Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Parhaat on täällä

TkMk

Kyllä löyty vaalikoneesta että tätä väyrysen puoluetta meiltä lähtee äänestämään. Että tiioksi itä-Suomeen. Meille tuli persuja koneesta, ei me niitä, ovat liian fasistia ja Natoa ei tänne kaivata. mutta mentiin omin päin selaamaan ja tätä 7 tähteä ja eri ehdokkaita ja kyllä löyty semmonen, olikin puolituttu vielä, että on jalat maassa eikä hienoa rönsyile ehdokas meille. Liikaa on herrasväkeä arkkadianmäellä. Ei ne tiiä meidän olemisia.
Väyrynen on ollut aina Eu ta vastaan ja on maaseutu asioista perillä. Eikö ihmiset tajua että kaupungit pärjää aina että on saatava tämmönem puolue sinne joka puolustaa maaseutua. Hyvät on asiat tällä puolueella on keskustavasemmistolaista en tiiä kyllä miksi näitä ei puhuta.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lintunlauta

      en tiiä

    • Irwin_Leukanen

      Jaahas. Että oikein monta kertaa piti yrittää, että sai sattumaksi Jalasmökkipuolueen. Kyllä siinä ahkeruus on palkittu, että kannattaa oikein netissä kehua.

    • VäyrynenPysyyLinjassaan

      Aloittaja, hyvä huomio että kannattaa käydä tutustumassa puolueeseen ennenkuin uskoo suoraan vaalikonetta. Nöin toimii valveutunut äänestäjä. Ja muistaa mitä on tapahtunut lähimenneisyydessä. Persujen ollessa hallituksessa tapahtui historiallinen maahanmuutto virta ja köyhien leikkaukset.
      Näin toimii persut mutta sitä ei nämä rääväsuut halua muistaa.

    • minäminämiehiä

      Puolue on vain Väyrysen tie eduskuntaan tai EU-parlamenttiin. Tuskin Väyrynen edes muuten välittää koko puolueesta. Ainahän niin on ollut asia, että ensin Väyrynen ja sitten pitkän välin päästä muut. Kannatta verrata Soinin toimintaan.

    • Konnagalleria

      "Parhaat" rikolliset on täällä. Tähtiliikkeellä on eniten rikoksesta tuomittuja ehdokkaita. Varmista ettei äänesi mene rikolliselle.

    • miksioimiksi

      Miksi Väyrysen Ilja Janitskinin ja Halla-ahon kirjoitukset on palstalla sensuroitu
      valvojan toimesta tai siis toimettomuudesta
      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/276898-vaalikone-paljasti-pienpuolueiden-sympatiat-harkimon-liike-nyt-suosii-kokoomusta

    • Kröhöm

      "Väyrynen on ollut aina Eu ta vastaan ja on maaseutu asioista perillä."
      Jees, ajoi Kepun EU-parlamentissa ryhmään, joka jyrkästi vastustaa maataloustukia.
      Jäi kiinni EU-parlamentin ravintolassa kananmunien varastamisesta. Salaatti on ilmaista, mutta kananmuna maksaa 50 centtiä. Paavo piilotti aina munan salaatin alle.

    • HyväTulee

      Paavo Paavo..... No meidän vaalipiirissä ei Paavo ole edes ehdokkaana. Ääni menee Tähtiliikkeelle, löytyy hyviä ehdokkaita. Nato on meille ehdoton ei ja Tähtiliike ainoa joka näkyvästi tämän esittää ja siksi ei pääse asiaa edes haastamaan.

    • vuopaa

      Ääneni menee Paavolle ,siitä ei ole epäilystä.Paavo on isänmaan asialla ja muutenkin rehti ja sanansa pitävä mies.Paavo ei puhu ihmisiä ympäri,vaan esittää tosiasiat ,niin että en edes ajattele äänestäväni muita ehdokkaita.Paavo/Vuokko mukista juodaan aamukahvit joka päivä ja ,jos oikein tarkkoja ollaan,niin myös iltapäiväkahvit.En halua retostella,mutta saattaa samasta kupista mennä kurkkuun myös iltatsufeet.Mitä parhainta menestystä Paavolle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe