Aihealueet

Listaukset

  Varsinainen ilmastoteko Joensuulta

  huijaritvastuuseen

  Joensuun virkamiehet kusettaa ihmisiä puhumalla ilmastotekojen tärkeydestä mutta mitäs Joensuu tekee, Luohii kalliosta kalliojärkäleitä ja kuljettaa ne KIINAAN jossa vangit tekevät kiven pienimisen kadun reunakiviksi. Ja sitten vain kivet takaisin Joensuuhun. Varsinainen ympäristöteko.
  Arvoisat valtuutetut, Miten tällainen on mahdollista?

  6

  <50

   Vastaukset

   • Entä sähköautot sitten..miettikääpä mitä kaikkea metalleja pitää louhia ja saastuttaa maata että saadaan myrkyllisiä akkuja lisää sähköautoihin...kumpi pahempi polttomoottorit vai valepukuun sonnustautunut ympäristö riski ..niinpä,mikään ei tule ilmatteeks ihmiskunnalle ..

    • Mutta siitähän juuri onkin kyse,että ei tarvitse tehdä mitään.Puolueet lahjovat koko kansaa lahjoittamalla vaalikarjalle ilmaista rahaa tukiaisilla joilla matkustetaan maan ympäri vapaa-ajalla jota on keskimäärin jo yli puoli vuotta vuodessa.EU jakaa puolueiden kautta jokaiselle suomalaiselle yli 2000 euroa .Luultavasti enemmänkin .Suomalaisilla on siis varaa asua kalliissa hotelleissa mutta haukutaan oman asunnon kalleutta. Joku asia ei nyt enää täsmää.Pitäisi vaihtaa päättäjät jotta selvyys paljastuisi.


   • Raja täällä kusee ja moni muukin.Sairaalamaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia jos jättää laskun maksamatta.Se siitä Sotesta ........ ???????? ja sen kestävyydestä.

   • En ymmärrä mitä tekemistä n ilmastotekojen kanssa sairaalamaksut. Taitaa täällä olla yleinen ongelma kun ei ymmärretä kirjoitettua tekstiä.

    • Selitän sulle asian. Ilmastonmuutospropaganda luotiin siksi että yritykset pääsivät käsiksi yhteiskunnan varoihin. Kun ne rosvottiin niin sairaanhoitomaksut suurenivat ja ihmiset köyhtyivät.


    • Niin ja on ilmastonmuutospakolaisiakin.Kuinka ne pysäytetään ? Ostamalla lisää katukiviä Kiinasta Joensuun keskustaan.Heh,heh ! Sitä paitsi yhteiskunta on yhtäsuuri kuin EU.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    8023
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2920
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1523
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1003