PUTKONEN: "SIPILÄ ON VASTUUSSA MATUJEN JÄTTIKUSTANNUKSISTA".

TOSIASIA

https://www.suomenuutiset.fi/putkonen-sipila-ja-kumppanit-ovat-vastuussa-maahanmuuton-jattikustannuksista-uusi-arvopohja-on-romauttanut-suomalaisen-hyvinvoinnin-rahoituksen-perustan/
Juuri näin on totuus.

67

<50

  Vastaukset

  • Hyvin pyyhkii Suomella. Huhtikuussa valta siirtynee kansan valtuuttamana Antti "matuja ei saa palauttaa" Rinteelle.

   • Rinnettä ei pääministeriksi.


  • Miten kristitty lestaadiolainen sipilä voi suosia vieraan kulttuurin ja uskonnon tuomista asuinsijoilleen?

   Eikö lestaadiolaiset ole just tiukkoja siitä etteivät hyväksy muiden uskontokuntien näkemyksiä tuonpuoleisesta elämästä?

   Outoa kun körttiläis sukuisena ev.lut peruskristittynäkin olen paljon Sipilää suvaitsemattomampi vieraita uskontoja ja kulttuureja kohtaan, joiden kirjoihin on vielä kirjoitettu ettei kristittyjen kanssa voi elää sulassa sovulssa.

   Kyseenalaistan Sipilän kristinuskoisuuden ehkä hän on vain ateisti joka syntyi lahkoon.

   • Tuota minäkin olen ihmetellyt että kristityiksi itseään kutsuvat haluavat vieraan uskonnon tähän maahan, joka pahimmassa tapauksessa tulee hallitsemaan meitä. Ei koskaan kristityt ole sallineet missään päin maailmaa maahansa epäjumalanpalvelijoita. Tämä lienee historiallinen totuus. En ole historioitsija, mutta näin oletan.


   • 20150 helsingissä muslimiväestö ylittää kantasuomalaisten määrän...siitä ei ole enään pitkä matka kun viimeiseltä suomalaiselta leikataan pää irti!kaunko suomalaiset jaksaa käydä töisssä ja maksaa maansa miehityksestä?


   • qåaäzm kirjoitti:

    Tuota minäkin olen ihmetellyt että kristityiksi itseään kutsuvat haluavat vieraan uskonnon tähän maahan, joka pahimmassa tapauksessa tulee hallitsemaan meitä. Ei koskaan kristityt ole sallineet missään päin maailmaa maahansa epäjumalanpalvelijoita. Tämä lienee historiallinen totuus. En ole historioitsija, mutta näin oletan.

    Sipilä jopa tarjosi taloaan asuttavaksi vääräuskoisille pakanoille! Leikkikö jotain laupiasta samarialaista vai mikä oli tuon kutsuhuudon takana?


  • Vaalien jälkeen valtaan nousee oikeat terroristien haalijat ja näitä mennään jopa hakemaan lentokoneilla ettei vain kukaan eksyisi matkalla tänne hölmöläämme.
   Rinne, Haavisto, Orpo, EmmaKari, Li Andersson ja Anna-Maja Henriksson junailevat veronmaksajille semmoiset talkoot, että sitä riemua ei vielä ole tässä maassamme vielä koskaan nähty.
   Tuohon rytinätalkoisiin mihin kuuluu terroristien hakeminen, ilmastonparantaminen, vanhuksien jättäminen omanonnensa nojiin, lapsiperheitten avustuksien lopettaminen ja köyhien työttömien yleiset raipparankaistukset. Tiestöjen kuntoon ei myönnetä enää rahoituksia, mutta autoveroa nostetaan ja polttoaineitten hintoihin lisäverokorotukset. Lihantuotanto lopetetaan ja maatalous ajetaan kokonaan alas ja maitotuotteet ostetaan ruotsista. Yhteisiä sotaharjoituksia ruotsalaisten kansa lisätään ja pakkoruotsitusta lisätään, että kaikki osaisivat ruotsia kun olemme ruotsalaisia.

   • Juuri näin.


  • Kuka Putkonen? Sekö ra...ausrikoksestakin tuomittu ja muistettu??

   • Työmies Putkonen rikastusasiantuntija.


   • Musti.Hintikka kirjoitti:

    Työmies Putkonen rikastusasiantuntija.

    Muistakaa se että demari oli teon tehdessään. Aritoimittajakin vihervassu.
    Ootte te keljuja.


  • Työmies Putkonen oli hiljaa kuin kusi sukassa silloin kun pakolaisaalto tuli maahan
   ja persut tiukasti hallituksen linjan takana.
   Ei kannata teeskennellä vastuutaan vaikka Soinin petos vapauttikin heidät taas
   oppositioon räkyttämään.

   • Oletko mamuvastainen? Kirjoituksistasi päätellen olet rasisti.


   • Rasismi on viisautta.


   • Rasismi on rakkautta, isänmaahan!


  • Vaan eipä taida lesta-jussin rahat riittää aiheuttamiensa vahinkojen kattamiseen, - edes desimaaleina. On tuo kurjake sen verran jakanut rahojamme katteettomasti noille aavikkoturisteille, että jo nyt palaneilla rahoilla 1001-yön kiimakalleille, olisi ostettu Ilmavoimille laivue-pari vaikka F-22 raptoreita (jos niitä olisi vapaasti saatavilla). Vähintään 36 F-18 Super Hornet Growlereita on poltettu matuhassaneiden iloitteluun, ylläpitoon ja jälkiseuraumuksiin... ja lisää jättikustannuksia senkun pukkaa. Kepu & lesta-jussi ovat Sinunkin lompakollasi - nyt, ja tosi pitkään tulevaisuudessa.

   • "Stubb-Rinteen hallitus avasivat portit matuille. Kaikki ministerit, jotka osaltaan vastasivat nimenomaan matuasioista, olivat demareiden tai vihreiden miehittämiä.
    Myös viestintäministeri oli demari joka huolehti ettei julkisuuteen päässyt juuri mitään tietoa matujen invaasiosta. Vasta suuri matuvyöry hallituksen vaihduttua oli pakko päästää julkusuuteen kun sitä ei enää voinut salata."


  • Tulevaisuus näyttää hyvältä ja saamme iloita siitä että meillä riittää jännättävää milloin täällä elätettävät isisläiset laittavat paskan haisemaan ?

   • Sipilä ja Orpo ovat aiheuttaneet katastrofaalisen suuren laskun veronmaksajille matu myönteisellä politiikallaan ja rapauttaneet siinä sivussa kumppaneineen suomalaisen oikeusvaltion.

    Heidän "kutsuvieraansa" saavat luxuskohtelua ansiottomasti ja tehdessään rikollisia tekoja oikeusviranomaiset "ymmärtävät" heidän erikoislaatuisuutensa antamalla päänsilitykseen verrattavia tuomioita esim. alaikäisten raiskauksista ja bussikaappauksista.

    Miten tähän on tultu ja miten se ylipäätään on edes mahdollista? Sitä kannattaa nyt pohtia joka ikisen pyöreäpään, ken näitä loispuolueita on kannattanut= kepu, kok. sin. rkp.vihr. kd. vas.sos.dem.


   • Totuuskomissio1 kirjoitti:

    Sipilä ja Orpo ovat aiheuttaneet katastrofaalisen suuren laskun veronmaksajille matu myönteisellä politiikallaan ja rapauttaneet siinä sivussa kumppaneineen suomalaisen oikeusvaltion.

    Heidän "kutsuvieraansa" saavat luxuskohtelua ansiottomasti ja tehdessään rikollisia tekoja oikeusviranomaiset "ymmärtävät" heidän erikoislaatuisuutensa antamalla päänsilitykseen verrattavia tuomioita esim. alaikäisten raiskauksista ja bussikaappauksista.

    Miten tähän on tultu ja miten se ylipäätään on edes mahdollista? Sitä kannattaa nyt pohtia joka ikisen pyöreäpään, ken näitä loispuolueita on kannattanut= kepu, kok. sin. rkp.vihr. kd. vas.sos.dem.

    Nouseeko syntyvyys raiskaamalla

    kysymys sipilän sakille?


   • ouluusinormiko kirjoitti:

    Nouseeko syntyvyys raiskaamalla

    kysymys sipilän sakille?

    Kysy Putkoselta. Asiantuntijalta.


  • katsotaan puolueettomia tutkimuksia
   mm Norjassa on tutkittu maahanmuuton kustannuksia

   27.3.2015 20:57
   Lainaus:
   Norjassa on vuodenvaihteessa saatu todisteita siitä, että ei-valkoisten maahanmuuttajien karkottamisella on positiivisia vaikutuksia sekä valtion turvallisuuteen että talouteen.

   .
   sillä tilastot kertovat,että vain valkoiset länsimaalaiset maahanmuuttajat tuottavat enemmän kuin kuluttavat julkisia varoja.
   Dosentti Kyösti Tarvainen on kirjoittanut Norjassa tehdystä tutkimuksesta,
   jossa vertailtiin eri maahanmuuttajaryhmien vaikutusta talouteen:

   ei-länsimainen maahanmuuttaja – 500 000 euroa (-4.1 milj. Norjan kruunua)

   itäeurooppalainen maahanmuuttaja – 100 000 euroa (-0.8 milj. Norjan kruunua)

   länsimainen maahanmuuttaja + 100 000 euroa (+0.8 milj. Norjan kruunua)

   • Tuon tavallinen kadunmies, joka yrittää elää palkallaan, olisi voinut kertoa ilman tilastojakin.


  • PS tutkimuksesta puuttuu taas asunnot
   Asunnot pk-seudulla maksaa n 200 000 - 500 000 euroa ja asunnot pakolaisperhe saa sen ilmaiseksi
   ja lisäksi sossu maksaa vuokrat, n 1300 euroa kuussa

  • Persjunteilla on huono ja valikoiva muisti - ihan niin kuin kouluja käymättömiltä pudokkailta voi odottaakin. Irvokkainta on, että puolueensa johdossa tuhertaa rikoksista tuomittuja ja epärehellisiksi todettuja ilkimyksiä.

   • Siinä Perävaunu ja alempana Majakkasi. Löylynlyömä pari palstalla.


  • Kovinpa nyt kieli kuivui kitalakaen, silmät pullottivat päässä ja posket punoittivat. Vastaamatta kuitenkin on:

   Miksi persut eivät olisi hallituspuolueena vastuussa hallituksen vuosien 2015 ja 2016 tekemisistä?

   Eikö vastuu maita persuille?

   • Vai että "kitalakaen" jopa. Hienosti siinä esitettiin omakohtainen kokemus tapahtuneesta.
    Kannattaisi ensin lukea saamansa vastaukset, sen jälkeen vasta koettaa jankata samaa useamman kerran.Lämminhän siinä tulee jos keväällä hiki karvahatussa toistelee samaa.
    Luetun ymmärtäminen ja itse ymmärrettävästi kirjoittaminen kuuluu sivistykseen.


   • Persuilla maistuu valta mutta ei hillojen takia, eikä hinnalla millä hyvänsä. Tämän on Jussi tuonut usein ja selvästi esille. Heidän täytyisi myydä peritaatteensa pois, jos mielisivät halkitukseen. Parempi olla oppositiossa kuin toimia periaatteitaan vastaan. Sitäpaitsi ja käsittääkseni demarit eivät huoli persuja hallituskumppaniksi mistään hinnasta. Kokoomus ei tule puolueen kanssa toimeen. Mene siinä sitten hallitukseen. Mielestäni parempi on kasvaa korkoa oppositiossa kuin luopua periaatteistaan.

    Kun persut ovat aina oikeassa matukysymyksessä, muiden puolueiden on oakko alkaa toteuttamaan persujen politiikkaa, vaikkei puolue ikinä pääsisi hallitukseen. Tämä vaikutus persuilla mielestäni on. Valta ei ole Jussin mukaan itsetarkoitus, vaan se että suomalaiset voisivat hyvin. Hillot ei kiinnosta Jussia, vaan suomalaisten hyvinvointi. Hän on itse näin sanonut tai antanut ymmärtää.


   • qåaäzm kirjoitti:

    Persuilla maistuu valta mutta ei hillojen takia, eikä hinnalla millä hyvänsä. Tämän on Jussi tuonut usein ja selvästi esille. Heidän täytyisi myydä peritaatteensa pois, jos mielisivät halkitukseen. Parempi olla oppositiossa kuin toimia periaatteitaan vastaan. Sitäpaitsi ja käsittääkseni demarit eivät huoli persuja hallituskumppaniksi mistään hinnasta. Kokoomus ei tule puolueen kanssa toimeen. Mene siinä sitten hallitukseen. Mielestäni parempi on kasvaa korkoa oppositiossa kuin luopua periaatteistaan.

    Kun persut ovat aina oikeassa matukysymyksessä, muiden puolueiden on oakko alkaa toteuttamaan persujen politiikkaa, vaikkei puolue ikinä pääsisi hallitukseen. Tämä vaikutus persuilla mielestäni on. Valta ei ole Jussin mukaan itsetarkoitus, vaan se että suomalaiset voisivat hyvin. Hillot ei kiinnosta Jussia, vaan suomalaisten hyvinvointi. Hän on itse näin sanonut tai antanut ymmärtää.

    Sorit kirjoitusvirheistä. Näitä Jussin puheita voi katsella tubessa jossa hän on sitä mieltä ettei valta ole itsetarkoitus hänellä. Suomen asiat ovat. Hänelle kelpaa vastuu, mutta ei siis millä tahansa hinnalla. Kysynkin, että onko oikein että periaatteista pitää luopua jotta päästään hallitukseen? Jotain pientä myönnytystä voi tehdä, muttei sentään pääkysymyksissä. Tähän tämä suvakkipaskatouhu on mennyt, että puolue ei saa edustaa hallituksessa sitä mitä se edustaa vaalien alla. Täysin vääristynyttä touhua.


  • PS ja keskustan poliitikot nyt A-talkkiin vaihtamaan mielipiteitä

   vai eikö yle uskalla järjestää?

  • maanantaiksi heti sipiläpalaa

  • Kyselin tässä, että miksi persut eivät olisi hallituspuolueena vastuussa hallituksen vuosien 2015 ja 2016 tekemisistä?

   Sain sentään yhden rohkean vastaamaan näin: "...yhtään todellista persua ei minun tietääkseni ollut päättämässä näistä asioista."

   Nyt sitten on kysyttävä, että miksi meret, eerolat ja muut todelliset persut istuivat eduskunnassa hipihiljaa, kun Soini toteutti ei-persu politiikkaansa. Kuten tiedämme, hiljaisuus on myöntymisen merkki.

   • Kysymyksen jatkuvan jankkaamisen takana on
    moktargubta

    Ei vain tahdo kysellä profiiliaan käyttäen.


   • kipeästi.nillittävän kirjoitti:

    Kysymyksen jatkuvan jankkaamisen takana on
    moktargubta

    Ei vain tahdo kysellä profiiliaan käyttäen.

    Vaalivinkumista tuo mielipiteenmuokkausyritys moktaarilta.


   • kipeästi.nillittävän kirjoitti:

    Kysymyksen jatkuvan jankkaamisen takana on
    moktargubta

    Ei vain tahdo kysellä profiiliaan käyttäen.

    Totta.


   • No eikös pojilta irtoa mitään vastausta. Huuli pyöreänä vaan lässytetään asian vierestä.

    Siispä kysyn uudestaan: eikä eerolat ja meret sun muut uskaltaneet edes vikistä, kun maahanmuuttajia vyöryi rajan ylitse vuosina 2015 ja 2016?


  • Putkonen on todellakin oikeassa. Kerrankin.

   Sipilän idea, jossa sosiaaliturvasta huolehtivat yksityiset kansalaiset valtion sjaan, on todellakin "romauttanut suomalaisen hyvinvoinnin rahoituksen perustan."

   Ehdottomasti turvapaikanhakijoista ja pakolaisista olisi pitänyt pitää paremmin huolta valtion toimesta, mutta minkäs teki, kun persut olivat päässeet sanelemaan maahanmuuttopolitiikkaa ja hallitus oli täynnä maahanmuuttovastaisia tahoja.

   Persujen ja Sipilän syytä tämä suomalaisen hyvinvoinnin alasajo. Toivottavasti seuraava hallitus palauttaa meidän länsimaisten sivistysvaltioiden joukkoon.

   • Rat=moktar


   • Voihoi kirjoitti:

    Rat=moktar

    Kiitos, mutta pieleen meni.


   • vokissa irakilainen söi toisen-keitteli sitten luut irti lihoista

    käsitti varmaan keittiön suomessa toisin


  • keskustan arvopohja maahanmuutto?

  • Lienee syytä panna tällekin ketjulle loppukaneetti.

   Totesimme yhdessä, että Perussuomalainen puolue oli hallituksessa vuosina 2015 ja 2016, jolloin suuri pakolaisaalto vyöryi Suomeenkin saakka. Nykyiset perust vaan eivät halua ottaa vastuuta yhtään mistään. Laurankin gradun kirjoitti joku toinen ja seli seli.

   Timo veti korvasta ja Eerola meni perässä, kun oli pakko. Nauretaan yhdessä.


   • Totuus.on.tässä kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Valuuttakauppias alias maailmanmattibrynolfm0ktar. Tykkäät niksutella?


  • "...leviääkö suomeen uudet tavat? "
   Kysymys on aihellinen. Vastaan: Leviävät.

   Meille on levinnyt poliittinen kultuuri, joka ei tunnusta ihmisarvoa. Toisesta ihmisestä voi kirjoittaa, että mene muualle, pysy poissa, olet huonoarvoisempi. Ahkerimmat kirjoittajat ovat myös hankkinneet ihmisvihaa tihkuvilla kirjoituksillaan myös rikostuomion.

   Kun kirjoittelu kovenee, myös puheet kovenevat. Nyt osa kansasta luulee, että erinäköiselle ihmiselle - myös lapsille ja naisille - voi huudella kadulla kehoituksia mennä sinne tai tänne. Pöljin osa on jo häiriköimässä muiden puolueiden vaalitilaisuuksia.

   Kun ei ole kauhalla annettu, ei maahanmuuttokammoiselta voi myös vaatiakaan.

   • vihan maahantuonti


   • muuta irakiin niin saat mitä haluat-jätä suomi meille


  • Moktar ei pidä siviilipalveluksen suorittaneita hyödyllisinä vaan vapaamatkustajina. Tuon itse toisessa ketjussa ilmoitti ylpeänä.
   "Ahkerimmat kirjoittajat ovat myös hankkinneet ihmisvihaa tihkuvilla kirjoituksillaan myös rikostuomion."
   Onhan jatkuva Jussin maalittaminen ja valheellisten tarinoiden keksiminen samassa yhteydessä myös
   arveluttavaa.
   Sananvapauttaan väärin käyttävä ei muita ajattele trollatessaan omaksi ilokseen.

   • Onko tuo moktarin jutut käänteisesti Halla-Ahoa kehuvia?


  • Putkonen:
   Ehkä raiskasin, ehkä en...

   • Veditkö tuon kortin karvahatustasi?


  • Oli miten oli. Kun Perussuomalaiset lupaavat Suomen palauttaa suomalaisille, niin heitä nyt jokatapauksessa äänestän.

   • Yrittikö peristentti puhua suomen turvallissudesta- missä pressa oli 2015 puheineen?


   • "...Perussuomalaiset lupaavat Suomen palauttaa suomalaisille..."
    Palauttaa? Ehtikö persut luvata Suomen venäläisille ja nyt ovat palauttamassa vai mitä tämä tarkoittaa?


   • Määvaankysyn kirjoitti:

    "...Perussuomalaiset lupaavat Suomen palauttaa suomalaisille..."
    Palauttaa? Ehtikö persut luvata Suomen venäläisille ja nyt ovat palauttamassa vai mitä tämä tarkoittaa?

    Venäjälle oppisopimuskoulutukseen mamumiehet

    sielä ei hypitä kanta-asukkien silmille
    vai


   • maahanmuuttosuomi kirjoitti:

    Venäjälle oppisopimuskoulutukseen mamumiehet

    sielä ei hypitä kanta-asukkien silmille
    vai

    Aika hyvin venäläiset hyppelivät kanta-asukkaiden silmille Krimillä.


   • Pitää.tietää kirjoitti:

    Aika hyvin venäläiset hyppelivät kanta-asukkaiden silmille Krimillä.

    sietääkö venäläismies omien raiskaamista. Arvelen että ei hyväheilu vaan pesäpallomaila

    sota eri juttu


  • Persut olivat olleet 2 kk hallituksessa, mitä teki Lindström, lähti USA:aan opintomatkalle.

   • Trumpin linja sama kuin PS-rajat kiinni


  • asiaaa

   helkamallah

  • pidetääs asia esillä kun vaalit käsillä

  • Matti päätä Hillamies kantelee suolla

  • hahaa

   kokous oulussa

  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   289
   11635
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7123
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5577
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   4764
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3275