Hyvä naapuri meillä.

Äidinpoika

Meillä naapuri kyllästyi mun ja kavereideni parkumiseen. Meistä se oli leikkiä vaikkakin hiukan kova äänistä on mun pakko myöntää. Paikka oli hetken tyhjänä ennen kuin Lasse sen huomasi ja osti sen pois. Likka heti tänne sanomaan sedälle päivää. Me äitini kanssa katottiin sitä ukkoa hiukan kieroon.
Ja se ukko tuli meidän puolelle, Onkos iso ja pikku likka kuuroja vai onko koivet kasvaneet kiinni se sanoi meille. Äitini vetäs multa 12w pojalta housut alas, Vai on mun poikani likka entäs mikäs lisä osa tällä on täällä ja kouri mun muniani sillä seurauksella että mulla rupes seisomaan mun pilini.
Lasse heti polvilleen mun eteeni mikäs sulla on täällä. Ja se rupesi sitä tutkimaan sillä seurauksella että multa tuli orkku ulos. Mutta vain ilmaa kun olin vielä silloin poikanen. Äitini meni sisälle ja sano tuovansa kahvin tullessaan, Tyhjennä se poika nyt kun olet sopivasti sen pilin kimpussa se sanoi Lasselle. Ja kun äitini tuli takas pihalle olin minä alaste sen ukon sylissä odottamassa äitiäni.
Siintä tuli mulle hoitaja, kaveri ja eka mun työn antajani, Sekä tosi hyvä naapuri meille.
Tänä päivänä on Lasse ja mun äitini manan majoilla eli ovat kuolleet, Ja minä itse jo eläkeläinen.

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.