Koulunkäynti

Huonokoulussa

Mikä siinä on että mulle ei jää koulussa mikään päähän ja saan huonoja numeroita. Alaasteella päätin päässäni että koulu on ihan peestä. Mutta kun tulin yläasteelle noin 2v sitten niin päätin että mun pitää ryhistäytyä mutta en vaan yksinkertasesti onnistu siinä vaikka yrittäisinkin mulle eijää mikään päähän vaikka lukisin kokeisiinkin niin ei kovin jää mikään päähän. Tartten jtn apua että pääsen jonnekkin kouluun peruskoulun jälkeen

4

<50

Vastaukset

 • Kokeile mielikuva muistamista. Liitä asia johonki kuvaan päässä.
  Toinen on lukee ääneen niinkuin kertoisit tarinaa itsellesi. Mä opin englannin kielen ku luin ääneen ja esitin englantilaista. Jankkasin monta kertaa kappaleet. Opin niin hyvin et musta tuli 10 oppilas ja kielioppiki tuli automaattisesti kun kuulomuisti sano et menee väärin tai oikein.
  Yks mikä aiheuttaa huonoo muistii on B1 ,-2, -12 vitamiinien puute ja raudan puute.
  Siihen taas voi olla syynä esim keliakia
  Tsemppii!

  • Tästä voi olla jopa apua. Kiitos!


 • Kun minä olin vielä koulu ikäinen mullakin oli sama propleema. Ja mun vanhempia neuvottiin piiskaa se kersa niin rupee sillekin koulu maistumaan. Ei auttanut mun kohallani alkuunkaan, Mutta sitten meillä kävi kylässä nainen ja sille esiteltiin mun hyvin piiskattu takapuoleni. Se kyseli mitä poika saa palkinnoksi siintä että se saa hyvän numeron seuraavassa kokeessa. PALKINNON mitä palkintoa toi hunsvotin alku muka tarvitsee tuli heti äidiltäni sille naiselle. Se otti minua kädestä ja vei mut pihalle ja puolen tunnin päästä tultiin takas meille sisälle. Nyt minä tiedän mikä teidän poikaa vaivaa. Te voitte sen piiskata näytellä sen munia kelle tahdotte ja poikanne on ööö luokassa. Mutta kun palkitsette sen esimerkiksi kun on poikanne seuraavan kerran tuonut hyväksytyn koe paperin teille nähtäväksi. Soittakaa mulle minä lainaan teidän poikanne mun luokseni viikon lopuksi ja poikanne on kuin uusi poika. Mun luona EI ole kakaroilla tylsää vaan heillä on mielen kiintoista tekemistä. Laittaa vanhan auton tai mopon kuntoon ja pääsevät niillä ajelemaan. Tai tyttöjen kanssa leikkivät jotain sellaista mitä ei varmasti se ole täällä tehnyt. Ja tapahtui mun kohallani ihme rupesi koulu maistumaan mullekin kun vain tahdoin koko ajan sen naisen luokse.

 • Osta apteekista monivitamiini tabletteja. B vitamiini on tärkeää mm.muistin tueksi. Sulla voi olla vitamiinien puutos. Noissa vitamiini jutuissa riittää kun yhden ottaa aamuisin, ja niissä on kaikki tarpeelliset vitamiinit. Tsemppiä sulle :)

Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.