Vihreiden sokeus jatkuu

Lisääongelmajätettä

Stadiin tulevat sähkölaudat ongelmajätettä jo 1-3 kk kuluttua. Mutta sitten pois silmistä eikä olemassa joten ei ongelma. Sokeus vain jatkuu näiden "koomikoiden" joukossa.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihreäähömppävouhotusta

      Totta! En kyllä ymmärrä ,kuinka joku voi noita äänestää! Vihreät ovat täysin todellisuudesta vieraantuneita, tavallisesta elämästä ,ja ihmisistä mitään tajuavaa hömppäsakkia!

    • seinälauta

      Mitä lautaa?

      • rewq

        Ne ovat lautoja,joita vihreät naulaavat seiniinsä sen takia,että niissä virtaa vihreää sähköä!


      • henkilölautakunta

        Ne on lautoja joita ei potkita


    • Kallista

      Ilta-sanomien uutisen videossa luki että sähköinen-ei_potkittava lauta maksaa 1 euro 15 senttiä per minuutti, mutta sitten uutisessa luki sen maksavankin 1 euro 25 senttiä per minuutti.
      Kymmenessä minuutissa täysiä kahtakymppiä ajaen ehtisi korkeintaan 3,3 kilsan päähän, mutta pitää ottaa huomioon että liikenne-esteiden ja kännykän ja sen aplikaation kanssa pelatessa alussa ja lopussa tuhlautuu kallisarvoisia sekunteja. Kilometristä kahteen tuntuisi realistisemmalta saavutettavalta matkalta. Rauhallisella kävelynopeudella pääsee ilmaiseksi kymmenessä minuutissa 830 metrin päähän.

      • Stressilelu

        Ne satunnaiset vuokralautailijat sähläävät sitten liikenteessä kiireessä ja hädissään kun jokainen minuuttikin maksaa lisää


    • PunavihersokeatAsialla

      Miten näissä "Ilmastomielenosoituksissa" voidaan käyttää lapsia politiikan välineinä, kun lapsia ei saa käyttää mainonnassakaan. Mitä sanoo laki tällaisesta lastenhyväksikäytöstä oman punvihersokean poliittisen agendansa ajamiseen?

      • näillä.mennään

        Lasten kannustaminen ilmastomielenosoituksiin on nyt oikeassolevien hyväksymää ja päinvastainen näkemys lienee sitä vihapuhetta jota ei saa olla.


    • stadisnadiläppy

      kenen on vastuu kun se vitun sähkölauta on pimeällä kadulla turvallaan ja siihen kompastuu.........täähän on selvä sote kosto..saadaan mummot saikkulaan , eiköhän tuoda aaseja stadi täyteen joilla turistit voi ratsastaa kesällä , saadaan paskaa ytimeen , kun noi paskaposki hanhet on jo paskonu rannat kosteeksi , sarvikuonot jo heti perään manskulle ....

    • sähköshotti

      voidaan tehdä stadista uusi korkeasaari ja korkeasaaresta nooan arkki.....jykä ja stubi vetonauloiksi , soini heittää läppää turistin poloille...
      virtuaalikypärät , äpillä ja minuuttimaksulla....taskuakut , ilmaset latauspisteet...

    • TytötOttakaaOppia
      • LisääYdinvoimaa

        Pari uutta ydinvoimalaa tarvitaan kun uusi Barbarakin toimii sähköllä.
        Minne lennettäisiin pääsiäisenä ?
        Isin citymaasturihybridibemari on ihana, vaikka se ei mahdukkaan
        minnekään parkkiin Eirassa.


    • vihretär

      Helsingissä voitas bussivuoroja vähentää puoleen

    • Anonyymi

      Jokainen lauta haetaan varastoon lataukseen joka ilta , arvatkaa onko hakuauto akku vai diisel käyttöinen...buahaa....ja ladataan sörkan kivihiilellä......kännissä ajetaan laudoilla.... kävely on kiellettävä tulee hiki joka lisää päästöjä.....
      Kämpät kaikki pakkolunastettava airborn luukuiksi turisteille ja pelkän suomen osaajille porttikielto keskustaan.

    • Anonyymi

      Puhuminen kiellettävä tulee päästöjä , maapallo tuhoutuu , siirrytään viittomakieleen. Loppu paskanpuhuminen , autojen loputtua alkanu toi puhuminen ottamaan korviin..

    • Anonyymi

      Työttömät voisi pakottaa olemaan meluvalleja , tai valkoposkihanhien "variksenpelättimiä " tai työmaa aitoja , ja tietkin niin pahoin kuopalla että vaikka ihan tien täytteeksi , mentäis suoraan 100 prosentin työvoiman käyttöön , tosin valtion työvoimavirastot jäis työttömix ja se lisääntyisi ...niistä vois tehdä laudanpotkijoita , renkaanpotkijoita ....

    • Anonyymi

      Jos Pekka Haavisto on vastuunsa tunteva puoluejohtaja, hän siirtää Elina Moision pois hallitusneuvotteluista, kirjoittaa Iltalehden Lauri Nurmi.

      Presidentti Urho Kekkosen lempilausahdus oli "niin on, jos siltä näyttää".

      Alun perin kyse on italialaisen Luigi Pirandellon (1867–1936) näytelmästä.

      Kekkonen jopa maalasi vuonna 1975 kuvanveistäjä Kimmo Pyykön ateljeessa taulun Niin on, jos siltä näyttää. Yleisradion Elävästä arkistosta löytyy UKK taiteilijana -video maalaushetkestä.

      Ajan kultaamalla 1970-luvulla politiikassa rehotti korruptio, josta kauniisti puhuttiin maan tapana aina 2000-luvulle asti.

      Muuan Pekka Haavisto, sivistysperheen vesa, kirjoitti Munkkivuoren yhteiskoulusta ylioppilaaksi vuonna 1976.

      Muutamaa vuotta myöhemmin Haavisto päätoimitti Komposti-lehteä, veti kumisaappaat jalkaansa ja paineli Koijärvelle vastustamaan lintukeitaan kuivaamista.

      Vihreä nuoriso- ja ympäristöliike järjestäytyi puolueeksi 1980-luvulla. Se julisti vastustavansa poliittista suhmurointia ja korruptiota.

      Kolme vuosikymmentä myöhemmin näyttää vahvasti siltä – ja politiikassa niin on, jos siltä näyttää – että vihreät on uppoamassa pahemman kerran suhmuroinnin suohon: puolue on nimittänyt hallitusneuvottelijakseen vaikuttajaviestintätoimisto Miltton Networksin osakkaan Elina Moision.

      Käytännössä Moisio on vihreiden edustajana yksi Suomen seuraavan hallitusohjelman kirjoittajista.

      Samaan aikaan hän on lobbaritoimiston osakas.

      Yritykset ja järjestöt - tai kuka tahansa - voivat palkata Miltton Networksin lobbaamaan suomalaisia poliitikkoja. Moisio ansaitsee elantonsa tällaisen lobbarifirman osakkaana - ja hänen yrityksensä voi hinnoitella palveluksensa sitä arvokkaammiksi, mitä parempia tuloksia se saa lobbaamisessa aikaan.

      Samaan aikaan Moisio kirjoittaa Suomen hallitusohjelmaa eli käyttää itse suurta poliittista valtaa.

      Tämä jos mikä on korruptiota - ja mahdollistaa korruption suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä. Asetelma on myös absurdi.

      Jos Pekka Haavisto on vastuunsa tunteva puoluejohtaja, hän siirtää Moision pois hallitusneuvotteluista.
      Hallitusneuvotteluja käydään Säätytalolla.Hallitusneuvotteluja käydään Säätytalolla.
      Hallitusneuvotteluja käydään Säätytalolla. Hanna Gråsten / IL

      Moisio sitä paitsi istuu tärkeässä Luottamuksen ja tasa-arvoisten työmarkkinoiden Suomi -neuvotteluryhmässä, jota johtaa sosialidemokraatti Antti Lindtman (sd.).

      Lukuisat yritykset ovat Miltton Networksin asiakkaita. Monilla yrityksillä on taatusti yhtenä tavoitteena pyrkiä vaikuttamaan suomalaisten työmarkkinoiden lainsäädäntöön. Nyt niiden lobbari istuu neuvottelemassa juuri tästä aihepiiristä hallitusneuvotteluissa.

      Asetelma ei kestä moraalista arviointia.

      Samanlainen moraalinen vastuu on RKP:n puheenjohtajalla Anna-Maja Henrikssonilla.

      Hän on nimittänyt puolueensa hallitusneuvottelijaksi vaikuttajaviestintätoimisto Rud-Pedersenin osakkaan Marcus Rantalan.

      Rantala tosin on hallitusneuvotteluissa poliittisen asiantuntijaryhmän jäsen, eikä suoraan istu yhdessäkään aihekohtaisessa neuvotteluryhmässä.

      Rantala on aiemmin työskennellyt puolustusministerin valtiosihteerinä. Moisio on ollut urallaan ympäristöministerin erityisavustaja.

      Molemmat ovat päässeet vaikuttajaviestintätoimistojen osakkaiksi siksi, että he tuntevat ylimmän poliittisen päätöksenteon mekanismit. Heillä on myös henkilökohtaisia suhteita ministeriöihin ja poliitikkoihin. He ovat ominaisuuksiltaan loistavia lobbareita.

      Siinä ei ole mitään väärää, että he ovat työllistyneet lobbareiksi ja päässeet lobbariyritysten osakkaiksi.

      Mutta se on täysin kestämätöntä, että he nyt osallistuvat itse hallitusvallan käyttämiseen.

      Sen pitäisi olla mahdollista vasta sitten, kun Moisio ja Rantala olisivat eronneet vaikuttajaviestintätoimistojen palveluksesta - mikäli he siis haluavat vaikuttaa Suomen hallituksen päätöksiin sen sisällä, eivätkä vain pyrkiä vaikuttamaan siihen ulkoapäin.

      Myös SDP:n neuvottelijoiden joukosta löytyy lobbaritoimiston työntekijä. Pohjanmaan demaripiirin puheenjohtaja Matias Mäkynen on Rud-Pedersenin analyytikko. Mäkynen noussee jonkun demariministerin erityisavustajaksi.

      Silti hänenkään ei pitäisi osallistua hallitusohjelman kirjoittamiseen, ennen kuin hän on eronnut vaikuttajaviestintätoimiston palveluksesta.

      • Anonyymi

        Vihreä vaikuttajaviestintätoimiston osakas istuu myös Helsingin kaupunginvaltuustossa, eli käyttää oman liiketoimintansa ja yhtiönsä asiakkaiden liiketoiminnan hyväksi asemaansa päättäjänä Helsingin kaupunginvaltuustossa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aivan, ei kait nyt mitkään vihreät mitään ja minkään päälle ymmärrä. Karseaa sakkia kuin niin monet muut....VALITETTAVASTI!
      Sääliksi käy teitä siellä, TOIMIKAA! Apua saatte!

    • Anonyymi

      Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

      Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe