Pitääkö olla huolissaan

Yksiraivostunutmuori

Voiko ärsyttävämpää käkättäjää olla ,kuin ohjelmassa Pitääkö olla huolissaan,Jenni pääskysaari,koko ajan kamalaa teko naurua ja kiekumista.En ole kyseistä ohjelmaa katsonut,pelkät ohjelman mainokset ärsyttävät suunnattomasti.

35

2153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bhfj6ty76

      No kannattaisi katsoa. Maikkarin ainoa ohjelma jota voi katsoa. Jenni Pääskyssarella tapana on vetää tuota tekonaurua ja sen huomaa heti mutta ohjelma itsessään on huipputasoa. Kirjailijaherrat tekevät tästä niin loistavan että yksi Pääskysaari tekonauruineen ei huononna ohjelmaa.

    • yli-ikäinen

      Hauska ohjelma minunkin mielestäni. Pääskysaaren naurun kyllä kestää kun vakiopanelistit ovat niin sanavalmiita ja fiksuja ja useimmat vierailijatkin ovat hauskoja.
      Aiemmissa jaksoissa kävi joskus niin ettei Pääskysaari antanut jollekin vakiopanelisteista suunvuoroa kun hänen oma mielipiteensä piti ehtiä ennen mainoskatkoa. Joskus näytti siltä kuin esim. Hotakainen olisi aikonut sanoa oman sanottavansa, mutta Jenni keskeytti ja räkätti omia juttujaan ja Hotakaisen vuoro jäi näkemättä. Itse kuuntelisin mieluimmin näiden herrojen ja kulloisenkin vierailijan sanailuja kuin Pääskysaaren viisauksia.

    • Ällöttää

      Ihan kauhea on. Pilaa kaiken mihin osallistuu. Kummaa kasvojen ilmeilyä ja huutamista. Ei osaa puhua normaalilla äänellä. Oman äänen pitää kuulua kaiken yli. Kailottajia... Miksi tällainen pannaan ohjelmat pilaamaan.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, Pääskysaari saisi lähteä ja tilalle parempi juontaja.
      Hyvä ohjelma pilattu Pääskysaaren käkätyksellä.

    • Anonyymi

      Minusta taas Pääskysaari on todella hyvä, paras mahdollinen. Eikä Pääskysaari huuda, puhuu selkeästi ja hyvin.

      Uutisvuoto meni täysin pilalle sen kimeeäänisen huutajarädyn takia. Sitä ei pysty katsomaan yhtään vaikka mielenkiintoa muuten olisi ohjelmaa kohtaan. Toivottavasti lemppaavat Rädyn pihalle ASAP ja ottavat jonkun rauhallisemman tilalle. Ja siinä ohjelmassa mölötetään toisten puheen päälle.

      • Anonyymi

        Koitin uutta Uutisvuotoa katsoa jopa kaksi jaksoa. Ei pysty, se Räty on kyllä hirveä. Ekassa jaksossa oli vielä vierailevana toinen järkyttävä kälättäjä. Oli se hirveää.


    • Anonyymi

      Paras ohjelma miesmuistiin. Koko porukka on ihan saatanan hyvä.

    • Anonyymi

      Hauska ohjelma, parasta tarjontaa maikkarilta. Pääskysaaren rentoon esiintymiseenkin olen jo tottunut, alussa hieman häiritsi räkätyksen määrä,

    • Anonyymi

      Kyllä se Pääskysaaren kikatus osaa olla etovaa. Ei juontajan kuulu nauraa kikattaa ohjelmassa, vaikuttaa ihan tyhjän naurajalle.
      Se typerä kikatus saa ihmiset kaikkoamaan ruudun äärestä.

    • Anonyymi

      Huh, luulin pitkään että olen ainoa kuka ei kestä pääskysaaren, kaiken päälle tunkevaa hirnuntaa. Just kun on hyvä juttu menossa panelistilla niin alkaa taustalta kuulua...ja kohta kuva leikkautuukin jenniin joka hytkyy ja hirnahtelee tuolissaan. Voi luoja en voi katsoa. Ei jatkoa kiitos jos jenni ps on millään tavalla mukana.

    • Anonyymi

      Pääskysaarihan on se klovni siinä hauskojen panelistien joukossa. Vääntelehtii ja purskahtelee nauruun jo omissa alkujuonnoissaan. Hotakaiselta ei yleensä pokka petä vaan laskee hulvatonta tarinaa naama vakavana ja Kyrö sopivasti komppaa vierellä. Nousiaisen jaarittelut maan ja taivaan väliltä eivät aina ole vastaus kulloiseenkaan aiheeseen mutta ovat silti hauskoja kuulla. Vielä kun Pääskysaari saisi hieman hillittyä itseään niin olisi ohjelman kannalta parempi. Juontajaa vaihtamalla tämä ohjelma ei varmaankaan paranisi, joten tyytykäämme Pääskysaareen.

    • Anonyymi

      pääskysaari aivan kauhee käkättäjä ettei saa selvää jäsenten puheesta .oikee romu.muuten hyvä ohjelma

    • Anonyymi

      sen pääskysaaren räkätykseltä ei kuule kirjailijoiden puhetta

    • Anonyymi

      Ohjelma on käsikirjoitettu mm.miika nousiainen on yksi kirjoittaja Pääskysaaren kommentit eivät ole sen omia

    • Anonyymi

      Yksi Pääskysaari ei ohjelmaa pilaa, vaikka onkin välillä rasittava. Kuitenkin kirjailijat tekevät tästä ohjelmasta niin mahtavan että pakko katsoa joka jakso. Vaikka onkin käsikirjoitettu ja vaikka miten lukevat paperista, niin parempi näin kuin jotain inspiraatiota jossa ohjelma pilattaisiin. Miika Nousiainen on paras ja jutut niin uskomattomia välillä että saa nauraa kunnolla. Ainakin on tämä pissa-kakka ja alapäähuumori osasto onnistuttu sivuuttaa täysin. Porukalla sen verran älyä päässä että pystyvät tähän älykkääseen huumoriin mihin muu ohjelma ei pysty eikä kykene.

      Ehdottomasti paras viihdeohjelma mitä tv:stä tulee.

    • Anonyymi

      Ihan paras ohjelma mitä telkusta tulee. Jenni sekä panelistit ovat ihan sairaan hyviä ja heitä jaksaa kyllä katsoa vaikka kuinka monta vuotta peräkkäin.

      • Anonyymi

        Panelistit ovat huippuhyviä.


    • Anonyymi

      Hyvä porukka ja jokainen heistä tosi hauska omalla tavallaan. Eniten tykkään Kyrön tarinan kerronnasta.
      Lähes ainoita viihdeohjelmia missä pääpaino ei ole nykyhallituksen kehuminen ja opposition pilkkaaminen.
      Viikon paras viihdeohjelma!

    • Anonyymi

      Parasta a1 luokkaa. Koko porukka niin perheen hyviä.

    • Anonyymi

      Pääskysaari ja hänen naurunsa ovat parasta koko sarjassa.

      Nousiaisen niinkutus ärsyttää. Laskin, että hän sanoi 65 kertaa -niinku- muutama viikko sitten tulleessa jaksossa. Kannattaisi katsoa jälkikäteenkin mitä tuli sanottua ja miettiä miten tuosta ikävästä tavasta pääsisi eroon.

      Hotakainen on ok, tosin Nousiaisen niinkutus on tarttumassa Kariinkin.
      Kyrö, no joo, ei ole enää niin hauska kuin mitä oli ennen. Sama pätee Hotakaiseen.
      Ilmeisesti alkaa jutut loppumaan.

      • Anonyymi

        Ja Kyrö käyttää kirjoissaan aika monta ja-sanaa.


    • Anonyymi

      Valitettavsti ainoa mainoskanavien ohjelma jota viitsii katsoa. On onnistuttu välttämään perusongelmat eikä ole sorruttu tuohon alapäähuumoriin ollenkaan tai jonkin poliititisen tai seksuaalisen ryhmittymän pilkkaamiseen Huumori ohjelmassa on tervettä ja hyvin palkitsevaa.

    • Anonyymi

      Ylivoimainen ykkönen TV-ohjelmissa tämä ohjelma. Koko porukka niin pirun hyvä että ei parempaa vois edes kuvitella.

    • Anonyymi

      Päskysaaresta tykkäsin kadonneen jäljillä ohjelmassa! Mut nyt on menny maku ja sit tämä Riihimäkeläinen Niina Lahtinen🤨! Mut tänäpäivänä kaikissa ohjelmissa pitää hutaa riehuu tyhjänpäivästä !!!. Esim. Uudelleen lämmitetyt ohjelmat kymppitonni !!. Napakymppi ei jaksa kattoo.

    • Anonyymi

      Napakymppi ja kymppitonni olisi kyllä saanut jäädä historiaan silloisine juontajineen.
      Pilalle menivät uusina versioinaan.
      Onneksi ei muita vanhoja ohjelmia ole kaivettu naftaliinista ja laitettu näitä onnettomia nykyjuontajia niihinkin. Olisi kauheaa katsoa, jotain, ilkamia, levyraatia, toivotaan, toivotaan ohjelmaa, lauantaitansseja ja Spedenpelejä, tenavatähteä.
      Jos uusina juontajina olisi, jotain Cristal Snowta, Leppilampea ja Katajaa, Jaajoa, Pimiää ja Hintikkaa Roope Salmista ym. muita vastaavia.

      • Anonyymi

        Ja miten tämä liittyy Pitääkö olla huolissaan-ohjelmaan?


    • Anonyymi

      Kyröllä ja Hotakaisellakin meinaa nykyään olla usein jo vähän liiankin hauskaa omia juttujaan paperista lukiessaan. Eivät meinaa pystyä millään lukemaan lausettakaan loppuun kun jo repeää (ja katsoja voi sitten ihmetellä että oliko tuo nyt NIIN hassua). Kirjailija Hotakainen ei ole edes osannut jaotella tarinoitaan niin että osuisivat samalle arkille ja kääntelee sivuja jopa kesken lauseen, niin ettei kenellekään vaan jää epäselväksi että lukee kaiken suoraan paperista. Hakaniemen puuduttaja sentään enimmäkseen jutustelee rennon oloisesti pahemmin papereitaan tuijottamatta.

    • Anonyymi

      Ainoa ohjelma jota viitsii katsoa maikkarilta.

      • Toinen on Hyvät ja huonot uutiset.

        Siinä se Maikkarin katsottavien ohjelmien anti on kokonaisuudessaan.


      • Anonyymi
        JustJust kirjoitti:

        Toinen on Hyvät ja huonot uutiset.

        Siinä se Maikkarin katsottavien ohjelmien anti on kokonaisuudessaan.

        Hyvät ja huonot uutiset meni pilalle, kun Hyppönen lopetti sen juontamisen. Sen jälkeen en paria jaksoa enempää jaksanut ohjelmaa katsoa.


    • Anonyymi

      Onhan se formaatti tämäkin! Ensin osallistujat kirjoittavat tyhmiä kysymyksiä nimimerkeillä "se ja se" , sitten he kirjoittavat niihin vastaukset, minkä jälkeen tämä esitetään tv:ssä nauraen niin kovaa, ettei mistään puheesta saa selvää, mikä voi tietysti olla hyväkin. Ovat kuitenkin olevinaan kovasti fiksua väkeä, kun ovat kirjailijoita ja kaikkea! Kaipa tämäkin Sohvaperunoiden veroinen ohjelma on.

      • Anonyymi

        Ohjelma ei olekaan tarkoitettu tosikoille. Eikä kirjailijat missään vaiheessa nosta erimoisuuttaan tai fiksuuttaan millään tavalla esille.


    • Anonyymi

      Kyllä Jenniä katsoo ja kuuntelee,
      Mutta se Hotakainen, ei tahdo saada sanaa suustaan. On kun laiskiainen luonto ohjelmassa.

    • Anonyymi

      Ihan turha ohjelma. Eikö saada jotain parempaa tilalle? Väkisin väännettyä sketsiä,ja tekonaurut päälle.

    • Anonyymi

      Katsoin eilen tätä ohjelmaa. Ja olin yllättynyt Jennin käytöksestä. Mainoksen jälkeen hän sanoa pamautti. Että jos herrasväelle sopii niin jatketaan tms. Eikös hän itse ole herrasväkeä. Ei ole ainakaan työmies. Ja todella ohitti erään heistä. Edellinen miestoimittaja oli tosi pätevä. Iloinen ja ihan asiallinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7877
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      174
      1705
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      968
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      186
      906
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      181
      888
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      793
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe