Saksan maksulliset

nakuttelureissulle

Moron, oon menossa käymään Frankfurtissa pääsiäisenä ja ajattelin päästä puutteistakin hetkeksi eroon siellä. Kokemuksia muilta, mitä maksaa pelkkä suihinotto ikkunatytöiltä? Ottavatko suihin loppuun saakka vai yrittääkö kääntää pilluun nussimiseksi, ellei kumin kanssa ala laueta suihinotossa? Entä hinnat jos ottaa suihinoton kanssa pillupanon? Suostuvatko anaaliseksiin ja paljonko se maksaa ekstraa? Entä ne sisällä olevat "ikkunatalot", saako siellä rauhassa tutkailla tarjontaa ja neuvotella palveluista ja niiden hinnoista tyttöjen kanssa rauhassa. Jos päättää ikkunasta napata maksullisen, mennäänkö vana sisään, ovi ja verhot kii? Onko noissa sakaanmaan paikoissa ollu mitään väärinkäytöksiä (maksua vaadittu ilman palvelua jne)? Vai ihan asiallista toimintaa?

2

<50

Vastaukset

  • Unohda noi mestat.
    Niissä on yleensä huono palvelu rahat pois -meiningillä. Yleensä homma päättyy vihaiseen runkkaukseen ja keskenjääneisiin hommiin. Toki poikkeuksia on, mutta suurin osa on kyllä melko koleita tapauksia. Vältä etenkin saksalaisia naisia kuin ruttoa, ne ovat palveluasenteeltaan kaikkein huonoimmat (ihan kaikkialla - myös "paremmissa" paikoissa)

    Suuntaat johonk FKK-sauna mestaan (esim Mainhattan tai Palace). Niissä sisäänpääsy on yleensä 60-80 euroa. Sillä saat pyyhkeen, kylpytakin ja sandaalit jalkaan. Kamat vaihtoon, suihkun kautta klubin puolelle. Siellä yleensä 20-50 tyttöä ilman vaatteita tai bikineissä jne, ja voit valkata rauhassa. Yleensä 30 min kustantaa 50-60 eur. Lisärahalla saa ekstroja, mutta tuolla hinnalla hoituu kaikki perustouhu. Sisäänpääsyn hinnalla voit lorvia siellä vaikka koko päivän aamuviiteen saakka, ruoka ja perusjuomat on ilmaisia, saunat, uima-altaat jne kuuluu hintaan (joissain paikoissa myös alkoholi, nämä tosin vähän vähenemään päin).

    Noista jää hyvä mieli - älä lähde mihinkään katuhommiin, ne on tosiaan perseestä - itsekin niitä harrastin aikanaan liian pitkään kun en paremmasta ymmärtänyt.....

  • Ilotalot ovat päärautieaseman luona. Saksaksi bahnhofsviertel. Sisäänpääsy on ilmaista. Perusmaksu on 30€, joka sisältää panot ja suikkiinoton kumin kanssa. Jos haluaa lisiä, exteas kuten suikkiinotto ilman kumia, niin se makaa yleensä 20€ lisää.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.