Suomalaisuus tuhotaan Suomesta!

IsänmaallinenSuomalainen

Viime vuonna otettiin vastaan eli KUTSUTTIIN peräti 79 000 ulkomaalaista Suomeen!? Se on valtava määrä suhteessa maan väkilukuun. Jos kaikki tulijat laitettaisiin yhteen paikkaan, niin syntyisi kaupunki, joka kuuluisi kymmenen kärkeen!

Suomen suomalaisuus ei kestä mitenkään tuollaista jatkuvaa mamutulvaa. Sen vähentymisestä ei näy mitään merkkejä vaan päinvastoin mamuttajaeliittimme jatkaa kavalaa tarkoituksellista suomalaisvastaista työtään.

Laskelmien mukaan viimeistään 30 vuoden päästä suomalaiset ovat VÄHEMMISTÖNÄ omassa maassaan! Ehkä nopeamminkin koska suomalaiset eivät lisäänny mutta mamut tunnetusti nopeasti.

Mitä pitäisi tehdä, jotta suomalaisuus ei katoa Suomesta ja siten koko maailmasta lopullisesti? Voiko edes mitään tehdä? Siinäpä kysymyksiä isänmaallisille suomalaisille!

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi-hölmölä

      Niinpä. Ainakaan jonkun Siitoin-sekopään muisteleminen ei auta mitään. Eikä muidenkaan vastaavien hörhöjen. Palstan vakiohörhöt pelaavat vain suomalaisvastaisen eliitin pussiin, kun lässyttävät turhuuksia. Heidät leimataan klovneiksi, mikä on ihan oikein.

    • TuttuSylttytehdas

      RKP ja ruotsinkielinen eliitti on aina ollut kaiken suomalaisvastaisuuden takana maassamme. Nuo tahot ovat korruptoineet perinteisten puolueiden johdot.

      Näet kun suomalaiset eivät suostu ruotsittumaan kaikesta pakkoruotsituksesta huolimatta, niin ruotsinmieliset tahot kostavat tuhoamalla suomalaisuuden Suomesta suurmamutuksen avulla!

    • Valitettavasti suuri joukko ihmisiä myös muutti pois suomesta. Nettomaahanmuutto on muistaakseni vain noin 30 000 vuodessa. Se on kovin vähän, alle prosentti väestöstä.

      Tämä hallitus on toimillaan heikentänyt Suomen kilpailukykyä maahanmuuttajamarkkinoilla. Sekä määrä, että laatu ovat laskevassa trendissä. Tämä ei ole missään nimessä hyvä asia. Ehkäpä seuraava hallitus korjaa vähän näitä virheitä.

      • outoa_voittoa

        Niinpä. Poismuuttajat ovat pääasiassa hyvin koulutettua ja tietysti täydellisesti maahamme sopeutunutta kantaväestöä. Tilalle tulee lähes lukutaidotonta väkeä, joka ei edes halua sopeutua maahamme.

        Kuitenkin sitä kehdataan kutsua muuttoVOITOKSI!?


      • outoa_voittoa kirjoitti:

        Niinpä. Poismuuttajat ovat pääasiassa hyvin koulutettua ja tietysti täydellisesti maahamme sopeutunutta kantaväestöä. Tilalle tulee lähes lukutaidotonta väkeä, joka ei edes halua sopeutua maahamme.

        Kuitenkin sitä kehdataan kutsua muuttoVOITOKSI!?

        Se on muuttovoittoa, kun maahan muuttaa enemmän kuin maasta pois.


      • RottaTaasPihalla
        TheRat kirjoitti:

        Se on muuttovoittoa, kun maahan muuttaa enemmän kuin maasta pois.

        Niinkö tosiaan!? ;-)

        Vain suomalaisvastaisen mamuttajasuvakin ja vasurin mielestä...


    • Kansalaismielinen

      Tuo 79 000 nyt ei ole mitään verrattuna ske-puoluejohtajan seuraavissa vaaleissa saamaan äänimäärään.

    • SpördasjaPaniPanu

      Panyy tuo Vihdin MacGyver tekee taas omaa pyyteetöntä työtään Suomen eteen Rautatientorilla.

    • töitäkö

      Valitetaan ettei lapsia synny tarpeeksi. Siis Suomalaisia vaaleita lapsia. Ehkäpä voitaisi ajatella,että nuoret eivät halua omille lapsilleen sellaista kohtaloa, että nämä jäävät altavastaajiksi mamuille hehän lisääntyvät räjähdysmäisesti. Kohta mamut ja matut suuren määränsä vuoksi äänestävät asiat itselleen sopiviksi rakkaassa maassamme. Varokaa, vieraslajit koituvat valkoisten kohtaloksi.

    • eipojatvetele
    • PirkkoLiisaKuusisto

      Jos "Suomalaisuus" on aloittajalle vain sisäsiittoista lisääntymistä, niin mikäs siinä..

      • IsänmaallinenSuomalainen

        Mikä ihmeen kommentti taas suomalaisvastaiselta vasurilta !? Tai leikkiruotsalaiseltamme.

        Ovatko erilliset kansat muka jotain sisäsiittoisia? Et näköjään ymmärrä koko käsitettä. Viisi miljoonaa suomalaista takaa, että geeniperimä on varmasti tarpeeksi laaja. Sitä paitsi. Suomalaisilla on hyvin laaja geeniperimä muutenkin. Länsi- ja itä-suomalaisilla heimoilla on erilaiset geeniperimät.


    • Isänmaallisuus, kansallismielisyys, nationalismi, itsenäisyys, demokratia jne. on käsitteitä/tunteita/asenteita/normeja, jotka kaikki kuuluu saumattomasti kansallisidentiteettiin. Nämä EU:n valtaeliitti haluaa heikentää/hävittää, koska ne on esteenä EU:n tunnustamiselle maaksi, joka on valtaeliitin päätavoite. Eli fyysinen maa, valtio, jossa on yksi hallitus. Sitä varten on jo luotu pseudovaltio, jossa on lähes kaikki normivaltiolle kuuluvat asiat... lippu, valuutta, kansallisuus, markkinat.

      Kun maan normit heikennetään, esim. rikkomalla/muuttamalla maan kansallisidentiteetti, esim. sekoittamalla homogeeninen etnisyys usealla etnisyydellä, kansan tahto, demokratia, menettää voimaansa ja legitiimisen asemansa. Monikulttuurisuus on tässätapauksessa EU-valtaeliitin etu, koska esim. kolmansien maiden tulijoilla ei ole nationalistisia tms. tunnesiteitä Suomeen. Mitä vähemmän kantaväestöä, sitä vähemmän nationalismia.

    • Avec-kutsut

      Miksi vain 79 000 ulkomaalaista noudatti kutsua kun kutsukortteja kuitenkin painatettiin ja lähetettiin yhteensä 200 000 kpl?
      Eikö Suomi olekaan enää houkutteleva maa, vai eikö ajankohta sopinut niille 121 000 :lle ulkomaalaiselle jotka eivät noudattaneet kutsua?

    • olette-jo-hävinneet

      Onneksi muutin pois kovaa vauhtia romahtavasta paskasuomesta...sinnehän jäitte ja nousevia veroja vitun köyhät maksatte pakoloisten elatuksen ohella...kuolen nauruun jo nyt....

      • Oikeapäätös

        Tuo nauruun kuoleminen on sinulta ihan oikea päätös, miksi sinun pitäisi jäädä odottamaan kuolemaasi jos voit toteuttaa sen jo nyt.


      • Ööh

        Mihin olet muuttanut? Eikös sama ongelma kuitenkin tule joka puolelle länsimaita? Yksittäisten valkoistenkin vainoaminen aloitetaa länsimaiden ulkopuolella seuraavaksi, jos siis luulit pääseväsi helpolla. Usko pois! Mihin ikinä menet, niin kyllä se ongelma aina seuraa sinua sinne minne menetkin ennemmin tai myöhemmin.

        Eipä sentään isovanhempamme onneksi muuttanut maanpakoon, vaan taistelivat tämän maan puolesta! Nyky-ihmisistä sen sijaan tullut heikkoja!


    • WaltionHyötypalvelu

      Hesassa, Espoossa ja Lappeenrannassa ainakin polizeitit on niin huumeissa ja streroideissa, että niiden narkkari orgiot tekee niistä ihan sekoja ... huumaavat ihmisiä ja yrittäävät tahallaan ajaa päälle autoilla. Yksikin tohelo täräytti suoraan lyhtypylvääseen, HYVÄ SUOMI! Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan ... suositellaan pornoo, turvaseksiä.
      Pois liikenteestä vaan moiset hinttarit.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      137
      2454
    2. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      69
      2274
    3. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      103
      2011
    4. Minkä näköinen

      Kaivattunne on?
      Ikävä
      75
      1698
    5. Mitä haluaisit sanoa

      kaivatullesi juuri nyt?
      Ikävä
      100
      1674
    6. Kepun kansanedustaja Aittakumpu loikkasi persuihin!

      Purran hallitus saa lisävahvistuksen! Oppositiota taatusti kismittää! https://www.is.fi/politiikka/art-2000010774118.
      Maailman menoa
      332
      1398
    7. Miten sulla meni niin tunteisiin yksi mies?

      Hyvässä ja pahassa? Tähän voit tilittää, jos aavistat kuka minä olen.
      Ikävä
      101
      1349
    8. 379
      1272
    9. IS Viikonloppu 19.-20.10.2024

      2 ½ -tasoiseksi merkitty Kovis Arto Kuivaselta. Kiva ristikko, jonka vaikeustaso en mielestäni 2+. Pääkuvasta johdetut s
      Sanaristikot
      64
      991
    10. En halua puolustella valheitani

      jne jne... Olen ollut ihan sekaisin sinusta. Haluan vaan vastauksen haluatko minut vai et??? Vain yksi asia on totta ja
      Ikävä
      35
      969
    Aihe