Ettekö työttömät häpeä!

hävetkää

Uutisissakin oli että suomi tarvitsee maahanmuuttoa paikkaamaan työvoimapulaa. Te työttömät vetelykset vaan makaatte siellä ja elätte muiden ahkerien kustannuksella. Että pistää vihaks!

42

<50

Vastaukset

 • Joo, islaminuskoisissa kädellisissä löytyy pilvin pimein koodaajia, lääkäreitä, insinöörejä ja muita erikoisalan spesialisteja työvoimapulaa paikkaamaan.

  • Suomalaiset eivät käy kirkossa tarpeeksi ahkerasti ja tämän vuoksi tarvitaan vähintään muutama miljoona ammattirukoilijaa elätiksi, jotta tämä epäkohta saadaan korjatuksi. Uskonto voi olla hieman toisenlainen, mutta pääasia on, että rukoiluvoimaa piisaa ja.


  • Pommivyö olis kiva ylläri..


 • Kukaan ei vastusta työperäistä maahanmuuttoa,mutta
  eläteiksi tulevat idänihmeet ,ei työvoima pulaa korjaa.
  Kohta alkaa talouden alamääki, mieti sitä.
  Ja ei pidä tyhmmyyksissään yleistää kaikkia työttömiä.
  Itse olen eläkkeellä,teen vielä työtä toiminimelläni.työni
  ei vie kenenkään työpaikkaa,

  • Totta kirjoittelet. Juuri nimenomaan Suomi yhdessä Ruotsin kanssa on onnistunut imuroimaan sen kaikkein surkeimman ja vaarallisimman aineksen, joita ikinä kuvitella saattaa. Somput, alkaen vuonna 1995. Nyt jo kolmas sukupolvi suomisompuissa kasvamassa, ja integraatio- + työllistyminen erittäin heikkoa. Afgaanit, Irakilaiset ja muut massavaellusarabit-muslimit. Eivät ole nämäkään millään muotoa kestävyysvajeen paikkaajia. Pelkässä rahassa tarkasteltuna saldomme on näiden kohdalla reippaasti miinuksella, tulevien perheenyhdistämisten kohdalla suorastaan romahtaa. Mikäli tarkastellaan kaikkia haittatekijöitä kummankin em ryhmän kohdalla, kuten turvallisuus, rikosseuraamus, ongelmien jälkihoito, niin tilanteemme on suorastaan jäätävän surkea. Se tulee olemaan sitä vuosia eteenpäin.


  • Kyllä vastustaa.

   Persujen kannattajissa on paljon niitä, jotka valittavat siitä, että ulkomaalaiset tulevat ja vievät meidän työpaikkamme! Samat tyypit valittavat myös siitä, kuinka paljon maahanmuuttajat kuluttavat sosiaalitukia, yms. Ja vie meidän naiset.

   Kannattaa muistaa, että työ ei ole sekään nollasummapeliä. Työn tekeminen lisää työpaikkojen määrää. Teki työn sitten ulkomaalaistaustainen tai suomalaistaustainen henkilö.


 • Katos, vihervasuri heräs kannabis- ja keskikaljahuuruista krapulaiseen aamuun ja purki soskun kiinniulemisesta johtuvaa pahaa oloaan suoli24 palstalle...

 • ALOITTAJA ON IDIOOTTI!

  Suomessa vallitsee suurtyöttömyys, sillä työttömiä on jo puolimiljoonaa, eivätkä edes kaikki korkeakoulututkinnon suorittaneet ja ammatti-ihmisetkään pääse töihin.

  Avoimia työpaikkoja on aina kymmeniä tuhansia, koska kahdenmiljoonan työllisen joukosta löytyy aina niin paljon työpaikanvaihtajia. Heiltä avoimeksi jääneet täytetään toisilla työpaikanvaihtajilla, koska yritykset eivät halua palkata työttömänä olleita!

  • Höpö höpö.

   Suomessa ei ole puolta miljoonaan työtöntä vaan noin 240.000


  • FaktaaTiskiin kirjoitti:

   Höpö höpö.

   Suomessa ei ole puolta miljoonaan työtöntä vaan noin 240.000

   Joo jos haluaa käyttää vaaleanpunaista laskentatapaa. Mutta niitä jotka ovat t&e:n piirissä potentiaalisena työvoimana on ilman palkkatyötä rahtusen yli puoli miljoonaa.


  • FaktaaTiskiin kirjoitti:

   Höpö höpö.

   Suomessa ei ole puolta miljoonaan työtöntä vaan noin 240.000

   Ei ole sitäkään, jos Sipilältä kysytään.


  • FaktaaTiskiin kirjoitti:

   Höpö höpö.

   Suomessa ei ole puolta miljoonaan työtöntä vaan noin 240.000

   Tuokin on moktarin irtonikin höpötystä.


  • FaktaaTiskiin kirjoitti:

   Höpö höpö.

   Suomessa ei ole puolta miljoonaan työtöntä vaan noin 240.000

   Parhaassa uskonlahkossa? Et ole kuullut lainkaan osa-aikatyöstä? Tavaanko; o-s-a-a-i-k-a-t-y-ö-s-t-ä.

   No tajusitko? Mä en tiedä miten ne koulut on käyty. Matematiikka oli varmasti vaikeaa.

   Miten sellaiset työttömät, jotka ovat aloittaneet työuran 12 vuotiaana, tehneet työuraa 45 vuotta, ovat yhtäkkiä mielestäsi jotenkin "työtävieruksuvia"?

   Voi pyhän perkeleen perkele!


 • Suomen puolesta pidä kuolla, kun kuolemakaan ei tapa. Viha ja vastuuttomuus ovat valintoja. Kavenna aivojasi hieman

 • Vittu, työttömiä on reilu 130 000 joten mitään työvoiman tarvetta ei ole ulkomailta, varsinkaan mitään kehitysmaiden matuja ja rikollisia. Työ pitää saada houkuttelevaksi, moni sanoo että palkalla ei tule toimeen, ei kai jos saa 8-9 egee tunnissa, se on orjapalkka ei sillä toimeen tuu.

  • Tuo nyt kuitenkin on luokkaa 1 500 euroa kuussa. Ja verot nolla. Ja jos osoitat pari vuotta kykeneväsi tekemään töitä, voi olla että parempia paikkoja (ja palkkoja) alkaisi tulla tarjolle.

   On se kumma kun pitäisi kouluttamaton, osaamaton ja kokematon kaveri palkata huippuliksalla johonkin duuniin, että se viitsisi edes yrittää. Sano vaan suoraan, jos pidät vapaa-aikaasi enemmän arvoisena, mutta älä sitten syytä työmarkkinoita työttömyydestäsi.


 • Minun mielestä ei pidä syyllistää tai leimata koko joukkoa. Osa kun yrittämällä yrittävät saada töitä, mutta se on tällä hetkellä suomessa aika vaikeaa. On toki osa, toisenkinlaisia,heitä ketkä eivät yritä tai ole työkykyisiäkään.

  Asioilla aina kaksipuolta, itsekin yritän päästä mustavalkoisesta ajattelusta eroon, vaikka itsekin toisinaan tulee ajateltua liian yksipuolisella tavalla. Ja kyllä, minulla myös kokemusta työttömyydestä aikoinaan, silloin ajat oli erilaiset, ja töitä löytyi jos oli tarpeeksi aktiivinen. Mutta ajat ovat kovemmat ja muuttuneet nyt.

 • Somalithan tosiaan auttoivat tässä työvoimapulassa 😂...kaikki elävät KELAn tuilla ja aiheuttavat satojen miljoonien kustannukset vuodessa.

  • Ja vanhukset makaa omassa paskassaan, kun ei ole varaa tarvittavaan henkilökuntaan.


 • Irakilaisjoukkio ei vain ole sitä oikeanlaista ainesta paikkaamaan työvoimapulaa. Tamä
  tulisi huomata eritellä siitä työttömien joukosta joita suomessa on ihan tarpeeksi
  ilman sitä sakkia, jotka ovat vain taakkana yhteiskuntamme taloudessa. Eivät ne mitään
  tuota, mutta kuluttavat yhteiskunnan varoja sitäkin enemmän. Ja vaatimukset vain kasvavat.

 • Ei hävetä yhtään. mutta ei se mukavaakaan ole. veroja me työttömätkin maksetaan 20% joka tuesta yhteiseen hyvään.
  Ala sinäkin työttömäksi.. se on ihan kuulkaas oma valinta.:) kannttaa laittaa vaakakuppiin,,,työt...menot ja se summa mikä jää käteen.. kun vertaa tuet joista ei lähde kuin se 20 % veroa...:)

  • Ei se mitään veronmaksua ole, kun teidän oleskelijoiden "tulot" on verorahoista lohkaistu.


  • tunnotonrahtisika kirjoitti:

   Ei se mitään veronmaksua ole, kun teidän oleskelijoiden "tulot" on verorahoista lohkaistu.

   Nimenomaan verorahoista.. joka tuesta lähtee VEROA 20 % samaan kassaan kuin duunareillakin.. ja jos noin katkeraa sielua on niin mikäettei ketään ei estä sinuakaan alkaa työttömäksi..:-D


 • Ei kannata lähteä lomille, tullakseen velkoihin takaisin.

 • Jos muslimi matu saa hieman yli neljän tuhannen euron hyödyn Kelalta niin kenen työttömän kannattaisi lähteä töihin, tulisi vain enemmän menoja. Se on järkyttävää mutta totta, vaihtoehtoisista medioista voi tarkistaa tämän uskomattoman epäsuhdan .......

 • Kerropa aloittaja vihastuksissasi miten mennään väkisin töihin. Koulutetut yli viisikymppiset eivät malta odottaa neuvojasi.

  • Perustat firman, joka esim. tarjoaa siivousta 20 euron tuntihintaan, niin sinut revitään kyllä töihin melkein väkisin... ei väliä iällä tai koulutuksella.


  • jnrbdfj kirjoitti:

   Perustat firman, joka esim. tarjoaa siivousta 20 euron tuntihintaan, niin sinut revitään kyllä töihin melkein väkisin... ei väliä iällä tai koulutuksella.

   Tuossa on kyse yrittämisestä eikä töihin menemisestä ja siivoukseenkin pitää luultavasti olla jonkunlainen pätevyys nykyään.


  • sfdafsfafsfsd kirjoitti:

   Tuossa on kyse yrittämisestä eikä töihin menemisestä ja siivoukseenkin pitää luultavasti olla jonkunlainen pätevyys nykyään.

   Työvälineet, auto, paperityöt...

   Ei firmaa ihan tuosta vain laiteta pystyyn ja aleta tienaamaan...


  • sfdafsfafsfsd kirjoitti:

   Tuossa on kyse yrittämisestä eikä töihin menemisestä ja siivoukseenkin pitää luultavasti olla jonkunlainen pätevyys nykyään.

   Yrittämistä ei tehdä työsuhteessa, mutta kyllä se työtä on.


  • muhamettilainen_homo kirjoitti:

   Työvälineet, auto, paperityöt...

   Ei firmaa ihan tuosta vain laiteta pystyyn ja aleta tienaamaan...

   "Ei firmaa ihan tuosta vain laiteta pystyyn ja aleta tienaamaan..."

   Ei toki. Nyt oli kuitenkin kyse lähinnä siitä, että yli 50 vuoden ikä tai koulutus olisivat muka esteitä.

   Jos ongelmia ovat työvälineiden tai auton hankinta, sitten on muita vaihtoehtoja. Vaikkapa tilintarkastajaksi tai lakimieheksi ryhtyvä ei puolestaan sellaista tarvitse.


 • Työhullut taas kirjoittelee tänne. Omasta puolestani vietän aikani kuten haluan eikä se muille kuulu. Jos Suomella on varaa elättää näitä Lähi-idän ja Afrikan ihmeitä, niin varmasti on varaa meihin kotimaisiinkin vapaaherroihinkin.

  • Kyllä se taitaa muille kuulua, mihin tarkoitukseen haluat heiltä rahaa. Pelkästä rasistisesta ideologiasta tuskin haluavat sinua palkita.


  • Eipä ole kukaan tullut kysemelään mihin rahani laitan. Töihin en menisi vaikka saisin kaksinkertaista palkkaa. Arvostan ihanaa elämääni niin paljon etten tosiaan aio tuhlata sitä työntekoon. Miksi elämänviisautta pitäisi hävetä eikö tyhmyyttä paremminkin.


  • IlollaJouten kirjoitti:

   Eipä ole kukaan tullut kysemelään mihin rahani laitan. Töihin en menisi vaikka saisin kaksinkertaista palkkaa. Arvostan ihanaa elämääni niin paljon etten tosiaan aio tuhlata sitä työntekoon. Miksi elämänviisautta pitäisi hävetä eikö tyhmyyttä paremminkin.

   Noinkin voi tietysti elää, jos on lottovoittaja, tai ns. koroilla eläjä. Vielä 1960 luvun alkuun saakka Suomessa oli pinnareita varten työlaitoksia, joihin pinnarit poliisivoimin saatettiin. Kuuluisin taisi olla Pelson pakkotyölaitos.
   Nykyään Suomi on niin liberaali, että heti kun lapsilisä loppuu voi ilmoittaa, etten tule tekemään elämäni aikana mitään työtä, vaan käännän vain sohvalla kylkeä, työssä käyvien on elätettävä minut.


 • Totuus on jotain muuta. Uudelleenkoulutus on tarpeen. Reippaasti toimeen.

 • Eikö palkanmaksamattomuus hävetä palkanmaksaja on liian ahne maksamaan palkkaa, hävettäisi jos tekisin noin.

  Yrittäjät häpeä Suomen valtiollekin.

  • Osa suomen yrittäjistä on kyllä todellinen häpeä suomalaisuudelle. Haalivat maahan katteettomilla lupauksilla, ja suoranaisilla pilvilinnalupauksilla vierastyövoimaa, teettävät lähes orjatyötä samaan aikaan, kun itse tekevät verosuunnittelua ja jättävät velvoitemaksunsa suorittamatta. Samalla painetaan sanallisesti suomiduunaria maanrakoon. Mutta kun yrittäjäbileiden aika on, niin taas kerskutaan sillä, kuinka väkevästi rakentavat suomea, suomalaisen hyvin voinnin vuoksi. Tuota lausuessaan laskevat samalla verottajan ulottumattomiin siirrettäviä rahoja veroparatiiseihin jo dollareissa, sillä elävät jo puoliksi kaukana suomiverotuksen ja velvotteiden ulottumattomissa. Kuitenkin ovat vaikka valmiit vannomaan verotusjärjestelmämme tärkeydestä koko kansamme etua ja maamme yhtenäisyyttä ajatellen (kunhan se ei koske ja tavoita heitä).


 • Tuossa sitä on paikattavaa:

  https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/metsa/oulussa-putosi-yt-pommi-stora-enso-saattaa-irtisanoa-400-tyontekijaa-6761361

  https://yle.fi/uutiset/3-10686853

  https://www.talouselama.fi/uutiset/fazer-irtisanoo-49-tyontekijaa/15e6659f-1e7b-3d1c-bba3-e8ff5d6977a0

  https://www.proliitto.fi/uutiset/tyomarkkinat/venator-irtisanoo-253-henkiloa-porissa

  Irtisanomislain muuttamista on kritisoitu:

  https://www.verkkouutiset.fi/satoja-tyosuhteita-irtisanotaan-vuoden-2019-lopussa-irtisanomislain-takia/

 • sinä saatanan kirjoittaja kaikki ei halua olla työttömänä, nyt vaan haukutaan työttömiä matu bisneksestä. ikää ja sydänsairauksia kun on ei oteta töihin, ja tiedän nuorisoakin mitkä on hakennut jatkuvasti töihin. laskenhan tässä päivittäin kun mamut ajelee autoilla jatkuvasti tekemättä mitään. samat autot eikä mitkään halvat ajaa puolentunnin aikana. ainakin seitsemänkertaa ohitse, tätä menoo koko päivä. miten he ovat saanneet lainaa joka jätetty maksamatta ja kaikki muutkin laskut lojuu ojissa. huonekalujen vaihto meneillään. työttömän pitää tulla toimeen alle 500e siitä maksaa vuokra netti ym pakollista. ja hyvät on vaatetus heillä. ei vaan kantasuomalaisilla, luulempa että sinäkin maksat maahanmuuttajille enemmän kuin suomalaisille, mutta tarkoitushan on että suomenkansa häviää pois.

 • Jos olet työttömänä tule ihmeessä tekemään sopimus tutkimus ja digipajan kanssa niin saat työttömyystuet, matkakulukorvaukset ja 4 tuntia päivittäistä aikaa tehdä vapaa muotoisia haluamiasi web projekteja. Digipajalla on käytössä kannettavia projektejasi varten osoitteessa Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki. Kaikki työttömät tervetulleita.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.