Viherhyypiöt mahat kuralla?

SeppoLiinaharjasta

Viherhyypiöt, kestääkö suoli sen että Haakarainen ei tehnyt mitään virhettä Helsingin asumisessaan eikä taksinkäytössä, vai tuuppako suoli vetistä kuraa koko ajan?.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuomiotariittäämuutenkin

      Ei kai se persulle mikään virhe ole jos saunassa asuu ja nostaa siitä ylimääräisiä korvauksia. Ei kai se persulle mikään virhe ole jos nostaa eniten verottomia kilometrikorvauksia. Kyseessähän on pelkkä meriitti persulle, veronmaksajien rahoja persu kähmii mielellään itselle. Rikosta ei ole ja kirkkoviinojen sekä hopeiden varastajalta on turha moraalin perään kysellä.

      • näpertelyä

        Hakkaraisen touhut jos verrataan tosikonniin.


        Lipposen tekemä paskalaki astuu voimaan 2019
        Liikemiestentilaustyöt.
        Kansanedustaja Pentti Oinonen (ps.) moittii rajuin sanakääntein keskustan puheenjohtaja Juha Sipilää sekä hallitusta, joka jatkoi haja-asetusalueiden jätevesiasetusta. Hän hämmästelee, miksi toimimattomien puhdistuslaitteiden pakkomyynti jatkuu.

        – Kepu voi edelleen pakkosäännösmarkkinoita ja ilmastopolitiikkaa hyödyntäen jatkaa rahastamista johtohenkilöidensä lähisukulaisille. Puheenjohtaja Juha Sipilä keräsi aikoinaan kymmenien miljoonien eurojen potin haja-asutusalueen jätevesiasetuksella luoduilla pakkomyyntimarkkinoilla. Suku jatkaa edelleen rahastusta paskalain varjolla, Oinonen muistuttaa tiedotteessaan.

        Oinosen mukaan Sipilän tavoin ryvettynyt poliitikko ei voi toimia uskottavasti pääministerinä, jos keskusta voittaa vaalit. Hänen mukaansa jätealalla vuosikausia toimineen puheenjohtaja Sipilän pitäisi vähintäänkin putsata oman, aikaisemman yritystoimintansa tuotokset.

        – Sipilän tulisi kumota haja-asutusalueen jätevesiasetus kansalaisten vaatimalla ja perussuomalaisten esittämällä tavalla. Vastuullisena yritysjohtajana Kepun puheenjohtajan täytyisi lisäksi korvata vahingot niille, joille pakkomyytiin toimimattomat laitteet.

        Oinonen ei säästele sanojaan myöskään keskustavaikuttaja Mauri Pekkarisen kohdalla, jota on yhtä lailla syytetty viime päivinä nepotismista.

        -Puheenjohtaja Juha Sipilän vahakabinetin keskushenkilön Mauri Pekkarisen sukulaisilleen ohjatut miljoonat eurot tuulivoiman syöttötariffeilla on paljastunut hyvin suunnitelluksi puhallukseksi. Nyt julkisuuteen tulleista dokumenteista selviää, että tuulivoimabisnestä pyörittävä ex-ministeri Pekkarisen vävypoika olikin konsulttina suunnittelemassa kuinka syöttötariffirahavirrat ohjataan, Oinonen muistuttaa.
        Kansanedustaja Oinonen kysyy, miksi Sipilä pitää edelleen Pekkarista keskeisenä neuvonantajanaan?
        Ei voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin sen, että Kepu on jatkamassa maaseudun asukkaiden rahastamista ja veroeurojen kuppaamista läheistensä lompsaan, jyrisi kansanedustaja Oinonen.
        Paavo Lipposen junailema paskalaki astuu voimaan syksyllä. Vihreät olivat innolla asetusta tekemässä Satu Hassin johdolla. Tämä Lipposen junailema laki on surkein esimerkki haja-alueiden kurittamisesta.
        "Jätevesiasetuksella on sote-uudistuksiakin pidempi historia. Kaikki eduskuntapuolueet ovat olleet hallitusvastuussa asetuksen käsittelyn aikana. Pääministeri Paavo Lipposen (sd.) II hallitus päätti haja-asutusalueiden jätevesien puhdistuksen tehostamisesta jo vuonna 2000. Elämälle vieraan asetuksen valmistelutyö käynnistyi Satu Hassin (vihr.) ollessa ympäristöministerinä. Kun vihreät lähtivät hallituksesta 2002, uudeksi
        ympäristöministeriksi tuli Jouni Backman (sd.). Valtioneuvosto antoi asetuksen jätevesien puhdistusvelvollisuudesta viemäriverkoston ulkopuolisilla alueilla Jan-Erik Enestamin (r.) ollessa Anneli Jäätteenmäen (kesk.) lyhytikäisen hallituksen ympäristöministeri kesällä 2003".


    • Pieniä rahoja nämä Herra Hakkaraisen korvaukset, siihen verrattuna mitä ex-demari Lipposet keplottelee näillä sopeuttamiseläkkeillä.Oma yritys tuottaa aika mukavasti, mutta yhteiskunnan rahat ne kelpaa mainiosti heillenkin.

    • laita.tuo.Youtubeen

      Teuvo hakkarainen palokka abc.

    • raiskarimamuihin.väsynyt

      Jotain teuvoa Demonisoidaan, Mutta ei joukkoraiskaajia eikä terroristeja.

      • JihadistiSolu

        Ja puukkomatu jatkaa pakomatkaansa, Koska saadaan kiinni ?


    • ja.tuo.youtubeen

      Teidän syytänne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      81
      3328
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      88
      2903
    3. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2299
    4. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      51
      2149
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      85
      2129
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1727
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1696
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1677
    9. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      263
      1554
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1479
    Aihe