa ja nyt alkaa riittään, mitään ei ole enää tehtävissä, kuin tumputtaa käteen kun naistakaan ei saa ja elää yksinäisyydes lopun elämänsä ja työttömänä 500 e kk.

    • Naiset vain nauraa tälläselle luuserille, viimesin tyttöystävä jätti ja särki mun sydämen ja ei löydä. Pitäs olla erilainen ja vuosia tehny töitä ja kavereita rahaa autor omaisuutta, ei tällänen masentunut yksinäinen naista löydä. Nykyää naiset haluu jonku komistuksen jolla on ura ja rahaa

      • rtyuio567

        Ei se nainen sinua pelasta, eikä se nainen kattele sua pitkään jos olet tollanen.

        Pohjalla sun pitää käydä kääntymässä ennenkuin elämänhalu tulee jos on tullakseen, et ole vielä valmis ottamaan ohjaimia omiin käsiin.

        Eteenpäin vaan, käännekohta tulee vielä vastaan.


      • En kuuntele tommosta paskaa, et tiedä mun elämästä mitään.


      • rtyuio567
        Allu85 kirjoitti:

        En kuuntele tommosta paskaa, et tiedä mun elämästä mitään.

        No vastahan sä levitit tähän elämäsi kaikkien nähtäville. Ja aiemmalla nimimerkillä ulisit kahta kauheemmin.

        Sua vähän mättää ja jäät ns tuleen makaamaan ja ulisemaan.

        Ainoa keino päästä tosta eteenpäin on se että alat tekemään asioita vaikka vähän ottaisi päähän.

        Oma valinta, voit päättää ihan itse mihin suuntaan lähdet pyrkimään.

        Jos tykkäät ulista niin ulise mutta älä sano paskaksi saamaasi palautetta, et meinaan itse ymmärrä elämääsi. Kun keräät mittariin 30 vuotta lisää ikää, huomaat mistä oli kysymys.Sulla ei ole riittävästi tuntemusta omasta itsestäsi eikä riittävästi elämänkokemusta ja sen vuoksi tuntuu että nyt se loppu tuli kun joku asia alkaa vähän nirhaamaan.

        Ja mistäkö tiedän? Olen kokenut itse ihan saman. Että älä ala vanhemmalle ja viisammalles sanomaan että se on paskaa.


      • Mä oon alkanu kuntoilee sun muuta ja ettiny kavereita, mut ei ketää halua vittu tutustua.


    • Miesvm84

      Minun näkemykseni omasta elämästä ja mitä olen huomannut ja kuullut toisista, on että vaikka kaikki elämässä näyttää olevan paikalla elämä voi tuntua hyvin onnettomalta ja tyhjältä. Näin on varmasti monelle sinun ympärilläsi jolle ulkoa kaikki näyttää täydelliseltä. Hyvin monelle itsensä toteuttaminen ja omien asioiden kunnossa pitäminen ei tuo onnellisuutta ja tarkoitusta elämään. Toisaalta Jeesus antaa tarkoitusta ja aidon onnellisuuden vaikka kaikki maallista omassa elämässä puuttuu

      • Vittu sun jeesukset, ei kiinnosta tommonen sonta, parempaa tyytyä kohtaloon ja olla yksin


    • TarkoitusElää

      Pääset Jumalan yhteyteen,
      kun uskot Jeesukseen ja vastaanotat Hänet Vapahtajaksesi. Näin saat elämääsi tarkoituksen ja Jumalan rakkauden.
      Jumala tahtoo antaa sinulle lahjaksi uskon ja pelastuksen. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - Ef.2:8

      Usko Jeesukseen tekee sinut Jumalan lapseksi ja tuo sinut Hänen yhteyteensä.
      Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. Joh.1:12

      Saat ottaa Jeesuksen elämääsi
      Jeesus sanoo: Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Ilm.3:20

      Jeesuksen vastaanottaminen on ihmisen 'kyllä' -vastaus Jumalan tarjoukseen. Se on kääntymistä Jeesuksen puoleen ja turvautumista Häneen. Saat luottaa siihen, että Jeesus pitää sanansa, tulee elämääsi ja antaa syntisi anteeksi.

      Miten voit käytännössä ottaa Jeesuksen vastaan?

      Voit ottaa Jeesuksen vastaan rukoilemalla

      Jos haluat Jeesuksen tulevan elämääsi, kutsu Hänet. Ratkaisevaa ei ole, millaisia sanoja rukoillessasi käytät, vaan se mitä todella tarkoitat ja tahdot. Rukous on uskon ilmausta. Voit ottaa Jeesuksen vastaan rukoilemalla esimerkiksi näin:

      "Tarvitsen Sinua Jeesus. Tunnustan, että olen tehnyt syntiä Sinua vastaan. Kiitos, että olet kuollut ristillä ja kärsinyt syntieni rangaistuksen puolestani. Avaan tällä hetkellä elämäni oven Sinulle ja vastaanotan Sinut Herrakseni ja Vapahtajakseni.

      Kiitos, että olet kuullut rukoukseni, antanut syntini anteeksi ja ottanut minut omaksesi. Kiitos, että nyt kuulun Sinulle ja Sinä minulle. Opeta minua elämään omanasi. Aamen."

      • Jarenitseluottamus

        Saat anteeksi harhaiset ajatuksesi. Kuks on psnnut päähädi sjstuksen, että Raamatun siteeraaminen julkisesti olisi hyvä idea?


    • GOD.BLESS.YOU
      • Terveellinenlääke

        Joko se allu tappoi ittensä?
        Toivottavasti pääsevät sukulaiset eroon moisesta itkuiikasta.
        Voin tulla henk.koht. avustajaksi, että mikään ei mene pieleen tuossa tärkeässä yrityksessä.


      • reijorekikoira
        Terveellinenlääke kirjoitti:

        Joko se allu tappoi ittensä?
        Toivottavasti pääsevät sukulaiset eroon moisesta itkuiikasta.
        Voin tulla henk.koht. avustajaksi, että mikään ei mene pieleen tuossa tärkeässä yrityksessä.

        Aika rajuja kommentteja lasket.

        Miksi keskenkasvuisen pojan pitäisi itsensä tappaa sen vuoksi ettei ole löytänyt paikkaansa maailmassa.

        Kyllä tänne valitusta mahtuu, antaa pojan valittaa, kyllä se siitä herää joku päivä että ei se valittaminen auttanutkaan.

        Sillä olisi vielä 50 vuotta elämää elettävänä, kyllä se vielä paikkansa löytää kunhan pääsee tosta itkemisestä yli.


    • Mutta täl hetkel tosiaan ei ole enää mitää elämää, ei töitå, ei koulua, ei kavereita, yksinäistä paska elämää päivästä toiseen, näil mennää.

    • Täytyy varmaa soittaa Kriisipuhelimeen, koska on niin paha olla ja yksin nyt, varmaa sen takia koska tyttöystävä jätti tos 2 viikkoa sit mut ihan yksin, ja olin pistäny koko elämäni sen varaan ja kaikkee, nyt tuntuu et niin pää hajoo, saatana ku ei jaksa tätä.

      • ÄläOleTyhmä

        Sulla on vielä oppimatta se, että jokainen elää oman elämänsä.

        Itse sä teet elämästä sitä sun elämää, älä odota että joku tyttökaveri ja muuten vaan kaveri tekee sulle elämän. Elämä on taistelua, eikä sitä että kaikki tulee valmiina eteen.

        Mutta soita oikeesti sinne kriisipuhelimeen, sun pitää saada nyt toi ahdistusshokki pois että pystyt ajattelemaan että mitähän sillä elämällä tekisi.

        Lähde liikkeelle perusasioista: syöminen ja nukkuminen

        Sitten kun parin vuoden sisällä hanskaat noi voit ottaa jonkun seuraavan asian mitä opetella.

        Jossakin vaiheessa se olo alkaa helpottamaan kun saat peruspalikat paikalleen. Ei elämä ole sitä että pääsee huipulle tosta vaan, asiat pitää opetella, ja sulla on vielä perusasiatkin ilmeisesti hakusessa.

        Btw, minä olen 55 v ja opettelen vasta syömään. Kun sen saan opittua, meinaan alkaa opettelemaan sosiaalisia taitoja. Ehkä siirryn tohon ensi vuonna, syömistä olen nyt opetellut 8 vuotta ja se alkaa melkein jo sujumaan.


      • No se on ollut mulla jo paskaa vuosia, ihan sama enään.


      • ÄläOleTyhmä
        Allu85 kirjoitti:

        No se on ollut mulla jo paskaa vuosia, ihan sama enään.

        Eli päätit olla tyhmä.

        No, ihan sama, koita jaksella. Mukavaa viittäkymmentä vuotta elämän kanssa jossa asiat on ihan sama.

        Minä en tähän ketjuun enää katso, se on niin turhaa.
        Moido.


    • Ehkä se parempi kun erakoituu ja elää yksin, naisiakaa ei kiinnosta tällänen oma laatunen luuseri, laihdutan ja käyn salilla ja muuten kyttään töllöö, kun ei töitä pysty tekemään, ja vielä on toistaseksi rahaa mut ei kauab, sitten on niin pienet tulot, että joutuu todella syömään halpaa ruokaa, vanhemmatki vaan haukkuu ja toden teolla tarvin apua!!!.

      • KerroRohkeasti

        No mihin sä tarttet apua tarkalleen?


      • kasvuvaikeudet
        KerroRohkeasti kirjoitti:

        No mihin sä tarttet apua tarkalleen?

        Naistahan tuo näköjään tarvitsee ensisijaisesti itseään hyväksymään. Likka kun jätti, niin koko elämänsä romahti pohjalukemiin.


      • KerroRohkeasti
        kasvuvaikeudet kirjoitti:

        Naistahan tuo näköjään tarvitsee ensisijaisesti itseään hyväksymään. Likka kun jätti, niin koko elämänsä romahti pohjalukemiin.

        Olisihan se ihan kohteliasta herran vastata itse kun tässä meitä ihmisiä on varmaan kymmeniä lukemassa tuota hänen tekstiään, jotkut jopa haaskaa aikaansa kirjoittelemalla tähän, vaikka ainoat reaktiot mitä hän tekstistä saa, on vihanpurkaukset.

        Jos ei itse osaa kertoa mihin tarvitsee apua, on aika hemmetin vaikeeta auttaa.


      • vihaan, yksin olemiseen, tarvitsen naista, öö, töitä. rahaa, elämän, kavereita.


      • KerroRohkeasti
        Allu85 kirjoitti:

        vihaan, yksin olemiseen, tarvitsen naista, öö, töitä. rahaa, elämän, kavereita.

        Vihaan auttaa se, että talvella käytät kirkasvalolamppua, nukut riittävästi, syöt terveellisesti, liikut riittävästi, olet ulkona auringonvalossa. Jokin sulle sen pahan olon aiheuttaa, ja laukaisija voi olla (ja onkin) todennäköisesti joku tai jotkut noista asioista.

        Kun saat vihan alemmalle tasolle, kanssasi on paljon mukavampaa olla, siinä vaiheessa voi yrittää rakentaa niitä sosiaalisia suhteita, ne onnistuvat paljon paremmin kun kummallakin osapuolella on mukava olla.

        Tuo naisen tarvitseminen on sama asia kuin tuo sosiaalisten suhteiden asia, erotuksella että mukana on se seksuaalinen osa-alue. Siihen ongelmaan ei auta kuin henkilökohtainen olemuksesi ja käyttäytymisesi, kautta aikojen miehet ovat painineet tuon saman ongelman kanssa ja painivat edelleenkin, siihen ei vaan ole mitään ratkaisua joka tapahtuisi nappia painamalla.

        Töitä löytyy jokaiselle. Se on eri asia, että haluatko tai pystytkö tekemään niitä. Tietämättä tarkalleen tilannettasi, epäilen että vihaisuutesi ei mahdollista sinulle juuri tällä hetkellä töiden tekemistä, mutta hoida se asia ensin alta pois, niin töitäkin alkaa löytymään.

        Rahaa tulee tuosta edellisestä asiasta.

        Elämä sulla jo on, et vaan tiedä mitä sillä tekisi. Ala rakentamaan asioita pala kerrallaan kuin taloa. Perustukset ensin, pysähdy miettimään mikä on se ratkaisevin asia joka estää sinua juuri nyt pääsemässä elämässä eteenpäin, minun korvaani se kuulostaa olevan tuo vihaisuus. Kun saat sen selätettyä, tartu seuraavaksi pahimpaan asiaan.

        Kaverit tulee sen myötä jos jossakin vaiheessa olet ns. kaverikelpoinen. Kovin moni ei jaksa katella ihmistä joka on vihainen ja jutut kiertää vain omien ongelmien ympärillä.

        Kuten huomaat, ongelmiisi on ratkaisuja olemassa, mutta niitä ei pysty ulkopuolinen ratkaisemaan. Eihän se niin mene, että minä tuon naisen ovellesi ja sanon että tässä sinulle tyttöystävä, tai tuon tyyppejä ja sanon että tässä sinulle kavereita. Sinun tulee auttaa itse itseäsi ja miettiä, miettiä niin kauan kuin keksit ratkaisun, että mikä sinulla on pielessä, keksiä siihen ratkaisu ja alkaa toteuttamaan sitä toimintamallia. Jos se ei toimi, mieti uudelleen ja kokeile. Tuo on pitkäjänteistä toimintaa, mutta en pysty näkemään muuta ratkaisua tuossa tilanteessa.

        Minun mielestäni tuo mitä nimität vihaksi, on pahaa oloa, joka johtuu siitä että aivoillasi ei ole hyvä olla. Sen vuoksi olisi syytä ottaa kaikki mahdolliset menetelmät aivokemian kohentamiseksi. Oletkin jo saanut jonkun lääkityksen, oletan että se on SSRI, jolla koitetaan kohentaa aivojen serotoniinitasoa. Mutta noiden tasojen nostamiseksi on tapoja, joita voi itsekin toteuttaa. Mainitsin sulle siitä suklaakokeilusta jossakin vaiheessa, mutta pelkkää paskaahan sieltä tuli vastaukseksi. Sitten se liikunta, vähintään tunti kerrallaan nostaa tasoja, eikä sen tarvitse olla mitään syke maksimissaan liikuntaa, kävelykin kelpaa. Auringonvalo nostaa noita tasoja, riittävä nukkuminen, terveellinen ruokavalio. Alkoholi taas on tunnettu siitä, että se suorastaan nuijii serotoniinin alas. Älä käytä alkoholia vähään aikaan jos haluat olosi kohentuvan.

        Fokusoi siis elämäsi siihen että saat olosi paranemaan. Määrätietoista toimintaa oikeaan suuntaan, käyttäen noita mainitsemiani keinoja. Ja oma aktiivisuuskin on tärkeää, internet on täynnä tätä asiaa koskevia sivuja, olen itse lukenut sieltä satoja tunteja ja koettanut selvittää omaa pahoinvointiani.

        Tämän enempää tuskin kukaan pystyy auttamaan, kaikki on sinusta itsestä kiinni. Ymmärrän toki, olen ollut itse samassa tilanteessa, että tämäkin vastaus vain ärsyttää ja kaikki on paskaa. Mutta tässä vastauksessa on kiteytettynä se, mikä vie sinut kohti onnistumista.

        En ala naputtelemaan näihin kirjoittamiisi ketjuihin enempää, uhrasin tähän jonkin verran aikaa, ja kaikki on sanottu nyt, useampaankin kertaan.

        Tsemppiä, kaikki on susta itsestä kiinni nyt. Kiteytän vielä, aloita sen pahan olon (vihaisuuden) hoitamisesta, sen jälkeen muut ongelmat selviää helpolla.


      • kasvuvaikeudet kirjoitti:

        Naistahan tuo näköjään tarvitsee ensisijaisesti itseään hyväksymään. Likka kun jätti, niin koko elämänsä romahti pohjalukemiin.

        No ei saa naista ku ei tuu ees matcheja, ehkä ne pitää vaa unohtaa, oli hyvä nainen mut jätti mut, naiset nii hankalia kai niille kelpaa vaan komeet. Enkai oo tarpeeks komee.


      • pihistäjä
        Allu85 kirjoitti:

        No ei saa naista ku ei tuu ees matcheja, ehkä ne pitää vaa unohtaa, oli hyvä nainen mut jätti mut, naiset nii hankalia kai niille kelpaa vaan komeet. Enkai oo tarpeeks komee.

        Olet oikeasti aika pihalla. Elämäsi valuu vessanpytystä alas ja sinä murehdit naisista.


    • Ennen mulla oli sentää jotain elämää,oli töitä ja nainen joka hyväksy mut tälläsenä ku oon, sit meni työt ja nainen otti eron ja kaikkee paskaa, tuntuu et tekis mieli huutaa on nii paha olla. Ennen sentää oli ees muutama vuosi sit jotain elämää, nyt on melkee päivittäin paska olla, toki kaveri viestejä laittanut ja oman ilmotuksen, mut jotain pahasti vikaa on kun ei kukaan halua tutustua. Haluan vaa luovuttaa koko elämän. Lisäks tuli masennus ja tieto et olen vähän vajakki Heikkolahjainen, ja se pitää vaan hyväksyä, en tiiä miten mun elämästä tullu tällästä, en halua enää näin,ja jatkosta en tiedä.

    • Nukahdan kello 4 yöllä ja herään kello 15 koska ei ole elämää, vanhemmat on ärsyttäviä, ihmisten näkeminen jo vituttaa ahdistaa koska on paha olla, ja kauniit naiset vielä enempi.

    • Monesti mietin miksi pitää olla olemassa, miksi tällänen paska elämä? Ei kavereita ja jatkuvasti paska elämä. Ehkä se kun syntyi heikkolahjaisena.

      • Aurora28

        tuu mun kaa kirkkoon ja tutustu seurakuntaan. En hyväksy hukkaan heitettyä elämää...

        https://www.youtube.com/watch?v=qca_dG5FNm4

        Koskaan ei tiedä kuka kävelee vastaan, mitä vaan voi tapahtua! Rakkautta ja iloa elämääsi


      • Aurora28

        Haluatko ystävän pelattasko peikkarilla vaikka änäriä ;) vai onko kristitty likka liikaa sulle :)


      • Öö missä asut?


      • Allu85
        Aurora28 kirjoitti:

        tuu mun kaa kirkkoon ja tutustu seurakuntaan. En hyväksy hukkaan heitettyä elämää...

        https://www.youtube.com/watch?v=qca_dG5FNm4

        Koskaan ei tiedä kuka kävelee vastaan, mitä vaan voi tapahtua! Rakkautta ja iloa elämääsi

        Ei kiinnosta


    • Parempi ku ei tänne kirjota mitää, ku ei ketään kiinnosta, hommaan ite elämäni kuntoon. Olen aloittanut jo käymää salilla ja lenkkeilen. Mutta kaipaisi kyllä kavereita elämään.

    • Fakta____

      Allu ei kaipaa ainakaan seurakunnan apua. Että turhaa ainakaan sieltä kirjotatte!

    • Mitenstäsnäinkävi

      Hmm. Se yksinäisyys se pahin. Vaikka jaksaisi asioita tehdä niin ihmisten etäisyys itseen alkaa käymään ihmeellisen painostavaksi ajastaan. Me kun tarvitaan niitä toisia ihmisiä, jos emme saa omia tarpeita kuuluviin tai kukaan ei ota yhteyttä siihen mitä olemme, Jaa pieniä hetkiä kanssamme, alkaa tulemaan kaikenlaisia tuntemuksia. Ympärillä liikkuu ihmisiä ja itse on vain tavallaan siinä omassa kuplassa mistä ei pääse pois.

      Tää on inhottavaa. Mä nyt käsittelen asiaa toivon kautta. Vaikka olen nyt tässä yksinäisyydessä ja tunnemyllyssä niin ennen on ollut ihmisiä niin ehkä niitä vielä tulee, jos en nyt itse ala liikaa erakoitumaan ja pyrin ulos tästä kuplasta, jossa on alkanut olemaan jo epätoivoista, mutta turvallista.

    • txtmulle

      Mulla ps4 ja olen masentunut aurora txt mulle nimi HeadshotSniper pelaan codeja

    • Anonyymi

      Miten menee nykyään Allu85 luin koko saarnan ja kiinnostuin susta koska mulla vähän samanlaista in this moment, työttömänä ja elämä tuntuu turhalta.... Oon 21v naikkonen jolla on suunta hukassa eikä oikein minkään työpaikan osalta ole hyvin sujunut mitä tässä itellä ollut. Koulutkaan ei kiinnosta... Blaaah ymmärrän sua... Ite mulla tapana vetää budia jos vituttaa koska se vie huolet poies ainakin yhdeksi illaksi/yöksi haha ei ehkä paras ratkaisu mutta. Thänks jos vastaat joskus😏

      • Anonyymi

        Mistäpäin olet?


      • Anonyymi

        Laitatko viestii mulle?


    • Anonyymi

      hei, nimeni on Timo, ja enkä ole sama henkilö.

      mutta jos sinua kiinnostaa täysin raitis, tupakoimaton, siisti, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiva, ihminen, jolla on oma asunto ja menee taloudellisesti suhteellisen kohtuullisesti, tulot yht. 1600 euron paikkeilla, vaikka ei uskoisi millään tavalla sitä kun en ole työelämässäkään ollut pahemmin.

      kiitos, kuuluu vanhemmilleni tästä ihmeestä.

      samalla tavalla olen työtön, sillä olen sairaseläkkeellä, nimeä en viitsi mainita koska se pelästyttää monet, vaikka se olisikin hyvin remissiossa, tai balanssissa, olen kuntouttavassa työtoiminnassa, ja epäilen että molemmat olemme siellä vielä pitkään, yleensähän työttömät laitetaan tietyn ajan päästä kuntouttavaan työtoimintaan.

      mutta, tämä on vanha ketju, ja toivon että vastaat tähän sillä uskon elämäsi parantuvan jos vastaat, sillä olen kuitenkin kiltti, uskovainen ihminen, tullut uskoon vähän aikaan sitten kun koin tapahtumia, mitä ei arkijärjellä pysty selittämään,
      asun pikkukaupungissa mikä on nykymaailman mittapuussa ja suomenkin mittapuussa todella rauhallinen ja idyllinen paikka, jossa olla ja täälläkin on kuntouttavaa työtoimintaakin. =)

      mutta oma hyvä asunto, kiltit ja varakkaat vanhemmat, suku on hyvä, auttavainen, eikä kateellinen, minulla on pullat hyvin uunissa kuten joku kateellinen mainitsikin sen vuosia sitten (5-6 vuotta sitten), niitä täällä riittää varsinais-suomessa, mutta, jotain puuttuu, ihminen joka elää hyveellisesti ja auttavaisesti, se puuttuu rinnaltani, voisimme parantaa maailmaa täältä salosta käsin, vaikka maailma ei koskaan tule uskomaan meidän tekojamme ja ilosanomaamme, siltikin haluaisin todella uskoa siihen.

      ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on uskoa minuun ja kertomukseeni, en valehtele, en ole sellainen, ihmisolento vajavainen.

      olen 38 vuotias, jos ikä ei merkitse sinulle paljon, kuten ehkä nykynuorisolle? (=

      ja puhelinnumero, on 0405193418

      rakkain terveisin, jos toivottavasti vielä luet tätä palstaa.

    • Anonyymi

      tai, oikeastaan, parempi että unohdat koko jutun.

      koitan vain keskittyä elämässäni tulemaan parempaan kuntoon, henkisesti ja fyysisesti.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      169
      29539
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      214
      18983
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      393
      9990
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6425
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4313
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3863
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      56
      2909
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1517
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      50
      1299
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      61
      1283
    Aihe