Antaisitko Sinä rahasi LAINAKSI lupauksella, että niitä EI ...

Haans.seA

... maksettaisi Takaisin !?!?!. ET, olen varma siitä. Mutta porrrvarin aikoo pyörittää bisnestä "lainarahalla", mitä ei ole tarkoitus koskaan maksaa takaisin. Tämä bisnes on nykyään yleistymässä ellei jopa aivan pääkäytäntönä. Tutustutaan ilmiöön vähän tarkemmin, eli kuka voittaa ja kuka lopulta häviää tässä porrrvarin ovelassa juotoilussa. Saatatkin jo arvata mutta asia on pakko avata, näin vaalien alla ! Otamme esimerkiksi Anne Bernerin vehkeilyn rata-hankkeissa:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006019667.html
""Ministeri Anne Berner: Hankeyhtiöiden rahoitusmalli on harkittu""

Suoraviivaistetaan asiaa, niin että Sinäkin ymmärrät mistä on kyse.
Hankkeen rahoitus: otamme pari tekstin pätkää Annen jutusta:

A) "Myös Helsingin Sanomien kirjoituksessa kiinnitettiin huomiota ­tähän kassavirta­laskelmaan, jonka mukaan ­yhtiö ei lyhentäisi lainojaan ­ollenkaan."

B) "Pääsääntöisesti yhtiöillä on sekä velkaa että omaa pää­omaa. Julkisuudessa on esitetty, että hankeyhtiöiden tulisi ­ottaa lainaa valtiolta, koska valtio saa lainarahaa paremmilla ehdoilla kuin yhtiö. Tämäkin on mahdollista."

Ja sitten se kysymys: Antaisitko Sinä rahasi lainaksi tähän Bernerin hankkeeseen. Epäilen että et !
Kuka muu kuin suomen valtio voisi antaa rahaa lainaksi tähän hankkeeseen, ehdolla että sitä ei makseta takaisin ! En usko, että kukaan muu kuin suomen valtio.

Näin tulemmekin porrrvarin laatimaan ovelaan KIEROUTEEN, joka kätkeytyy näihin bisneksiin. Kunn valtio on se ainoa lainoittaja, kavaa valtion velka, sen sinäkin tiedät. Mutta tiedät myös, että Sipilät ja muut kusettajat vetoavat nimen omaan valtion velkaan, Kikyillä TEITÄ mokuja, sopuleita ja kusipiäitä maksumiehiksi kiristääkseen ! Eli löytyihän se maksumies, sieltä porrvarillisen ovelan kiertotien kautta. Sinuahan ne kiristävät ja kusettavat, rikastuessaan eli se vanha tuttu juttu, voitot on yksiytyisiä, tappiot (velat) yhteisiä !!!
Tämä puskan kautta rahan kierrättäminen on jopa pääsääntö tänään kapitalistien rikastuttamisessa. Tässä pelissä sinulle jää vain rupia persiiseen !

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haans.seA

      Ennen kuin jatkamme asian analysointia, kerron että on tietysti toinen tärkeä rahoitusmalli, jota käytetään ja se on osakkeet eli pörssi. Kun pankki kalastelee säästöjäsi hankkesiin, se tapahtuu joko rahastojen kautta tai voit itse suoraan osakkeita ostaa. Ja yritys saa näin toimintarahaa. Mutta juoni sieläkin voi olla erittäin katala, fyrkat meneekin ovelien pelureiden taskuihin.....

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14180933/pekka-peralle-talvivaarasta-20-miljoonaa-euroa

      Ja jäihän Sinullekin "pieni lahja" ....

      https://www.talouselama.fi/uutiset/talvivaaran-80-000-piensijoittajalle-pieni-lahja-talvivaara-sijoittajat-saavat-vahentaa-tappiot-verotuksessa/e3a22885-4f77-31eb-9171-429635d7f28d

      • iki.liik.kuja

        Kannattaa muistaa sellainen asia, että Ruotsissa pankit ovat jakaneet lainaa, vaatimatta niitä varsinaisesti lainkaan takaisin. On riittänyt kun maksaa korot ainoastaan.

        Mutta tämä systeemihän on helppoa, sillä kun itse rahaa ei ole, se vain painetaan tai näpytellään tietokoneelle summana. Tämän jälkeen nimi velkapaperiin ja se on siinä. Reaalinen omaisuus syntyy sitten vasta, kun talo on rakennettu tai osake ostettu. Se velka siitä olemattomasta rahasta häilyy pankin taseessa.

        USAn talous pelastettiin totaalikonkurssilta juuri tälla mekanismilla kun pankit olivat konkurssissa. Mutta mikä oli se taho, josta "rahat" tulivat, kun pankit olivat konkurssissa. No sellaiseksi tekaistiin Keskuspankki FED ! Fed ikään kuin osti tappiolliset lainat niiden nimellisarvolla ja näin pankit ikään kuin saivat rahaa. No seteleitä ne eivät olleet, vaan oikeuksia myöntää uusia (tappiollisiakin) lainoja, jotta järjestelmä ei vajoaisi.

        Tällä mekanismilla rahaa voidaan takoa loputtomiin. Mutta miksei sitä fyrkkaa riitä sinulle ?


    • Syöveri

      Lainassa on hyvä elää, sano.

      • velka.tappoi

        Tiesitkö, että Nokia Oy:n nousu ja ennenmuuta konkurssi perustui nimenomaan velkaan.
        Tuo Nokian raju velka ja sen osuus lopulliseen konkurssiin on vaiettu asia ja sekin, että nimenomaan AMERIKKALAISET kaatoivat Nokian, vehkeilemällä yhtiön lainan korolla. Nokialta olikin suuri virhe turvautua velkaan, joka oli amerikkalaiset kusettajien manipuloitavissa.
        Tuo Nokian ottama velka luokitettiin roskalainaksi, jonka korot olivat pikavippien tasoa.
        Siitä jättiläinen nimeltä Nokiakaan jaksanut nousta. Tosin Ollila oli jo halvaannuttanut yrityksen kuolettavalla tavalla.


    • Tärkein.täyttyi

      Jutta Urpilainen taannoin kylvi tuollaista rahaa Euroopan Keskuspankkiin: lainaa, jota ei koskaan makseta takaisin ja korotkin jäävät saamatta.
      Arhinmäki sitten vielä jälkeenpäin vaati että lainat pitää antaa kokonaan anteeksi. Niinkuin niiden takaisinsaanti olisi yleensäkään ollut mahdollista.

      Mutta tärkeää on kumminkin, että Papadopoulokset saivat pitää maatilansa ja huvijahtinsa ja ajella niillä Euroopan rannikkoa savupiiput tupruten.

      • Porrrvaridemarrrrrri

        Mutta demarit ovatkin aloituksessa mainittuja porrrrvareita.


    • Haans.seA

      No niin, heti kun asiasta ja sen perimmäisestä juonesta teidän sopulien piikkiin alettiin keskustella, kävikin näin .....

      ""Hallituksen miljardien eurojen ratahankkeet lykkääntyvät Sipilän eropäätöksen takia
      Hallitukselta kesken jääneiden hankkeiden tilanne on ollut epäselvä sen jälkeen kun hallituksesta tuli toimitusministeristö viime viikolla.""
      ( https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006034526.html )

      Rosvojen oli tarkoitus siis tehdä mukavaa ja kannattavaa bisnestä, mutta SINUN - arvoisa veronmaksaja - kustannuksella tietenkin. Ei siis ihme, että kusettajat rikastuvat ja bisnekset luistaa, kun onkin viritelty hankkeita valtion velan varaan hämärillä sopimuksilla ja kuinka paljo tälläisia mällejä on jo ehditty tehdäkää !!!!

      Tiedän, että ainakin 30 mrd euron, ehkä jopa 100 mrd euron arvosta jopa, jotka siis kattavat valtion eri rahoituslaitosten takaukset avustukset ja lahjoitukset.

      JA KAIKKI OVELALLA KIRISTYSJUONELLA: Kun valtion velat ja vastuut kasvavat, on SINUN etujasi leikattava ja KIKY-tyksillä sinua kusetettava. Samalla kun orvot ja sipilät ja muut kusiaiset taskuihinsa rahaa lappavat......

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14908768/30-000-rikkainta-kayttaa-todellista-valtaa-suomess

    • kyll.porrvari.ossa

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe