Meijun silmissä jotain vikaa?

EntinenFani

Näyttää tosi oudoilta. Onko vaan luonnottomat piilarit vai mitä?

Muutenkin tylsää kun viimevuosien henkilöitä kierrätetään. Luulis että hakijoita olis niin paljon, että uusiakin ois löytynyt..

5

<50

Vastaukset

  • Silmistä en tiiä, mutta just kuulin että Vilma ja Juuso tulee lähteneen parin tilalle. En jaksa niitä kattoa jaksoakaan 🤮

    • Vilman ja Juuson jutut nyt tiedetään: ne tulee sinne feikkaamaan jotain kamalaa draamaa tai sitten sitä, että parisuhde on maailman paras.


  • Onhan hänellä huuliakin vähän muokattu, että miksei sitten silmiä kans. :'D

    Mua harmittaa näiden jaksojen perusteella Meijun puolesta, koska vaikuttaa tosi kivalta tyypiltä, joka luuli löytäneensä unelmiensa miehen. Mut kenen unelmien mies kiehnää heti tyyliin vuorokauden eron jälkeen jonkun toisen kanssa tolleen? Siis noilla ihmisillä tuntuu olevan tosi oudot henkilökohtaiset rajat muutenkin. Muutaman päivän tuntemisen jälkeen nukutaan ulkona päällekkäin terassilla yms. Itelle jotenkin vaikea käsittää.

  • Oudot silmät Meijulla on. Muutenkin outo botox naama, luulee liikaa itsestään.
    Suu on jotenkin muodoton.

  • Joo, oikeesti harmittaa jos Meijun sydän särkyy Iiron takia, mutta oikeesti ihan hyvä että tulivat temppareihin ja Meiju pääsee siitä epärehellisestä äijästä eroon. Parempiakin löytyy ihan varmasti. Suoraan sanoen en ymmärrä mitä Meiju siinä näkee, ovat ihan eri tasoa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.