Seinäjoen Arabikevät halutaan vaientaa

IslaminSoturit

Elokuvasäätiö saanut määräyksen sensuroida poliittisista syistä Seinäjoen Arabikevat elokuvaa koska sen mielipiteet ovat virallisen poliittisen mielipiteen vastaisia.

https://www.ilkka.fi/tilaajalle/kulttuuri/tilaajalle-7.3187110?aId=1.2890435

Myös YLE haluaa vaientaa kritiikin islamistien invaasiosta Suomeen:
https://www.ilkka.fi/tilaajalle/kulttuuri/tilaajalle-7.3187110?aId=1.2890457

Myös Googlea on vaadittu sensuuri-talkoisiin ja kaventamaan sananvapautta poistamalla kaikki mahdollinen ko. elokuvaa koskien. Jotain sentään löytyy:
https://www.kansalainen.fi/seinajoen-arabikevat-dokumenttielokuva-valottaa-pakolaiskriisia-kolmen-nakokulman-kautta/seinajoen-arabikevat-paakuva/

44

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Åpts

      Mikähän sellainen "virallinen mielipide" on?

      • PerusSimo

        Pravda


    • käytöstäkehhiinvain

      Kansa joutuu vielä suomen kääntämään oikealla tiellä ja pitämään sen sillä
      -ei jotkat suomea valtaa ei koskaan

    • islamisaatiota

      Yllättäen Hesari uskalta akertoa aiheesta:
      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006017938.html

      Yleltä on Reinikan mukaan pyydetty poistamaan dokumentista ”islam-kriittisiä” puheenvuoroja.

      Haittamaahantunkeutumisesta ja lapsiintunkeutumisista ei saa kertoa.

    • Älämölöjä

      Kukahan tuota pläjäystä mahtoi rahoittaa ...

      • ndclnln

        Kirkko, Yle ja elokuvasäätiö


    • Reporadio

      Remonttireiska Hirsimäki.Eiku sikaa grillaamaan ylen konttorin eteen.

      • aivanturhalaitos

        Ylen aika rupeaa käymään vähiin, tämän kansan manipuloinnit on jo loppusuorilla.
        Muualta on saatavilla tosipohjaista tietoa mitä halutessaan voi sekkailla -

        On luovuttava tämän veropohjaisesta rahoituksesta ja laitettava se rahoitus katsojapohjaiseksi-


    • Sekopää666

      YLE ei halua näyttää totuutta. Dokumentissa pakolainen kertoo heidän joukossaan olevista sotilaskarkureista, isiksen jäsenistä ja muuten vaan seikkailumatkalle lähteneistä.

    • Tyhmä

      Tarkennatko hieman, mistä löytyy tietoa siitä että Googlea on pyydetty poistamaan kaikki elokuvaa koskien kiitos?

    • wroom

      alunperin vitsi koko dokkis nimensä puolesta jo ,,seinäjoen arabikevät,,, kuulostaa komedialta kun suomen kaupungeista vähiten mamuja sekä eniten kaappinatseja.. uujeee duffman.....

      • tuumatjatoimet

        Kaapihatsien pitää jalkautua katuille ja tietysti osan on pysyttävä kyllä reservissäkin


      • Virsimäki

        Kaappinatseja ei vissin enää apsilla näy ? Me 105th Guardiansitkin pysymmä kotona tumputtamas.


      • haatsisminjärestyksin

        Hatsismia olisi hyvä herätellä uuteen nousuun ja siitä siiten tositoimiin


    • Totuuseipala

      Hahhahhaa. Alunperin YLE ja Elokuvasäätio lupautuivat rahoittamaan elokuvaa kun tarkoitus oli tehdä ylistysdokumentti miten hädänalaiset saapuvat Suomeen turvaan ja kaikki ovat insinöörejä ja huippukirurgeja ja pelastavat Suomen.

      Dokumentin tekoaikana tekijöille paljastuikin että tulijat enimmäkseen huijareita jotka tulleet väärinkäyttämään Suomen hyväuskoisten sosiaaliturvaa ja nyt rahoittajat eivät enää haluakaan sitä esitettäväski koska totuutta ei ainakaan ennen vaaleja saa kansalle kertoa ;)

      Ylen ja Elokuvasäätion mukaan vihausko islamin kritisointi on rasismia.

      • ASYLtekeekaikenOIKEIN

        Elokuvadokumentin ohjaaja haastattelee tässä valikoitua tolkun ihmisistä koostuvaa yleisöä ja mukana on myös tuotantotiimia ja elokuvan "näyttelijöitä" mm. vaalisuosikki Mauri Peltokangas Vaasan vaalipiiristä ja eläköitynyt yrittäjä Juha Mäenpää myös samasta vaalipiiristä. Lisäksi sitoutumaton eduskunta- ja EUvaaliehdokas, kansalaisaktivisti journalisti Junes Lokka puolisoineen Oulusta.
        On todella sääli että veronmaksajien maksamaa dokumenttiä ei voida esittää julkisrahoitteisten jakelukanavien kautta, meidän on syytä näin vaatia koska olemme dokumentin rahoittaneet.
        Toki ymmärrän että valtiovallan agendamedia YLEnanto ei kykene esittämään dokumenttia ennen eduskuntavaaleja, mutta pidän itsestään selvänä että dokumentti tullaan esittämään pakollisena kaikissa julkisrahoitteisissa kouluissa kohta perustettavan jakelukanavan kautta.
        On häpeällistä että tästä viestiketjusta on poistettu viestejä ja sanantuoja on ammuttua pikselinallipyssyllä. Asiasta kuuluu ja pitää keskustella.

        https://gaming.youtube.com/watch?v=KpaXGPm9hL8


      • dokumentti_hyvä

        Suomalainen veronmaksaja on elokuvan rahoittaja ja suomalaisten enemmistö hyväksyy elokuvan.

        Mutta Suomen ylimmillä tasoilla mielivaltaisesti toimivat äärivasemmistolaiset tahot ovat anastaneet lait ja menetelmät röyhkeästi omaan käyttöönsä. He polkevat Suomen kansan vapauksien ja oikeuksien päälle, luullen tietävänsä paremmin.

        Äärivasemmisto sahaa omaa oksaansa, ihmiset tietävät jo heidän puuhistaan. Kaikki tietää jo!!!!


    • ValeMediaYLE

      Ensimmäisenä valkokankaalle ilmaantuvat Juha Sipilän ja tämän vaimon Minna-Maaria Sipilän kasvot.

      Kyse on osa saudiarabialaisomisteisen, arabiankielisen Al Arabiya -kanavan uutislähetyksestä, jossa kerrotaan Suomen pääministerin Sipilän luvanneen vaimoineen Kempeleen-asuntonsa Suomeen saapuville turvapaikanhakijoille.

      ”Kempele on myös kuuluisa kauniista, vaaleista tytöistään!” uutispätkässä sanotaan.

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006020268.html

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006020239.html

      • www.murkut.org

        Huvittava yksityiskohta on että "rahoittaja ei ole hyväksynyt".

        Sen vielä voisi ymmärtää jos rahoitus ei tulisi verorahoista, mutta nyt se rahoittaja on kyllä täysin kiistatta siellä ruudun toisella puolella.

        Täytyy siis etsiä toinen rahoittaja, olisikohan joku lahjoitus/yhdistys - tuotemyynti ? Voi olla ettei verovaroin aikaisemminkin tuettu ohjaaja/tuotantotiimi kykene ajattelemaan maailmaan kapitalistisen kysyntä&tarjonta periaatteen mukaan, mikä on toki harmi ja dokumentti haudataan n vuodeksi siihen asti että sille voidaan nauraa muutaman vuoden jälkeen kun valta on jo vaihtunut seuraavan laman aikana: hähähää koukkunokat, mitäs minä sanoin !

        Nyt on vain tyydyttävä puristamaan nyrkkiä ja nielemään tietynlainen maailmankuva jota neuvostoliiton jäänne yleisradio koittaa selvästikin kovalla työllä rakennella koska niin on käsketty. Onneksi kaukosäätimessä on vielä muitakin painikkeita - harmi vain että moni joutuu tuonkin yhden totuuden sisällön pakolla maksamaan. Vaalien jälkeen on kyllä luvassa entistä tehokkaampaa sensuuria kun polisivaltio kansallisine kätyreineen saadaan kunnolla käynnistettyä.
        Jos nyt olisi edelleen YLE-maksu, avatkaa maksaisinko ? Miksi, miten ja milloin YLEn kustantaminen verovaroista yleensä päätettiin ja ketä olivat siitä päättämässä ?

        kansallissankarin sanoin, on perustettava oma puolueeton media:
        https://gaming.youtube.com/watch?v=JXxWlbUnwz0


    • onhantouhua

      Mikä näissä on pakolaisuuta,
      - miten se tulee esille,
      - mutta silti kustannetaan kaikki kuin lomailijoilla
      - ja liuta passareita hyörii ympärillä

    • Uuhhuhhuuu

      Elokuva on viherpiiperoitten propagandavideo.

    • Damen

      Vihreät kalastavat tällä ääniä. Ei kiinnosta.

      • Novoetokkiissa

        Ensin kauhia älämölö, kun ei rainaa esitetä ja sitten kun olis mahdollisuus nähdä, niin ei kiinostakaan?
        Tyypillistä molomölötystä, mininkä se kiinnostus ny lopahti ??


    • Kvantti

      Hauskaa, ettei saa esittää. Minulla ainakin on jo ollut kauan tiedossa mitä puoluetta äänestän. Tarkkailen kaikkia puolueita ympäri vuoden, itse en pelkkien vaalilupauksien perusteella äänestä.
      Itse olen tuntenut/tunnen kaiken sorttista maahanmuuttajaa ja vastaanottokekuksessa työskenteleviä. Keskuudessamme on työperäisiä maahanmuuttajia, loisijoita, terrorismin ihailijoita ja niitä, joilla on ollut oikeakin hätä. Osaa kansasta pystytään hämäämään kuitenkin. Ehdotankin, että tutustutte eri maalaisiin ja eri kulttuureihin, pidätte silmät ja korvat auki niin ettei minkäänlainen propaganda ja aivopesu sumuta itsenäistä ajattelua. Totuus on kirjava eikä Suomella ole ollut resursseja turvapaikanhakijoiden syynäämiseen. Jokainen voi miettiä, haluaako elättää Suomen omien loisijoiden lisäksi muitakin tyyppejä, joilla kaikilla ei ehkä olekaan mitään hätää. Pitää myös muistaa, että Isis-taistelijaksi lähteminen on jokaisen oma valinta ja kyseiseen toimintaan kuuluva silmitön väkivalta on varmasti ollut henkilöillä jo tiedossa. Tällaisiin rikoksiin syyllistyneitä ei pitäisi enää ottaa takaisin, vaan turvapaikan hakemisessa olisi ensisijalla ilman rikostaustaa olevat ja oikeasti hädänalaiset. Tämäkin viesti varmaan poistetaan ;)

    • Hahahahaha

      En ole vihreitä, mutta täälläkin adressia kehoitettiin allekirjoittamaan ja muutenkin barrikadeille oltiin niin polleina nousemassa elokuvan näyttämisen puolesta, ja nyt kun sitä siten pääsee katsomaan, ei kiinnosta? Jos persukset olisi elokuvaa näyttämässä, täällä kilvan kehuttaisiin kuinka kauniita ja hienoja ihmisiä ne on kun saivat elokuvan esitettäväksi? Voi pohjalaistolloja taas. :D

      • www.murkut.org

        Veteraanijärjestöt ovat innoissaan kun ISIS-sotilaat ovat nyt saamassa veteraanieläkkeen Suomessa, mukaan yleensä tulee myös 1-3 vaimoa (lue: lottia) mukuloineen kun ideologia sallii moniavioisuuden. Valtaeliitti saa jatkossakin hyvää sytytysmateriaalia, kunhan nämä veteraani perheet kasvavat isoksi ja opettelevat aseiden yms. "itse"puolustaitoja pahamaineisia valkonaamoja vastaan., jotka väittävät omistavansa Suomen. Suomi kuuluu kaikille !
        Lottamuseo Seinäjoella saa kauan kaivattua asukkaita, jos näitä uusia lottia majoitetaan sinne ?

        Vihapuhepoliisikin on ottanut kantaa, että turpa kiinni jotta kotiinpaluu on mukava kokemus:
        https://twitter.com/vihapuhepoliisi/status/1103246611843633152


      • JalluKolalla

        No mitäs muuta sulle kuuluu?


    • haluiskatsoo

      Tästä dokumentista höpötetään joka tuutissa. Mistä sen nyt voi nähdä? Jos ei joku haluu julkaista, laittakaa se youtubeen tai johonkin niin ihmiset voi katsoo ennen vaaleja!

      • www.murkut.org

        Voisiko elokuvan kiistaton tähtihaastateltava A-J Hirsimäki ilmoittaa twitterissä milloin esitys on Seinäjoen lähistöllä, kiitos. En lue vanhaa mediaa.


    • Enkannata

      VIhreitten vaalivideo ja huonosti tehty

    • Miksi meitä "vääräuskoisia" ylipäätään kiinnostaa islam, kun omakaan uskontomme ei kiinnosta enää juuri ketään?

      • www.murkut.org

        Ateismi on tulevaisuudessa valtauskomus, ymmärrän että vielä kerran koitetaan saada ihmisiä uskonnon-pelotteella syntiseksi jo ennen syntymäänsä. Viivytystaistelua ... uskontoja on ennenkin tullut ja poistunut, samoin kansakuntia. Vahvat tappaa heikot - luonnonlaki.
        Kuolemanpelkohan on se suurin pelko mitä ihminen voi järjissään tuntea. "Paniikkikohtaukset" tosin ovat nykyisin muuttumassa entistä väkivaltaisemmiksi ja niissä voi olla jopa sivullisia uhreja - ainakin kun lukee arpovan käräjäoikeuden päätöksiä näissä linja-autojen kuljettajan suistamisesta vastaantulevien kaistalle. Onneksi "paniikkikohtauksessa" olleet hyökkääjät on saatu matkustajien voimin taltutettua - tosin oikeudessa puolustivat hyökkääjää kun mitään ei lopulta tapahtunutkaan. Kummallisia matkustajia, missäköhän maassa ovat syntyneet ?


    • mielipiteeniiiii

      Ei tarvi näyttää telkkarissa ko arabikevättä. Tämän päivän ilkassa oli kirjoitusta. Käsitinkö oikein että se siivoojakaveri haluaisi sairaanhoitotöihin. Toivottavasti ei tarvi ikinä olla noitten hoidettavana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Mitähän sille nyt kuuluu

    • Anonyymi

      Mulla on leijona koru ja olen menossa paljuun poikien kanssa

    • Anonyymi

      Nyt toteutetaan suomalaiskansallista isänmaallista politiikkaa.

    • Anonyymi

      syksy on alkanut toden teolla sataa ja tuulee

    • Anonyymi

      Pitääkö Riikka leijona korua ja onks tripaali tatskoja

    • Anonyymi

      ALI HALUAA RATKAISUN!
      Kahdeksannen kielteisen päätöksen.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole sanavapautta, eikä totuutta.
      Kaunista valhetta vainen.

      • Anonyymi

        Sanavapaudessa on puutteensa.


    • Anonyymi

      Valitettavaa, jos yle alkaa lähettää arabiankielistä ohjelmaa. Tässäkin yle ottaa mallia ruotsista.

    • Anonyymi

      Suomi on suomalaisten maa.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe