AIVOPESTYT MENEVÄT LAKKOON ?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/398a8b95-8434-46c0-8e64-a013ec746a65

"Uutiset | Kotimaan uutiset
Osa koululaisista jää perjantaina ilmastolakkoon - mutta onko se hyväksyttävä syy olla pois koulusta?
Eilen klo 22:11
Nuoret lakkoilevat perjantaina ilmaston puolesta ympäri maailmaa, yli sadassa maassa. "

Nyt on jo lapsukaisetkin otettu mukaan viherpiipertäjien probakanda sotaan !

Late Lapista
1
Ilmoita


27 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Lapsilla on järki päässä.
Heille ilmastomuutoksen hillintä on tärkein asia.

Persu-ukot ajattelevat vain itseään, kun tietää ettei itse ehdi kärsiä ainakaan kauaa ilmastomuutoksesta.
Ilmoita
Surullista propagandaa.
1 VASTAUS:
Median Noitavainojen ja kansan toivomaa loppu tunnelmaa medialta ennen kuin media saadaan kiikkiin.
+Lisää kommentti
Eli kouluun menevät tänään vain normaalit ja järkevät. Aivopestyt tyranniopettajat voivat sitten ottaa heidät silmätikukseen tästä lähtien. Kuinkahan monta heistä joku hirviöopettaja ajaa itsemurhaan syyttelemällä häntä tuosta poliittisesta roskasta?
1 VASTAUS:
Meitä on vielä jäljellä jotka on elänyt aikaa jolloin ei ollut edes varaa ostaa autoa eikä maatasoistöitä tehty traktorilla ne tehtiin käsipelissä kuokalla ja joskus hevosella.

Nämä nuoret jotka nyt lakkoilevat ilmaston puolesta pitäisi opettajan viedä autiotilalle viljelemään ruokansa käsipelissä eikä käyttää polttoaineita ruuan tuottamiseen, sekä kaupassa käynti pitäisi käyttää jalankulkemista ja tarvikkeet pitäisi tuoda kantamalla niin kuin aikoinaan tehtiin.

Minusta nuorten pitäisi olla enempi huolissa että on menty EU:hun koska EU ajaa maataloutta suurimpiin yksiköihin eli tulee tilanne mahdittomaksi hoitaa tilaa kun fossiiliset polttoaineiden käyttö kielletään,
Muutamalla henkilöllä käsipelissä tuotannon määrä romahtaa, ovatko nämä lakkoilevat nuoret valmiita kuolemaan nälkään.

Jos fossiilisista polttoaineesta luovutaan ruuantuotannossa se tarkoittaa sitä ettei ruokaa ole tarpeeksi kaikille, sen takia kaikkien on pakko osallistuttava itselleen ruuan tuottamiseen jollei halua kuolla nälkään.
Nuorten pitäisi olla enempi huolissa tästä suunasta kun ihmiset siirtyvät asumaan kaupunkeihin koska siellä ei ole mahdollista kaikilla tuottaa ruokaa itselleen.
+Lisää kommentti
Vihervasemmisto aivopesee lapsia kouluissa pisatulokset laskee ja tyhmyys tiivistyy?
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Että silleen, alle kymmenvuotias ei todellakaan keksi kertoa, että on HUOMMANNUT ilmaston muuttuneen ja piste. Eikö tämä jos mikä johtuu vuosikymmenen jatkuneesta vihervasemmiston järjestelmällisestä koululaitoksien valtaamisesta , näitä lapsen hyväksikäyttöjä tulee tihenevään tahtiin, ja yle toimii kokoon kutsujana. Vihervasemmisto kasvattaa vaalikarjaansa hyvin ala-arvoisin keinoin , muut puolueet herätkää.
+Lisää kommentti
Onhan se syy lintsata koulusta.
Nuoret muka fiksuja?
1
Ilmoita
Lasten hyväksikäyttö tällätavoin ei ole sopivaa. Muitakin asiallisia tapoja hoitaa tätä asiaa on. Jos et osallistu tähän tuleeko silloin leimatuksi joksikin ?
1 VASTAUS:
No tulee jotenkin tuo Pohjois - Korea mieleen jossa lapsia aivopestään kouluissa ja lastenkodeissa. Että silleen.
+Lisää kommentti
Eiköhän tämä ole politisoituneiden opettajien aikaansaama tapahtuma pisatulokset laskee ja mielenosoitukset lisääntyy Suomessa?
1
Ilmoita
Sossu tantat olleet huolissaan, kun joittenkin lapsia ollut mielenosoituksissa, miten se nyt sitten on hyväksyttävämpää?
1 VASTAUS:
Tässä nähdään kuinka härskiä lasten aivopesu on!
+Lisää kommentti
Kaikki politisointi kouluissa olisi syytä lopettaa touhu on jo kuin edesmenneessä Neuvostoliitossa?
1
Ilmoita
Kepu lobbaa sähköautojaan ja lapsia käytetään hyväksi sama touhu oli tuulivoiman kohdalla aikoinaan hyväiskoisia hölmöjä kusetetaan aina ja verot nousee?
1
Ilmoita
Ennen opet olivat isänmaallisia kansankynttilöitä, nytkö vihervasemistolaisia jotka ujuttaa lapsille omia ideologioitaan.
1
Ilmoita
Mikäs siinä nyt tosin kiinostaisi eniten kuulla heidän ehdotuksia kun heitä jo osaa pitää maailman pelastajina niin olisi kiva tietää miten he sen pelastavat konkreetisesti.
1
Ilmoita
Suuriraha koittaa tehdä ilmastovaaleja ettei todellisista ongelmista ja niiden aiheuttajista puhuttaisi mitään?
1 VASTAUS:
Miksi ei myönnetä tosiasioita ihmisiä on liikaa tällä pallolla ja suuri syy on huono kehitysapu joka pahentaa tilannetta?
+Lisää kommentti
Ne aikuiset, jotka ovat syyllisiä lasten käyttämiseen omien mielipiteittensä tueksi, pitäsi tuomita yhtä ankarasti, kuin esim. lähi-itäläinen diktaattori, joka sodan aikana käytti ihmiskilpeä suojanaan. Lasten pitäisi saada elää ja kasvaa turvallisessa ympäristössä. Jos heidät ohjataan osallistumaan poliittiseen (yhteiskunnalliseen) mielenosoitukseen, on se tuomittavaa. Se Ruotsin lapsi, jolle kerrotaan harkittavan rauhanpalkintoa, on todella karmea esimerkki maailman menon muuttumisesta ällättäväksi ja oksettavan rivoksi.
Ilmoita
Pentti Linkola: Rajat pitäisi sulkea ja kehitysapu lakkauttaa
Luontoa suojelevalta Pentti Linkolalta sallitaan sellaisten mielipiteiden esittäminen, joita tuskin siedettäisiin keneltäkään muulta. Hän kommentoi maailman nykytilaa HS:lle yhtä kärjekkäästi kuin on tehnyt jo vuosikymmenien ajan.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005328364.html
Ilmoita
Kaipa se on tärkein syy ettei tarvitse mennä kouluun. Jotka eivät osallistu heidän on mentävä kouluun.
Ilmoita
Ilmastonmuutospropaganda on viherhomohumppaa. Hippien hihhulointia. Koulun pitäisi opettaa lapsia ja nuoria itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun eikä syöttää tällaista ilmastohöpöä viattomille lapsille.
Ilmoita
Ilmastolobbarit käyttävät pikkutyttöä hyväkseen propagandansa levittämisessä. Jossain näkyi jo otsikko, että voi saada jopa nobelin palkinnon. Eipä näytä aidolta touhulta.
Ilmoita
Vihervasemmiston rajat ja takkiauki politiikka ei ole ympäristö teko päinvastoin pahentaa tilannetta?
Ilmoita
Vaimoni on sellainenihminen , ettei politikointi juurikaan kiinnosta, mutta nyt aamulla hän sanoi, Ei kai ...ja siis (8-vuotias tyttäremme tyttö) osallistu tuollaiseen hölynpölyyn, eikö se ole edesvastuutonta aivopesua opettajilta, totesin siihen, että LAITTOMAN LAKON organisoijat yle päällepäsmarinä joutuvat todennäköisesti oikeuteen,
Ilmoita
Ay liike on tyytyväinen. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

AIVOPESTYT MENEVÄT LAKKOON ?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/398a8b95-8434-46c0-8e64-a013ec746a65

"Uutiset | Kotimaan uutiset
Osa koululaisista jää perjantaina ilmastolakkoon - mutta onko se hyväksyttävä syy olla pois koulusta?
Eilen klo 22:11
Nuoret lakkoilevat perjantaina ilmaston puolesta ympäri maailmaa, yli sadassa maassa. "

Nyt on jo lapsukaisetkin otettu mukaan viherpiipertäjien probakanda sotaan !

Late Lapista

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta