Pitääkö olla huolissaan

Yksiraivostunutmuori

Voiko ärsyttävämpää käkättäjää olla ,kuin ohjelmassa Pitääkö olla huolissaan,Jenni pääskysaari,koko ajan kamalaa teko naurua ja kiekumista.En ole kyseistä ohjelmaa katsonut,pelkät ohjelman mainokset ärsyttävät suunnattomasti.

11

<50

Vastaukset

 • No kannattaisi katsoa. Maikkarin ainoa ohjelma jota voi katsoa. Jenni Pääskyssarella tapana on vetää tuota tekonaurua ja sen huomaa heti mutta ohjelma itsessään on huipputasoa. Kirjailijaherrat tekevät tästä niin loistavan että yksi Pääskysaari tekonauruineen ei huononna ohjelmaa.

 • Hauska ohjelma minunkin mielestäni. Pääskysaaren naurun kyllä kestää kun vakiopanelistit ovat niin sanavalmiita ja fiksuja ja useimmat vierailijatkin ovat hauskoja.
  Aiemmissa jaksoissa kävi joskus niin ettei Pääskysaari antanut jollekin vakiopanelisteista suunvuoroa kun hänen oma mielipiteensä piti ehtiä ennen mainoskatkoa. Joskus näytti siltä kuin esim. Hotakainen olisi aikonut sanoa oman sanottavansa, mutta Jenni keskeytti ja räkätti omia juttujaan ja Hotakaisen vuoro jäi näkemättä. Itse kuuntelisin mieluimmin näiden herrojen ja kulloisenkin vierailijan sanailuja kuin Pääskysaaren viisauksia.

 • Ihan kauhea on. Pilaa kaiken mihin osallistuu. Kummaa kasvojen ilmeilyä ja huutamista. Ei osaa puhua normaalilla äänellä. Oman äänen pitää kuulua kaiken yli. Kailottajia... Miksi tällainen pannaan ohjelmat pilaamaan.

 • Samaa mieltä, Pääskysaari saisi lähteä ja tilalle parempi juontaja.
  Hyvä ohjelma pilattu Pääskysaaren käkätyksellä.

 • Minusta taas Pääskysaari on todella hyvä, paras mahdollinen. Eikä Pääskysaari huuda, puhuu selkeästi ja hyvin.

  Uutisvuoto meni täysin pilalle sen kimeeäänisen huutajarädyn takia. Sitä ei pysty katsomaan yhtään vaikka mielenkiintoa muuten olisi ohjelmaa kohtaan. Toivottavasti lemppaavat Rädyn pihalle ASAP ja ottavat jonkun rauhallisemman tilalle. Ja siinä ohjelmassa mölötetään toisten puheen päälle.

  • Koitin uutta Uutisvuotoa katsoa jopa kaksi jaksoa. Ei pysty, se Räty on kyllä hirveä. Ekassa jaksossa oli vielä vierailevana toinen järkyttävä kälättäjä. Oli se hirveää.


 • Paras ohjelma miesmuistiin. Koko porukka on ihan saatanan hyvä.

 • Hauska ohjelma, parasta tarjontaa maikkarilta. Pääskysaaren rentoon esiintymiseenkin olen jo tottunut, alussa hieman häiritsi räkätyksen määrä,

 • Kyllä se Pääskysaaren kikatus osaa olla etovaa. Ei juontajan kuulu nauraa kikattaa ohjelmassa, vaikuttaa ihan tyhjän naurajalle.
  Se typerä kikatus saa ihmiset kaikkoamaan ruudun äärestä.

 • Huh, luulin pitkään että olen ainoa kuka ei kestä pääskysaaren, kaiken päälle tunkevaa hirnuntaa. Just kun on hyvä juttu menossa panelistilla niin alkaa taustalta kuulua...ja kohta kuva leikkautuukin jenniin joka hytkyy ja hirnahtelee tuolissaan. Voi luoja en voi katsoa. Ei jatkoa kiitos jos jenni ps on millään tavalla mukana.

 • Pääskysaarihan on se klovni siinä hauskojen panelistien joukossa. Vääntelehtii ja purskahtelee nauruun jo omissa alkujuonnoissaan. Hotakaiselta ei yleensä pokka petä vaan laskee hulvatonta tarinaa naama vakavana ja Kyrö sopivasti komppaa vierellä. Nousiaisen jaarittelut maan ja taivaan väliltä eivät aina ole vastaus kulloiseenkaan aiheeseen mutta ovat silti hauskoja kuulla. Vielä kun Pääskysaari saisi hieman hillittyä itseään niin olisi ohjelman kannalta parempi. Juontajaa vaihtamalla tämä ohjelma ei varmaankaan paranisi, joten tyytykäämme Pääskysaareen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3039