UCL Juventus-Atletico

tiedättekyllä

Mitäs mieltä miehet ja mahdollisesti naiset ovat tästä pelistä? Tuleeko vähän maaleja, lähteekö Atleti vain puolustamaan? Sehän voitti hyvällä esityksellä 1. osan 2-0, joten kaikki paineet ovat Juvella. Oma visio on sellainen, että maaleja ei nähdä ainakaan ekan puolen tunnin aikana. Voisi kenties nykäistä 1. puoliskolle alle 0.5 maalia ja koko matsiin alle 1.5 maalia. Tosin jos Atleti jostain syystä saa ekan maalin, niin sittenhän pelin luonne muuttuu ihan totaalisesti.

11

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NuivaEspanja

      Juve voittaa 2-0, nähdään jatkoaika, jonka Juve vie. Simeonella lerpahtaa - ku...öh..siis kukka.

    • Jorma45astetta

      Muulla ei ole merkitystä kuin sillä, että homokukkakeppi-Griezman ja apinarunkkari-Simeone tipahtavat jatkosta eivätkä taaskaan saavuta mitään suurta.

      Ronaldo vie yksinään Juven jatkoon!

      • WattiWetti

        Ranskan MM-kulta oli todellakin ansaitsematon vahinko. Muut maat olivat vaan yksinkertaisesti surkeita. Muutenhan Ranska ei koskaan MM-kultaa voittaisikaan.


      • Väinöman

        Rolle todella dominoi!


      • MitenVaikutetaan
        WattiWetti kirjoitti:

        Ranskan MM-kulta oli todellakin ansaitsematon vahinko. Muut maat olivat vaan yksinkertaisesti surkeita. Muutenhan Ranska ei koskaan MM-kultaa voittaisikaan.

        Tämä on ihan ehdoton! Kuningas Monarkian oli pakko rauhoitella eurooppaa euroopan kriisistä jossa se on pahinta ranskassa, kansaa oli pakko kohdella hyvin antamalla heille "fairplayllä" mm-kultaa ja aivopestä ne rauhallisemmaksi.
        Medialla on huima vaikutus.


      • PokemonForLife

        Tämä voi olla hyvinkin mahdollisesti jonkun media pohatta solun vastaus. Olisi samaa jos väittäisit että maradona ei osannut pelata jalkapalloa.


    • fittufetti2

      Taavetti räkättää samalla huoneensa seiniä paskalla vuoraten!

      • XFilesman

        Mistäköhän nyt Taavetilla kiikastaa.. Kävikö tupakkamies pistämässä jotain Pentagonin salaista testihuumetta suoneen?


      • NauttikaaJalkapallosta
        XFilesman kirjoitti:

        Mistäköhän nyt Taavetilla kiikastaa.. Kävikö tupakkamies pistämässä jotain Pentagonin salaista testihuumetta suoneen?

        Tappio tosin johtui siitä koska poltin tupakkaa kotonani. Scientologia palvoo minua. George Bush on vannoutunut kannustamaan Cristiano Ronaldoa kuningatar elizabeth2:lle scientologian nimeen. Jos olisin syönyt vain chiliä pelin aikana enkä olisi polttanut tupakkaa tai syönyt leipiä niin athletico madrid olisi voittanut. Pitäähän jalkapalloa katsellessa nauttia. En voi mennä vaikuttamaan mielelläni pelaajiin, pelaajat ovat gladiaattoreita joiden pitää osata pelata katsojien nautinnosta. Olen kuolemaani saakka sitä mieltä että Cristiano Ronaldo on kuningas monarkian lellitty aikuinen mies joka ei osaa pelata jalkapalloa. Real madrid on myös kuin katsoo tuomarien vihellys orkesteria niin se on kuningas monarkian lellitty seura. Athletico Madridilla on munaa ja se tekee ottelua kaikille eikä se käytä mitään suomi jalkapallon islanti taktiikkaa. Tosin atletico madridin olisi pitänyt pelata hyökkäävämmin eikä italialaista taktiikkaa italialaista seuraa vastaan mutta onhan se vaikeaa ennakoida sellaista kuin scientologian päähahmo ja super ihminen george bush meditoi cristiano ronaldo lellitty miestä. John kerry antoi myös vain suklaata koko ottelulle vaikuttamatta pelaajien liikkeisiin puolueettomasti kuten minä kotonani tupakka kädessä.


    • tiedättekyllä

      Ohoh, Juve kävi heti alusta asti päälle kuin Gilbert partiopoikien leirillä. Rollo teki 1-0, saa nähdä kuinka kauan hurja tempo jatkuu. Mennäänkö rankkipotkuihin vai ratkaiseeko Juve ennen sitä?

      • RollonJokerit

        Älä huoli! Kuningas Monarkia pitää viellä selvänä että Real Madrid saa parhaimmat hedelmät espanjan massiivista kasvihuoneista ja lellikki pelaajat myös. Sitten kuin joku median vihaama tekijä jalkapallossa pelaa oikeaa jalkapalloa niin tungetaan kansalle ja lajia rakastaville tupakkaa katsomoa myöten täyteen jotta hiisaamisen ääni tulee vain katsomosta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe