Konnektori

Vanhayrittäjä_Jyväskylä

Tilasin pari viikkoa sitten markkinointipalvelun www.konnektori.com-portaalista.
Tilaaminen hoitui vaivattomasti. Kirjallisen tarjouksen sain suoraan sähköpostiini, ja pystyin sen myös sen kautta vahvistamaan.
Pidämme itse kirjaa asiakaskontakteistamme, ja tällä viikolla saimme jo uuden merkittävän asiakkaan, joka oli löytänyt tuotteemme ko.markkinoitiryhmän ansiosta. Kyllä sähköinen markkinointi lienee sitä tätä päivää.

16 kommenttia

Vastaukset

 • Hei,

  Itsekin yllätyin positiivisesti. Nykyään kun on kaiken maailman puhelinmyyjää ja palvelun tarjoajaa, niin tämä erottuu joukosta positiivisesti. Myyjät ovat asiallisia ja tilaukset tehdään selkokielellä ja kirjallisesti. Eivät edes suostuneet ottamaan tilausta vastaan puhelimessa. Lähettivät tarjouksen, jonka pystyi vahvistamaan ihan muutamalla klikkauksella. Mitä olen muutenkin noita hintoja seurannut, niin tuntuisi olemaan halvimmasta päästä. Tulostakin näyttäisi syntyvän, vaikka olenkin vain vähän aikaa ollut mukana palvelussa.

  Hyvä, että alkaa tulemaan vähän järkeä tuohon markkinointiin/puhelinmyyntiin. Vaikka ne puhelimessa mitään myykkään.

 • Tämä on huijaus! Konnektori on huijausfirma, älkää vaan kukaan haksahtako tähän.

 • Toimin markkinointipäällikkönä eräässä keskisuuressa suomalaisessa yrityksessä. Tilasimme Konnektori-palvelun kevään ja kesän ajaksi. Vielä en ole tietoinen, että kuinka paljon kävijämäärät ovat lisääntyneet kotisivuillamme, mutta odotan innolla raportteja asian tiimoilta.

  Tilaus tehtiin hyvän tavan mukaisesti kirjallisesti, toisin kuin suurimmassa osassa nykypäivän markkinointiyrityksissä ja hintakin oli hyvin vertailukelpoinen samantyyppisien palvelujen rinnalla.

  Eiköhän tästä hyötyä ole.

 • Itsekin yllättyin kuinka paljon netissä on trolleja, jotka postaavat kaikkea paskaa ja aiheettomia kehuja omista palveluistaan. Luonnollisesti anonyymeillä nimimerkeillä useita kokemuksia sopivin väliajoin.

 • Niin, Eihän sitä nykyään voi uskoa mihinkään, mitä netistä lukee. Itse uskon kuitenkin hyvään palveluun ja reiluun meininkiin. Konnektorilla löytyy molemmat. Eli uskon heihin.

 • Konnektori on kalastelijayritys, älkää missään nimessä ottako heidän "tilaus/tarjous" :aan vastaan! Ilmoitus poliisille tekeillä.

  • Mielestäni kalastamisen kanssa tällä firmalla ei ole mitään tekemistä. Itse tilasin heiltä mainospalvelun ja itselläni ei ole mitään valittamista. Lasku oli sopimuksen mukainen. Jos ei ole varaa mainostaa niin ei kannata täällä itkeä siitä. Kannattaa säästää eka hieman rahaa ja sitten katsoa mihin riittää rahkeet. Naurettavan säälittävää touhua.


  • hujausfirma!!!


 • Tutustukaa ihmiset tarkkaan tähän yritykseen, ennenkuin teette tilausta. Saatekirje on todennäköisesti muotoiltu siten, että näyttää kuin olisitte jo sitoutuneet johonkin/olisitte tehneet jonkun aiemman sopimuksen.
  - jakso on 2 viikkoa, jakson hinta useita satoja euroja. jos tilausjaksoja on esim 10, maksatte aika monta tuhatta euroa - ja mistä??
  - eli mikä palvelu tarkalleen on? heidän omilla kotisivuillaan bannereiden pyöriminen - JA THAT'S IT

  • Suomen Yrittäjillä bannerinäkyvyys 800€/viikko, ainakin pari vuotta sitten kun kysäsin hintaa. Vähän turhan kallista, vaikka tietenkin monihan sen varmaan näkee...tai niin ainakin kehuivat.
   En tiedä nykyistä hintaa. Viikkohinnat vaihtelee 300-3500€/viikko, riippuu tietenkin toimijasta. Kallein taitaa olla Kauppalehden bannerimainonta.


 • Nettisivuilta ei löydy edes yrityksen nimeä, joka on palvelun takana.

  Viestiketjun kehujat, jotka "olette" tehneet ko. firman kanssa sopimuksen, voisitteko lähettää tähän viestiketjuun sopimuksesta näkyvän palveluntuottajan nimen?

  Ennen kuin firman oikea nimi on tiedossa, älköön kukaan haksahtako tähän huijaukseen. Sen jälkeenkin oman harkinnan käyttö on suotavaa.

 • Kyllä niillä näytti tiedot löytyvän sopimusehdoista.

  • Sopimusehdot kohta 10: ”www.konnektori.com on osa, IMG Ltd Singaporea”.

   Kuulostaa luotettavalta Suomeen veronsa maksavalta yritykseltä.


 • Minäkin tilasin, ja parin viikon päästä pihalla seisoi uunituore Porsche. Kiilteli siinä kilpaa auringon kanssa. Asiakkaita alkoi tulla ovista ja ikkunoista niin paljon, että osalle oli pakko myydä eioota. Maksoivat siitäkin. Jouduin avaamaan uuden tilin toiseen pankkiin, että sain kaikki rahat mahtumaan. Loput hautasin kukkapenkkiin. Rahat maatuivat sinne, mutta en jäänyt kaipaamaan, kun vietin kaikki talvet Thaimaassa. Asiakkaat löysivät perässä sinnekin, joten jouduin vaihtamaan lomakohdetta. Kanariansaaret ei ollut yhtä lämmin. Lentomatka oli onneksi lyhyempi.

  Palattuani kotiin laajensin taloani. En tarvinnut lisätilaa, mutta ajatus miellytti. Palkkasin siivoojan. Juhannuksena tanssittiin häitämme. Yhdeksän kuukauden päästä syntyi kaksoset, ja laajennus lakkasi kaduttamasta. Vaihdoin Boxsterin Cayenneen. Sekin kiilteli, mutta kaihosin silti hetken poikamiesaikoja. Vai oliko se identiteettikriisi.

  Lopulta vaihdoin sukupuolta ja aloin vegaaniksi. Se kyllä lienee sitä tätä päivää.

 • Ihan perinteinen nettihakemisto-puhelukusetus. Ai että olis niin kiva kun tulis näitten myyntitykki ihan paikanpäälle juttelemaan niistä soppareista joista onkin aiemmin puhuttu mutta ei puhuttu mutta sovittiin että ei olla sovittu mutta jatketaan niinkuin sovittiin mutta ei oltu sovittu että olisko palvelu vielä voimassa edelleen vai soviittiinko että lopetetaanko tähän kauteen josta ei oltu sovittu.
  Harmi kun yrityksellä ei ole suomalaista osoitetta jossa voisi vaikka käydä paikanpäällä tapaamassa näitä myynnin ammattilaisia tarkemmista yksityiskohdista. Ehkä se jostain löytyy.

 • Huijausfirma

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.