Tämä palsta...

eiköolekinniin

on siinä mielessä nimensä veroinen, että täällä on ikäviä ihmisiä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eipalsta

      Eikä vain palstalla. Nää viestit täällä on yks hyttysen paska ihmisten ikävyyksistä.

    • 567765

      Kyllä ne ikävät ihmiset on tuolla oikeassa elämässä. Ja tänne tullaan raportoimaan.

    • Knainen

      Tänne tullessani lukemaan ensimmäisiä kertoja näitä ja saadessani kommenteihini omituista omivaa viha-paskaa niin ajattelin aivan samoihin.

      Nyt kun palsta on jo "tuttu" olen alkanut ajattelemaan niin että ei täällä ole kuin yksi ikävä katkera ihminen mutta hän on sitäkin aktiivisempi kirjoittajana täällä.


      Sen lisäksi täällä saattaa olla satunnaisia häneen ärsyyntyneitä ja sitten sellaisia ihmisiä joilla on vaikeus suhtautua palstaan objektiivisesti vaan tämän ko. vaikean ihmisen jatkuvasti hyökätessä niskaan alkaa miettimään että kuka lähipiiristään voisi olla tuo sekopää. Eli ei kykene ajattelemaan että ko. sekopää on täällä vuosia ollut riehuja joka itse hyvin harhainen eikä liity mitenkään siihen ihmiseen jonka päälle hän hyökkäilee palstoilla.


      Tässä taannoin mietin millainen ihminen on sellainen joka omii tämän riehuvan palstalaisen juttuja ja alkaa etsimään omasta lähipiiristä syyllistä niille?


      Ehkä sellaisen ominaisuuksiin kuuluu se että henkilö ei ensinnäkään ole analyyttinen tutkija.
      Hän ei siis osaa tutkia keskusteluhistoriaa ja suomi24 arkistoja keskusteluista joista selviää taustoja ko. kirjoittajan aikaisemmasta kirjoittelusta. Sieltä näkyy suoraan mihin suuntaan jutut suunnanneet ja kuinka pitkälle vuosia taaksepäin ne menee. Ko.kirjoittaja omii itse kaiken joten hänen tarinat muuttuu sen mukaan mitä hänen omimansa palstalainen täällä kirjoittaa. ja jutut alkavat mukaileen omimaansa palstalaista jonka takia ne alkaa yhteneen ja tarina muuttua hiukan vuosien takaisista.


      Seuraava raivarit itselleen omivan ja omaan lähipiiriin ne sovittavan ominaisuus on ehkä tietty negatiivinen tapa ajatella muista ihmisistä. Toisaalta myös joidenkin ihmisten tietoinen halu asettaa huonoon valoon. Syynä ehkä kateus jonka takia hänen nimenomaan halutaan olevan se syyllinen.


      Itsetunnon heikkous kuuluu varmasti ominaisuuksiin myös sekä objektiivisen lukutaidon taito ja älykkyys jota ei ulkoa kirjatiedon opettelulla saa itselleen vaan se on aivojen rakenteellinen ominaisuus joka joko on tai ei. eli sellainen kyky ajatella laajasti nettiä. maailmaa, ihmisiä, tilanteita, tutkia, analysoida, pilkkoa eikä hutkia ja suhtautua tunne edellä ja järki perässä. Reagoiden hajottaen, tuhoten ja sitten vasta ajatellen ja nolona tajuten...


      netti on iso paikka. Nuoremmat sen ymmärtää kun syntyneet tälle aikakaudelle. Vanhemmat sukupolvet ei ehkä osaa asiaa sisäistää edes kuinka laaja tämä netin maailma on.

      • välinevain

        Hyvä kirjoitus. En syyttäisi ketään yksittäistä ihmistä täällä riehumisesta. Täällä on myös sellaisia omijoita jotka kirjoittavat myös toisten teksteistä pätkiä ja saavat sen näyttämään jonkun kirjoittamalta. Täällä myös kerrotaan ihmisten sanomisia ja tekemisiä oikeasta elämästä, mutta juurikin niissä tapauksissa pitää olla kovapäinen, ettei siitä ota nokkiinsa. Ihmisillä on kova halu satuttaa toista ja tämä myös on sellainen paikka. Mennemme joskus ansaan, mutta järkevä ihminen unohtaa tämän palstan höpötykset nopeasti.
        Palsta on monelle purkautumiskeino ja ehkä sekin on hyvä asia jos ei vahingoita ketään. Mukava on lukea humoristisia kirjoituksia, joita ennen oli.
        Kuitenkin netti on väline jolla saadaan aikaan hyvää ja pahaa ihan siellä oikeassa elämässä.


      • Hienosti kirjoitettu. Tähän ei ole mitään lisättävää!


    • napapiirinappula

      Tiedätkö varmasti kuka itse olet?

      Napapiirin Sankarit 3 sanoo näin, ei vieläkään varmasti tiedä kuka itse on.
      AKA: Napapiirin Nappulaliiga 3.

      Tuossa komediassa on Suojalkapalloa ja kysymyksiä itselle vaeltaessa.

      Tuuli tuli käymään ja selkä tuli kipeäksi yöllä, en tiedä onnistuuko ulkoilu tänään ollenkaan.

    • Minäkinkirjoitansulle

      Eiköhän täällä kirjoittele ihmiset jotka ei voi tai pysty irl kertomaan mitä leikkii. Eikä toimaan elämässään kuten pitäisi. Alunperin mitä hommailee, kaipailee, vihaa, ihastuu, rakastuu,pettää, jne. Oletko lukenut yhtään tarinaa kuinka joku kertoisi täällä onnellisesta elämästään ja miksi täällä sitä tekisi? Se joka täällä kirjoittaa on se sitten syy mikä tahansa on siihen oikeutettu. Komentoida toki voi mutta jos takana kirjoittamiseen joku huomaa ja osuu omanelämän tilanteesta samaa monesti näin onkin. Minäkin kommentoin, tuomitsen että puolustan. En loukkaa ketään mutta helpottaa arjen keskellä kun voi kommentoida jollekin jolla samalainen ongelma. Tänne hyvä purkaa pettymyksiään, pettämistään, loukkaamistaan, tai muita mihin on törmännyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe