Kuka tietää milloin ylösotto tulee

harriveijonen

MIES JOKA TIETÄÄ MILLOIN JEESUS TULEE

Keskiverto uskovainen "tietää", että Isä yksin tietää milloin Jeesus tulee. Siinä vääristellään sekä sitä, että on kysymys päivän tietämisestä että sitä, että kohta ei lainkaan liity Jeesuksen tulemukseen vaan maailmanloppuun niinkuin Raamattu sanoo: taivas ja maa katoavat, mutta siitä päivästä ei tiedä kuin Isä yksin. Etene tällaisessä pimeydessä sitten lopun profetian tietävimmäksi henkilöksi niin vastustus on valtava, mutta onneksi Matteus 24:45 lupaa tällaiselle uskolliselle ja ymmärtäväiselle palvelijalle Herran koko omaisuuden hoidon.

En ole keksinyt milloin seurakunnan ylösotto tulee ihan lähiaikoina vaan jo Kipinä-lehdessä 1979 kirjoitin valerauhan ylösottoineen tulevan. Kysymys on siitä, minkä Paavali sanoo, että ylösoton päivä ei tule ennen kuin Antikristus ilmestyy (2 Tess 2:4). Ymmärrys on lisääntynyt siihen, että hän ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa (Dan 9:27). Silloin monet ylistävät saavutettua rauhaa "nyt on rauha ja turvallisuus" ( 1 Tess 5:3) ja valvovat uskovaiset katoavat yläilmoihin. Ei yhtä päivää tiedetä vaan niinkuin Nooan aikana tiedettiin vedenpaisumuksen tulo niin tiedetään ylösotonkin tulo noin viikon tarkkuudella. Tai siis mm. minä tiedän, ja tietämättömät jäävät vihan aikaan. Sanoohan Raamattu, että tyhmät neitsyetkin tietävät lopulta minä yönä Ylkä tulee. Se yö on se lyhyt ajanjakso valerauhaa ylistettäessä.

Tärkeintä on tietenkin valmistautua ylösoton tuloon. Ensin pitää tehdä parannus ja uskoa evankeliumi. Sitten vaeltaa Herran tiellä pyrkien pyhitykseen. Rohkaisua ja opetusta saa internetsivuiltani http://wwnet.fi/users/veijone/.

23

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päeivämenjo

      Se päivä, josta ei tiedä kuin Isä yksin, on Raamatun mukaan päivä jona Jerusalemin temppeli hajotetaan niin että ei jää kiveä kiven päälle. Eli se päivä on kyllä jo mennyt, vuonna 70 jKr.

      • jokutyyppivantaalta

        Perustele ihmeessä tuo käsitys Raamatun avulla.


      • Raamatuntodistus

        Toki.

        Matt 24:1-3: Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta." Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"

        Eli, opetuslapset kysyvät, milloin Jerusalemin temppeli (ko. pyhäkkö) tuhoutuu. Ja Jeesus vastaa:

        Matt. 24:36: "Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin."

        M.O.T.


      • jokutyyppivantaalta

        No johan oli tulkinta... huh! Etkö osaa jäsennellä sitte yhtään asioita?
        Tarinoiden ja kertomusten jäsentely tapahtuu siten, että osaaa jaottaa puheet aiheittain.

        Tässä Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja alkuun nuo opetuslapset kysivät kehumalla että eikös ole suuria ja hienoja nämä muurit ja temppeli. No siihen Jeesus sanoo ettei tänne jää kiveä kiven päälle. Mutta sitten alkoi vasta puhe Jeesuksen tulemuksesta ja viimeisistä päivistä ja se on ihan eri puheenaihe kuin mistä kollaasin teit tuohon, jossa ei ole puuta eikä päätä.


      • VapahtajaOletSinä

        Jumalalla ottaa harvakseltaan ylös. Edellisestä kerrastakin yli 2000v.


    • jokutyyppivantaalta

      Kuten Veijonen sanoi oikein, niin on vain yksi päivä, josta ei tiedä kuin yksin isä, eikä edes poika. Se on se päivä kun taivaat ja maa katoaa... silloin on kaikki jo tuomittu, elikkä tuhatvuotiskauden jälkeen.

      • Raamatuntodistus

        Ei, vaan se on se päivä kun Jerusalemin temppeli tuhoutuu. Todistus ylempänä.


      • jokutyyppivantaalta

        Kuulut niihin ihmisiin, jotka mitätöivät Raamattua! Sinun pitää perustella eikä väittää!!!

        Minä perustelen Raamatulla, siis Matteus 24:36 jossa sanotaan näin:
        Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin."

        Siis mistä päivästä? Mikä on se päivä, koska tässä nyt ei ainakaan lue sitä?

        Mutta kun lause pannaan kontekstiin, niin siitä tulee tämä:
        35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
        36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

        No milloin taivas ja maa katoavat? Lue tarkkaan 2. Pietarin kirje 3

        1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,
        2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.
        3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
        4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
        5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
        6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.
        7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.
        8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".
        9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.
        10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
        11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
        12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!
        13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.
        14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;
        15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;
        16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.
        17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne,
        18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.


      • Temppelintuhopäivä

        Todistus ja perustelut olivat jo tuolla ylempänä. Opetuslapset kysyivät nimenomaan sitä päivää, jona Jerusalemin temppeli tuhoutuu ja siihen Jeesus vastasi. Miksi yrität vääristellä Raamatun sanaa?


      • jokutyyppivantaalta

        Aha... keskustelin siis täysin puupään kanssa. No ei oo keka kerta :)


      • Shähävishit
        jokutyyppivantaalta kirjoitti:

        Aha... keskustelin siis täysin puupään kanssa. No ei oo keka kerta :)

        Eli tunnustat hävinneesi väittelyn. Argumentit loppuivat, sinun oli pakko turvautua ad hominemiin koska et pysty enää keksimään minkäänlaisia vastaväitteitä. Hankalahan sitä onkin yrittää kumota totuus ja selkeä Raamatun sana.


    • okomraj

      Nostatko sinä Jarmo tätä ketjua
      Kiistä asia, me kyllä uskomme sinua

    • >>Todistus ja perustelut olivat jo tuolla ylempänä. Opetuslapset kysyivät nimenomaan sitä päivää, jona Jerusalemin temppeli tuhoutuu ja siihen Jeesus vastasi. Miksi yrität vääristellä Raamatun sanaa?>>

      Jos tiedät milloin ylösotto tulee, ole hyvä ja kerro. Minä en tiedä.

      • Minä tiedän.

        Ylösottoa ei tule koskaan, koska jumalanne on ihmisen sepittämä epäjumala ja siten yvytön organisoimaan minkäänlaista toimintaa.

        Ei oikea jumala tarvitsisi pasitoivosia sanaansa levittämään, eikä ketään muutakaan. Vain ihmisen luoman epäjumalan toimettomuus saa seuraajansa toimimaan puolestaan.


      • onsejoku
        he-ma kirjoitti:

        Minä tiedän.

        Ylösottoa ei tule koskaan, koska jumalanne on ihmisen sepittämä epäjumala ja siten yvytön organisoimaan minkäänlaista toimintaa.

        Ei oikea jumala tarvitsisi pasitoivosia sanaansa levittämään, eikä ketään muutakaan. Vain ihmisen luoman epäjumalan toimettomuus saa seuraajansa toimimaan puolestaan.

        Melko hyvin on piilotettu todellinen Jumala raamatun taakse väitteisiin Hänestä...
        En ole vielä löytänyt Jumalaa raamatusta, mutta elämästä kyllä.


    • Jarmo__Eklund

      Mulla ei ole tapana nostella mitään ketjuja. Eikö tää asia ees ole selkee jo... pikku hiljaa. Mua ei hippasen kiinnosta mitä täällä loppupeleissä kirjotetaan, koska täällä vain valehdellaan tietoisesti ja vääritellään täysin tietäen sen niin olevan. Se on niin säälittävää, ettei tänne edes kannattas kirjottaan tämänkään harvan kertaa kuin nytkin sitten sen erehdyn tekemään.

      Täällä kesukstelu ei ole keskustelua, vaan jokainen tuo väitteitään perusstelematta niitä sitten millään tavalla ja huutelevat väitteittensä takaa toisilleen. Kannattas ottaa oppia vaikkapa Jussi Halla-Ahosta, joka perustelee kantansa perin juurin tieteellisellä argumentoinnilla ja tarkkuudella.

    • harriveijonen

      "Jeesus tulee" profetiat aikamäärineen ovat yleensä huuhaata. Oikeassa profetiassa Herran tulemus liitetään oikeisiin

      tapahtumiin kuten Tuleva Lähi-idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen, Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista

      sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, Palestiina maan päälle JA seurakunta yläilmoihin.

      Teen kirjan tuosta kolmannestakin totuuslauseesta täydellisyyteen kun pyrin.

      http://wwnet.fi/users/veijone/

    • tästäonpuhuttu

      Ja Juudeasta nousee toinen, suuri valtikka. Ja hänen nimensä on Dan. Ja silloin juutalaiset, se korvaamaton heprealainen laji, joka on hajotettu kaupunkeihin ja maaseuduille, kootaan yhteen. Ja heidät kootaan sinne yhteen, ja he tulevat Jerusalemiin, kohti heidän kuningastaan. Ja kristityt tulevat murheellisiksi kaikessa siinä maassa.

      Danin hallitessa se antikristus lähtee sieltä alemmista maista ja tuonelan kuiluista. Ja hän tulee pikkukalan muodossa, ja tulee avomerelle, ja kaksitoista kalastajaa (eläinrata?) saavat hänet kiinni. Ja ne kalastajat vihastuvat toisilleen. Yksi jonka nimi on Juudas (Jehuda), voittaa heidät. Ja hän ottaa sen kalan perintöosaksi ja tulee paikkaan nimeltä Gouzeth, ja myy sen kalan siellä kolmestakymmenestä hopearahasta. Ja nuori nainen ostaa sen kalan. Hänen sukunimensä on laittomuus, koska hänestä syntyy se laittomuuden mies. Ja hänen kutsumanimensä on oleva kadotus. Sillä koskettamalla sen kalan päätä, hän tulee raskaaksi ja synnyttää sen antikristuksen.

      Se syntyy hänestä kolmessa kuukaudessa. Häntä imetetään 4 kk. Hän tulee Jerusalemiin, ja hänestä tulee väärä opettaja. Hän ilmestyy hiljaisena ja nöyränä ja vilpittömänä. Hänen olemuksensa on 10 kyynärää korkea (energiakenttä?), ja hänen hiuksensa yltävät jalkoihin saakka. Hän on suurikokoinen ja hänen jalanjälkensä on valtava. Hänen silmänsä ovat kuin aamutähdet ja oikea silmä on kuin leijonalla. Hänen alahampaansa ovat rautaa ja alaleuka timanttia. Hänen oikea kätensä on rautaa ja vasen kuparia. Hänen oikea kätensä on kolme kyynärää ja vasen neljä kyynärää pitkä. Hän on kapeakasvoinen, pitkänenäinen ja epäsiisti. Hänen otsansa päällä on kolme kirjainta, a, k ja t. Ja se "a" merkitsee "minä kiellän", ja "k", "minä hylkään täysin", ja "t", "se saastainen lohikäärme". Ja antikristus opettaa, ja häntä opetetaan.

      Siihen aikaan on niin runsaasti viljaa ja viiniä ja öljyä, ettei sellaista ole ollut maailman perustamisesta saakka. Ja öljypuun siemen on oleva täydellinen. Ja on oleva paljon kaikenlaista hedelmällisyyttä. Ja maa on hedelmällinen, ja tuottaa hedelmiään satakertaisesti.
      Ja juutalainen kansa ja Jerusalemin asukkaat neuvottelevat, sanoen, "Tehkäämme tämä kunnioitettava mies kuninkaaksi." Ja he tekevät hänet kuninkaaksi ja kruunaavat hänet kolmen päivän kuluttua. Ja hän tulee hallitsemaan 3 vuotta...

      Toisen ilmestyskirjan mukaan:

      Johannes sanoi Herralle, "Herra, millainen hän on, niin että ne, jotka näkevät hänet, eivät uskoisi häneen?" Kristus sanoi, "hän syntyy maksulliselle naiselle Daanin heimosta, Israelissa. hänen ruumiinsa pituus on 600 kyynärää ja sen leveys 400 kyynärää. Ja hänellä on otsassaan yksi silmä, päässään yksi korva, ja hänen alahuulensa valuu leukaan. hänellä ei ole ylähampaita eikä polvia, hänen jalkapohjansa ovat pyöreät kuin vaunun pyörät. Hänen vasemmassa kyljessään näkyy yksi kylkiluu niin, etteivät muut näy. Hänen päänsä hiukset ovat mustat ja kamalat. Hänen sieraimistaan lähtee kolminkertainen henkäys, kuin tulikiven liekki, joka tavoittelee ylös taivaisiin. Hän kasvaa Korazinissa, sen jälkeen hän on asuva Beth-Saidassa muutamia päiviä.
      Kukaan ei pysty kätkemään itseään häneltä. Kaikki ne, jotka hän itse tappaa, ja jotka kuolevat nälästä tai janosta hänen valtansa aikana, ovat Jumalan valittuja. Ja jokaisen, joka uskoo häneen, hän tulee merkitsemään otsaan yhdellä merkillä, eikä kukaan voi pyyhkiä pois tuota laitetta...

      Kuka on sanonut, ettei kristityllä ole oikeutta lukea muuta, kuin raamattua?

      • minätässänäin

        Lisäksi: vaikuttaako tämä siltä, että antikristus tulisi muutaman kymmenen vuoden sisällä? Ei, vaan viittaa kaukaiseen tulevaisuuteen. Muistakaa uhrieläinten järjestys (aikakaudet). Miksi kauris oli syntiyhrina? (kuka antaa tukholmanprof.katkon -juttu E75 ym. tiet?)
        Milloin alkaa kauriin aika, jos kalojen aika päättyy vesimiehen aikaan 2160? Lähempänä vuotta 4000? Kuka sanoi, että 2012 vuodesta alkaa historia toistaa itseään?
        Eli 2012-2011
        2013-2010 jne?
        2012 2012=4024.
        Onko liian kaukainen ajatus? Jos ylöstempaus tapahtuisi siis lähempänä vesimiehen ajan alkua, kenties 3. maailmansodan riehuessa (eka ylösnousemus kuulemma tapahtui Jeesuksen kuoleman aikoihin n. v. 33, niin milloin Jeesus tulee takaisin? 3½ vuoden päästä tempauksesta, vai kenties vuonna 2033?


      • minätässänäin
        minätässänäin kirjoitti:

        Lisäksi: vaikuttaako tämä siltä, että antikristus tulisi muutaman kymmenen vuoden sisällä? Ei, vaan viittaa kaukaiseen tulevaisuuteen. Muistakaa uhrieläinten järjestys (aikakaudet). Miksi kauris oli syntiyhrina? (kuka antaa tukholmanprof.katkon -juttu E75 ym. tiet?)
        Milloin alkaa kauriin aika, jos kalojen aika päättyy vesimiehen aikaan 2160? Lähempänä vuotta 4000? Kuka sanoi, että 2012 vuodesta alkaa historia toistaa itseään?
        Eli 2012-2011
        2013-2010 jne?
        2012 2012=4024.
        Onko liian kaukainen ajatus? Jos ylöstempaus tapahtuisi siis lähempänä vesimiehen ajan alkua, kenties 3. maailmansodan riehuessa (eka ylösnousemus kuulemma tapahtui Jeesuksen kuoleman aikoihin n. v. 33, niin milloin Jeesus tulee takaisin? 3½ vuoden päästä tempauksesta, vai kenties vuonna 2033?

        "Pystytän valtaistuimeni pohjimmaiseen pohjolaan..."?

        https://www.google.com/search?q=suomen-israelin lippu&client=firefox-b-d&channel=trow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwii78aCz8_hAhVylIsKHbKCASgQ_AUIDigB&biw=1366&bih=613#imgrc=USI0QuTdQn7CwM:

        Suomi maailman paras paikka asua, venäjällä puute ja kaikki ongelmat? Jokin ei nyt stemmaa...


      • Jarmo__Eklund

    • minätässänäin
      • Jarmo__Eklund

        Jaa, sä mun laskelmia käytät. Noh, mikä helvetin antikristus? Missä kohtaa Raamattua sanotaan että antikritus tulee?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe