Jouni Backman sittenkin ehdolle eduskuntavaaleihin

ilmankossuapännii

Savonlinnalainen Jouni Backman (sd.) lähtee ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin.

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit ry:n piirihallitus täydensi torstaina ehdokaslistalla vielä avoinna olleen yhden ehdokaspaikan.

Nykyisin Sitran vanhempana neuvonantajana toimiva Jouni Backman on toiminut kansanedustajana vuosina 1987-2007 ja 2011-2015, joista hallintoministerinä 1995-1999 ja ympäristöministerinä 2002-2003 sekä eduskuntaryhmän puheenjohtajana vuosina 2003-2007 ja 2011-2015.

69

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kopea_akka

      Eiköhän Jouni ole näyttönsä jo antanut. Ei jatkoon.

    • rahatkoloppu

      No nyt Savonlinna pelastuu!!! Tai sitten ei..............

    • jovainlykkäs

      Kun Jouni Ensio valitaan eduskuntaan vaalipiirin suurimmalla äänimäärällä, niin mukaan pääsee myös Anna-Kristiina.
      Joten kolmen vuoden päästä Savonlinnassa on OKL ja koko Filosofinen tiedekunta.
      Savonlinnaan saadaan rakentaa kokonaan uusi kampus rakennuksineen City-Marketin paikalle, kun se muuttaa Savolaan.
      Samaan aikaan rakennusliikkeet kilpailevat tonttimaan ostosta, joka nousee neliöhinnaltaan suuremmaksi kuin Ullanlinnassa tai Eirassa.
      Arviolta noin 18 uutta kerrostaloa rakennetaan opiskelijoita varten.
      Myös olemassa olevien kerros- rivi- ja omakotitalojen hinta nousee, koska n. 1000 ihmistä muuttaa Savonlinnana pelkästään yliopiston töiden takia.
      Suutarniemi, Patterinmäki ja Majakkaniemen/Tervalahden alueet kaavoitetaan omakotitalokäyttöön. Rantatonttien hinnat alkaen 550 000€ ja muut tontit 150 000€ kappale.
      Tämä taas kiihdyttää paikallisen kysynnän niin kuumaksi, että kahvikuppi maksaa keskustassa 3,50€. Mutta ei se haittaa, koska kaikilla on rahaa, jopa niillä, jotka jostain syystä ei täystyöllisyyden vallitessa ole töihin kyenneet. Heille Antti on hoitanut 1500€ vastikkeettoman ja verottoman kansalaispalkan.

      Tietenkin XAMK ja SamiEdu vahvistuu, jotka osaltaan tuovat Savonlinnaan lisää opiskelijoita ja työntekijöitä.

      Kun markkinatalous herää tähän tilanteeseen, niin Jannen oven takana on jonoa, koska kaiki haluaa yrtityksen Savonlinnaan, mutta Janne tiukkana miehenä pitää riman korkealla, että ei tänne mitä tahansa. Esim. joku Olvi, Genelec, Sievi ja mitä näitä nyt onkaan ei täytä kriteereitä ja ne käännytetään tylysti.

      Joten loppuun lyhyesti radio 96,7 Savonmaa soittakaa Savonlinnan laulu

    • odotetaan

      Ihanaa, ja tornihotelli myös vihdoin rakennetaan ja huoneita saa jonottaa, koska varauksia tehdään kaukomailta asti! Pitkästä aikaa ravintoloihinkin saa oikein jonottaa ja katuliikenne on vilkasta koko vuoden ja uusia liikkeitä perustetaan ja, ja, ja......Anja pääsee pressan juhliin!
      Vihdoinkin! Näytä meille Jouni!!

    • Juhliva

      Mahtava juttu että nyt Savonlinnasta on oikea varteenotettava ehdokas SPD:llä. Olisi ollut aika kurjaa jos myötähäpeää aiheuttava Anna-Kristiina olisi ollut ykkösehdokas gallup-kärjen puolueelta.

    • Patsku

      Ylioppilas, joka ehdotti itseään Ylen pääjohtajaksi on aina ollut mies paikallaan.
      Vai mitä?

      • NiinSeKäy

        On paikallaan ollut, mutta kansanedustajan paikka on kyllä väärä paikka noin tyhmälle miehelle. Ehkäpä hän innostuu taas ehdottamaan itseään seuraavaan vapautuvaan ylipääjohtajan paikkaan. Toivotaan, että Niinistö (Sauli) nimittää hänet Savonlinnan rinssieverstiksi.


      • EiSeNiinKäy
        NiinSeKäy kirjoitti:

        On paikallaan ollut, mutta kansanedustajan paikka on kyllä väärä paikka noin tyhmälle miehelle. Ehkäpä hän innostuu taas ehdottamaan itseään seuraavaan vapautuvaan ylipääjohtajan paikkaan. Toivotaan, että Niinistö (Sauli) nimittää hänet Savonlinnan rinssieverstiksi.

        Olisipa se aikamoinen loukkaus Rantasalmelle.


    • YlioppilasJaMaisteri

      Ylioppilaan kunniaksi on sanottava, että hän on tehnyt töitä eikä elänyt suurella sopeutumiseläkkeellä, kuten moni demari ja kokoomuslainen jäätyään eduskunnasta.

      • oikaisu

        Suojatyöpaikassa nojatuoliin piereskely ei ole oikeaa työtä. Se on jotain muuta.


    • Ylipupil

      Löysikö tämän tähtiehdokkaan työryhmä, jonka ainoa
      jäsen oli Jouni Backman itse?

    • uipelipui

      JB...

      James Bond...?

    • Just_joo

      Kovasti näkyy kipeää tekevän kun kokenut parlamentaarikko palaa Arkadianmäelle, Kepu matkaa oppositioon ja persuilta katoaa puolet kansanedustajista.

    • HyväJouniBackman

      Hyvän päätöksen teit Jouni Backman!

      Savonlinna tarvitsee kipeästi Sinun pitkäaikaista ja monipuolista poltiikan tuntemista. Savonlinnaankin saadaan kokenut poliitikko kaupungin ylösnostamiseen ja kaupungin etujen ajamiseen.
      Minä ainakin äänestän muutosta tähän kaupunkimme surkistamiseen, joka keskustalaisten edustajiemme johdolla on päästetty tapahtumaan.

      Jouni Backman eduskuntaan pitämään Savonlinnan puolia!!!!!!!!!

      • hehhehh

        Johan palstalle paskan murjaisit


    • äänestetään

      Joo, olen samaa mieltä, että Jouni Backmanin kokemus on tuiki tarpeellista kaupunkimme asioiden hoidossa eduskunnassa.

    • JouniEduskuntaan

      Hyvä juttu - Savonlinnan asioiden hoitoon tarvitaan DEMOKRATIAA ja poliittista osaamista!
      Kaupunkimme alkaa muistuttaa maalaiskylää, jossa ei kohta toimi mikään - tähän on saatava muutos ja muutoksen tekoon asiantuntevia politiikkoja.

      Keskusta on Savonlinnassakin näyttänyt taitonsa ... eivät saa muuta kuin tuhoa aikaan!

    • JouniArkadianmäelle

      Nyt kun laiton oikeistolainen sote-suunnitelma on viimeinkin kuopattu ja Sipilä on vaalipaniikissaan kaatanut sirkuksensa, niin voimme alkaa suunnittelemaan Savonlinnankin nostoa keskustalaisten kaivamasta montusta!
      OKL:n Sipillän jengi valitettavasti kerkesi viedä kaupungistamme keskustalaisen Anu Vehviläisen Joensuuhun, mutta onneksi Sipilän tuhoaminen on nyt loppu. Sipilän pääsuojatti Anne Berner sotki hyvintoimivan TAXIN, ja vastedes yritänkin välttää taxilla ajoa.

      Mutta nyt meillä on mahdollisuus muuttaa Savonlinnaan uusi ja kaupunkimme etuja ajava suunta ja kansanedustajat, joihin katson vahvasti kuuluvan kokeneen ja Suomen politiikan erittäin hyvin tuntevan Jouni Backmanin.
      Meillä on nyt Savonlinnassa hyvä ehdokas eduskuntaan, joten sitten vaan äänestetään Jouni Backman kansanedustajaksi pitämään Savonlinnan puolia Arkadianmäellä!

      • höpöhöpöpöö

        Uskotko tuohon itsekkään?????


      • Omillaan_toimeentuleva
        höpöhöpöpöö kirjoitti:

        Uskotko tuohon itsekkään?????

        Aina joku uskoo - valitettavasti. Samalla lailla kuin koko vasemmiston kykyyn hoitaa mitään. Kuultaa, tätä kansaa kusetetaan ihan kybällä.


    • taavittaretsyrjään

      Ei ainakaan mistään takarivin Taavittaresta ole ollut Savonlinnan kaupungille yhtään mitään hyötyä ... pikemminkin päinvastoin!
      Minnekähän ne jäi jumiin ne Sipilän lupaamat kompensaatiot OKL:n Joensuuhun menetyksen johdosta?
      Jouni Backamanin ollessa kansanedustajana pystyttiin OKL pitämään Savonlinnassa, vaikka keskustan Anu Vehviläinen oli jo silloin vaanimassa OKL:n siirtoa Joensuuhun!!!

      • kysynvaan

        Ja Jouniko se saa siitä kiitoksen??


    • Savonlinnanpuolesta

      Hyvä, että Savonlinna saa poliittisesti kokeneita savonlinnalaisia ehdokkaiksi eduskuntaan, niin meillä kaupunkilaisilla on mahdollisuus valita uusia kansanedustajia valvomaan Savonlinnan asioiden hoitoa valtakunnallisella tasolla!
      Keskusta on näyttönsä näyttänyt, ja kaupunki on kurjistumistaan kurjistunut - aivan samanlaista Keskustan toimintaa kuin koko Suomessa.
      Kaupunkimme puolesta ei enää keskustalaisia eduskuntaan!

    • tommiturmio

      Jos ei parempaa ole tarjolla, niin äänestäkää ennemmin Jounia kuin Heliä.
      Helin aate vie turmioon koko Suomen, Savonlinna mukana.

    • tarvitaanOSAAMISTA

      Joo, itse äänestän Jouni Backamania, jolle valtakunnan politiikka on tuttua ja poliitikotkaan eivät tuntemattomia, niin ei tarvitse aloittaa kaikkea alusta, vaan pääsee eduskuntatyöhön ja hallituksen toimintaan heti mukaan.

      Äänestetään Savonlinnan demokraattista voimaa ja osaamista - eduskuntaan!

      Ei anneta Savonlinnan vajota enää yhtään surkeampaan tilaan, vaan kannetaan oma kortemme kekoon, että saamme Savonlinnan takaisin toimivien kaupunkien joukkoon ja luomaan uskoa paremmasta tulevaisuudesta sekä Savonlinnan asukkaille että kaupunkiimme aikoville muuttajille!

      Niin voimme ylpeästi kertoa toispaikkakuntalaisillekin: Tervetuloa kauniiseen ja toimivaan Savonlinnaan asumaan ja elämään - meillä voidaan hyvin!

    • I-iivana
      • sormipoisnenästä

        Uutinen julkaistu 29.10.2016 klo 14:00, joten sen jälkeen voi olla, että moni asia on muuttanut suhtautumista asioihin.


    • taavittarethiihtelemään

      Hyvä, että J. Backamanin mieli muuttui ja päätti kuitenkin lähteä ehdokkaaksi ja ajamaan Savonlinnan etua Arkadianmäelle!

      Meriittejähän Jounilla ja osaa varmasti politiikan kiemurat:
      Jouni Backman on toiminut SDP:n kansanedustajana 1987-2007 ja 2011-2015.
      Backman on toiminut hallinto- ja ympäristöministreinä, eduskuntaryhmän puheenjohtajana sekä SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtajana, vanhempana neuvonantajana Sitrassa ... jne ...

      Tekijöitä tarvitaan eduskuntaan - ei mitään turhan puhujia ja takarivin toimettomia!
      Savonlinnassa tarvitaan lisää energiaa ja kaupungin puolustamista!

    • ÄÄNESTETÄÄNjärkeä

      Ainakin keskustan pöljyys ei auta Savonlinnan nousua, joten on todella hyvä saada J. Backman äänestyslistalle. Meillä on vapaus nyt valita ...!

    • BatmanJaRydman

      No nyt kyllä rumahtaa SDP:n kannatus ainakin Savonlinnassa ja lähimaakunnissa. Batman vie todennäköisesti muille puolueille enemmän ääniä kuin kerää omaan pussiinsa. Ei millään pahalla (eikä hyvällä). mutta Backman on kyllä mielestäni Suomen tyhmin poliitikko.

    • VAPAUSäänestää

      Meitä on monenmielisiä ja saamme äänestää ketä haluamme!

      Jos joku on jostakin tyhmin, niin toisin ajattelijasta se voikin olla todella hyvä ja jopa koko kaupungillemme erittäin hyvä!

      Jos jokin ei toimi, se kannattaa KORJATA!!!

    • äänestän

      Joo, hyvä että on muitakin ehdokkaita kuin keskustalaisia, jotka voi heittää koko eduskunnasta munaamasta Savonlinnan asioita enempää.
      Tästä lähtien äänestän demareita ja jätän nuo tyhjäntoimittajat tyhjäntoimittajille.

    • kepupettää

      Olen päätynyt samoin demareiden valintaan. Enää en äänestä keskustaa sotkemaan ja harhauttamaan. Kepu pettää aina.

      • enäänestä

        Ääni vasureille on samalla ääni haittamaahanmuutolle, jota demaritkin haluavat lisätä. En kyllä kannata kokkareiden ja kepun paskaa politiikkaakaan, joilla Suomea on kurjistettu tällä vaalikaudella. Persut on pelkkä huono vitsi ja muista ei kannata edes puhua.


    • HyväEDUSTAJA

      Äänestän eduskuntaan Jouni Backmanin vankkaa poliittista kokemusta ja inhimillisiä arvoja!
      Politiikassa kaikki perustuu loppujen lopuksi arvoihin, jonka mukaan poliitikot ajattelevat ja toimivat.

      Kannatta jättää äänestämättä jo kyvyttömyytensä näyttäneet ja äänestää uusia, aktiivisia ja osaavia poliitikkoja asioitamme eduskunnassa ajamaan.

    • Järki.käteen

      Joo. Backman eduskuntaan - ei siitä haittaa ole meille savonlinnalaisille, jos sinne saadaan oman kylän edustajia.

      • työllisyysnäkymät

        Jounin valinnan myötä tulee Savonlinnaan lisää työpaikkojakin, kun jälleen avattaviin vokkeihin tarvitaan porukkaa mamuja paimentamaan. Demarit muiden vasureiden tavoin kun haluavat lisätä haittamaahanmuuttoa.


    • Tilipaiva

      Jounilta on lukematta Eu huomispaivan Super Neuvostoliitto kirja. No ihmekos tuo. Mies on totinen toveri ja Kova Eu n kannattaja

    • JouniEduskuntaan

      Jouni Backman on asiantuntevin kansanedustajaehdokas Savonlinnassa, joten äänestetään Savonlinnan asioista asiantuntevin kansanedustajaksi pitämään kaupunkimme tarpeita esillä Arkadianmäellä.
      Eduskuntaan tarvitaan poliittista kokemusta ja Savonlinnan asioiden tuntemista!

      Savonlinnan asiat esille eduskunnassa ja valtio mukaan auttamaan Savonlinna nousuun!

    • Antakee.iäni.mikkeliin

      On niin linnalaista mollata omia, että... Eihän me kateellisia olla milloinkaan, tirsk.

    • SavonlinnaENSIN

      Niiiin, Savonlinna tarvitsee savonlinnalaisia kansanedustajia eduskuntaan!

      Eikä siellä Arkadianmäellä pärjää millään ammattinimikkeellä sen enempää kuin urheiluharrastuksellakaan, vaan valtakunnan politiikassa tarvitaan poliittista kokemusta ja vuosien mittaan luotuja monenlaisia verkostoja.
      Jouni Backmanilta löytyy juuri näitä kansanedustajalle tarvittavia tietoja ja taitoja tehdä yhteistyötä Savonlinnan hyödyksi valtakunnan tasolla.

    • PahaUniko

      Jouni ja Kajtsu, muutoksen tuulet puhaltavat tuhkasta nousevaan Savonlinnaan. Yöpakkaset perutaan ja halla ei enää viljaa korjaa. Velat muuttuu saataviksi ja oopperajuhlat ympärivuotisiksi. Olavinkatu rauhoitetaan kävelybulevardiksi ja Laineen paraatikentäksi. Heli suojelee ja rauhoittaa koko kunnan. Mikäs täällä on sen jälkee asua ja yrittää.

    • Savonlinnaneduksi

      Eipä taida löytyä Savonlinnasta toista poliittisesti yhtä kokenutta Savonlinnan edustajaa eduskuntaan:

      "Nykyisin Sitran vanhempana neuvonantajana toimiva Jouni Backman on toiminut kansanedustajana vuosina 1987-2007 ja 2011-2015,
      joista hallintoministerinä 1995-1999 ja ympäristöministerinä 2002-2003 sekä
      eduskuntaryhmän puheenjohtajana vuosina 2003-2007 ja 2011-2015."

      Helppo jatkaa Savonlinnan asioiden hoitoa, kun on selvät sävelet plakkarissa!
      Helppo savonlinnalaisena myös äänestää jo eduskunnassa kykenevyytensä useampaan kertaan näyttänyttä J. Backmania.
      Savonlinna kaipaa osaavaa kansanedustajaa seuraavaksi neljäksi vuodeksi!

      • Pakmanni

        Ihminen joka on menettänyt kansalaisten luottamuksen ja ei ole tullut valituksi eduskuntaan.Tällaisen henkilön pitäisi oppia kerrasta että on väärä henkilö eduskuntaan.Yleisestikin on aika outo tapa eduskunnassa,jos jää valitsematta eli suomeksi saa kenkää äänestäjiltä niin siitä aletaan maksaa palkkaa kansan luottamuksen menettäneelle.


    • Musti.Hintikka

      Juoni Batman. Herra.

    • JouniaÄänestämään

      Viimeinkin savonlinnalaisten itsensä pitäisi ajattella kaupunkinsa etua ja todellakin äänestää savonlinnalaista ehdokasta kansanedustajaksi.
      Jounilla on Savonlinnan asiat hanskassa ja valmiit väylät viedä kaupungin asioita eteenpäin politiikassa.
      Jounin ei tarvitse tilata tuekseen kokeneempaa kolleegaa selventämään vaalipuheitansa - hänellä on ne taidot itsellään!

    • tekojatarvitaan

      Toivottavasti savonlinnalaisetkin haluavat muutoksen nykyiseen valtakunnanpolitiikkaan ja äänestävät savonlinnalaista osaavaa J. Backmania savonlinnalaisten edustajaksi eduskuntaan!

      Savonlinnakaan ei kestä enää toista Sipilän hallituksen kaltaista politiikkaa ...

    • Onkoniitätekoja

      Kyllä on demareiden ehdokaslista huvittava. 2x ohjaajaa, 2x pääluottamusmiestä, 2x sosionomia, 4x kansanedustajaa, 1x vanhempaa neuvonantajaa... jopa yksi linja-auton kuljettaja sekä eläkeläinen veturinkuljettaja!

      Backman edelleen kuvittelee ettei hänen tarvitse mainostaa että kyllä hänet tunnetaan, mutta on väärässä. Ei äänestäjät muista mitään aikaisempia ”meriittejä”. Nyt vaan hän näyttää nololta 59v ylioppilas joka tehnyt paljon korvan kaivuuta eli vaikuttamista.

      Hänellä lisäksi kilpakumppanina ikämiessarjassa toinen maratoonari Risto Kuisma jolla reilusti rahaa käytössä kampanjaan. Ja oikeasti kokemusta työelämästä.

    • kateusonsairautta

      Onhan niitä tekoja - eikä minusta yhtään huvittavaa:

      "Nykyisin Sitran vanhempana neuvonantajana toimiva Jouni Backman on toiminut kansanedustajana vuosina 1987-2007 ja 2011-2015,
      joista hallintoministerinä 1995-1999 ja ympäristöministerinä 2002-2003 sekä
      eduskuntaryhmän puheenjohtajana vuosina 2003-2007 ja 2011-2015."

      Onkohan poliittisen vastustajan kirjoittelu vain kateellisuutta vai hänen itsensä kannattavan puolueen meriittien vähäisyydestä johtuvaa mollaamista??!

      Kannattaisi tuoda esiin omien hyvien ehdokkaittensa positiivisia puolia ja niitä meriittejä - vai jääkö ne vain siihen korvan kaivuuseen!?!

      Panepa tekojen perääjä ehdokkaasi esille ... paremmaksi - meriiteissä!!!

    • Ajattelenitse

      Suojatyöpaikka annettu säälistä. Pelkästään ylioppilaan paperilla ja lipeäkielellä päässy ay pamppujen maksamaan hyvävelikerhoon.

      Ei kiitos tällaisille ”päättäjille”. Jonkun muun tahtoja noudattanut joka on hänelle leivän antanut. Niille ollut parempi ettei hän ajattele itse.

      Oisko kannattanut jossain välissä hankkia oikea koulutus? Tällaiset tyypit tekevät epäuskottaviksi demareiden huolen koulutuksesta.

      • äänenAvaus

        Eipä tuota vanhaa kähisijää tuolla enää tarvita. Ei mitään uutta annettavaa. Uutta verta pakkiin.


    • joooooooo

      Aika moni ihminen on ollut kansanedustajana useita vuosia, mutta ei se hänestä fiksua, ja kotiseutunsa pelastajaa tee. Voihan eduskunnassa istua hiljaa omiaan miettien vaikka 20 vuotta, jos toiset hölmöt näin tahtoo.

      • Jatkokaudellenuorempia

        Onhan tietty hyvä olla kokemusta eduskuntatyöskentelystä kun sen oppiminen vie jonkin aikaa, mutta varmaan ehtineet jo Backmanin opit unohtua poissaolokauden aikana. Tuskin puoluekaan antaa hänen etuilla kun ollut tippuneena välissä. Joten takariviin tuomittu.

        Eli järkevämpi äänestää jotakuta nuorempaa jo istuvaa kansanedustajaa joka pääsee jatkamaan aloittamaansa työtä pari penkkiriviä eteenpäin ja myös uskottavampana edustajana.

        Painoarvo lisääntyy eduskuntakausien myötä. Täysin uudet edustajat ovat takapenkkiläisiä joille ei suoda ryhmäpuheenvuoroja yhtä hyvin kuin pidempään olleille eikä myöskään tärkeimpiä valiokuntapaikkoja.


    • yleensäei

      Monelle tosiaan riittää, että joku tyyppi on ollut siellä ennenkin! Ei yhtään mietitä, mitä hän sai aikaiseksi suuren palkkansa eteen, vai saiko yhtään mitään.

    • politiikanTUNTIJA

      Juuri niin, monelle äänestäjälle riittää, että joku "oman kylän edustaja" todellakin istuu vaan eduskunnassa takarivissä hiljaa, eikä ole saanut mitään aikaiseksi kotipaikkakuntansa hyväksi, vaan on ollutkin mukana myötäilemässä viimeiset neljä vuotta politiikkaa, mikä on mahdollistanut kotipaikkakuntansa surkistamisen.
      Liekö tuonlaisessa poliittisessa käyttäytymisessä ollut apuna koulutus, ammatti vai vain poliittinen osaamattomuus!?!
      Ja onko takapenkkiä kuluttava kansanedustajamme tehnyt suuren palkkansa eteen sitten tarvittavasti?!
      Mitä näyttöjä kotiseutunsa edustajilla onkaan?
      Minkä takia meidän pitäisi äänestää jotakin hissukkaa istumaan takariviin ja nostamaan isoa palkkaa verorahoistamme!?!

      Teot puhuvat puolestaan - ja niitä tarvitaan nyt seuraavalla eduskuntakaudella valtakunnan politiikassa Savonlinnan nostamiseen maalaiskylämäisyydestä toimivaksi kaupungiksi, jonne saadaan uusia asukkaita tuomaan verotuloja ja elvyttämään kaupunkimme elämää.

      Mikä ei toimi, kannatta korjata - äänestämällä poliittisesti osaavia ehdokkaita edustamaan Savonlinnaa eduskuntaan!!!

    • kepulitvaihtoon

      Eihän se paljon auta vaikka olis minkälainen koulutus tai ammatti, jos sitä ei osaa käyttää mitenkään paikkakuntansa hyödyksi eduskunnassa.
      vaihtoon vaan osaamattomat.

    • uusi_nainen

      Savonlinnan demareissa myös kaupungin tuntevaa nuorta naisvoimaa eduskuntaan.

    • anna_äänesi

      Jokainen ääni lasketaan, joten äänestetään joka ikinen!

    • savonlinnakuntoon

      Eipä hätää - Torniainen panee savonlinnan asiat kuntoon!

    • drtgegw

      Hyvä ettei päässyt.

    • Assfg

      Jouni palaa - ja muuttuu tuhkaksi eli eipä näy edelleenkään suuria tekoja.
      Todellisuudessa vei Savonlinnan mahdollisuuden saada demari edustaja, koska vei Mikkosen ääniä paljon asettumalla ehdolle.
      Selitteli syyksi alhaisen ennakkoäänimäärän myöhään mukaan lähtemisen ja tuskin uskoo itsekään selitykseen.

    • wanhempi_ylioppilas

      Jesss!

    • Sohwi

      Backman <-> Mikkonen = nolla! Hip huraa.

      • Onneksi_Persut_voitti

        Demukat sössii aina joten ok mutta eihän Savonlinnalla ollut ketään kunnollista ehdokastakaan tarjolla.


    • Selostus

      Pasila!
      Porilaisten Marssi!

    • Anonyymi

      Miten kävi menikö Johan Backman läpi???

    • Anonyymi

      Kyllä totisesti Jounia tarvittaisiin!

    • Anonyymi

      Jouni edusti eduskunnassa koko suomea ja etelä savoa vähiten savonlinnaa, eiköhän kannattaisi tehdä muuta kuin kansanedustajan virkaa , mutta jos haluatte tehdä Savonlinnasta täydellisen aavekaupungin äänestäkää jounia onnistuu varmasti, kaikki sairaalat ym. muutetaan mikkeliin tai muuhun kaupunkiin , yhden nakkikioskin voisi varmaan säästää tuohon viisikulmaan.

    • Anonyymi

      Kertokaa mitä kyseinen ihminen (huom. en sano mieheksi) sai savonlinnan hyväksi aikanaan kun oli eduskunnassa, no minäpä vastaan EI MITÄÄN eli äänestäkää ihmeessä edeskuntaan, ajaa varmasti kaikki loputkin sairaalapalvelutkin ym. mikkeliin niin jäähän tänne kuitenkin olavinlinna voidaan pitää oopperajuhlien väliajalla kummitusbileitä ,kiinalaiset varmaan tulisivat mielellään.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe