Himottavin kulli

Herkkusetä

Mielestäni kyrpä on kiihottavimmillaan, kun on jäykistymässä ja roikkuu jo pitkänä, mutta ei vielä jäykkänä tai kun on juuri hiljan lauennut ja löystyy kuolaten vielä viimeisiä siemeneitä tiputtaen. Tuollaisen kullin näkeminen antaa itselleni valtavan kiihotteen ja sellaista etsin, ja kyllä vielä löydänkin.

32

3067

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sulla on hyvä maku, olen samoilla linjoilla. Jotenki vielä tuo juuri kaikkensa antanut, limainen, vielä nykivä kalu on niin upea näky. Huh huh.

    • nautintojenmaailma

      Oma suosikki on suonekas ja sykkivä, mutta onhan tuo jälkilimojen valuminenkin aika sexyä. Ihanaa ois jonkun kans hieroa kyrpiä yhteen kun tullaan ja vielä sen jälkeenkin.

      • Ukkom53Hesa

        Jos olet hesasta,voisin tulla hieromaan sitä... minkä ikäinen olet,entä hierottavan koko?


      • ilmannahkaa

        kyllä täällä hesassa olen...... 48v ukm 17senttiä.......


      • Ukkom53Hesa
        ilmannahkaa kirjoitti:

        kyllä täällä hesassa olen...... 48v ukm 17senttiä.......

        Löytyykö sulla paikka?


      • ilmannahkaa
        Ukkom53Hesa kirjoitti:

        Löytyykö sulla paikka?

        eipä ole


    • Einahkaa

      Minun lemppari on ympärileikattu kalu! Itsellänikin on sellainen, leikkautin rsinahan pois tultuani aikuiseksi. Kun lapsena näin eka kerran paljaspäisen kalun olin myyty! Olin lapsi ja mitään tietämätön mutta palajaan terskan näkeminen oli järisyttävä kokemus, se oli minusta niin kaunis. Mietin silloin miksi näkemäni pippeli näytti sellaiselta. Olimme saunassa ja halusin katsella paljaspäistä kalua mutta ujostelin. Poistuin kuumasta saunasta vilvoittelemaan mutta halusin palata pian takaisin sillä halusin nähdä sen paljaan kalun, ihmettelin silloin mielessäni miksi kalu näytti siltä ja mietin kuinka kaunis se oli. Tuon kalun näkeminen oli minulle tapaus josta voin sanoa että elämäni ennen ja jälkeen paljaan terskan näkemisen. Ihailuni ei ole koskaan laantunut, edelleen rakastan nähdä paljaspäistä kalua.

    • Nakupoika

      Poikanen tulee saunaan isänsä kanssa meille ja sillä rupee nousemaan sen siitin. Poika sen isä läppäsee poikaa kädelle et runkkaa täällä. Se poika meinaa ruveta selittämään isälleen jotain. Ja minä käsken heitä istumaan penkille. Poika sinä ET sitten peittele yhtään mitään sen isä sanoo pojalleen.
      Vaimoni tulee paikalle sillä on tarjotin meille juotavaa siinnä. Pojan isällä ja mulla nousee yläs tiedät kyllä mikä. kun saa katella yli 30 kesää vanhaa naista joka oikein mielellään selittää meille jotain. Se rakastaa puhumista ja keimailemista aineskin mun ja kaverini sekä sen pojan edessä. Poika ja se vaimoni laittaa pojan jalan toisen vierelle ja katselee poikaa sen haaroihin. Poika meinaa laittaa kätensä eteen, Mutta kun se vilkaisee isäänsä se vain levittää koipensa levälleen. Siinä on poika mun mieleeni minä sanon sen heti heille.

    • Kovana oleva kyrpä naisten asuissa on mun mielestä kiihittavin

      • Noei

        Yhtä kiihottava kuin otsatukka sialla!


      • Leilabi49

        Mulla on tyttöillesäni asuissa tosi kovana, tykkäisit varmaan katsella kun mulla seisoo stayupeissa! Olis kuumaa tehdä tyttöilyvideo sun kanssa!


    • Nelikytbi

      Minä tykkään ja kiihotun posliinikaluista tai jos karvat ajettu lyhyeksi, sopusuhtainen kalu paras ja timmit kivekset, sellainen 13-17 senttinen paras mutta ehdottomasti lyhyt karvoitus tai posliini on kiihottava. Valtavat ja sheivaamattomat karvapuskat ei kiinnosta.

    • 60topMies

      Himottavin kulli on suhteellisen kookas,n20 /5,5-6cm kooltaan. Suonikas ja velttonakin kookas, väh puoliposliini isot kivekset plussaa. Joko ympärileikattu kaunis tai esinahalla jos hyvin liikkuva.
      Vanhemilla miehillä yleensä näkee herkullisia..kulleja.

      • Tuollainen on täys 10.


    • Khde

      Mulla 19 x 6 ympärileikattu, silti pienemmät kiihottaa.

      • Pikkupili

        Pääsisipä tuollaisen jäykistyvänä/jäykkänä EDES näkemään,mielellään koskemaankin...
        Itse 53v ’pikkupippeli’ ukm Hesasta...


      • Khde
        Pikkupili kirjoitti:

        Pääsisipä tuollaisen jäykistyvänä/jäykkänä EDES näkemään,mielellään koskemaankin...
        Itse 53v ’pikkupippeli’ ukm Hesasta...

        Harmi oon turussa 60v


      • Pikkupili
        Khde kirjoitti:

        Harmi oon turussa 60v

        Sääli... Hesasta ketään vanhempaa miestä,jonka luona pääsisi näkemään...?
        Koskemaan...?


      • Pikkupili
        Pikkupili kirjoitti:

        Sääli... Hesasta ketään vanhempaa miestä,jonka luona pääsisi näkemään...?
        Koskemaan...?

        Ei ketään Hesalais setää...???


      • miestenkesken09
        Pikkupili kirjoitti:

        Pääsisipä tuollaisen jäykistyvänä/jäykkänä EDES näkemään,mielellään koskemaankin...
        Itse 53v ’pikkupippeli’ ukm Hesasta...

        mulla myös paljaspäinen jo lapsesta...... sopivan kokoinen moneen paikkaa....


      • Pikkupili
        miestenkesken09 kirjoitti:

        mulla myös paljaspäinen jo lapsesta...... sopivan kokoinen moneen paikkaa....

        Minkä ikänen olet? Hesasta? Kiinnostaisi...
        Mutta miten yhteys?


      • miestenkesken09

        meili? siellä lisää


      • Pikkupili
        miestenkesken09 kirjoitti:

        meili? siellä lisää

        No entäs sun osoite??? Minkä ikänen olet?


      • miestenkesken09

        47 rakentavatatoutlookcom laita postia


    • herkkusuukku

      Pitkä ja ohut tuppikulli, niinkuin nuorilla miehillä, ns. neulakyrpä on kyllä karvattomana tai hennolla karvoituksella herkkua silmille ja sen voi ottaa syvälle nieluun siementämään.

    • Äidinpoika

      Äitini pitää siintä että sen edessä pili muuttuu penikseksi eli nousee pystyyn. Äitini on usein näyttänyt
      kavereilleen mun kaluani. Minä itsekin pidän juuri siintä mennä äitini eteen tarkistettavaksi. Kun on meillä vieraita pallin päälle poikanen ja siltä housut alas sekä pois kintuista samantien. Sen jälkeen alkkarit pois pojan kintuista. Ja sitten seuraa se äitini mieleen oleva asija. Pojan penikselle luunappi ja
      pojalla laskee sen penis hetkeksi alas. Nyt NYT sanoo äitini ja kaikki paikalla olevat rupeevat vahtimaan mun kaluani kun se aloittaa turpoomisen. Eli pojalla se kalu nousee pystyyn kovaksi valmiina heidän leluksi. Pojalta lähtee paita pois sekä selälleen pöydälle heidän leluksi. Usein olen puoli tuntia tai jopa tunninkin heidän leluna. Ja seuraavana päivänä uusinta mutta eri muijat paikalla.

    • Retiisikukkakaali

      Minuun vetoaa karvainen penis, koska karvat viestivät testosteronista ja miehisyydestä.

    • Pallimalla

      Pikku ajeltu kikkeli, just nousemas pystyhy ja kastumas. Sen voi heiluttaa puun takkaa esiin

    • vierailia

      Housuissa rupee pullottamaan ja kaikki paikalla olevat vahtivat pojan siitintä. Paikalle tulee isäntä ja nykäsee pojalta housut nilkkoihin. Pojalla on muna pystyssä kaikki katsovat sen siitintä. Poikaa hävettää mutta ei vahinkossakaan peittele sen siitintä kun on paikalla parimetriä miestä. Sen jälkeen on pojalla siittimen tarkistus ja ukko heittää pojan pöydälle kun on sen saanut ekaksi laukeamaan.
      Ja sitten on meidän vuoromme käydä poikaa tarkistamaan. Se on mulle mieleen olen ollut usein pai-
      kalla kun on poikasia tarkistettu. Ja jokainen poika joka menee läpi katsastuksen pääsee likkojen kanssa saunaan. Sen vuoksi heitä on tyrkyllä riittävästi meille ukoille leluksi.

    • Einoudata

      Ylläpito on poistanut tämän kikkelin koska laittoivat sen omaan takaputkeen.

    • Sykkiväelin

      Juuri anaalista ulosvedetty , hitaasti , suonet kuin pikkurilli , terska kuin satula penkki , väriltään tumma , kiiltelee ja sykkii , puolitangossa , paksu , kuuma , mutta pehmeä , tuoksuu kuin aamuinen sammalmetsä, lasket housusi ja menet kontalleen , tunnet hengityksen niskassasi , hikipisaroita tippuu alaselkään , hengityksesi kiihtyy , tunnet kuinka voimakkaat isot kämmenet ottavat lantiostasi kiinni , tunnet kuinka iso lämmin terskanpää lipoo takapuolesi vakoa , tunnet kuinka sylki tippuu vakoosi ja anaaliin valuessa , terska avaa anaalisi , lupsahtaa sisään , pieni tauko ja lähtee kuin juna kohti päätepysäkkiä , jyskyttää hiljaa aikansa , tunnet kuinka sykkivä lämmin kyrpä on juurta myöten perillä , odotat vielä sitä lämmintä spermaa joka vapautuu paineella sykkien sisääsi , lopuksi kuulu lutkuttava ääni kun kyrpä vedetään ulos suolesta , saat loppuajan haistella sykkivää kyrpää joka tuoksuu spermalle , otat sen suuhusi ja saat lopuksi kurkkusi täyteen uutta spermaa......

    • PapanPoika

      Vanhemman,ehkä tukevankin sedän lyhyt, mutta jykevä kulli! ’Poitsu’ sohvanreunalla istuen,kädet selän taakse kytkettynä,setä tulee eteen seisomaan nahkatappi jököttäen,tarttuu poitsua päästä,käskee avaamaan suun,työntää kullinsa hitaasti suuhun komentaen lutkuttamaan sitä, setä kiihottuu lutkuttamisesta,alkaa työntelemään kullia suuhun haluamaansa tahtiin,tahti kiihtyy,kalu sykähtelee,mutta juuri ennen ratkaisevaa hetkeä setä vetäisee kalun suusta, pidättelee,käy baarikaapilla tekemässä pikku napsut,poitsullekkin,että suu pysyy kosteana,juottaa sen poitsulle,hörppää omansa ja tunkee jo vähän lerpahtaneen tappinsa takaisin suuhun,ja taas päästä/hiuksista kiinnipitäen alkaa hitaan työntelyn...

      Vaan ei tällaista suutouhua haluavia vanhempia eläkeläismiehiä tunnu löytyvän,ei ainakaan Helsingistä,etsinyt olen kauan : (

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe