ISIS-vaimoille paluukielto ja kansalaisuuden poisto

KiitosEI

Nämä naiset, jotka jokin vuosi sitten lähtivät Isisin matkaan haluavat nyt palata muina naisina kotimaihinsa, myös Suomeen, ja mukana seuraisi usein myös yksi tai useampi lapsi.

He lähtivät mukaan terroristijärjestöön, jonka julmuuden tiesivät: olivat nähneet videoita ja kuvia ihmisten kaulojen katkaisuista, elävältä polttamisista jne. Nyt tappion hetkellä sitten tultaisiinkin takaisin nauttimaan sen yhteiskuntajärjestelmän antimista, jota vastaan he ovat epäinhimillisin keinoin sotineet.

Näillä fundamentalisteilla voi toki olla myös juoni paluussa: tullaan takaisin, kasvatetaan aivopesty lapsi, ja aletaan taas jossain vaiheessa terrorisoida yhteiskuntaa.

Näitä henkilöitä ei missään nimessä pidä enää koskaan päästää Suomeen. Heidän kansalaisluottamuksensa on poissa ja heidän kansalaisuutensa pitää irtisanoa ( jos tarvitaan uutta lainsäädäntöä, niin sitten lähdetään sillä liikkeelle). Jotkut teot ovat peruuttamattomia ja näiden ISIS-vaimojen ratkaisut kuuluvat ilman muuta tähän kategoriaan.

22

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiHölmöilylle

      Juuri näin, ikuinen porttikielto.

      On hyvä muistaa, että nämä Isis- naiset ovat osaltaan vastuussa siitä pakolaistulvasta, joka aiheutti ja aiheuttaa edelleen kymmenien ellei satojen miljoonien kustannukset yksin Suomelle; muita negatiivisia ilmiöitä ja tapahtumia unohtamatta.

    • Alussaolisuokuokkaja

      ”Ruotsi ei aio ottaa kalifaatista palaavia jihadisteja takaisin” - Ilta-Lehti ja näin on hyvä Suomenkin toimia, ml. Isis-vaimot lapsineen.
      Muutenkin ne, jotka haluavat elää Koraanin mukaan, löytävät onnen muualta kuin Suomesta paljon todennäköisemmin.

    • NasumaRasvariSDP

      Jos näiden sallitaan palaavan, niin elinkautinen vankeustuomio terrorismirikoksiin osallistumisesta. Näiden jälkeläisethän ovat sitten aivopestyjä käveleviä aikapommeja, eli parempi kun vaan jäävät kaikki tuonne kalifaatistaan unelmoimaan. Ei terroristeja Espooseen, ei terroristeja minnekään! Ei demareita Espooseen, ei demareita minnekään!

      • kjhbgvfbghn

        Tuo "Sannakin" sanoo kanattavansa shariaa, haluaisi tulla pentunsa kanssa Suomeen kaapuineen, ja pentukin vaatii kotiopetusta. Eivät oikein vaikuta olevansa Suomen kulttuuriin sopeutumassa. Ei noiden unelma siitä kalifaatistaan ole minnekään kadonnut, mutta Isis on nyt aikas heikoilla, joten täytyy tulla Suomeen pummimaan huilirahaa ja odottamaan samanmielisten uutta ryntäystä.


      • Anonyymi
        kjhbgvfbghn kirjoitti:

        Tuo "Sannakin" sanoo kanattavansa shariaa, haluaisi tulla pentunsa kanssa Suomeen kaapuineen, ja pentukin vaatii kotiopetusta. Eivät oikein vaikuta olevansa Suomen kulttuuriin sopeutumassa. Ei noiden unelma siitä kalifaatistaan ole minnekään kadonnut, mutta Isis on nyt aikas heikoilla, joten täytyy tulla Suomeen pummimaan huilirahaa ja odottamaan samanmielisten uutta ryntäystä.

        Suomeen päästessään aloittavat rekrytoimaan ja aivopesemään lapsia islamin uskoon ja isis ideologiaa eli vääräuskoisten kaulan katkomisia ja pommi-iskuja.
        Lähi-Idässähän lapset vyötetään räjähteillä, pannaan kohteeseen ja räjähteet räjäytetään.
        Eihän kukaan aavista, että lapsella on räjähteet kätketty vaatteiden alle piiloon.


    • Totuuteen

      Ei Suomeen elätiksi vankilaan tai mielisairaalaan. Itse on valinnut rikollisuuden, oksettavaa nyyhkiä Suomeen paluuta terrorismi koulutuksen käytyä. Voiko sairaampaa ja irvokkaampaa käytöstä olla.

    • pääsiäisluuta

      Ällöttävän näköistä porukkaa mustissa kaavuissaan! Mihinkä tuollainen kaapuniekka porukka muuten työllistyisi edes, kuka tuollaista porukkaa haluaa? Milloinkahan tämä hulluus loppuu?

    • BeyondNoReturn

      Maailman historia on ollut täynnä fanaatikkoja, jotka kutsuvat omaa hulluuttaan Jumalan tahdoksi.
      Nämä agitaattorit saavat mukaansa yksinkertaisia seuraajia, minkä vuoksi he ovat vaarallisia. Jotta seuraajia olisi yhteiskunnassamme mahdollisimman vähän, on perusteltua tietyissä tapauksissa kieltää myös seuraajien paluu normiyhteiskuntaan: osoittaa, että tietyn moraalisen rajan ylityksen jälkeen fanaatikon seuraaja on omillaan.

      Isis-vaimojen kohdalla tämän moraalisen rajan ylitys on räikeä. Esimerkin antamiseksi ja yhteiskuntamme suojelemiseksi on heidän paluunsa estettävä ikuisesti.

    • Isissucks

      ”Hakekaa mut Suomeen ja antakaa mulle ja lapsille: asunto, ruokaa ja toimeentulo, terveydenhuolto jne. Enhän mä muuten jaksa ja voi taistella teidän järjestelmäänne, ajatuksianne, uskontoanne, kulttuurianne vastaan”

    • Ghkjd

      Näitä loikkareita ei voi päästää takaisin Suomen turvallisuuden vuoksi.
      Historia täynnä ”paluumuuttajia”, jotka tuhosivat yhteiskuntaa.
      Esim Lee Harvey Oswald loikkasi Neuvostoliittoon, muutti takisin USA: han ja ampui presidentin...

    • ihan oikein! ketä on terroristien touhuun lähtenyt niin sinne he myöskin jääköön..

    • TerhoML

      Äänestäkää vaaleissa hyvät ihmiset! Nyt jos koskaan. Turha kitistä vaan täällä netissä, vaikka sekin on toki keino vaikuttaa.
      Mut suomalaisia arvoja ajava puolue eduskunnassa toimii nopeammin ja tehokkaammin... ajatelkaa jos esim persuilla olisi ollut yli 100 paikkaa! Ei takuulla olisi maahanmuuttajien ongelmia nykymittakaavassa.

    • Näkökulmaa1

      Saattepa nähdä,että suomeen ne otetaan takaisin.Suomen hallituksen päättäjät ovat islam myönteisiä,ja vihaavat kristusta.
      Eu on islamistinen,ja suuri osa suomen kansaa on aivopestyä islam myönteisiksi,ja heitä on aivopesty vihaamaan kristittyjä.
      Suomen hallitus kumartaa petoa,ja antikristillistä henkeä,joka on islam.
      Suomeen,ja eurooppaan on tarkoitus ottaa niin paljon islamsotureita,että he ottavat kaiken vallan Heidän joukostaan nousee myös antikristuksen hengessä oleva mies saatanan kaikessa voimassa,ja ohjauksessa.Jos epäilette että suomen hallitus on islam myönteinen,kysykää miksei suomi ota kristittyjä pakolaisia,vain islamisteja,ja miksi kantaväestöä kohdellaan eriarvoisesti pakolaisiin nähden.-He valmistavat pedolle ja antikristukselle tietä.

      • Saakoystävän

        Voitko rukoilla mun puolesta että pelastuisin ja tulisin uskoon. Saako sinusta uskovasta ystävän?


    • Satulallaa

      Ratsun seljästä tipahtaa, kun ei enää pysy satulalla.

    • huostaanotto-heti

      No jotain suunnitelmia on jo tehty eli jos joku palaa lapsineen lähtee lapset pysyvästi tältä eli sossutantat vie samantien lapset ja ne kasvatetaan kristillisien arvojen mukaan suomalaisessa perheessä el muslimiperheessä koska muslimisijaisperheitä ei ole eikä toistaiseksi tule.

    • esimerkkiä-meille
    • haloooooota

      Todella pelottavia ovat nuo kantasuomalaiset radikalisoituneet! Ehdottomasti pois kansalaisuus tuollaisilta. Päättäjät herätkää!

    • Pohjantähdeltä

      Lähtökohtaisesti aikuisella ihmisellä pitää olla vastuu omista teoistaan. Ei ihminen voi vain liittyä maailman kenties julmimpaan ja sairaimpaan terroristijärjestöön, joka haluaa tuhota länsimaat ja sitten sen joutuessa vähän ahtaalle taas vaihtaa ilman seuraamuksia takaisin asumaan läntiseen maailmaan, yhä omaten niitä samoja ajatuksia jotka mukaan tuollaiseen saivat alun perinkin lähtemään. Riskit ovat liian suuret meille muille.


      PS: https://pohjantahdella.wordpress.com/

    • Meneepahempaansuuntaan

      Kuten joku kirjoitti jo tuolla, päättäjät ja reilut puolet suomalaisesta palvoo näitä islamisteja, kun haluaa puolustaa isänmaata ja Kristusta on automaattisesti vihapuhuja, natsi, rasisti ja mitä näitä nyt onkaan.... On todella surku huomata että tämäkin asia tajutaan sitten vasta kun Jeesuksen seurakunta temmataan ylös ja antikristus hallitsee ihmisten ollessa orjuudessa ja sodassa, turha on jälkikäteen itkeä että miksi ei uskottu näitä 'hörhöjä, hihhuleita'.

    • Anonyymi

      Naiset ovat vapaaehtoisesti lähteneet suomesta, antakaa niiden olla nyt siellä.
      Lapset on siellä syntyneet, ei ne ole suomenkansalaisia. Miehetkin on varmaan
      siellä olemassa, pitäköör huolen perheestään. Ei mitään asiaa takaisin.

    • Anonyymi

      eihän niitä voi sitä paitsi ottaa suomeen kun joutuvat eroon tutuistaan ja turvallisesta paikasta jossa eläneet vuosikausia,tulevat toimeen siellä missä ovatkin,näillä perusteillahan yritetään estää palautuksetkin joten samat perusteet toiminevat toiseenkn suuntaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe