Aihealueet

Listaukset

  Maa mätänee kokonaan, sanoo yksi 10v. tyttö. Hahahaa

  RukoilevaHinkkari

  Opettajien ja Ylen masinoimassa mielenosoituksessa eräs tyttö uskoo kasvillisuuden mätänevän hiilidioksidin vaikutuksesta.
  Kasveille on elinehto että hiilidioksidia on ilmakehäss jolloin ne voivat yhteyttää ja tuottaa happea.

  Tässä nähdään miten haitallista huuhaa-aivopesu on. Musta väännetään valkoiseksi.

  Opettaako meidän vihervassari biologian opettajat nykyään kasvien näivettyvän hiilidioksidista

  35

  <50

   Vastaukset

   • Maapallo jää kun ihmiset ovat häipyneet ydinsodan tai muun katastrofin seurauksena.
    Lapset voisivat tutustua vaikka Tsernobylin alueen nykyisyyteen.
    Maapallo ei ole olemassa ainoastaan ihmisiä varten vaan se kulkee radallaan suuren kokonaisuuden osana.

   • Tuota kasveille elintärkeää kaasua on ilmakehässä vaivaiset 0,04 %. Jos se tuosta pienenee niin täältä loppuu kaikki elämä.

   • Mitä aivopesua. Lapsraukat. leikkimään noiden pitäs päästä, eikä olla aikuisten pelinappuloita.

    • Soros taas asialla. Soros ensin ryösti rikollisella keinottelulla Euroopan rahat ja nyt suoltaa kammottavaa paskaa kaikkien päät täyteen.- Islmasaatio on heti pysäytettävä ja muslujen sairas lisääntyminen.


    • Ylehän uhkasi suunnata propagandansa nuoriin ja lapsiin.
     Yle painostaa mukaan opettajat, jotka sitten pelottelevat ja ahdistavat lapsia.


   • Sana mätänee tarkoittanee tässä yhteydessä että kaikki menee pilalle maailmassa. Olen kuullut tuon sanan käytön yleisesti tarkoittavan muutakin pilalle menemistä kuin varsinaista lahoamista, mätänemistä.
    Ja tuntuupa tuo lapsi olevan oikealla asialla.
    Hyvähän meidän aikuisten on pelleillä ja naureskella, kun pääsemme itse hautaan nopeammin kuin nuo lapset ja nuoret, jotka joutuvat elämään meidän sotkemalla maapallolla.
    Voisi jotain jättää heillekin hengitettäväksi, eikä olla niin itsekäs.

    • Niin, Maailmalla lentää lähes tauotta 40 000 isoa matkustajakonetta,
     Kyseenalaista mainetta saanutta Boeing 737 Max 8 konetta on tilauksessa 4000 kpl ja Airbuseja samanverran,

     Maailman kaikki suuret ja pienet lentoyhtiöt Finnair mukaanlukien odottavat 10%;n vuotuisen kasvun jatkuvan edelleen ja lenttokenttien rakennettujen pinta-alojen kasvattamiseen satsataan tänäkin vuonna ennätysmäisesti verrattuna viime vuoteen.
     Mitä olet ajatellut tehdä pysäyttääksesi kehityksen.

     Greta Thunberg lentelee maanosasta toiseen kuin idiootti ja paasaa hiilijalanjäljistä. hahhah


    • RukoilevaHinkkari kirjoitti:

     Niin, Maailmalla lentää lähes tauotta 40 000 isoa matkustajakonetta,
     Kyseenalaista mainetta saanutta Boeing 737 Max 8 konetta on tilauksessa 4000 kpl ja Airbuseja samanverran,

     Maailman kaikki suuret ja pienet lentoyhtiöt Finnair mukaanlukien odottavat 10%;n vuotuisen kasvun jatkuvan edelleen ja lenttokenttien rakennettujen pinta-alojen kasvattamiseen satsataan tänäkin vuonna ennätysmäisesti verrattuna viime vuoteen.
     Mitä olet ajatellut tehdä pysäyttääksesi kehityksen.

     Greta Thunberg lentelee maanosasta toiseen kuin idiootti ja paasaa hiilijalanjäljistä. hahhah

     No, minä en ainakaan ole koskaan lentänyt, enkä lennä. Kuljen vain julkisilla, kävelen tai pyöräilen. Autolla kuljen vain toisten kyydissä välttämättömät matkat.
     Enkä muutenkaan ole eläissäni kuluttanut paljoa.
     Meidän pitäisi todellakin ajatella lapsia ja nuoria jotka joutuu olemaan täällä pitempään kuin me aikuiset.
     Tuskallista on heille kun kesät tulee olemaan entistä hikisempiä eikä mitään mahdollisuutta vilvoitella, kun me itsekkäät olemme tuhlanneet kaiken, puhumattakaan monista muista ongelmista mitä joutuvat kohtaamaan.
     Vanha edesmennyt isäni sanoi ihan oikein, tämä sukupolvi ei säästä, eikä seuraavilla ole mitään, mitä säästää.


   • Vaihda välillä kättä, ettei tule ns. terskakyynärpää.

   • Pitäisköhän opettajat vaihtaa hieman parempiin? Opetuksessa täytyy olla jotain pahasti vialla, jos lapset kuvittelevat hiilidioksiidin mädännyttävän kasvillisuuden!

    Sääliksi käy opettajien aivopesemiä lapsiparkoja!

    • Etkö ymmärrä että se on tehostesana? Ei sullakaan päässä paljoa pyöri.


    • ajatteletko_koskaan kirjoitti:

     Etkö ymmärrä että se on tehostesana? Ei sullakaan päässä paljoa pyöri.

     Siis valheita käytetään tehosteena? :DDD Kuullostaa kyllä juurikin siltä vihervasemmistolaiselta touhulta!

     Tiedoksi sinullekkin, kun kerran biologian perusasiat on noin hakusessa. CO päästöt eli hiilidioksiidipäästöt aiheuttavat sen, että kasvit kasvavat paremmin ja nopeammin. Kasvit siis toisinsanoen nauttivat tilanteesta. Eivät todellakaan mätäne vaan kukoistavat! Hiilidioksiidi on kasveille sama asia, kuin happi ihmiselle.


   • Äiti, meidän ope sanoi että maapallo menee ihan pilalle.
    Kuolenko minä silloin.

   • Kuinkahan moni näistä teini-ikäisistä marssijoista hakee jatkuvasti vaatetta henkkamaukalta, pyytää uutta puhelinta vanhemmilta, tekee etelänreissuja perheen kanssa jos vaan vanhemmilla rahaa..

   • Jatkakaa natsit vain nuorten aliarvioimista ja mollaamista. Pian haukkumalle nuoret ovat aikuisia ja päättämässä asioista ja voivat pian muistaa millaista pasketta saivat silmilleen netin öyhöttäjänatsilaumalta. Sen sijaan tiedän jälkeläisenne, jos nyt moisia aikaan saatte, ovat todennäköisesti samanlaisia kuin te itse. Avuttomia nettipaskanjauhajia.

    • Et taida tietää mitä natsi tarkoittaa. Ei natsi tarkoita ilmastomuutoksen kieltäjää. Onko natsi sanasta tullut synonyymi erimieltä olevasta?


    • kylmaar kirjoitti:

     Et taida tietää mitä natsi tarkoittaa. Ei natsi tarkoita ilmastomuutoksen kieltäjää. Onko natsi sanasta tullut synonyymi erimieltä olevasta?

     Vertaa:" Mun faija on täysi natsi, kun se ei anna mun juoda kaljaa."


    • Vihernatsit yrittävät viimeisenä epätoivoisena keinonaan aivopestä lapset.


   • Meillä 10 vuotias kertoi että hän ei halua lapsia.

   • se 10 v tyttö mätänee itse koko ajan.
    hyi ...

   • Kestokassi (puuvilla) on ekologisempi kuin muovikassi 15.000 käyttökerran jälkeen. Tutkittu juttu.
    Laivat ajaa tänne kaukoidästä jonossa puuvillarättejä raskaalla polttoöljyllä, mutta näistä faktoista vähemmän puhutaan, kun ne on liian lähellä omia kulutustottumuksia.

   • Siellähän näkyi pikkuanarkistien alkuja.

   • Gallialaisten kyläpäällikkö taisi olla oikeassa: taivas putoaa vielä niskaamme.

    • Tervetuloa vaan sekin tähän samaan sotkuun. Kyllä mahtuu.


   • helsinki on huolissaan autoista koska lisääntyvät biiselkäyttöiset turistibussit jotka kiertävät ympyrää helsingissä eivät pysy aikataulussa , 60 polttoöljyllä savuttavaa turistilaivaa otetaan ilolla vastaan ,jokainen kesäpäivä vieraille paistetaan punaistalihaa ....lapissa tehtii 70 lentopetroolikoneen ennätys päivässä joka otettiin ilolla vastaan
    vantaa laajentaa lentokenttää , ei siis vähennä lentoja..
    koko suomi harrastaa lajeja jossa on milloin mikäkin cup tai ottelukiima pitkin suomea ja eurooppaa , ja liikutaan polttoainevälineellä.
    helen sörkässä polttaa joka päivä tonneittain kivihiiltä.......lopettakaa xittu tämä lastenhyväksikäyttö ennen kuin aikuinen suuttuu lopullisesti

   • koirat paskoo lumet ruskeeksi , lehmät pieree ilman kosteeksi ja tehtaan piiput värittää taivaan valkoiseksi , talvivaarat huuhtoo vedet kemikaaleiksi , ja firmat pesee setelit likaiseksi.........syyllinen on henkilöauto , takka ja kesämökin saunan pesuvesi.......kertoo mitä vaikuttajan päästä puuttuu.

   • joko systeemi on sairas tai sairaat valitaan systeemiin. valkopesu, rahanpesu ja aivopesu on kasvava huoli , ei niin väliä ilmastonmuutoksesta joka on n. 15- 45 astetta vuorokaudessa mutta vain n. 1 asteen 10 minutissa .

   • Muinaiset hirmuliskot elivät ja kukoistivat jurakautena 200-145 miljoonaa vuotta sitten. Ilmasto oli kuuma ja hiostavan kostea. Kasvillisuus kukoisti monimuotoisena ja rehevänä. Ilmakehässä riitti runsainmäärin hiilidioksidia (CO2) ja kasvihuoneekaasuja (metaani). Hiiidioksimäärät olivat 5-kertaiset nykyisiin CO2 määriin verrattuna. Metaania oli valtavasti ilmakehässä. Kasvillisuus voi erinomaisesti. Muutenhan hirmuliskot eivät olisi niin suuriksi jäteiksi kasvanneet. Ruuasta ei ollut pulaa. Biomassaa riitti ja uutta pukkasi vauhdilla tilalle. Hirmuliskot ahmivat ja söivät jatkuvasti, märehtivät ja possauttivat lisää väkevä metaania ilmakehään. Äiti maan vulkaaninen toiminta varmisti että hiilidioksodi ei loppunut kesken. Elämä oli hienosti mallillansa. Voidaksemme ruokkia maailman lisääntyvän ihmispopulaation (Afrikka. Aasia) on kasvillisuus saatava jälleen kukoistamaan. Ihmisiä on nyt luokkaa 7,7 miljardia. Hiilidoksin ja kasvihuonekaasujen lisääntyminen ilmakehässä on luonnollinen ratkaisu maailman ravinto, ruoka ja väestöräjähdysongelmiin. Napajäiden sulaminen nostaa vedenpintaa. Merielämillä on silloin lisää vesitilaa jossa polskia ja kutea. Metaanin ja hiilidioksidin lisääntyminen ilmakehässä ei ole suinkaan ongelma. Päin vastoin. Hiilidioksidin ja metaanin lisääntyminen on äiti maan ja auringon rakkauden osoitus meille ihmisille. Emme ole yksin.

   • Minusta pitäisi keskittyä siihen, miten selvitään entistä vetisemmässä ja kuumemmassa maailmassa nykykeskustelun sijaan. En usko, että pystymme pysäyttämään ilmaston lämpenemistä, johtui se mistä tahansa. Ja mitä hyödyttävät Suomen päästövähennykset esim. Venäjän rinnalla. Metaania pursuu koko ajan enemmän ilmakehään ja tehtaat saastuttavat. Hyttysen pas..n verran. Eiköhän se lämpötila ole jo saavuttanut tuon 1,5 astetta. Ja se jatkaa nousuaan vielä kymmeniä? vuosia.

    Kannattaisi kerrankin keskittyä oikeaan asiaan. Sen sijaan rannikot rakennetaan täyteen taloja, vaikka veden pinta nousee kun jäätiköt sulavat. Viljelysmaat esim. Pohjanmaalla jäävät veden alle kun joet eivät enää vedä. Ydinvoimalat ovat rannikoilla. Jne. Tämä on lastemme tulevaisuus.

   • Tottakait mätänee, ei muuten syntyisi uutta.

    Öljy on fossiilinen polttoaine. Maapallon öljy on syntynyt ajan saatossa esihistoriallisista kasveista ja meren eliöistä, jotka ovat hautautuneet sedimentin alle. Kuumuus ja paine on muuttanut jäännökset nestemäisiksi ja kaasumaisiksi hiilivedyiksi. Öljy on kasautunut huokoisiin kiviin ja onkaloihin, joista se voidaan pumpata.

    Öljykin syntyy mätänemällä, kun se saa ravinto kuolleista. Kuoleista ja mädänneistä aineista saa luontokin voimansa.

    Ilman, että maapallolla loppuisi mätäneminen, kuolisimme kaikki.

   • "Sana mätänee tarkoittanee tässä yhteydessä että kaikki menee pilalle maailmassa. Olen kuullut tuon sanan käytön yleisesti tarkoittavan muutakin pilalle menemistä kuin varsinaista lahoamista, mätänemistä."
    Huuto Allahu akbar! tarkoittaa Apua, auttakaa kun minä horjahdin! siinä yhteydessä kun huutaja on tarttunut bussin rattiin ja yrittää ohjata sen vauhdissa päin vastaan tulevaa bussia.
    Keski-Suomen käräjäoikeus on kuullut tuon huudon tarkoittavan muutakin paniikkihäiriön ilmausta kuin se kun ohjataan ajoneuvo surmaamaan sivullisia ihmisiä.

   • Onneksi noilla lapsosilla ei ole vielä äänioikeutta.

    • Se vielä puuttuisi kun saisivat äänestää!! Mailma menisi totaalisesti perseelleen kakaroitten toimesta.


   • Suomen koululaisten olisi pitänyt mennä Jenkkeihin, Kiinaan, Intiaan, ym suuriin saastuttaja maihin osoittamaan mieltä, niin olisivat nähneet käytännössä, mitkä maat tätä maapalloa "aikuisten oikeesti" lämmittää.

    Vaikka Suomi lopettaisi autoilun, lentämisen , puun polton ym ym. kaiken "savuttamisen", sillä ei olisi käytännössä mitään merkitystä maapallon ilmastoon.

   • Heh heh!! Viherpentua kusetettiin totaalisesti.

   Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    8052
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2969
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1537
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1009