SÄPINÄÄ VAALITELTALLA, NAAMIONAINEN JA KATKERA VIHREÄ

torillatavataan

Vaikuttaa siltä että ske puolue on saanut kansan liikkeelle ainakin sen perusteella mitä saattoi todeta eilen Lahden torilla. Eilenhän ske oli pystyttänyt vaaliteltan Lahden eli takavuoina myös Suomen Chicagon ja Business Cityn viittaa kantaneen päijäthämäläisen elämän keskipisteen ja sen joka kuukautisen markkinahumun keskelle. Teltalla saattoi tavata paikallisia ske-ehdokkaita sekä puheenjohtaja M. Dewitin puolisoineen. Jopa ske-teltan vieressä olleen vihreiden edustajan mukaan kiinnostus vieressä katostaan pitänyttä ske puoluetta kohtaan söi kaikki potentiaaliset äänestäjät heidänkin teltaltaan. Hän vaikutti katkeralta koska lisäsi vielä että naapuriteltalla on aivan eri arvot kuin heillä mutta edes ilmainen tavara mitä vihreillä oli tarjolla ei tuonut toivottua vaalipokaa paikalle. Paikalle tunki myös kommunistinen nainen, kasvot peitossa heklaamaan. Yritys suli kuitenkin heti alkuunsa kun kohteena ollut M.Dewit jauhotti yrittelijään trollittaren. Ske-teltalla pyörähti myös paikallinen persujen ehdokas joka vilkuili selvästi tuskastuneena liikettä katoksen edessä. Samaan aikaan kun hänen oma telttansa kökötti pystyssä ketään juurikaan kiinnostamatta. Itselleni tuli mieleen että lienee selvää että valtaosa ainakin persujen neljä vuotta sitten keräämistä päijäthämäläisäänistä sataa nyt ske- puolueen ehdokkaille. Riittääkö tämä yhden lisäksi myös toiseen eduskuntapaikkaan… se jää tulevan huhtikuun asiaksi. Odotukset lienevät kuitenkin kovat.

7

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsänmaallinenSuomalainen

      Niin? Olen isänmaallisena suomalaisena kuitenkin sitä mieltä, että kaikki isänmaalliset ja suomenmieliset kansalaiset pitäisi saada kerättyä yhden (suuren) puolueen helmoihin. Sirpalepuolueet on helppo ajaa paitsioon eli äänet menevät täysin hukkaan. Siksi kehotan äänestämään Perussuomalaisia.

      • Hyväpointti

        Kannatettava ehdotus, putkiaivoisten isänmaallisten paimentaminen olisikin paljon helpompaa kun kaikki ne olisivat yhtä ja samaa laumaa.


      • Äänestäjä

        Hyvä ehdotus! Uudellamaalla kannattaa äänestää Putkosta, jolla on valtava vuosikymmenien kokemus takanaan. Mukava mies joka vastaa posteihin eikä käännä selkää omalle porukalle! Puolustaa omiaan!
        Perussuomalaisilla on mahdollisuus erittäin hyvään tulokseen, jos nukkuvatkin ja epäilevät aatut heräävät. Heillä on todellinen mahdollisuus vaikuttaa. Muistakaa siis antaa äänenne oikeaan osoitteeseen.
        Matti Putkonen sivu löytyy täältä >> https://putkonenmatti.wordpress.com/


      • Hajaannus

        Mahdoton ajatus tuo yhden suuren kansallisvähämielisen puolueen toteutus. Eihän paikalla tarvitse olla sen enempää kuin kuin kaksi isämmaalaista, niin riita on jo varma.


      • Huomautan
        Hajaannus kirjoitti:

        Mahdoton ajatus tuo yhden suuren kansallisvähämielisen puolueen toteutus. Eihän paikalla tarvitse olla sen enempää kuin kuin kaksi isämmaalaista, niin riita on jo varma.

        Jos löytyy karismaattinen, rehellinen ja fiksu johtaja, niin hän kyllä yhdistäisi isänmaalliset ihmiset. Muutama häirikkö aina löytyy, mutta heistä ei ole väliä vaan pysykööt poissa. Joku Siitoimen, Aallon tai Laineen tapainen tyyppi vain haittaisi asiaa.

        Ps. Soini oli(ei enää) karismaattinen, mutta ei rehellinen ja fiksu.


    • Huippua

      Eiliseen Narinkkatorin ske-tapahtumaan ei tullut aivan yhtä paljon yleisöä kuin Lahteen. Vaan kivahan se on ihan keskenäänkin olla retkellä, ja nauttia pahvimukillinen retkikeitinkahvia ja niitä kaikkein herkuimpia keksejä.

    • Isänmaallisuuden spirittiä ei saa muotoilla SKE:n räyhäideologian perusteella, kuten ei myöskään vihertävien, eu:n sinisten, tai punertavien ei-suomalaisten ideologioiden perusteella. Aito isänmaallisuus on kaikesta tämän nykyisen hapattuneen melukoplan edustaman hingun ulkopuolella. Toistaiseksi ainoa järkevä ja älykäs ideologia on Perussuomalaisilla. He eivät edusta ääri-ideologioita, eivätkä sorru valtavirtailmiöiden vietäväksi. Siksi PS on ainoa AITO puolue, jota edustaa AIDOT suomalaiset. Tässä on isänmaan kasvot. Piste.

      Let's rage!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      300
      2647
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1849
    3. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      117
      1680
    4. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      18
      1595
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      41
      1252
    6. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      62
      1223
    7. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      66
      1135
    8. Minkä näköinen

      Kaivattunne on?
      Ikävä
      49
      1013
    9. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      55
      931
    10. Miten sulla meni niin tunteisiin yksi mies?

      Hyvässä ja pahassa? Tähän voit tilittää, jos aavistat kuka minä olen.
      Ikävä
      86
      879
    Aihe