Tempparit 5 mietteitä

temppis5

Tervetuloa keskustelemaan Tempparien uusimpaan kauteen liittyvistä mielipiteistä ja teorioista sun muista. Aloitan keskustelun jakamalla tämänhetkiset arvailuni Temptation Islandin tulevista tapahtumista katsottuani ensimmäiset 4 jaksoa.

Iiro: Kokee sen valaistumisen että on läheisriippuvainen ja on sen takia sössinyt aikaisemmat suhteensa, ja se iskeekin sitten kovaa. Varmaan sen valaistumisen saa aikaan joku munaus, en usko että menee ihan "lippiksen kutomiseen" asti mutta kuitenkin, ja sitten on kun Bile-Dani viime kaudella että itketään koko ajan sen oman naisen perään ja huolehditaan että nytkö se jättää mut. Jos pitää joku sanoa, niin Iiro on kyllä se kaikkein todennäköisin pettäjä varatuista miehistä. Sitten luultavasti laittaa sen läheisriippuvuuden piikkiin ja alkaa hakea sääliä.

Meiju: Luulen että jatkaa samalla meiningillä eli tunteet ailahtelee aika voimakkaastikkin kuten on jo näissä jaksoissa nähty. Heti videon jälkeen ei ole mitään sanottavaa eikä enää kiinnosta suhde tai kumppani, mutta sitten sen pahimman tunnepurkauksen laannuttua otetaan taas päivä kerrallaan. En usko että menee sen pidemmälle kenenkään kanssa, ei ainakaan kostomeiningillä kuten Harri Moisiokin sanoi Extrassa. Jotenkin jopa toivon että yllättäisi tässä asiassa mutta enpähän usko, varmaan pahin mitä tekee on että vetää jossain vaiheessa liian kovat kännit - jos sitäkään.

Jenina "Jöbis": Pakko sanoa että Jöbis on mun suosikki tän kauden naisista. Rennon, menevän ja helkkarin hauskan olonen mimmi. Voisin juoda kaljat kyllä hänen kanssaan (ja sanon tämän siis naisena). Uskoisin että Jöbis ei mene sen pidemmälle kenenkään kanssa, mutta hän vaikuttaa perusluonteeltaan aika flirtiltä ja se saattaa kuulostaa ja näyttää pahalta etenkin kun on juotu pari liikaa. Hakee myös selvästi huomiota jätkiltä. Nämä voi olla sellaisia asioita jotka saa aikaan jonkinlaisen "dominoefektin", että sitten hänen parisuhteensa romahtaa ja kovaa. Saa nähdä. Luulen että hän murtuu vielä jossain vaiheessa kautta, vaikuttaa nimittäin erittäin herkältä tyypiltä vaikkei se sana hänestä ja hänen käytöksestään ensimmäisenä tulekaan mieleen.

Juho: Varmaan pisimmälle mitä menee on pussailemaan ja nukkumaan kahdestaan Atson kanssa. Tosin kännissä voi ihan helposti lipsahtaa (...) ja mustasukkaisuus voi viedä voiton, sillä sekä Juho itse että hänen kumppaninsa ovat selkeästi ilmaisseet että hänellä sitä mustasukkaisuutta on suhteessa eikä Juho esimerkiksi pidä useimmista Jöbiksen miespuolisista ystävistä. Jos hän jotain tekee se on mustasukkaisuudesta ja siitä aiheutuvasta pettymyksestä, mutta epäilen.

Atso: Uskon ettei Atso mene sen pidemmälle kenenkään kanssa, varmaan vaan halailee tai tanssii jossakin bileissä mutta sekin ihan viattomassa, ystävällisessä mielessä (ainakin hänen puoleltaan, sinkkunaisethan sitten vääntävät tilanteen aivan muunlaiseksi kameroille puhuessaan ja tuotantotiimin painostaessa). Atso itsekin sanoi että vaikka Lotta tekisi jotain, hän haluaisi kuitenkin lähteä kotiin puhtain paperein. Uskon tähän erittäin vakaasti tällä hetkellä. Järkevin varattu mies saarella ainakin minun mielestäni, nuoresta iästään huolimatta.

Lotta: Inhokkini tämän kauden varatuista naisista. Vaikuttaa erittäin tekopyhältä, suoraan sanottuna feikiltä ihmiseltä joka tosiaan näyttää kiltiltä naapurintytöltä mutta onkin sitten pahimman luokan limanuljaska oikeasti. Valittaa mustasukkaisuudestaan, sitten hän onkin se joka pettäisi parisuhteessaan ensimmäisenä/todennäköisimmin ja kirsikkana kakun päällä se että hän pitää pettämistä joissain tilanteissa ihan ok:na. Mitä. Helvettiä. Luultavasti hän on se tämän kauden ""yllättäjä"" kansan silmissä ja varmasti tekee vielä jotakin mitä ei pitäisi tehdä, mutta sehän on ihan ok jos tilanne vaan on sellainen.

Jos ei joku vielä tiennyt, niin SPOILER, 3 kaudella olleet Vilma ja Juuso tulevat takaisin. Heistä puhuttaessa uskon että se on erittäin vahvasti joko tai: joko heittävät ihan ranttaliksi tai sitten näyttävät, että miten homma ainakin heidän mielestään pitäisi hoitaa ja ovat niin järkeviä kuin kaksi ihmistä tällaisessa sarjassa voivat edes olla. Tämä jää nähtäväksi.

Kertokaahan muut mielipiteitänne. Olitteko samaa mieltä vai eri mieltä?

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa menee naimisiin

   Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
   56
   930
  2. Mistä Trumpia syytetään?

   Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
   Maailman menoa
   77
   481