Saksan maksulliset

nakuttelureissulle

Moron, oon menossa käymään Frankfurtissa pääsiäisenä ja ajattelin päästä puutteistakin hetkeksi eroon siellä. Kokemuksia muilta, mitä maksaa pelkkä suihinotto ikkunatytöiltä? Ottavatko suihin loppuun saakka vai yrittääkö kääntää pilluun nussimiseksi, ellei kumin kanssa ala laueta suihinotossa? Entä hinnat jos ottaa suihinoton kanssa pillupanon? Suostuvatko anaaliseksiin ja paljonko se maksaa ekstraa? Entä ne sisällä olevat "ikkunatalot", saako siellä rauhassa tutkailla tarjontaa ja neuvotella palveluista ja niiden hinnoista tyttöjen kanssa rauhassa. Jos päättää ikkunasta napata maksullisen, mennäänkö vana sisään, ovi ja verhot kii? Onko noissa sakaanmaan paikoissa ollu mitään väärinkäytöksiä (maksua vaadittu ilman palvelua jne)? Vai ihan asiallista toimintaa?

2

79

  Vastaukset

  • Unohda noi mestat.
   Niissä on yleensä huono palvelu rahat pois -meiningillä. Yleensä homma päättyy vihaiseen runkkaukseen ja keskenjääneisiin hommiin. Toki poikkeuksia on, mutta suurin osa on kyllä melko koleita tapauksia. Vältä etenkin saksalaisia naisia kuin ruttoa, ne ovat palveluasenteeltaan kaikkein huonoimmat (ihan kaikkialla - myös "paremmissa" paikoissa)

   Suuntaat johonk FKK-sauna mestaan (esim Mainhattan tai Palace). Niissä sisäänpääsy on yleensä 60-80 euroa. Sillä saat pyyhkeen, kylpytakin ja sandaalit jalkaan. Kamat vaihtoon, suihkun kautta klubin puolelle. Siellä yleensä 20-50 tyttöä ilman vaatteita tai bikineissä jne, ja voit valkata rauhassa. Yleensä 30 min kustantaa 50-60 eur. Lisärahalla saa ekstroja, mutta tuolla hinnalla hoituu kaikki perustouhu. Sisäänpääsyn hinnalla voit lorvia siellä vaikka koko päivän aamuviiteen saakka, ruoka ja perusjuomat on ilmaisia, saunat, uima-altaat jne kuuluu hintaan (joissain paikoissa myös alkoholi, nämä tosin vähän vähenemään päin).

   Noista jää hyvä mieli - älä lähde mihinkään katuhommiin, ne on tosiaan perseestä - itsekin niitä harrastin aikanaan liian pitkään kun en paremmasta ymmärtänyt.....

  • Ilotalot ovat päärautieaseman luona. Saksaksi bahnhofsviertel. Sisäänpääsy on ilmaista. Perusmaksu on 30€, joka sisältää panot ja suikkiinoton kumin kanssa. Jos haluaa lisiä, exteas kuten suikkiinotto ilman kumia, niin se makaa yleensä 20€ lisää.

  SEISKA.FI

  • Nyt on päräyttävä kuvasarja peppukuningatar Jennifer Lopezista, 50, aamujoogalla - seksikkäät valkoiset kiiltopöksyt eivät jättäneet mitään arvailujen varaan!
  • Kuvat Seiskassa! Toni Wirtanen ja Jannika B lomailivat Naantalissa – järjestivät tyttärelleen treffit Muumipapan kanssa!
  • Ovatko nämä järjettömät vatsalihakset tottakaan? Cristiano Ronaldo poseerasi pikkupöksyissään, varjokuva paljastaa Georgina-rakkaan puuhat - kuva!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   677
   13543
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2249
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   98
   1117
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   106
   1095