Markku hoitaa....

Väkisin tehty. Ei toiminut.
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Tylsä. Teennäinen. Siinä tärkeimmät.
1 VASTAUS:
Miksi vielä pitää kysyä Mälsänmäen kommenttia tuohon ohjelman loppuun?
+Lisää kommentti
Vanhat äijät suoltaa "alapään" juttuja, kaksmielisiä, hyi helevata. Ymmärtäisin jos olisivat teini-iässä, nuoret noita juttua vääntää.
Ilmoita
Ei oo kyllä mitään ideaa tuossa ohjelmassa.
Tuskin tulee enää toista kautta.
Ilmoita
Tuohan on suorastaan rahan haaskaamista. Kuka tuollaista höpöhöpöä katsoo?
Ilmoita
väkisin väsätty,,pelkkää rahastusta ajateltu ehheh vitrtu ku on surkee sarja ehehheheeh
Ilmoita
Täyttä skeidaa koko ohjelma. Väkisin tehtyä..
Ilmoita
Myötähäpeä. Miksi vääntää tätä kaksimielistä juttua joka käänteessä. Tulee mieleen ja ehkä ovatkin kuin homopari nikkaroimassa.
Ilmoita
Kun timpurina katsoo tuollaista markku-räpellystä pukkaa se myötähäpeää ja naurua yhtä aikaa. Päivä pakerretaan jonkun kukkalaatikon kanssa ja siltä saumat ärvöttää eikä yksikään ruuvi edes ole suorassa vaan ruuvinkannasta toinen puoli näkyy ja toinen puoli on uponnut puunsisään. Vieläpä kerskataan artesaani opeilla.

Voi pyhä Sylvi suomalaisen rakentajan häpeää jos moista ohjelmaa ulkomaille vielä viedään. Moiset kaivinkoneen kuljettaja saisivat pysyä lestissään tai ainakin puolivuotta Arin ja Kirsin opissa ennekuin edes jokamies luokan laminaattilattia syntyy.
1 VASTAUS:
Tuollainen totisuus se vasta huvittaakin. Tavallaan. Toisaalta se on myös pelottavaa.
+Lisää kommentti
On kyllä tosi pettymys, ja keisari muka jakelee tehtäviä, ihan vaan sen takia ettei vaan unohdu kenen ohjelmasta ja ansiosta ko.henkilö on julkisuuteen päässyt. Ja siitähän saa oman osuutensa RAHAA. Nyt on millä mällätä, matkustella ja käydä laihdutushoidoissa. Tehkä kaikkee minkä mainitsi olevan ennen humpuukkia.
1 VASTAUS:
Taitaa olla henkitoreissaan , niin Markku kuin Keisarikin, tekohengitys on käynnissä.
+Lisää kommentti
Markkuhan oli ihan tuppi siinä ohjelmassa, katsoi vierestä kun toinen teki.
Mikäs rakennusmestari se Markku on. Tekee semmoisia hommia, mitä jokainen vähänkin nikkarointia harrastanut osaa.
Ilmoita
Huvittaa tämän Markun ja mikä lie kaverin keskinäiset keskustelut jotka vääntyvät aina pikkutuhman ja kaksimielisyyden puolelle. Tulee mieleen tästä parivaljakosta vitsaileva homopariskunta. No siitä puhe mistä puute, Markku ei oikein taida kotona lempeä saada, jutut kaksimielisiä ja seksistisiä ja sen mukaiset jutut. Tämäkö Markku sitten pitäisi olla taitavakin käsistään? Joopa joo. Tekee juttuja mitä kuka tahansa tuurinikkaroija osaisi tehdä. Ja Aki kuolaa tekeleiden perään ja myy kaiken. Firma saa hyvää ilmaista myyntiä.
1 VASTAUS:
Feikkirakennusmestari 'nikkaroi'ja Aki myy paskat tekeleet eteenpäin,kas näin se homma toimii ja massia tulee,välillä puhutaan härskejä katsoja on kuin sammakko grillissä valtavan myötähäpeän kourissa.
+Lisää kommentti
Ei ole toista kansaa, jolle tällainen sonta menee kaupaksi.
Ilmoita
Olipa eilisessä ohjelmassa surke tuulimyllyn tekele ja joku hurja maksoi toista sataa ja toive oli saada neljäsataa. Huhhuijaa, kyllä nuo markun töherrykset on tosiaan surkeita esityksiä. Tekopirteää ja pakkohuumoria mukaan änkyttäen, joopa joo ohjelma vetelee viimeisiiään mutta pitäähän ne viimeisetkin killingit saada omaan pussiin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Markku hoitaa....

Väkisin tehty. Ei toiminut.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta