Ketä äänestää?

Äänestäjä

Näin juuri mainion pikku-videon joka antaa hienosti vinkkejä ketä äänestää. Harvinaisen rehellinen juttu nyky-poltiikasta! Katso ketutus.fi ja saat monta hyvää ideaa.

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eivoiäänestääketään

   helpompaa miettiä ketä ei äänestä!
   - Teuvo Hakkarainen, alkoholisti ja tuomittu naisen pahoinpitelijä ja seksuaalinen ahdistelija
   - Sampsa Kataja, työtä vieroksuva, poissaolokuningas ja epäonnistunut niin työssään kuin elämässään
   - Jussi Halla-Aho, vihakirjoittaja ja pelon lietsonta sekä avioliiton ulkopuolinen lapsi
   - Antti Rinne, veisi 70-luvun politrykkipolitiikallaan Suomen kehitysmaaksi ja kansalaisilta ostovoiman
   - Ville Niinistö, kaikkien aikojen populisti jonka politiikka on yhtä tyhjä kuin pullo josta imetty ilmat
   - Lista on loputon...

  • Vanukka

   En äänestä yhtäkään julkisuuden kipeetä henkilöä. He lupailevat mitä vaan, mielistellääkeen äänestäjiä.

   Äänestän Tohtori Halla-Ahoa.

  • Kohtuus

   Vasemmistoliittoa tai vihreitä.

  • Henkilönvalinta

   Ensin on varsin valttava se puolue joka ajaa omia maailman katsomuksellisia asioita .Valinnassa helpottanee se jos jokin puolue on saanut ajan satossa aikaiseksi sellaisia muutoksia joiden itse katsoo edistävän yhteikunnan kehitystä haluamaansa suuntaan.

   Sitten tulee tuo henkilö valinta, jota ei tule tehdä kevyin perustein,sillä näiden valituksi tulleiden henkilöiden varaan jää Suomen ulkopoliittisten suhteiden hoitminen joka edellyttä muutkin kun julkisuudessa pysyttelemistä painimalla tai kännäämällä. Puhutaan salonkikelpoisuudesta joka antaa tietyn uskottavuuden asioita hoitavasta tahosta ,sekä asiain hoitotasosta. Esiintymiskyky ei ole siis pelkkä etiketti kysymys, vaan osin vakuutus asioihin suhtautumisesta,sekä kunnioituksesta kanssaihmisiä kohtaan.

   Toseksi edukuntaan valituilta edellytetään niin ulkopolitiikan ,että sisäpolitiikan tuntemusta ,eikä vain ja ainoastaan vain sitä vaan edelläkävijyyttä asioissa. Diplomaattisia taitoja käydä neuvotteluja ulkovaltojen kanssa kaupa politiikan ja turvallisuus politiikan saralla, sekä ennen kaikkea kokonaisnäkemystä maailman tilanteesta ja niiden vaihteluiden vaikutuksesta Suomen talouteen ,jotta maan sisäpoliittisin ratkaisun kyetään ja ennen kaikkea nykyinen ehdokas ja tuleva valittu päättäjä kykenee löytämään maankannalta edulliset ratkaisut asiaan kuin asiaan vaikuttavien kulloistenkin asian haarojen pohjalta. Tuo ei lähtökohtaisesti onnistu "joka pojalta."

   Poliittisen tehtävän menestyksekkäästi hoitaminen edellyttää mm.jatkuvaa maailman tilanteen seuraamista ,perhtymistä maailman tapahtumien vaikuttamiseen taloussuhdanteisiin ja maan talouteen. Toimi on paljolti tiedon analysointia ,muiden katsantokantojen huomioon ottamista ja ratkaisujen löytämistä proplemaattisiin tilanteisiin muiden toimijoiden kanssa omat näkemykset ja ratkaisulähtöiset ajatukset esiin tuoden.

   politiikka vain on sitten kaikenlisäksi sellainen laji ,että tuohon ei ole oppikouluja ,eikä koulutuspohja takaa menestymistä.Politiikka on yksi niistä jäljellä olevista "ammateista" joihin kasvetaan ja jossa henkilön henkilökohtaiset ominaisuudet ,sekä palava khen kohtainen kiinnostus vaikuttavat siihen miten politiikan tekemisessä onnistuu. Kuitenkin henkilö valinta vaikuttaa mitä suuremassa määrin kuinka maa menestyy.

  • papparainen-

   Hakkarainen eduskuntaan...!!!

  • ihanan_kallista
  • PopulismiaPaljon

   Seitsemän tähden puolue ei ole saanut oikein yhtään ääntään esille vaikka heillä vaikuttaisi olevan hyvät päämäärät. Jyrääkö media tiettyjä puolueita valtaan? Veikkaisin että tämä Väyrysen puolue vois olla todellinen vaalien yllättäjä. Esim persujen koulutukseen liittyvät ideologiat on kyllä syvältä eikä houkuta piiskuri tyylinen 70 luvun pakkokouluajatus äänestämään. Näistä on oltu hiljaa. Kannattaa lukea puolueiden todellisista päämääristä ennen äänestämistä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   11522
  2. 78
   3554
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1811
  4. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   42
   1631
  5. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1610
  6. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1527
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   57
   1380
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1365
  9. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1304
  10. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   79
   1159
  Aihe