Liverpoolilla jäämässä luu käteen!

roikkumaali2

Bayer Munchen hoitelee kyllä poolin kotonaan. Nää tilanteet on saksalaisille tuttuja - eivätkä todellakaan jää nuolemaan näppejään.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedättekyllä

      Vaikka Kyösti toivookin Poolin pääsevän jatkoon, niin tilastot puhuvat karua kieltään sen puolesta, että Baijerin nahkahousut tämän pelin voittavat. Bayern hävisi viimeksi kotona lokakuussa, Pool on hävinnyt viisi viimeistä matsia manner-Euroopassa. Pool tulee kaatumaan todennäköisesti maalintekovaikeuksiin, koska Salahista ei nykyään ole mihinkään ja Mane tekee maaleja vain kotiotteluissa. Kyöstin näkemyksen mukaan huonosti tulee käymään, elleivät entiset Bundesliigan tähdet Firmino ja Shaqiri ota vetovastuuta. Toivottavasti Klopp tajuaa ottaa Salahin tällä kertaa vaihtoon, jos ja kun Salah ei taaskaan saa mitään aikaan.

      Kyösti on yllättävän levollisesti jo tavallaan hyväksynyt sen, että Pool putoaa. Valioliigan mestaruuden luisuminen Citylle järsii sisintä paljon enemmän kuin UCL:stä putoaminen. Kloppille kyllä toivoisi vihdoin jonkun ison mestaruuden, koska hänellä niitä kakkostiloja riittää. Noh, se siitä. Mitä tulee vedonlyöntiin, niin kyllähän Bayern päälle kahden kertoimella maistuu oikein hyvin. Yksikin maali saattaa sille riittää tänään jatkopaikkaan. Tulosarvaus 1-0 tai 2-0, mutta jos vaikkapa Firmino päättää olla eri mieltä ja tekee pari maalia, niin eipä Kyösti siitä vihastu, kjäh kjäh.

    • Velivaan

      AHL kohteet. Rochester. Colorado Eagles. Bakersfield.

    • Vetti2

      Aa.. Taavetti laittaa siis nahkahousut tänään jalkaan ja huutaa - Munchen Ja Wohl !!! Sitten Taavetti tinttaa yhdeltä istumalta litran erinomaista makeaa olutta naamariin!

    • Lumiukko seilaa vastavirtaan ja uskoo Poolin menevän tästä jatkoon hei! Liverpoolillehan kelpaa myös maalillinen tasuri, sillä ensimmäinen kohtaaminen päättyi 0-0 et sillei hei! 0-0 tuloksella olisi edessä jatkoaika. Lumiukon mielestä Poolilla on tällä hetkellä parempi materiaali ja on parempi joukkue. Nahkahousuilla on menossa sukupuolen...siis sukupolvenvaihdos, kun entiset isot nimet alkavat Robbenin, Hummelsin, Neuerin, Riberyn ja Mullerin johdolla jäämään pikkuhiljaa sivuun.

      Ensimmäisessä kohtaamisessa Poolilta puuttui ehkäpä koko Valioliigan kauden paras pelaaja eli Van Dijk ja muutenkin itseluottamus oli vähän niin ja näin. Nyt puolestaan Bayernilla on sivussa tärkein puolustaja eli Kimmich, joka nousee hyökkäyksiin mukaan. Myös Muller on sivussa. Pool otti pitkästä aikaa raikkaan voiton, vaikka heti alussa joutui räikeän tuomarivirheen takia Burnleytä vastaan tappiolle. Firmino ja Salah pelasivat hyvin yhteen ja peli oli iloista. Mane osuu tunnetusti vain kotona, joten Firmino tai Salah vastaavat tänään maalinteosta. Tekisikö Firmino maalin, kun kerta maalin makuun pääsi pitkästä aikaa, ja silloin kun maalin makuun pääsee, niin siitä on vaikea päästää irti. Aivan niin kuin Gilbertillä on kuoropoikien kanssa.

      Lumiukko laittaa muutaman hupivedon sisään Unibetille pienellä panoksella et sillei hei!

      Firmino ottelumaalit
      vähintään kaksi maalia 26,00
      hattutemppu 201,00

    • Portsari3

      Heh heh hoh hoh huh huh.. ja Taavetilla on hauskaa taas. Hoitajat riisuu nahkahousut pois ja nyt on perse paljaana. Ei kannattanut Vetin taaskan uhota ennen peliä.

    • tiedättekyllä

      Ja niin uppoaa nahkahousulaiva. Münchenin bierstubet täyttyvät itkevistä asiakkaista. Bratwurst tipahtaa lattialle, mutta kukaan ei kuule. Hapankaali jäähtyy suurelle lautaselle. Neljä englantilaista joukkuetta jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon. Dresdenin pommituksetkin olivat pientä tähän tuhoon verrattuna. Pojan-Kloppin kosto on hirveä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe