Nuoret pelastakaa edes heidät syrjäytymiseltä

ALUCARD

Tämä mailma on kova paikka myös nuorelle. on koulu sitten pitäisi elämän alkaa koulu tai työ paikka jotakin. no ei se aina niin mene nuori joka on varmasti ihan kunnollinen voi syrjäytyä pikkuhiljaa vain luisua tilaan joka on kurja. Eli koulun jälkeen ei pääse tai hakeudu koulutukseen sitten ei saa sitä ensimmäistäkään työ paikkaa joutuu tukijais helvettiin jolle ei loppua näy työtäkään ei saa no valitettavasti minun on sanottava se perkeleen nimi joka vie monen kunnollisen nuoren sivuraiteille josta on vaikea päästä pois se on alkoholi joka yleensä tulee melko monelle kuvaan muutaman vuoden tyhjän panttina olemisen jälkeen ja totaalisen turhautumisen seurauksena. Ensin se on piriste pientä pakoa arjesta joka ei ole hyvä sitten se syvenee pian nämä poika ja tyttö parat ovat koukussa kantavat pakkia ja fundeeraa mistä hinta seuraavaan humalaan no sitten voi tulla rikollisuus kuvaan ja syöksylasku alkaa.
Olisikko tähän mitään lääkettä ettei näin käy no tämä on minun mielipide voin olla väärässä. Ketään ei pitäisi jättää yksin tyhjän päälle eli kai sen joku politikko on sanonut pitäisi olla jossakin kiini mukana vaikka tämä peruskoulu jos ei ole mitään paikkaa suunnitelmaa koulun jälkeen pidennetään vaikka sitä ja tehdään jonkun joka osaa kanssa suunnitelma miten ja mistä tämä ihminen alkaa elämäänsä rakentamaan . Ei jätetä tyhjän päälle ketään vaan jokainen on mukana jossain ja kuuluu johonkin ei yksin ja hukassa. olen valitettavasti nähnyt näitä kunnollisia nuoria jotka ovat luisuneet rotkon reunalle.

2

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pirkko.kuu-karkku

      Kyllä nuorilla on elämä edessä tukijoita tarvitaan.

    • Vanhaope

      On tukijoita ja "tukijoita" . Viimekädessä elämä vaatii LUJAA luonnetta tehdä sitä minkä normaalijärki sanoo oikeaksi. Kukaan ei takaa sitä helpoksi .
      Elämäänsä on rakennettava ! Opiskele työllistävä ammatti älä sekoa politiikkaan , uskontoon , sexiin, alkoholiin. Ne ovat elämässä vain vaiheita joilla yhteiskunnan kerroksellisuus muodostuu.( niihin tutustuminen ei vielä ole sekoamista ).
      On hyväksyttävä tosiasia että toisen puolesta ei voi elää ja suunnitelmiensa toteuttamiseen liittyy AINA riski. On siis ensin oltava selvilläsiitä mitä haluaa ja mitä se vaatii . Sitten vaan toimeksi .
      Onnea matkaan ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe