TEMPAUS TULEE 13.5.2019

PelästyssanomaTietääTaas

Ilmatar on tuonut esiin ja muistiinmerkinnyt maailman kaikkein luotettavimman profetioiden julkaisualustan eli Pelästyssanomien tiedotteen aivan kohta pian tapahtuvasta tempauksesta!
Valmistautkaa!
Kihelmöivän jännityksen vallassa jäämme vielä odottamaan herra Veijosen vahvistusta asialle.
=
Mutta sanokaa ja punnitkaa, kun löysin tuossa omituisen yhtälön: kolme ja puoli vuotta verikuusta 28.9.2015 tämän vuoden pääsiäisen alle, eli joka tapauksessa raamatulliseen vuodenvaihteeseen 2019 joka on sitten juutalaisessa kalenterissa 5779. Vuosi siis vaihtuu 6.4.2019 ja 1290 päivää verikuusta osuu tarkalleen 10. huhtikuuta 2019 elikkä jälkeen uuden vuoden vaihtumisen. Kolme ja puoli vuottahan ei ole tarkka 1290 pv. Nyt on taas käynyt niin, kuten jo arvatakin saattoi, että Jumala yllättää ihmisen ja ajanlaskussa Adar 2 kuukausi ei alakkaan, vaan Pääsiäinen onkin käsillä jo puolentoista viikon päässä ja Omeria lasketaankin jo 24. päivästä alkaen, aina sinne 13.5. saakka, jolloin laskenta päättyy.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säälittävä

      Mahtaakohan se ihan itse mainostaa itseään ilmattaren kautta.

    • Eikiitosjeesus

      Voin tehdä riskisijoituksen. Ostan joutavat talosi, mökkisi, autosi ja osakkeesi määrämälläni sopuhinnalla. Voit ostaa sitten aneita saamillasi rahoilla.
      Deal?

    • Näkökulmaa1

      Nyt ainakin tiedän,ettei tempaus tule 13.5.2019,koska tuhat väärin povattua aikamäärää aloittajalla jo takana.Ettkö pelkää edes Jumalaa,povari herra Veijonen?

    • kuinkaon

      Mikä näkemys Veijosella on Jarmosta?

    • ilmatarrr

      http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain_9_2011/index.htm

      24.10.2011

      Kävin ensikerran kunnolla tutustumassa ilmattaren sivustoon

      http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

      Litteä maa Olin siis oikeesti tikahtua nauruun... tää kundihan on ihan tosissaan näitten juttujensa kanssa.

      Mä luulin et tää tekee näitä sivuja omaksi huvikseen ja ihan vaan pilkatakseen, mutta tää äijähän on ihan tosissaan... ei leiki tän hommansa kanssa.
      Toistelee lauseita, täysin varmasti, millisekunnin tarkasti, "päivälleen, minuutilleen ja sekunnilleen" ja ylentämistermejä, kuten raikas, luotettavaksi todettu tai tuntuinen jne. ja pistää oikein laskureita pystyyn.

      Oudoksihan asian tekeekin se, että jos joku pitää pilkkanaan vaikka teoriaa, jossa joku väittäisi maan sittenkin olevan litteä, niin kaikki nauraisivat vain, eivätkä välittäisi kommenteista ja todisteista. Tämä mies välittää ja huolehtii kaikesta, eikä leiki. Hän

      ottaa kaiken sanomamme tosissaan ja vakavissaan. Voin jopa olettaa hänen tekevän tätä työkseen. Hänellähän on huimat sivut ja uhraa kaiken vapaa-aikansa tähän tärkeään työhön.

      Olisi todella kummallista, jos joku uhraisi aikansa olemattomien turhien asioiden kimpussa pakertamiseen. Minä en ainakaan uhraisi aikaani, esimerkiksi ateismin tutkimisen puolesta, saati pitäisin sivustoa ylläpitäen jokaisen ateistin tekemistä arviointivirheistä.

      Jotenkin arvostan tällaista sinnikkyyttä. Suomi olisi parempi paikka, jos ihmiset uhraisivat aikansa jonkin asian kehittämiseen tällaisella tarmolla ja intensiivisyydellä.

      Onnittelut Niilo Paasivirta, olen vakuuttunut sinun tarmosta ja tahdosta toimia sellaisen asian ja aatteen puolesta, joka on itsesi mielestä täysin turha ja epätervekin kaikella tavalla.

      • isostarkisjtaaa

        Matteus 12

        30 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.

        31 Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.

        32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.

        33 Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästä puu tunnetaan.

        34 Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.

        35 Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa.


      • isostakriasjtaaa

        1. Samuelin kirja 17

        4 Niin filistealaisten joukoista tuli kaksintaistelija nimeltä Goljat, kotoisin Gatista. Hän oli kuuden kyynärän ja vaaksan pituinen.

        ---------

        8 Hän astui esiin ja huusi Israelin taisteluriveille sanoen: "Miksi te lähditte sotaan ja asetuitte sotarintaan? Minä olen filistealainen, ja te olette Saulin palvelijoita; valitkaa joukostanne mies, joka tulee tänne minun luokseni.

        9 Jos hän kykenee taistelemaan minua vastaan ja surmaa minut, niin me olemme teidän palvelijanne; mutta jos minä voitan ja surmaan hänet, niin te olette meidän palvelijamme ja palvelette meitä."

        10 Ja filistealainen sanoi vielä: "Minä olen tänä päivänä häväissyt Israelin taistelurivit. Antakaa tänne mies, niin me taistelemme keskenämme."

        11 Kun Saul ja koko Israel kuuli nämä filistealaisen puheet, valtasi heidät kauhu, ja he pelkäsivät suuresti.

        12 Mutta Daavid oli sen efratilaisen miehen poika Juudan Beetlehemistä, jonka nimi oli Iisai, ja tällä oli kahdeksan poikaa; hän oli Saulin aikana jo vanha, iäkäs mies.

        ----------

        23 Kun hän puhutteli heitä, niin katso, kaksintaistelija, Goljat niminen filistealainen, kotoisin Gatista, tuli filistealaisten taisteluriveistä ja puhui niinkuin ennenkin; ja Daavid kuuli sen.

        24 Ja kun israelilaiset näkivät tuon miehen, pakenivat he häntä kaikki ja pelkäsivät suuresti.

        25 Ja Israelin miehet sanoivat: "Katsokaa miestä, joka tuolla tulee! Hän tulee häpäisemään Israelia. Mutta sen miehen, joka surmaa hänet, kuningas tekee hyvin rikkaaksi ja antaa hänelle tyttärensä ja tekee hänen isänsä perheen veroista vapaaksi Israelissa."

        26 Niin Daavid sanoi miehille, jotka seisoivat siinä hänen kanssaan: "Mitä saa se mies, joka surmaa tuon filistealaisen ja poistaa häväistyksen Israelista? Sillä mikä tuo ympärileikkaamaton filistealainen on häpäisemään elävän Jumalan taistelurivejä?"

        ----------

        34 Mutta Daavid sanoi Saulille: "Palvelijasi on ollut kaitsemassa isänsä lampaita. Jos leijona tai karhu tuli ja vei lampaan laumasta,

        35 niin minä hyökkäsin sen jälkeen, löin sen maahan ja tempasin saaliin sen suusta; ja jos se karkasi minua vastaan, niin minä tartuin sen partaan, löin sen maahan ja tapoin sen.

        36 Kun palvelijasi on lyönyt maahan sekä leijonan että karhun, niin tuolle ympärileikkaamattomalle filistealaiselle käy niinkuin niille; sillä hän on häväissyt elävän Jumalan taistelurivejä."

        37 Ja Daavid sanoi: "Herra, joka on pelastanut minut leijonan ja karhun kynsistä, pelastaa minut myös tämän filistealaisen käsistä". Silloin Saul sanoi Daavidille: "Mene; Herra olkoon sinun kanssasi".

        ----------

        42 Kun filistealainen katsahti ja näki Daavidin, halveksi hän häntä; sillä hän oli vielä nuorukainen, verevä ja kaunis näöltään.

        43 Niin filistealainen sanoi Daavidille: "Olenko minä koira, kun tulet sauva kädessä minua vastaan?" Ja filistealainen kiroili Daavidia vannoen jumaliensa kautta.

        44 Sitten filistealainen sanoi Daavidille: "Tule tänne minun luokseni, niin minä annan sinun lihasi taivaan linnuille ja metsän eläimille".

        45 Mutta Daavid sanoi filistealaiselle: "Sinä tulet minua vastaan miekan, peitsen ja keihään voimalla, mutta minä tulen sinua vastaan Herran Sebaotin nimeen, Israelin sotajoukon Jumalan, jota sinä olet häväissyt.

        46 Tänä päivänä Herra antaa sinut minun käsiini, ja minä surmaan sinut, katkaisen sinulta pään ja annan filistealaisten sotajoukon ruumiit tänä päivänä taivaan linnuille ja metsän pedoille; ja kaikki maat tulevat tietämään, että Israelilla on Jumala.

        47 Ja koko tämä suuri joukko tulee tietämään, ettei Herra anna voittoa miekan eikä keihään voimalla; sillä sota on Herran, ja hän antaa teidät meidän käsiimme."

        48 Kun filistealainen lähti tulemaan ja lähestyi Daavidia, niin Daavid juoksi nopeasti sotarintaan filistealaista vastaan.

        49 Ja Daavid pisti kätensä reppuunsa ja otti sieltä kiven, linkosi ja satutti filistealaista otsaan, niin että kivi upposi hänen otsaansa, ja hän kaatui maahan kasvoillensa.

        50 Niin sai Daavid voiton filistealaisesta lingolla ja kivellä ja löi filistealaisen kuoliaaksi, eikä Daavidilla ollut miekkaa kädessään.

        51 Sitten Daavid juoksi ja asettui filistealaisen ääreen, tarttui hänen miekkaansa, veti sen tupesta ja tappoi hänet ja löi sillä häneltä pään poikki. Kun filistealaiset näkivät, että heidän sankarinsa oli kuollut, pakenivat he.

        52 Mutta Israelin ja Juudan miehet nousivat, nostivat sotahuudon ja ajoivat filistealaisia takaa laakson suulle ja Ekronin porteille saakka; ja filistealaisia kaatui surmattuina Saaraimin tiellä, aina Gatiin ja Ekroniin saakka.

        53 Sitten israelilaiset palasivat ajamasta filistealaisia takaa ja ryöstivät heidän leirinsä.

        54 Ja Daavid otti filistealaisen pään ja vei sen Jerusalemiin, mutta hänen aseensa hän asetti majaansa.


    • Enpä taida tuntea yhtään kunnon kristittyä, kun ei tuttavapiirissä kukaan ole kadoksissa.

      • Profeettain_seuraaja

        TEMPAUS TULEE 13.5.2019
        ..joten pidä varasi ettet itsekin katoa taivaan tuuliin!

        Pitkäaikaisella seurannalla olen todennut sinut huomattavasti hurskaammaksi ja erityisesti rehellisemmäksi kuin ne kymmenet muut yhteensä, jotka esittää olevansa mukamas profeetoita!
        Päivä päivältä ja vuosi vuodelta tyhjänpäiväisiä houreita jotka ei milloinkaan ole paikkaansa pitäneet eivätkä tule pitämään.


    • Jeesus_tulee_pian

      Ei ole raamatullinen se ennustelija, joka ei usko Raamatun sanaa: Ei kukaan tiedä aikaa eikä hetkeä kuin Isä yksin. Turha siis esittää 'profeettaa' koska tuollaiset ennustelut ovat Raamatun vastaisia ja jo sen takia, ja juuri sen takia, vääriä. Keskitytään siihen, että ylöstempaus tapahtuu pian. Emme voi tietää, minä päivänä. Se riittää kristitylle.

      • Semenijo

        Matt. 24:36 on kovin usein toisteltu Raamatun jae: "Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin."

        Mutta _minkä_ tapahtuman päivä ja hetki tuossa on kyseessä? Se ei ole ylöstempauksen hetki. Jeesus vastaa tuossa apostolien aiemmin esittämään kysymykseen.

        Matt 24:1-3: Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta." Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"

        Mainittu pyhäkkö on Jerusalemin toinen temppeli. Jeesus siis sanoo, että Isä yksin tietää, milloin Jerusalemin temppeli hävitetään, niin että kiveä ei jää kiven päälle. Eli tuo päivä tuli vuonna 70 jKr. jolloin temppeli hävitettiin.

        Jeesuksen mainitsema päivä tai hetki, jota kukaan muu kuin Isä ei tiennyt, on siis jo mennyt. Se tapahtui jo! Joten on aika pöhköä toistella tuota jaetta.


    • jokutyyppivantaalta

      Aamos 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

      Kun taas Matteus 24:36 väittämä "siitä päivästä" pitää lukea jakeesta 35 että mikä päivä on se päivä josta ei tiedä kuin yksin isä. Se ei ole tempauspäivä!

    • Jarmo__Eklund

      On tää Suomi24 niin täynnä valehtelijoita, saivartelijoita ja Raamatun silppuajjia valheselittelyineen omaksi edukseen sopivaksi, ottamatta yhtään huomioon että milloin mitäkin on kirjoitettu ja mihin kontekstiin. Tään on sellanen kaatopaikka ettei paremmasta väliä... kuka ottaa vakavasti oikeesti nää ihmetyypit jotka tänne suoltavat tätä soopaa... värittävät ja omalla tavallaan selittelevät kirjoittelemalla sanoja alkuperäisen sanoman kylkeen saaden sen näyttämään kuin yö päivältä.

      HÄVETKÄÄ SAATANAN PALVELIJAT KAIKKI!

      • Jarmolle --- joka on SODASSA --- Jumalaa VASTAAN . . .

        . . .

        EI_TROLLI_vaan_TOTUUS
        28.8.2018 22:44

        jokutyyppivantaalta kirjoitti:
        Ei_TOTUUS_vaan_TROLLI, helvetti, pahin trolli mitä täällä varmaan ikinä on ollu.

        --- Kommentoi ---

        Jarmolle --- joka on SODASSA --- Jumalaa VASTAAN . . .

        Gipsy Smith sanoo ytimekkäästi:
        "Tämä julistus, että on uskottava tarvitsematta tehdä parannusta, on helvetistä kotoisin oleva unijuoma, joka on omiaan nukuttamaan omantunnon, kun se huutaa rauhaa siellä, missä ei ole rauhaa. Rauhaa, vaikka sydän kapinoi! Rauhaa samalla kuin uhmataan Jumalaa ja Hänen lakejaan! Rauhaa, samalla kuin koetetaan syöstä Kaikkivaltias pois ikiaikojen valtaistuimeltaan! Ei ystäväni, ei koskaan voi tulla rauhaa, ennen kuin vihollisuudet Jumalaa vastaan on lakkautettu, niin kauan kuin sodan syitä ei ole poistettu! Ei sinun tarvitse vaivata aivojasi rauhalla, niin kauan kuin elät ja viihdyt vääryydessä. Jumalan valtakunta alkaa vanhurskaudella; sitten tulee rauha. Kun ihminen tulee oikeaan suhteeseen Jumalaan, niin hänen rauhansa on oleva kuin virta!

        Sanoma Joosuan kirjasta: Jumala ei hyväksy syntiä!

        . . .

        Paavo Järvinen - Ilman parannusta ei ole pelastusta

        Julkaistu 29.1.2016

        Gipsy Smith sanoo ytimekkäästi:
        "Tämä julistus, että on uskottava tarvitsematta tehdä parannusta, on helvetistä kotoisin oleva unijuoma, joka on omiaan nukuttamaan omantunnon, kun se huutaa rauhaa siellä, missä ei ole rauhaa. Rauhaa, vaikka sydän kapinoi! Rauhaa samalla kuin uhmataan Jumalaa ja Hänen lakejaan! Rauhaa, samalla kuin koetetaan syöstä Kaikkivaltias pois ikiaikojen valtaistuimeltaan! Ei ystäväni, ei koskaan voi tulla rauhaa, ennen kuin vihollisuudet Jumalaa vastaan on lakkautettu, niin kauan kuin sodan syitä ei ole poistettu! Ei sinun tarvitse vaivata aivojasi rauhalla, niin kauan kuin elät ja viihdyt vääryydessä. Jumalan valtakunta alkaa vanhurskaudella; sitten tulee rauha. Kun ihminen tulee oikeaan suhteeseen Jumalaan, niin hänen rauhansa on oleva kuin virta!

        Sanoma Joosuan kirjasta: Jumala ei hyväksy syntiä!

        Mestari sanoo:
        21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        (MATTEUS 7)

        https://www.youtube.com/watch?v=N8ZaCz0sUBM


      • Jarmo__Eklund

        Jaapa-jaa... Mee sääki ittees ja kato peiliin. Muista Raamatun perus-perus-perus asiat, joka itsensä ylentää, se alennetaan ja joka itsensä alentaa, se ylennetään jne. parille muullekki tiedoksi kun viittoja puette meille ja itsellenne päälle. Oletteko te valtuutettuja tuomitsemaan ja itsenne asettamaan asemaan, vääristelemään Jumalan sanaa jne. jne. Uskon ettette edes ymmärrä mistä puhun, ennen kuin sitten vasta kun huomaatte missä seisotte.


      • Varmistuskyseliä

        Siitä siis olet samaa mieltä että mistä Jeesus puhuu kun sanoo, että sitä päivää ei tiedä kukaan, eli päivää jona Jerusalemin temppeli hävitetään? Varmistan vain, vaikka sinulla ei selvästikään ollut siihen mitään kommenttia.


      • Jeesus_valitsi_tekstin kirjoitti:

        Jarmolle --- joka on SODASSA --- Jumalaa VASTAAN . . .

        . . .

        EI_TROLLI_vaan_TOTUUS
        28.8.2018 22:44

        jokutyyppivantaalta kirjoitti:
        Ei_TOTUUS_vaan_TROLLI, helvetti, pahin trolli mitä täällä varmaan ikinä on ollu.

        --- Kommentoi ---

        Jarmolle --- joka on SODASSA --- Jumalaa VASTAAN . . .

        Gipsy Smith sanoo ytimekkäästi:
        "Tämä julistus, että on uskottava tarvitsematta tehdä parannusta, on helvetistä kotoisin oleva unijuoma, joka on omiaan nukuttamaan omantunnon, kun se huutaa rauhaa siellä, missä ei ole rauhaa. Rauhaa, vaikka sydän kapinoi! Rauhaa samalla kuin uhmataan Jumalaa ja Hänen lakejaan! Rauhaa, samalla kuin koetetaan syöstä Kaikkivaltias pois ikiaikojen valtaistuimeltaan! Ei ystäväni, ei koskaan voi tulla rauhaa, ennen kuin vihollisuudet Jumalaa vastaan on lakkautettu, niin kauan kuin sodan syitä ei ole poistettu! Ei sinun tarvitse vaivata aivojasi rauhalla, niin kauan kuin elät ja viihdyt vääryydessä. Jumalan valtakunta alkaa vanhurskaudella; sitten tulee rauha. Kun ihminen tulee oikeaan suhteeseen Jumalaan, niin hänen rauhansa on oleva kuin virta!

        Sanoma Joosuan kirjasta: Jumala ei hyväksy syntiä!

        . . .

        Paavo Järvinen - Ilman parannusta ei ole pelastusta

        Julkaistu 29.1.2016

        Gipsy Smith sanoo ytimekkäästi:
        "Tämä julistus, että on uskottava tarvitsematta tehdä parannusta, on helvetistä kotoisin oleva unijuoma, joka on omiaan nukuttamaan omantunnon, kun se huutaa rauhaa siellä, missä ei ole rauhaa. Rauhaa, vaikka sydän kapinoi! Rauhaa samalla kuin uhmataan Jumalaa ja Hänen lakejaan! Rauhaa, samalla kuin koetetaan syöstä Kaikkivaltias pois ikiaikojen valtaistuimeltaan! Ei ystäväni, ei koskaan voi tulla rauhaa, ennen kuin vihollisuudet Jumalaa vastaan on lakkautettu, niin kauan kuin sodan syitä ei ole poistettu! Ei sinun tarvitse vaivata aivojasi rauhalla, niin kauan kuin elät ja viihdyt vääryydessä. Jumalan valtakunta alkaa vanhurskaudella; sitten tulee rauha. Kun ihminen tulee oikeaan suhteeseen Jumalaan, niin hänen rauhansa on oleva kuin virta!

        Sanoma Joosuan kirjasta: Jumala ei hyväksy syntiä!

        Mestari sanoo:
        21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        (MATTEUS 7)

        https://www.youtube.com/watch?v=N8ZaCz0sUBM

        Jeesus_valitsi_tekstin
        15.12.2016 16:15

        Jeesus_valitsi_tekstin
        11.12.2016 17:48

        ""ALOTTAJAN KÄSKYRIKKOMUS:
        2. Mooseksenkirja 20:16 Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. ""
        --------------------------------------------------------------------------------

        Rakas "TYYPPI sieltä Vantaalta= ilman omatuntoa" !
        ......................................................... . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Jumala SANOO . . . TOTUUDEN . . . ;)

        . . . OLET TÄYSIN oikeassa - Jarmo EI OLE KOSKAAN KIRJOITTANUT - niin kuin . . .

        . . . ALOITUKSESSA VALHEELLISESTI VÄITETÄÄN . . . !

        . . . ALOITUS on --- siis --- PANETTELUA . . . :(

        . . . mutta . . .

        . . .

        SEURAAVA TEKSTI on valitettavasti . . . SAMAN KÄSKYN RIKKOMUS . . . :(
        ................................................................. . . . ................................................... . . .

        Jarmo__EiKirj

        9.12.2016 19:27

        Miksköhän toi palstasyyttäjä ja tekopyhä saivartelija pitää kahta rek. nimimerkkiä ja välillä koittaa jopa kirjoittaa niillä eri tavalla veikkei se edes onnistu.

        Käyttikö Jeesus useita nimiä?
        Piilotuiko Jeesus ja huuteli piilosta?
        Käyttikö apostolit nimimerkkejä?
        Piiloutuivatko apostolit ja huutelivat sieltä ihmisille?

        Entäpä miten toimi tämä esikuva, Johannes Kastaja?
        Piiloutuiko Johannes puskiin ja huuteli sieltä juttujaan?
        Käyttikö hän useita nimimerkkejä vain siksi että joku luulisi hänen olevan monta?

        NÄIN TEKI VAIN YKSI OLENTO: LEEGIO, saatanan joukot tekevät tänä päivänä tätä samaa joka paikassa. He piiloutuvat, varastelevat toisten identiteetit ja panettelevat kun ovat niillä saaneet kirjoitettua tai tehtyä rumia ja ikäviä tekoja. He syyttävät syyttämisellä kun heidän ahdistelemansa henkilö koittaa puolustautua. He yksinkertaisesti ovat yhtä tällä palstalla monen henkiön kanssa.

        Vai enkö vastakin puhunut jostain teflonpannusta, kun sinne heittää totuuden, niin se paluttaa sen heti, eikä siihen edes tartu mikään.

        Tämä Jumalan_henkäys / Jeesus_valitsi_tekstin ... Hän kävi meilläkin pelastussanomissa kirjoittelemassa. Valehtelee jatkuvasti olevansa se ja tämä ja sitä ja tätä. Hän lukee joka ikisen kirjoituksen, jonka kirjoitan ja tekee niistä omia päätelmiään. Hän myös kertoo joskus sydän karrella privaatisti olleensa katuvainen kun on tullut käytettyä alkoholia ja/tai huumeita ja tehtyä sitten sitä ja tätä... kuten vaikka varasti meidän kaikkien rekisteröimättömät nimimerkkimme, joita vain keksi. Siinä meni niin Sinettisormus, kuin Filadel, kuin minunkin Jarmo_EiKirj (siis yhdellä alaviivalla) ja monta muuta, parikymmentä ehkä.
        Sellainen uskova on tämä ns. Jumalan_henkäys ja Jeesus_valitsi_tekstin.

        Ottakaa vaarin, älkää menkö panetteluihin mukaan!


      • Jarmo__Eklund

        Jarmo nauraa ääneen, hyvä että penkillä pysyn. Saaranaajan mukaan, "voi turhuuksien turhuus"!


      • Jarmo__Eklund kirjoitti:

        Jarmo nauraa ääneen, hyvä että penkillä pysyn. Saaranaajan mukaan, "voi turhuuksien turhuus"!

        9. Tyhmät nauravat rikkomuksilleen, mutta suosio seuraa nuhteettomia.

        . . .

        EI_TROLLI_vaan_TOTUUS
        12.9.2017 17:47
        Herran pelko on vankka varustus

        2. Joka kuulee Herraa, kulkee suoria teitä, joka Herraa väheksyy, poikkeaa tieltään.

        3. Tyhmä puhuu raippoja omaan selkäänsä, viisaan huulet ovat hänen vartijansa.

        5. Luotettava todistaja ei valehtele, vilpillinen on valhetta täynnä.

        6. Ylimielinen tavoittelee turhaan viisautta, ymmärtävälle tieto aukeaa.

        8. Viisaan viisaus on elämäntaitoa, tyhmän tyhmyys itsensä pettämistä.

        9. Tyhmät nauravat rikkomuksilleen, mutta suosio seuraa nuhteettomia.

        SANANLASKUT 14 ---> Viisas vai TYHMÄ ja YLIMIELINEN ?


    • >>Jeesuksen mainitsema päivä tai hetki, jota kukaan muu kuin Isä ei tiennyt, on siis jo mennyt. Se tapahtui jo! Joten on aika pöhköä toistella tuota jaetta.>>

      Itse olet pöhkö.

      • Tuo hyvin perusteltu kommenttisi muuttaa kaiken - vai muuttaako?


    • Vaikka kukaan ei tiedä edelleenkään sitä päivää niin uskallan arvata 1000000pros tarkkudella ,että ei tule loppu toukokuussa 2019.
      Syy on yksinkertaisesti se ,että raamatun ilmoittamia tapahtumia puuttuu vielä .Yksi tärkein on antikristuksen fyysinen esiintuleminen se joka istuu temppeliin konkreettisesti ja julistaa itsensä kaiken jumaloitavan yläpuolelle eli tuossa jo paljastuu se vanha käärme ,joka haluaa olla Jumalaa suurempi ,mutta heikosti käy sille .
      Raakuus ja murhat pahenee ja uskon ,että moni lesbo pari menettää henkensä ja homo pari myös ja syy ....lapsensa ..ja kosto .Lapset kostaa pervoille ....
      Myös monia muita ilmoituksia raamatusta on vielä kypsymässä ja luonnon tuho yksi suurimmista ..maa on kirousta täynnä .Pahat ajat on edessä ja ihmiset turtuu ja rakkaus kylmenee ja se on todella kylmää ..ihmiset on kuin jääpuikkoja sydämmeltään.

    • harriveijonen

      "Jeesus tulee" profetiat aikamäärineen ovat yleensä huuhaata. Oikeassa profetiassa Herran tulemus liitetään oikeisiin

      tapahtumiin kuten Tuleva Lähi-idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen, Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista

      sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, Palestiina maan päälle JA seurakunta yläilmoihin. http://wwnet.fi/users/veijone/

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe