Isis-Sanna täytyy auttaa Suomeen

SuvaitsevaisetVaalit

Ja hänelle täytyy järjestää kaikki mahdollinen rahallinen tuki, asunto, koulutus ja työpaikka. Meillä on sivistysvaltiona taattava hänelle hyvä tulevaisuus mahdollisista virheistään huolimatta.

Vihapuhujat vain vihaa ja äänestää suvaitsemattomia. Me haluamme antaa myös shariaan uskoville mahdollisuuden monikulttuurisessa Suomessamme.

29

150

  Vastaukset

  • Juu, ja Sannan lapset myös, koska jonkun suvakkiääliön mukaan he eivät ole voineet valita syntymämaatansa itse.

   Tämän loistavan logiikan perusteella pitäisi siis kaikilla maailman lapsilla olla oikeus tulla halutessaan Suomeen, koska eivät ole voineet itse valita syntymämaataan.

   Kaikki maailman kurkunleikkaajat, tervetuloa Suomeen!

  • 13-vuotias tytär naimisissa. Mistä lähtien?
   Pelottaa vastaus tuohon kysymykseen.

   • Sharia.


  • Juuri näin! Tämä on ainakin meidän sosiaalidemokraattien kanta, ja Vihreät, Vasemmisto, Keskusta ja Kokoomus ovat hyvin todennäköisesti varsinkin vaalien jälkeen samaa mieltä kanssamme. Suomi on solidaarinen maa, jonka kuuluu antaa virheen tekijälle uusi mahdollisuus. Oli sitten kyseessä murha, raiskaus tai terroristinen toiminta. Sen sijaan rasisteille ei tule antaa uutta mahdollisuutta, he eivät sitä ansaitse!

  • Myydään paljon ajettu Isis-vaimo. Hyvin koulutettu, tottelee nöyrästi Shariaa ja kuria. Naamaltaan jo kulunut, mutta kuka sitä naamaa hunnun alta huomaa. Vaihdossa käy vähän ajettu vuohi tai lammas.

  • Luin tuolta toiselta sivulta uutisen (uusisuomi) että Sipilä maksaisi 10 e per päivä, kun tavallinen ihminen ottaa turvapaikanhakijan kotiinsa asumaan. Olisikohan sama maksu Sannasta...

   Itse olen ajatellut, että tottakai Sanna otetaan takaisin ja terapioidaan plus että lapset ja sukukin. Mutta mistä rahat? No, sieltä mistä tähänkin asti eli muutaman tai muutaman kymmenen vanhuksen hoito ajetaan alas (tottahan pidetään hengissä mutta...)

   Vanhuksia pidetään huonolla hoidolla kotona ja laitoksissa, raiskaajia ja vaimonhakkaajia Suomen vankiloissa kuin hotelleissa.

   Miksi Suomeen tulleiden mamurikollistenkin elintaso ja ns. ihmisoikeudet ovat tärkeämpiä kuin Suomeen panoksensa antaneiden vanhusten? Joku asiantuntija? MOT? Miksi?

  • onko suvakit jo huutaneet että pitää käynnistää rikostutkinta milloin pedofiilinen hyväksikäyttö on alkanut ja onko äiti edesauttanut eli syyllistynyt pedofiiliseen auttamiseen kuten jossakinpäin muualla jossa koirallakin panetettiin 10v lasta

  • Tuo Sannan 13 vuotias tytär miehineen on myös otettava Suomeen turvaan. On saatava poikkeuslaki, että voivat mennä naimisiin jo 13 vuotiaana nuo isis miehille aikovat! Se auttais näitä nykysiäkin jo Suomessa asuvia isismiehiä, kun he tykkää nuorista tytöistä ..

   Jotain vastaavaa tekemistä on myös järjestettävä Suomessa tuolle isismiehelle, ihan sitä, mitä hän on siellä Syyriassakin tehnyt ..työvälineet varmaan täältä löytys, jos ei niitä voi sieltä tuoda .. sitä työtä täällä kyllä varmaan olis ..

   Täytyyhän meidän ymmärtää tuota erilaista kulttuuria, kulttuurivaihdossa Suomi rikastuu ..

   juu juu tietysti niin ..

   • Kyllä, ja myös miehen suku koska perheenyhdistäminen! Meillä sosiaalidemokraateissa halutaan saattaa nämäkin perheet yhteen, vaikka se maksaakin! Suomalainen veronmaksaja kun on niin tyhmä, että kun sille lupaa oikeaan taskuun vähän, voi samaan aikaan lappaa sen vasemman taskun tyhjäksi.


  • Pelottaa nää Isis-tyypit. Toivottavasti ei pääse takas.

  • Lopettakaapa kostonhimoinen mölöttäminen naisraukkaa kohtaan, joka on erehtynyt elämässään. Tottakai hänellä pitää olla pääsy kotiin ja turvaan lapsineen virheistään huolimatta. Se, että autetaan sitäkin "tuhlaajatyttöä" ja hänen lapsiaan, on se paras keino mielen radikalisoitumisen rauhoittamiseksi jne.

   Vai onko tämä maa sittenkään kaikkien suomalaisten se oma koti, mihin voi palata erehdyttyäänkin?

   • Isis-Sanna on rikollinen. Sanna on aikuinen ja tehnyt vapaaehtoisesti valintansa. Onko kaikki muutkin rikoksen tehneet raukkoja, jotka pitäisi päästää esimerkiksi vankiloista koteihinsa turvaan virheistään huolimatta?


   • Rikollinenko? Millä perusteella? mitä Sanna on tehnyt rikollista? Kerroppa ja todista se.


   • Tuolla perusteella kaikki esim. Ruotsiin, Usaan, Saksaan, englantiin muuttaneet suomalaiset ovat rikollisia ja paluuta tänne ei siis suvaita. Niinkö?


   • hihhulisheijaa kirjoitti:

    Tuolla perusteella kaikki esim. Ruotsiin, Usaan, Saksaan, englantiin muuttaneet suomalaiset ovat rikollisia ja paluuta tänne ei siis suvaita. Niinkö?

    suomalaiset ovat olleet haluttuja työntekijöitä sekä helposti sopeutuvia

    no,om30vuotta Ruotsissa ja kaksoiskansalaisuus


   • hihhulisheijaa kirjoitti:

    Rikollinenko? Millä perusteella? mitä Sanna on tehnyt rikollista? Kerroppa ja todista se.

    Hmm... kuuluminen terroristijärjestöön, sen toiminnan tukeminen ja rahoittaminen lienevät rikosnimikkeitä, joilla hänen touhujaan Suomessa tutkittaisiin.


   • Ei ne Al-Holin rouvat ole tulossa tänne suomalaista yhteiskuntaa rakentamaan. Ihan samaa islamilaista agendaa ne alkaa ajaa kuin ennen lähtöään. Naittanut 13-vuotiaan tyttärensä lapsivaimoksi terroristille! Oliskohan siinä rikollisuutta jo riittämiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hmm... kuuluminen terroristijärjestöön, sen toiminnan tukeminen ja rahoittaminen lienevät rikosnimikkeitä, joilla hänen touhujaan Suomessa tutkittaisiin.

    Ja monessa maassa jo kuuluminen terroristijärjestöön on rikos josta joutuu linnaan. Suomi ainoita maita Eu:ssa muuten jossa näin ei ole eikä meillä ole erikseen määriteltyä terrorismi lakiakaan kuten KAIKILLA muilla mailla Eu:ssa muuten on tällä hetkellä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ne Al-Holin rouvat ole tulossa tänne suomalaista yhteiskuntaa rakentamaan. Ihan samaa islamilaista agendaa ne alkaa ajaa kuin ennen lähtöään. Naittanut 13-vuotiaan tyttärensä lapsivaimoksi terroristille! Oliskohan siinä rikollisuutta jo riittämiin.

    Immenkalvot voi korjata valtion laskuun Viis vammaisista ja nuorista


  • Ei vielä ole aprillipäivä!

  • Kuka rasisti ehdotti työpaikkaa näille ylhäisille arapeille, jotka saavat muutenkin enemmän loisimalla kuin hyvinansaitseva Suomalainen veronmaksaja.

  • ei pidä tuo vielä sen sharian suomeen. ehkä hieman ennakkoluuloinen,.?

   • Kerroppa minulle mikä on sharia sinun mielestäsi .)


  • Jossain mielessä se on barbaarista, että ei huolita oman maalaista takaisin.
   Turkki sanoo, että Turkki ei ole mikään hotelli.
   En tarkoita, että isis-naisia ja isis-miehiä ja isis-lapsia lellittäisiin.
   Minun mielestä he ei saisi olla vapaalla jalalla muutamaan vuotgeen, heidät olisi "aivopestävä" pois isis-ideologiasta.
   Lapset on syyttömiä, joten se on väärin, että lapsia ei haeta pois.

   Oletan, että sekä Suomi ja Ruosi ei tiedä mitä tehdä niitten kanssa. Pelkäävät myös.

   Onhan se vaarallista antaa isis-naisten olla vapaalla jalalla yhteiskunnassa, puhumattakaan isis-miehistä.

   Se on kuin pelaisi ryskroutelle kansalaisten hengellä.

   • Kaikille isis jihadisteille ja niiden kannattajille/tekojen hyväksyjille kuula kalloon.... Maailma paranisi valtavasti ja kukaan ei tosiasiassa piittaisi siitä.


  • Isis Sanna kertoo asuneensa talossaan ja hoitaneensa lapsiaan, eikä tiedä mistään muusta mitään. Olisiko nyt järkevää auttaa Isis Sannaa asuntolainansa maksussa, tai mahdollisissa vuokrarästeissä.
   Kait ne omat talot pitää Syyriassakin ostaa , vai mitenkä ne asuntoasiat mahdettiin siellä järjestää..

  • Mielenkiintoista,terroristit pitää lennättää Suomeen yöllä turvallisuuden takia.

  • Tälläistä on suomen taistelu terrorismia vastaan, kohta täällä määrää joku muu kuin suomalaiset...

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   40
   2106
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   30
   1241