Artsi Apajalahti kotiin????

USKOMATONTA

On tässä kyllä käsittämättömät tuomarit!

Nyt viimeisimpänä Artsi Apajalahti???!!?!?!?! .... Anna Puu liikuttui niin lujaa, että ei saa sanaa suusta ja kyyneleet valuu pitkin naamaa. Tony Wirtanen seisoo koko esityksen ajan. Yleisö huutaa enemmän kuin kellekkään. Ja mies laitetaaan kotiin?????????? USKOMATONTA SOOSAAMISTA.

Artsi oli koko kisan mielenkiintoisin artisti. Eihän tuollaisia olekaan Suomessa ... Katsokaa yleisön reaktiot, muiden tuomarien reaktiot.. Ja lopputulos! KOTIIN.

Ensin lähtee keijunainen Senni Pakanen, jolla on tosi keijumainen ääni ja olemus. Aivan kuin Johanna Kurkela nro 2. Ei kelvannut...

Joonas-Ville (Aivan käsittämätön oopperatason ääni...) Hietaniemi pois kisasta, yksi potentiaalinen voittaja. 21-vuotias mies joka vetää tuolla tasolla! Ei kelvannut jatkoon. Kuunnelkaapa kun mies vetää vaikka Ave Mariaa....

Karaoken maailmanmestari Astrid Nicole laulukuoroon ja kiekuja Roope tiputti hänet....

Jos ei nuo surkeat tuomarit vaihdu ensi kaudelle, niin minä lopetan katsomisen. Ei tuossa ole enää mitään järkeä. Ei ihme että voittajista ei nykyään enää mitään tule. Ura loppuu ennen kuin alkaakaan. Parhaat kun ei tuossa edes pääse jatkoon!

21

<50

  Vastaukset

  • Olen kanssasi samaa mieltä, ihmeellistä toimintaa.

  • Nyt meni väärin. Ääni ei ratkaissut!?!!!

  • Ensimmäistä kertaa ajattelin, että voisin lähteä katsomaan live lähetyksiä, mutta mitvit...Artsi tippui! Persoonallisin ääni ja mikä karisma! Nyt ei kyllä kiinnosta enää. Sori Redi, mut teit pahan virheen!

  • Nyt teki Redi ison virheen. Artsilla paras ääni ja mikä tämän ohjelman nimi olikaan? Olisi antanut edes yleisön päättää kun ei itse pysty. Ainoa jonka esitystä odotti koko päivän. Muut tasapaksuja joita riittää pilvin pimein. Kyllä jäi paska olo päätöksestä. Olisi kannattanut lukea yleisöä ja muita tuomareita, jotka arvostivat oikeasti mahtavaa laulajaa. Eipä tartte jatkoja katsella.

  • Artsi palautti hetkeksi uskon ihmiskuntaan, kunnes Redrama romahdutti sen. Hei Lasse, hyvin sä ”välität tunnetta”

   • Kuuntelin kaikki esitykset, kunnes tuli Riitta.... menin vessaan. Ja sitten hän päätyi ensimmäiseen tuoliin! Mitä? En ymmärrä. Ja Artsi, ainoa, joka meni tunteisiin, putosi. Olipa muovinen tuomio. Ja minun osaltani ohjelman loppu.


  • Voice of Finland boikottiin!!! Artsi pesi esim. ykköspallilla istuneen 100-0 ... Hyi Redrama, viet kiinnostavuuden tästä kaudesta... Suomi haluaa kuulla Artsia!!!

  • Mykistyin täysin päätöksestä. Oikeasti... noin suurta mokaa ei voi korjata. Liikutuin itsekin kun kuuntelin millaisella soundilla Artsi veti biisin läpi. Kaikki kunnia kaikille muille kisaajille mutta oli kyllä tuoli numero 1 arvoinen veto!
   Nyt on toivottava että Suomen musiikkipiirit ovat hereillä ja saamme kuulla hänestä jatkossakin!

  • Samaa mieltä. Artsin olis ehdottomasti pitäny päästää jatkoon, ihan legendaarinen veto. Kuten muutki huomas, yleisö rakasti Artsia ja halus sen jatkoon, tuomarit itki ja seiso, enemmän ku muille kilpsilijoille. Nuorilla ois vielä monta mahdollisuuta, mutta Artsi oli hakenu aiemminki. Olis pitäny noudattaa Tonin neuvoa ja antanu äänen kuulua.

  • Kaikella kunnioituksella, mutta musta Artsin My Way oli hänen surkein esityksensä VoF:ssa, varsinaista mylvimistä. Ei huuto/karjuminen ole = tunteen välittämistä!

  • Kaikella kunnioituksella, miten voidaan laittaa tämä Riitta ykköstuolille jos vertaa esim. Artsiin, Riikkaan tai siihen ihanaan Bangladeshista lähtöisin olevaan tyttöön? Voi ihmeiden aikaa :(

  • Tässä näkyi että Redi on pelkkä levy-yhtiöiden marionetti. Isot pomot oli päättäneet järjestyksen etukäteen ja Redrama itki ja kiemurteli kun näki Artsin vedon ja tajusi että hänen on tiputettava hänet vaikka pyyhki pöytää kaikilla upealla esityksellään. Näin tämä musiikkibisnes nykyään menee valitettavasti.

  • Kaikki kunnia Riikalle mutta tuollaisia ääniä on tusina kymmenessä. Artsi rules! Niin surullista.

  • Tämän Artsin takana on nyt suurempi ja traagisempi tarina, jonka kaikki valmentajatkin tiesivät. Yleisölle tämä selvinnee myöhemmin. Tsemppiä Artsi!

   • Tyylistä päätellen ollut rankka elämä takana ,ehkä nuorempana istunut linnassa ,alkon kanssa ongelmia, koska ääni whiskyn ja röökin polttama , mutta upea ja erilainen.
    Hänen äänestä tulee mieleen jo aikoja sitten kuollut amerikkalainen oscar palkittu laulaja näyttelijä Lee Marvin joka lauloi kappaleen Wand’rin Star.


  • Loppupeleissä, kyseessähän on kaupallinen kisa, voittajaksi yritetään löytää joku, jolla olisi mahdollisuuksia tehdä ns. pitkä ura. Tämä tarkoittaa nuorta artistia joka myisi pitkään.

   Matalaäänisiä laulajia meillä on ollut ennenkin, esim. Harri Marstio.
   Kuinka monella teistä on Marstion jokainen levy?
   Minulla on, mutta kun se ei artistin elannoksi riitä että muutama sata tai tuhat ostaa. Aika niukat tienestit Marstiolla oli koko elämänsä ajan.
   Apajalahti kuuluu samaan sarjaan. Kehutaan kilvan, että onpa hyvä ja persoonallinen ääni, mutta sitten kun/jos levy tulee ulos, eipä suurta yleisöä kiinnosta. Miehen ulkonäkö ei edesauta myyntiä. Ikävä kyllä, elämä on just näin raadollista kuin on. Tiedätte sen kaikki, vaikka muuta yrittätte väittää. Ylipainoisista Heinäsirkka oli aikoinaan selkeästi lihava ihminen joka sai jonkun verran menestystä musamaailmassa, mutta hänkin oli nuori silloin kun esiintyi.
   Samaten Alma, hieman ylipainoinen nuori tyttö jolla oli myös persoonallinen ääni, hän upposi nuorisogenreen, hyvä juttu. Siinäpä ne valtavirran ulkonäöstä poikkeavat artistit ovat.

   Minusta Artsi Apajalahti, kaikki kunnia hänelle, en tiedä hänestä yhtään mitään sen enempää kuin mitä tässä kisassa on tullut ilmi, lauloi kaikkein huonoiten eilen. Ääni värisi joka kohdassa, se oli aivan liikaa, kuulosti siltä, että hänellä ei happi riittänyt oikeaan laulamiseen, jolloin laulu tuli enemmän väkisin huutamisena.
   Sori, mutta tämä oli minusta Artsilta huonoin esitys. Ave Maria oli sata kertaa paremmin esitetty.

   Mitä tuohon Bangadeshin tyttöön tulee, niin ei hän puhtaasti laulanut. Viittaan Redin sanoihin, siis siihen miten sulkeutunut ja pelokas tyttö oli harjoituksissa, eli mitä ilmeisimmin ei ollut henkisesti riittävän vahva ja sopiva raadolliseen musamaailmaan.
   Ja sitten tämä, hän kuten moni muukaan kisassa ei osaa ollenkaan suomea ja kun Suomessa ollaan, niin... eipä täällä kukaan ole pelkällä englannin kielisellä musalla Suomessa rahaa tehnyt levy-yhtiölleen. Ei tehnyt edes Samu Haber, hänenkin piti mennä ensin maailmalle menestymään, ennen kuin kelpasi meille.

  • No makunsa kullakin, Suomessahan ollaan. Mielestäni surkein esitys, mitä on kuultu. Äänivarat ei riittäneet, kuulosti siltä, että laulu tuli jostain luolan perukoilta) Biisikin aivan hirveä, loppuunlauleltu.

  • Outoa, mutta myös minä liikutuin kyyneliin hänen laulaessaan. Harvemmin, jos koskaan olen vastaavaa kokenut! Toivottavasti saamme kuulla hänestä jatkossakin.

  • TVOF ei levy-yhtiöiden masinoimana ole Artsin arvoinen kilpailu. Artsi sai sen mitä tarvitsi, eli näkyvyyden ja hänestä kuullaan vielä, jos hän itse sitä haluaa. Ja toivottavasti kuullaan, menen ainakin itse heti keikalle!

  • My Way sinänsä on ranskalainen alkuaan.
   Paul Anka kirjoitti senuudelleen Frank Sinatralle.
   Sinatran ykköspiisi jota hän kumminkini nhosi ???
   ARZIN esitys oli huippua.
   Eletty elämä äänessä, voimaa ja upea orkesteritausta.
   Kyyneleet kyllä vuosivat ruudun molemmin puolin muttei laulajalla niinkuin kuuluukin olla.

  • Ei riittänyt Arzilla enää palkeet, meni hengenahdistuksen puolelle.
   Vähemmän massaa niin olisi kropassa enemmän tilaa keuhkoille, avot, aivan varmasti tulisi ääni miehestä ulos vaivattomammin ja hän voisi laulaa, ei tarvitsisi huutaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   14817
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   7650
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   141
   3754
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   2371
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1654