Päästöt ja niiden vähentäminen

Turhautunut28

Onkohan kukaan ottanut esille näissä ekoilu hössötyksissään sitä faktaa paljonko esimerkiksi sähkö/hybridi autojen akkujen valmistus päästöjä aiheuttaa?

Entäs kun lihan syöjiä ja maidon juojia mollataan, mites karjan päästöt? Miksei niiden päästöjä käytetä enemmän hyödyksi energiana?

Miksi meillä on täällä paljon vanhoja suljettuja kaatopaikkoja joiden kehittämät kaasut vain poltetaan paikanpäällä, muka vähentäen päästöjä, kun oikeasti poltetaan kamalasti energiaa hukkaan.

Ei täällä suomessa määrää kuin raha ja vaikuttaa siltä että tämän hetkisellä päätöksen teolla joku jossain kyllä tekee hyvät rahat, mutta me suurin osa Suomalaisista otamme nyrkkiä perseeseen.

Miksi ylipäätään kaikessa vouhotetaan että pitää saada turvallisemmaksi, pitää elää pidempään ja niin edelleen. Kuitenkin maapallon suurin ongelma on itse ihminen, eikä meitä tänne tarvita oikeasti yhtään enempää. Tämäkin on jo liikaa.

Ja maahanmuutto... Oi ihmiset vittustna. Miksi me olemme niin hyviä? Miksi pitää yrittää olla hyvä? Ei varmasti meitä ja meidän kulttuuria otettaisi missään määrin huomioon, kun pakolaiseksi jouduttaisiin näihin maihin lähteä. He ovat itse ongelmansa aiheuttanut, miksi meidän pitäisi heitä auttaa.

Eikös joutavat mamut ja muut pummit olisi helppo karsia rajalla heti pois? Ilman valmista työpaikkaa ei ole asiaa saada oleskelulupaa. Valmiilla työpaikalla voisi saada työluvan ja mahdollisuuden hommata kämppä ja hyvällä menestyksellä lopulta vaikka kansalaisuus.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • uutiskriittinen

   Kannattaa lukaista puolueiden omilta sivuilta mitä agendaa ne ajaa. Siellä löytyy kaikki parhaiten ja jos näkee punaista lukiessaan jonkun puolueen sananhelinää niin sitten vaan seuraavaan ehdokaspuolueen sivustolle. Eiköhän joku kuitenkin löydy ja yhtään uutista politikoista ei kannata edes lukea massalehdistöltä joka maksettu sen käyttöön joka eniten maksaa aina. Its een seuraa enään yhtään vaaliuutista enkä uutisia ollenkaan tv:stä vaan lukaisin tuossa puolueiden ohjelmat j aeräs puolue saa ääneni ja samoin tuttujen äänet kun samaa mieltä olivat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   6755
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4600
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2446
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1701
  Aihe