Keskinen hieroo kauppaa kauppakeskuksesta

kesKoRules

Helsingistä sitä tietoa tippuu,että veljekset keskinen oy hieroo keskon kanssa kauppaa yhtiön enemmistöosakkeiden myynnistä.
Odottelemme mielenkiinnolla miten homma etenee ja milloin asiasta kerrotaan / tiedoitetaan lisää.
Voi jäähä ensvuonna pilkkikisat väliin......

54

1331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hpautala

      Sopii keskolle nämä hölmöt kaupat.

    • Muistovain

      Onhan se jo laajennuksen jälkeen ollut tyhjää täynnä. Se häviää...

    • Kuka hullu sen ostaisi? Iso lato keskellä ei mitään.

    • asiakasiakas

      Onkohan taas joku katellinen nähnyt unta...

    • asi-akas

      Ei taida kauppoja tulla

    • Paskapuheita

      Paska puheita kateellisilta, ei kestetä sitä, että omalla paikkakunnalla yksi mies työllistää. 400 työntekijää. Suurin työllistäjä Alavus- Ähtäri- Töysä- Kuortane akselilla. Nää kun jäis työttömiski niin kyllä kunnilla olis elätettäviä, miettikää kateelliset sitä, olis rahat just teidän pussista pois.

    • Tukiaisillapyörii

      Lisäksi veronmaksajat elättää 1000 tukijussia pankolle talveksi ja täydellä rahalla.verotkin jää saamatta.

      • ruokaameille

        Ei edes Lii ja Paavo eikä Antti puhu noin launaisia puheita enää.


    • Näinonäreet

      Huonoin viljasato kolmeen vuoteen ja vientiin riitti ylijäämäviljaa 250 miljoonaa kiloa.maitoa tulee samanverran vaikka pikkutilat on lopettaneet

    • Kunnanveronmaksajat

      Keskisen duunareilta kyllä saadaan kunnallisveroja mutta tukijusseilta ja firmoilta niitä ei tule

      • Allekympintunti

        Taitaa keskisen tuntipalkat olla sitä luokkaa ettei TES vertailua kelpaa???


      • kanttuveijari

        Liian kovat palkat vieläkin tuollaiseen metsään. Se näkyy ryönän hinnoissa ja laadussa, kun yritää haalia poistoeriä joita muut ei huoli. Kelvollinen tavara maksaa enemmän kuin seinäjoella, kun jonkun pitää maksaa rahti tuonne metsään.


    • Kirka

      KATEELLISTEN PUHEITA!

    • Kukapassentietää

      Voi hyvinkin olla, että V. haluaisi vaihtaa vapaalle, mutta Keskohan ei kyläkauppaa osta eikä ottaisi ilmaiseksikaan. Kyläkaupan kasvu ja menestys on aivan loistava suoritus, mutta mikään ei ole ikuista. Kasvun vuodet taitavat olla takana, edessä on hidas hiipuminen, joka kestää vuosia.

      • Rysähtää kerralla konkurssiin kun asiakkaat loppuvat. V. luuli että niitä tulee lisää.
        Nyt uppoaa tämä pulju niin kuin uppoamaton Titanic.
        R. I. P.


    • Virtailtaterv

      VESA KESKINEN ON LUONUT TEILLE JOTAIN SUURTA KIITTÄKÄÄ SIITÄ HÄNTÄ.
      TOIVOTAAN ETTÄ KAUPPA VETÄÄ JA ANTAA TEILLE TYÖTÄ.

      • Gultaa

        Vesa Keskinen ei ole luonut yhtään mitään.Helppo kultalusikka suussa syntyä,ainut homma on yrittää kännipäissään olla "ryssimättä" koko perintöä.


      • Anonyymi
        Gultaa kirjoitti:

        Vesa Keskinen ei ole luonut yhtään mitään.Helppo kultalusikka suussa syntyä,ainut homma on yrittää kännipäissään olla "ryssimättä" koko perintöä.

        Älä jauha tuupaa.

        Olin silloin Keskisten kaupassa, kun Vesa ei ollut ohjaksissa. Vessoja oli tasan yksi miehille ja toinen naisille. Pitkät jonot veskinovien takana jalat ristissä seisovia.

        Kyllä nyt passaa piereskellä hyvin hoidetuissa käymälöissä. Tarjoilupuoli on ravintelis mennyt heikoksi, kun aikaisemmin oli kalaruoka ja lihasapuska valittavana ja ruuanjakaja katsoi asiakasta arvioiden, latasi lautaselle reippaan annoksen ja hennolle naiselle puolet.

        Oi niitä aikoja! Nyt saattaa olla tonnikalalootaa jota ei syö susikaan ja epämääräisiä rehulla pilattuja laatikoita joita en edes syöttäisi Tyynellekkään. Tyyne syö melkein mitä tahansa mutta silläkin on rajansa.


    • Kirka

      Kyllä KATEELLSIA vituttaa. Mutta KESKINEN senku porskuttaa!

    • Kirka

      KATEELLISIA.

    • Kaatuukokyläkauppa

      Onhan se iso kauppa missä on paljon tavaraa hieno mutta kun on liian iso ja liikaa tavaraa nin ei enää kiinnosta trampata.väsyy.
      Ennen 90 luvulla oli halpaa .mukava käydä.ei oo enää.Pienentäkää kolmasosa pois.

      • Ve-sa

        Okei!


    • Kyllästynytjo

      Ja taas on ruokapuolella vaihdettu tavaroiden järjestystä, kiersin koko ruokapuolen lähestulkoon ennenkuin löysin tarvitsemani. Hyvä että edes Ässässä pitävät tavarat paikoillaan ja omissa ryhmissään eikä siroteltuna yksi siellä ja toinen samanlainen tuote täällä. Keskiselle vinkkinä että opastekyltit ajanmukaisiksi ja eikä sijoitettuna sinne kattoon yläilmoihin.

    • Kyllästynytjo

      Ja henkilökunta mitä kohtasin oli omissa maailmoissaan "ei jaksa"-ilme päällä. Asiakkaat pyörivät siinä sivussa, ei minkäänlaista huomiota heihin. Keskisellä on harvinaisuus jos joku oikeasti hymyilee asiakkaille iloisesti.

    • enolekatkera

      Mitä veikaatte kumpi tapahtuu, konkurssi vai kaupan myynti? Itse veikkaan konkurssia, koska tuollaiselle liiketilalle ei ole mitään käyttöä keskellä metsää.

      • Eräjormatta

        Ekkö päässy kesätöihin ku täälä rutiset?


      • Jjjk24
        Eräjormatta kirjoitti:

        Ekkö päässy kesätöihin ku täälä rutiset?

        Ei kesätyöntekijöitä ole todenäköisesti vielä valittu kaikkia.


    • Hiljaisiakinpäiviä

      Jos tilanne olisi niin huono että konkurssi uhkaisi niin tuskin velkojat päästää tuollaista liikettä konkurssiin, sovitteluratkaisulla eteenpäin. Näinhän Kärkkäinenkin on jatkunut.

      Myyntiin uskon enempi kun konkurssiin, myynti voi olla tokikin kova pala nieltäväksi Vesalle joka tuntuu kunniottavan sukunsa miehiä jotka kauppaa aloitelleet.

      • Anonyymi

        Yhtiön omavaraisuusaste oli viime tilinpäätöksessä 54 %. Eli yhtiö on taloudellisten tunnuslukujen perusteella erityisen vakavarainen yritys kaupan alan yritykseksi - vakavaraisempi kuin esimerkiksi Kesko. Lisäksi yhtiö tekee kohtuullisen hyvää tulosta. Kyläkaupalla ei liene konkurssiuhkaa lähivuosina. Jos yritys myytäisiin, se tapahtuisi muusta syystä kuin talousvaikeuksien takia. Viimeisissä kolmessa julkaistussa tilinpäätöksessä (2015-2017) kyläkauppa on tehnyt voitollista tulosta 3,6-3,7 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtiön liikevaihto on laskenut monina vuosina, mutta tuloksentekokyvyn se on kyennyt säilyttämään.


      • Anonyymi

        Ihmiset huomaa kyllä että samat Pislan hyllyt hintaryhmineen on joka kaupungissa, eli mitään halpaa siellä ei ole ollut pitkiin aikoihin.
        Henkilökuntaa on potkittu maantielle oikein urakalla. Palvelua sieltä on turha enää hakea. Tällä konstin tulos on toistaiseksi pysynyt plussalla, mutta kuinka kauan, kun naisväkikin alkaa vihaamaan liian suurta ja sekavaa kauppaa. Ainakaan meidän rouvaa paikka ei enää kiinnosta ja sen vähä mitä ollaan käyty, niin liki tyhjän kärryn kanssa on menty kassalle. Joskus menneinä aikoina kärry oli kukkuroillaan ja joskus vaimolla oli oma kärry ja kumpikin täynnä.
        Nyt ei vain enää löydy mitään ostettavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhtiön omavaraisuusaste oli viime tilinpäätöksessä 54 %. Eli yhtiö on taloudellisten tunnuslukujen perusteella erityisen vakavarainen yritys kaupan alan yritykseksi - vakavaraisempi kuin esimerkiksi Kesko. Lisäksi yhtiö tekee kohtuullisen hyvää tulosta. Kyläkaupalla ei liene konkurssiuhkaa lähivuosina. Jos yritys myytäisiin, se tapahtuisi muusta syystä kuin talousvaikeuksien takia. Viimeisissä kolmessa julkaistussa tilinpäätöksessä (2015-2017) kyläkauppa on tehnyt voitollista tulosta 3,6-3,7 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtiön liikevaihto on laskenut monina vuosina, mutta tuloksentekokyvyn se on kyennyt säilyttämään.

        On hienoa, että täältä löytyy myös faktapohjainen ja asiallinen kommentti, parhaat kiitokset siitä. En ymmärrä alkuunkaan tuulesta temmattuja ja vailla todellista faktaa olevia mielipiteitä, sillä todellisuudessa niillä ei ole yritysten menestystä tai menestymättömyyttä tulkittaessa mitään merkitystä . Vain jokaisen vuoden tilinpäätöksestä luettavissa olevat numerot kertovat totuuden. On erittäin tärkeää koko alueelle, että Kyläkauppa menestyy myös tulevaisuudessa.


    • Vesa-Jaksa

      Mikäs vesaa estää laittamasta osalle tiloja jotakin muuta liiketoimintaa ( jos olisi tarvista )ja näin itse kaupan tilat kohdentuu sopivamaksi asiakas lukuun suhteutettuna. en oikein ihan uskokkaan että Vesa olisi ihan niin juntti, kuin jotkut hänestä anonyymisti uskaltaa esittää niin miestä muka olevinaan, kyllä se on vaan niin että ilman tuuri kyläkauppaa ei ole alavutta ei töysää ei yhtään mitään. ei ole muuta kuin kateutta kaikki pahan suopuus puheet..eikö olisi ennemminkin syytä pyrkiä tukemaan ja pelaamaan tiiminä? yhteinen etuhan on kaikkien etu!

    • Anonyymi

      Töysässä on alkanut asuntojen paniikkimyynti.
      20000 eurolla saa hyvän asunnon ja jos ei tarvitse töitä, niin ei kun kaupoille.
      Voi kyllä olla että kohta saat vielä halvemmalla kun ihmiset joutuu muuttamaan työn perässä ihmisten ilmoille.

    • Anonyymi

      Siinä vesan kaupas on hyvät tilat kartinghallille.Jarimarjatta racing center

    • Anonyymi

      Niin on sopiva torppa kartinghalliksi.
      Mä muutan rallikuskin kaa Monacoon.
      Vesa ostaa pääkaupungin kaupakeskuksesta 400 neliöö.Sinne tulee uus Keskinen.

    • Anonyymi

      Kyllä Keskinen hieroo kauppoja, mutta kohteena oli Kesko. Sitä en tiedä, että miten kaupat onnistu.

    • Valtio ostaa ja tekee siitä vastaanotto keskuksen. Saadaan töysään tummaa verta lisää

    • Anonyymi

      sitä minä jaksan ihmetellä. Myyjät sanoo, että viallisen saa vaihtaa kuitteja vastaan ja annetaan lahjakortti summasta. . Kuluttaja-asiamies taas, että viallisesta pitää antaa rahat tai uusi ehjä vastaava tilalle eikä lahjakorttia ole pakko hyväksyä. . Kuitteja ei tarvita, jos on osoittaa tililtä se päivä ja tilitapahtuma, jolloin ostanut. Se kuulema näkyy liikkeen koneelta, mitä ostettu. Näin laki kuluttajansuojasta.
      Vapaaehtoisesta vaihdosta saa lahjakortin antaa. Miksi myyjät joutuvat antamaan väärää tietoja. Saa palauttaa ilman kuitteja jos on tiliotetiedot osoittaa maksusta. REhellisyys kunniaan, palautuksissakin. Hyvästi minun puolestani koko liike. Suunta Seinäjoelle, luottamus vaan niin monesti mennyt. Harvoin viime vuosina olen käynytkin.

    • Anonyymi

      Niin että et ole paljo Keskisellä käynykkää, mutta arvostella kyllä voit, se kertoo enemmän susta kun Keskisen laadusta.

    • Anonyymi

      Kyllä pohjalainen sitten jaksaa miettiä muiden asioita ei voi muuta sanoa. Piste.

    • Anonyymi

      Onko viimmeinen myyntipäivä ruokaa tullut rekkalastillinen.Nyt äkkiä hamstraamaan.
      Kersat tivolissa ja vanhemmat kännis karavanalueella.

    • Anonyymi

      Vesa laittaa pillit pussiin ja muuttaa Brasiliaan tai Portugaliin.Kuka jatkaa kauppaa.siinä onkin kysymys.

      • Anonyymi

        Keskisen liikevaihto on laskenut ainakin kolmen vuoden ajan, v. 2015 oli 123 miljoonaa, viime vuonna 106. Voittoa kuitenkin yli kaksi miljoonaa viime vuonnakin.

        Vesan veroista jatkajaa ei taitaisi löytyä, mutta jollakin tavalla toiminta jatkuisi, hiljakseen hiipuen.


    • Anonyymi

      Seuraavaksi hän aikoo myydä bensaa 52 sentillä litra. Onko hän painanut paniikkinappulaa?

    • Anonyymi

      No voi voi, ensin otti brassin ja sitten keskon, voi ei. Yksinkertaanenhan se oli jo aiemminkin.

    • Anonyymi

      Tänään käytiin Keskisellä, parkkipaikat täynnä heti vanhalta ruokakaupalta alkaen, pizzabuffaan piti jonottaa n. 20m ja sama jono näkyi olevan vielä kahden tunnin päästä pois lähtiessä.
      Kertovat täällä sossumediassa ja maakunnissa, että ei siellä enää ketään käy, väärin, kyllä muuten käy.
      Itte ostin vain parilla kympillä, kun mullahan on jo kaikkea, mutta edellä jonossa osti 90e ja häntä edellinen 99e. että se näistä puheista.
      Vaimo osti Nahkapaikasta 50e kolmet tyylikkäät kesäkengät, ei muuten tämäkään yritys olisi koskaan näillä myyntiluvuilla ilman Vesan visioita.
      Nyt vain kaikki shaiban puhujat rohkeasti käymään kaupalla, edes kerran elämässään, niin näkisivät missä mennään.

    • Anonyymi

      Onko OnnenKiven ruoan taso parantunut?

    • Anonyymi

      En löytänyt mitään ostettavaa.Ennen oli toisin . Oli kaikkea jännää tavaraa meille miehille myös.
      No ei seuralainenkaan naisten osastolta löytänyt mitään.
      Nähtävyys. Ja tivoli tulossa heh.

    • Anonyymi

      Liikevaihto laskee joka vuosi ja pulju sen kun laajenee. Mahdoton yhtälö pitemmän päälle.
      Hinnat on jo katossa, joten sieltäkään ei enää apua heru.
      Kuinka kauan ihmisiä kiinnostaa poistoerien jonottaminen?
      Käytetyt tietokoneet ovat järkevintä ostettavaa, mutta kunnon sisuskaluiila niitä ei riitä kuin nopeimmille, kuten muutakin tarjousryönää.
      Osa tarjouksista on sellaisia, että sitä riittää vielä kolmen vuoden päästä, kun ei kelpaa kenellekään.

      Ensi vuosi ilman pandoja hiljentää korpimatkailua ja viimeistään silloin on ankat ajat edessä.

      • Anonyymi

        Tänään ilmestyneen Talouselämä-lehden ennakkotiedon mukaan Veljekset Keskisen liikevaihdon muutos vuonna 2019 oli 106 milj. € ja muutos edelliseen vuoteen verrattuna 0 %.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään ilmestyneen Talouselämä-lehden ennakkotiedon mukaan Veljekset Keskisen liikevaihdon muutos vuonna 2019 oli 106 milj. € ja muutos edelliseen vuoteen verrattuna 0 %.

        Siis liikevaihto vuonna 2019 oli 106 milj. € ja muutos 0 %.


    • Anonyymi

      Täysin paskapuhetta

    • Anonyymi

      upp

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      26
      4048
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      299
      3524
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      29
      2411
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2309
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      138
      2061
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      1906
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1791
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1505
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1393
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      19
      1290
    Aihe