Näin äänestämällä et pety!

RansuPoika

Kaikki me jotka vähänkin asioita seuraamme niin tiedämme sen että politiikka, varsinkin näin vaalien alla on pelkkää propagandaa ja lupauksia jotka unohtuvat aika pian vaalien jälkeen.

Kaiken lisäksi siinä vaiheessa kun hallitusneuvottelut alkavat niin perinteisten puolueiden edustajien ”kiima” yleensä kasvaa niin suureksi että ainakin osa puolueen periaatteista on myytävänä jos vastalahjaksi saadaan hyvät salkut.

Eli, vaikka kuinka itse aikoisit äänestää jonkun tietyn asian puolesta, niin tuo yllä oleva on hyvä pitää mielessä. On kuitenkin yksi tapa äänestää niin että vältyt pettymyksiltä.

Nimittäin mikään puolue ei näillä näkymin suostu yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa. Tämähän tarkoittaa sitä että persut eivät todennäköisesti joudu/pääse hallitusneuvotteluihin, eli heille ei edes tule kiusausta ”myydä” periaatteitaan. Heidän linja pysyy ja paranee!

Se että eivät pääse hallitukseen ei tässä kohtaa ole pääasia VAAN se että tulevaan eduskuntaan saadaan mahdollisimman paljon edustajia joiden päätöksenteon ensisijaisena lähtökohtana on suomen kansan kokonaisvaltainen etu. Tämä tulee hyvin esille mm. ilmasto- ja maahanmuuttopolitiikassa, joissa Persuilla on ihan oma linja muihin nähden.

Kun äänestät Persuja niin voit olla varma että saat sitä mitä tilaat!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on_uudistusten_aika

   PerSuja äänestämällä dumppaat äänesi populistiseen sontatunkioon.

   Itse äänestän Liike Nyt ehdokkaista valitsemaani. Sieltä tulee todellinen vaihtoehto vanhoille puolueille ja Suomi lähtee nousuun.

  • kuitu

   Mitä nämät värivialliset tekevät SUOMEN kansanedustaja ehdokkaina.Äänestäkäämme suomalaisia

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13241
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1554
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1284
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1125
  Aihe