Haso Haavin uusi hakuaika

näintaastänään

Haso Haavin hakuaikaan muutos

Helsingin Asumisoikeus Oy Haavin hakuaika siirtyy myöhemmäksi. Haavin lomake aukeaa maanantaina 1.4.2019 klo 12. Hakuaika päättyy maanantaina 15.4.2019.

Haso Haavi rakentuu Kalasatamaan osoitteeseen Capellan puistotie 20. Lue lisää uudistuvasta Kalasatamasta.
Arkisto

2019
2018
2017

13

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hakija2

      Kirjoitin samasta asiasta kaksi kertaa jo pari päivää sitten, mutta aina ylläpito poisti kommenttini. On se kumma, että kaikenlaista shittiä tänne asumisoikeuspalstalle voi kirjoittaa, mutta asialliset kommentit poistetaan

      • Saas-nähdä-mitä-nyt

        Juuri näin on kokeneet monet muutkin asiaa ja aso sellaista kirjoittaneet!
        Ehkä tämä sivujen sensuuri olettaa yksi vanhentunut tieto asiasta riittää?
        Mutta ei päivitys jota tämän "aivot" ( umpiluu ei ota vastaan?

        Näistä voi ilmoittaa myös hallintoon ja suomi24 ylläpitoon laajemmin, tämä sivu on jo ala-arvosuudessaan malliesimerkki monessa kohtaa!

        Aiheelle on etsittävä uusi foorumi jos olette samaa mieltä haetaan sellainen!


    • Haaviinko

      Haso Haavin tiedot ovat nyt Att:n sivuilla. Asunnoissa on halvat vastikkeet, mutta melko korkeat asumisoikeusmaksut. Esim. halvin asunto on 2h kt, 36 m2, jonka vastike on 416,90 ja asumisoikeusmaksu 27 520 €. Halvimmassa 52 m2:n kaksiossa vastike on 550,80 € ja asumisoikeusmaksu 36 351 € ja halvin 3h kt s, 63 m2 on vastikkeeltaan 654,80 € ja asumisoikeusmaksu 43 217 €.

    • haaviauki

      Asumisoikeusmaksut näyttää nousseen hurjasti, mutta vastikkeet on maltilliset. Mieluummin tietysti näin päin kuin että vastikkeet nousisivat.
      Yksiön pohja on mielenkiintoinen ja käytännössä kaksio ilman väliovea. Jos tarvitsisin nyt asuntoa, niin ilman muuta hakisin näitä yksiöitä.

    • joihuh

      todella edulliset vastikkeet! halvemmat kuin esim. maunulan lähiön tulevassa kohteessa

    • lenkkeilijä1234

      Yksiöt pohjoiseen, ei kyllä innosta hakemaan.

    • Uusiaso

      Onko ylemmistä kerroksista näkymää merelle vai tuleeko viereisestä talosta korkeampi?

    • Numero_käyttämättä

      Tiukkaa tekee merinäköala. Merenpuoleiselle kolmion muotoiselle tontille (toiselle puolen Capellan puistotietä) taitaa tulla 8 - 13 kerroksien talo, korkeampi osa radalle päin. Sen jälkeen suoraan merelle päin ei enää tulekaan rakennuksia.

    • Hakijako

      Vaikea sanoa. Katso havainnekuvaa Haso Haavin Kohteen esite -kohdasta sivulta 8. Haavin itäsivulla, eli merelle päin kulkee Capellan puistotie ja tien toisella laidalla rakennetaan kerrostaloja. Jos Helsingin seudun opaskartasta katsoo, niin Capellan puistotien toiselle sivulle sijoittuvat suunnilleen Capellan puistotie 13 ja 15. Capellan puistotie 13 on netin tietojen mukaan 7-13-kerroksinen talo ja Capellan puistotie 15 on 6-kerroksinen lamellitalo ja 3-kerroksinen townhouse-tyyppinen talo.

      Kannattaa käydä paikan päällä katsomassa. Minä kävin pari viikkoa sitten. Tuosta havainnekuvasta mielestäni näkee, että Kalasataman tornitalot varjostavat Haavia ja muita lähialueen taloja. Minua se ei haittaa.

    • Mitä idän suuntaan puolestaan tulee, niin sinne on YIT:llä tuloillaan kolmen as oy:n (luksusasuntojen) tämmöinen rakennuskokonaisuus (Capellan puistotie 13):

      https://res.cloudinary.com/yit/image/upload/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,w_1200,c_limit/v1507716793/145999.jpg

      • Kuten monesti ennenkin on joutunut huomaamaan, tää on webbiteknisesti täysin antiikkinen sivusto - eli em. katkennut linkki ei aukea suoraan vaan se pitää ensin maalata hiirellä kokonaan ja Chromella avata sitten hiiren oikean näppäimen valikon "Siirry osoitteeseen..." -toiminnolla. Muilla selaimilla pitää vähän hankalammin kopioida maalattu linkki ja liittää se sitten osoiteriville.

        (Aikovatkohan muuten ikinä uudistaa tämän Suomi24:n keskustelupalstan alustaa - vai meinaavatko että antiikkitekniikka kelpaa maailman tappiin?)



      • Näin-se-on-nähtävä
        ptjp kirjoitti:

        ...ja mitä vielä itse tuohon YIT:n Capellan puistotien hankkeeseen tulee, niin siellä on ollut ei ihan pieniä vaikeuksia hankalan rakennuspaikan takia (joka pistää tietty miettimään sitäkin, että kuinkahan Haavin työt ovat sujuneet):

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005862444.html - Arvoasuntojen valmistuminen viivästyy yli vuodella Kalasatamassa – osasyy pinnan alla

        Täytemaat ovat tässäkin kohtaa Kalasatamaa ja tarkemmin Verkkosaata ns. savipatjan päällä ja ei siis kiinteää luonnollista maaperää alkuunkaan.
        Vain kauppakeskus on onnekkaasti rakennettu kallioperäiselle 'maalle' joka mahdollisti mm. syvät louhokset jossa nyt liike- ja parkkeeraus-ja varastotiloja useissa kerroksissa!
        Toisaalla alueen pohjoispuolella Arabianrannassa ollut samaa ongelmaa, ja mahd. myöhemmin Hermannin rannassa myös, ja kovin lähelle rantaa ei voida siten rakentaa ja kellari-ja autohallitilat on toteutettava enemmänkin maan tasolle kuin kaivamalla maanpinnan alapuolisia rakennuspaikkoja.
        Tämä ns. savipatja täytemaiden alla on luontainen maan nousun ja vesipaon pitkäaikaista seuramausta koko alueella ja kerrottu olevan liikeessä edelleen kohti merenlahtea.
        Täytemaiden puhistus on vaativaa hommaa, ja tässäkin kohteessa on tehty paljon ja useissa kohdissa korvaavia maanvaihtoja jotka osaltaa nostavat kustannuksia kaupungille! Ja kustannuset kantavat pitkälle tulevasuuteen, ja näkyvät jokaisen asuintalon tontinvuokran määrytymisessä omalla osuudellaan asukkaille!

        Siinä yksi syy miksi etäämpänä keskustasta kiinteällä ja helpommin rakennettavissa rakennuksissa on pienemmät kuluerät myös viimeisen vaiheen eli asukkaiden osalle!

        Siten rakentaminen on jättänyt jo valmiille alueelle laajat kentät muuhun käyttöön, tällä hetkellä nurmikenttiä jossa kaupunki viljelee suojaamilleen hankille laidunmaata!
        Ihmisistä ja heidän viihtymisestään ei kai niin väliä?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3229
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1285
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe