Lakialoite Britanniassa: Perutaan Brexit!

UnionFan

LAKIALOITE brexitin perumiseksi ylitti torstai-iltana kahden miljoonan allekirjoituksen rajan Isossa-Britanniassa, uutisoi BBC.

Artikla 50:n peruminen on kasvattanut viime aikoina suosiotaan Twitterissä, jossa ihmisiä on kehotetuttu allekirjoittamaan kansalaisaloite Euroopan unionissa pysymiseksi.

Ison-Britannian parlamentin kansalaisaloitevaliokunta kertoi Twitterissään, että liikenne sen verkkosivuilla on ollut viime aikoina poikkeuksellisen vilkasta, mikä on muun muassa kaatanut sivut. Sen mukaan yhdessä vaiheessa allekirjoituksia tuli lähes 2 000 minuutissa.

Eniten allekirjoituksia on tullut Bristolista, Edinburghista, Manchesterista, Oxfordista, Lontoosta, Cambridgesta ja Brightonista.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taas-naurattaa

      Onpahan taas esimerkki siitä,miten suuri brexitin vastustus on Britanniassa.
      Yksimielisesti brexitin puolella ovat vain Suomen EU-vihaajat, joilla tuskin on suurta merkitystä tässäkään asiassa.

      • Hyvä-Me

        VPN-suurkäyttäjä Brysselin trollitehdas Helsingissä on kuulemma urakoimassa 3-vuoro miehityksellä.


      • Ja taas palstan vakiohäirikkö häiriköimässä mielipuolisella hingulla. Mikä merkitys sinulla on mihinkään? Pidätkö itseäsi jotenkin tärkeänä? Mitään muuta et osaa tehdä kuin häiriköidä ja haastaa riitaa.

        EUnukit ei halua riskeerata EU:n tulevaisuutta. Siksi Briteistä yritetään pitää kiinni kynsin ja hampain. Se on kaikkein suurin syy.


      • Rokonrpinen
        eur0kriittinen kirjoitti:

        Ja taas palstan vakiohäirikkö häiriköimässä mielipuolisella hingulla. Mikä merkitys sinulla on mihinkään? Pidätkö itseäsi jotenkin tärkeänä? Mitään muuta et osaa tehdä kuin häiriköidä ja haastaa riitaa.

        EUnukit ei halua riskeerata EU:n tulevaisuutta. Siksi Briteistä yritetään pitää kiinni kynsin ja hampain. Se on kaikkein suurin syy.

        Avataan toinen näkökulma. Sillä ei liene mitään merkitystä sinulle, että 11 ministeriä vaatii Mayn erottamista ja arviolta miljoona ihmistä kokoontui tänään Lontoon kaduille vaatimaan, että päätös palautetaan kansalle. Ei kai sillä ole mitään merkitystä, että Brexit on osoittautunut historialliseksi emämunaukseksi. Silläkään ei liene merkitystä, että skotit ovat raivoissaan ja Walesin maanviljelijät menettävät maataloustukensa, jos Britannia syöksyy ulos EU:sta. Ei näistä kannata kirjoittaa.

        Me olemme lukeneet kyllästymiseen asti eunukeista, kulttuurimarxistisen Brysselin eliitin salaliitosta, George Sorosista, Coudenhove-Kalergista ja paneurooppalaisuudesta, jonka tarkoituksena on tuhota Euroopan kulttuurit ja tummentaa kansat,.. Asialla on kääntöpuoli.

        Edesmennyt lordi William Rees-Mogg aloitti journalistina Financial Timesissa ja Sunday Timesissa, siirtyi päätoimittajaksi The Times lehteen ja varatoimitusjohtajaksi BBC:lle. Hän oli sydänjuuriaan myöten konservatiivi ja kapitalisti. Hän kirjoitti kolme kirjaa kapitalismin tulevaisuudesta yhdessä James Dale Davidsonin kanssa. Ajankohtaisin on vuonna 1997 julkaistu " The Sovereign Individual: Mastering the Transition to the Information Age ". Näin brexitin alla se on niin ajankohtainen, että painokset on myyty loppuun,..

        Kirjan perushypoteesi on, että ihmiskunnan historiaa määrittävät vallankumoukset. Maanviljelyn kehittymisen seurauksena oli kaupunkivaltioiden ja kulttuurien synty, tämä johti järjestäytyneen uskonnon kehittymiseen, uskonto kansallisvaltioihin ja industrialismin vallankumoukseen. Seuraava vaihe on informaation vallankumous.

        Nyt olemme keskellä siirtymäaikaa industrialismista informaation aikakauteen - tai oikeastaan elämme jo informaation aikakautta, sillä kirjan ilmestymisen aikaan se mikä meille on arkipäivää, oli vielä tulevaisuutta. Tämä murros käynnistyi internetin myötä ja sen seurauksena kansallisvaltioiden tarkoitus ja merkitys häviää. Informaatioajan keskeinen toimija on Suvereeni yksilö. Keskeistä on se, että suvereeni yksilö hallitsee taloudelliset selviytymisstrategiat ja hyödyntää romahtavat yhteiskunnalliset instituutiot. Tälle on olemassa englanninkielinen käsite: "disaster-profiteer".

        Parlamentin alahuoneen jäsen Jacob Rees-Mogg on edesmenneen lordi William Rees-Moggin poika. Hän opiskeli Dragonissa Etonissa ja Trinity Collegesa Cambridgessä. Ensimmäiset osakekauppansa Jacob teki jo 10-vuotiaana. Jacob Rees-Moggin ja hänen vaimonsa yhteenlaskettu varallisuus on noin 150 miljoonaa puntaa. Hän on osaomistajana Somerset Capital Management -sijoitusyhtiössä, joka pyörittää 7 miljardin liikevaihtoa. Sijoitusyhtiöllä on kymmeniä miljoonia puntia jumissa Venäjän valtion omistamassa Sperbankissa. Rahat ovat jumissa EU:n talouspakotteiden vuoksi. Ehkä se ei ole motiivi,..

        Jacob Rees-Mogg on voimakkaasti EU-vastaisen ajatushautumo European Research Groupin (ERG) johtaja. Tämä järjestö julkaisee mm. brittilehdissä EU-vastaista propagandaa. Hän myös osallistui merkittävällä tavalla Leave.EU-kampanjaan ja rahoitti sitä miljoonilla. Miksi? Ei sekään varmasti ole mikään motiivi, että EU:ssa astuu keväällä tai kesällä voimaan uusi entistäkin tiukempi veronkierto- ja pankkilainsäädäntö, joka estää veroparatiisit, sellaiset kuin Kanaalisaarten veroparatiisit. Oma lehmä ojassa. Ei varmaankaan.

        Onko Jacob Rees-Mogg eliittiä? Ainakin hän kävi kaikkein elitistisimmät koulut, on valtavan rikas sijoittaja, disaster-profiteer, jonka toimintaa leimaa Gordon Gekkomainen ahneus ja ihmisistä piittaamaton bisnes. Tarkista, kun et kuitenkaan usko.

        Jacob Rees-Mogg ei halua mitään sopimuksia EU:n kanssa, koska hänellä on strategia, jolla hän voi koota miljoonia tai miljardeja Britannian yhteiskunnallisesta kaaoksesta. Hän on informaatioajan suvereeni yksilö - sellainen, joksi hänen isänsä hänet kasvatti. Ei häntä kiinnosta tavallisten brittien tulevaisuus sentin vertaa. Hän, Arron Banks, Nigel Farage ja monet muut eivät aja tavallisten brittien etua, vaan taloudellisen ja etuoikeutetun eliitin etua. Samaa kleptokraattien porukkaa he ovat kuin Putin lähipiireineen ja Trump. Koko poliittinen teatteri on vain sumuverho, jonka takana brittien rahat huijataan. Brexit on kaikkien kusetusten äiti.

        Ai niin,.. Theresa Mayn aviomieskin taitaa kuulua hyötyjiin. Tämä on poliittista teatteria, farssi, jonka aikana pieni taloudelliseen eliittiin kuuluva joukko ryöstää Britannian ja jättää sen täydelliseen ahdinkoon.


      • Anonyymi

        Haahhaa taas loistava provo EU mieliseltä trollilta näemmä EU todella pelkää Britannian eroa EU sta kun kaltaistesi huuhaa trollien pitää olla tällä sivulla 24h vrk hahahaa


    • Huomautan

      Viikko sitten UK:n parlamentissa oli JO aloite brexitin perumisesta. Se sai alle neljäsosan edustajien äänistä! Eli molempien pääpuolueiden selvä enemmistö kannattaa brexitiä.

      Miten luulet kansalaisaloiteen menevän läpi parlamentissa!? Muuten. Britanniassa on yli 60 miljoonaa kansalaista..

      • Taas-naurattaa

        Molemmat pääpuolueet ovat brexitiä vastaan. Sopuun vai ei päästä, millä tavalla.
        Myöskään Mayn ja EU:n sopimusta ei hyväksytä. Umpikujassa ollaan.

        Kansalaisaloitteella oli eilen kolme miljoonaa allekirjoittajaa. Galluppien mukan brittien enemmistö haluaisi pysyä EU:ssa.Umpikujassa ollaan.


      • Huomautan
        Taas-naurattaa kirjoitti:

        Molemmat pääpuolueet ovat brexitiä vastaan. Sopuun vai ei päästä, millä tavalla.
        Myöskään Mayn ja EU:n sopimusta ei hyväksytä. Umpikujassa ollaan.

        Kansalaisaloitteella oli eilen kolme miljoonaa allekirjoittajaa. Galluppien mukan brittien enemmistö haluaisi pysyä EU:ssa.Umpikujassa ollaan.

        Miksi valehtelet!? Tein noin viikko sitten avauksen palstalle, jossa kirjoitin uutisesta, jossa kerrottiin UK:n parlamentin ylivoimainen äänestystulos brexitin kumoamista vastaan.

        Toisaalta ihan hyvä, että näytät tyypillisen eunukin valheellisen luonteen. Satunnainen palstalla kävijä tajuaa vastustaa Euvosotliittoa, kun sen kovimat kanattajat ovat lieroja!


      • Taas-naurattaa

        Brittiparlamentti haluaa mm.
        -erota EU:sta ilman sopimusta
        - erota sopimuksella
        -pysyä EU:ssa entisin ehdoin
        - pysyä EU:ssa uusin ehdoin
        - tai mitä nyt mieleen juolahtaa,kuten uusi hallitus, uudet vaalit, uusi kansanäänestys tai kokonaan
        uusi kansa...


    • Taitaa-olla

      aloitteella jo 5 miljoonaa allekirjoittajaa. Liekö ennätys?

    • tuloksia-kunnioittava

      On se kumma, kun ei kansanäänestys kelvannut toiselle osapuolelle kun hävisivät. Britaniassa on muuten SITOVAT kansanäänestykset toisin kuin suomessa jossa ainoastaan neuvoaantavat kansanäänestykset eli vaikka 90% olisi ollut EU:ta vastaan suomi olisi siihen liittynyt hallituksen päätöksellä. Sama muuten Natokysymys ei siitä edes kansanäänestystä tehdä vaan ilmoitetaan kansalle jotta nyt ollaan Natossa joku päivä.Norjassa muuten on myös sitovat kansanäänestykset ja siellä ei voi samasta asiasta äänestää kuin korkeintaan 10 vuoden päästä vaikka hallitus vaihtuisi mont akertaa.
      Norja oli viisas kun piti äänestyksensä ja ei liittynyt EU:hun eivätkä ole 1994 jälkeen miettineet efdes uutta äänestystä. Tuo mitä WIkipedia paskaa kirjoittaa EI Norjan kansanäänestys ollut neuvoaantava vaan sitova kuten kaikki sen äänestykset itsenäistymisen jälkeen.

      • Taas-naurattaa

        EU-vihaaja: "On se kumma, kun ei kansanäänestys kelvannut toiselle osapuolelle kun hävisivät. "

        Paraikaahan tulosta yritetään panna toimeksi. Siitä vain ei tykätä,kun totuus alkaa selvitä.

        "Britaniassa on muuten SITOVAT kansanäänestykset toisin kuin suomessa jossa ainoastaan neuvoaantavat kansanäänestykset eli vaikka 90% olisi ollut EU:ta vastaan suomi olisi siihen liittynyt hallituksen päätöksellä."

        Valehtelet, niinkuin kaikessa muussakin.

        " Sama muuten Natokysymys ei siitä edes kansanäänestystä tehdä vaan ilmoitetaan kansalle jotta nyt ollaan Natossa joku päivä."

        Valehtelet taas.


    • London_bridge

      BRITANNIAN EU-eron vastustajat kokoontuivat lauantaina mielenosoitukseen Lontoon keskustaan.

      Brexitiä vastaan marssi BBC:n ja ITV:n arvioiden mukaan satojatuhansia ihmisiä. Järjestäjät itse puhuivat jo miljoonasta marssijasta, mutta mitään lukemaa ei oltu vahvistettu vielä lauantai-iltapäivänä.

      Viesti pääministeri Theresa Maylle oli selvä: Britannian EU-ero on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä.

      ”Brexit on historiallinen virhe. Uskon, että mieliala on kääntynyt EU-eroa vastaan”, sanoi Etelä-Lontoosta paikalle saapunut Stuart Godman.

      Godman ja hänen kanssaan marssinut Josephine Pigott kantoivat itsetehtyjä kylttejä.

      ”Olemme osallistuneet kaikille brexitin vastaisille marsseille. Sen enempää pääministeri kuin Theresa May kuin oppositiojohtaja Jeremy Corbynkaan eivät ole kuunnelleet mitä kansa tahtoo”, Pigott sanoi.

    • Anonyymi

      Boris tekee brexitin mutta hänellä on vain yhden äänen enemmistö parlamentissa. Mitä tahansa voi tapahtua vielä kuten että eu joutuu toteamaan että englanti on irronnut eusta määräajan umpeutuessa.

    • Anonyymi

      Jotain on höpöttäneet että boris järjestäisi erosta kansanäänestyksen, toivoneeko mielessään että englanti vielä pysyisi eussa.

    • Anonyymi

      66 miljoonasta 2 miljoonaa haluaa perua Brexitin?
      1.32 % haluaa perua Brexitin.
      Ei edes riitä matemaattisen Population graafin
      kurvin kumpaankaan häntäpäihin joissa on 10% ihmisistä.
      Ilmeisesti nämä 1.32 % kuuluvat siihen 10% jotka ovat
      idiootteja koska he kannattavat EU ta ja sen sijoituksia
      konkurssipesiin esimerkiksi kreikkaan.

    • Anonyymi

      Ei tule brexitin perumisesta mitään.
      Johnson ilmeisesti on nimenomaan valmis ajamaan UK:n sopimuksettomaan brexitiin.
      Tuli, mitä tuli.

    • Anonyymi

      Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit Brexit <3

      Niin on kaunis sana, joka hohtaa suurenmoisia asioita kuten, vapaus, herääminen, sortovallan vastustus, elitismin vastustus, Hitlerin unelman vastustus, kvasivaltion romahdus... Vähemmästäkin tulee hyvälle tuulelle.

    • Anonyymi

      Brexit on sana joka on EU n virkamiesten vaikea samoin EU mielisten vaikea hyväksyä,mutta tosiasiat puhuvat puolestaan,euroopan unionin velkataakka on kasvanut ja uroopan unioni on joutunut lainaamaan Sveitsiltä korkeakorkoista lainaa eli suoraan sanoen velkaa! samaa aikaan kun eurostoliitto köhii maahanmuutto ongmiensa kanssa yhä useampi eu maa harkitsee eroa eus ta ja kyllä olen EU mielinen

      • Anonyymi

        Hulluahan suomen on ollut liittyä koko euiin ja menettää päätösvaltansa omiin asioihin. Ennen euiin liittymistä valtion velka oli paljon pienempi kuin nyt ja eikä tarvinnut maksaa muiden maiden velkoja kuten nyt. Kun britit brexiteeraa ja italia haluaa myös itsenäisyyttään lisätä eussa ollessaan niin eiköhän eun suma ala purkautua mutta suomen poliitikot vain öllöttää suu hoomoilasena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hulluahan suomen on ollut liittyä koko euiin ja menettää päätösvaltansa omiin asioihin. Ennen euiin liittymistä valtion velka oli paljon pienempi kuin nyt ja eikä tarvinnut maksaa muiden maiden velkoja kuten nyt. Kun britit brexiteeraa ja italia haluaa myös itsenäisyyttään lisätä eussa ollessaan niin eiköhän eun suma ala purkautua mutta suomen poliitikot vain öllöttää suu hoomoilasena.

        1. Suomella onyt päätösvaltaa sekä omissa että koko EU:n asioissa.

        2. Muiden velkoja ei tarvitse maksaa. Kukin valtio hoitaa ne itse.

        3. EU ei ole purkautumassa, vaan on kuusi ehdokasta pyrkimässä jäeniksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. Suomella onyt päätösvaltaa sekä omissa että koko EU:n asioissa.

        2. Muiden velkoja ei tarvitse maksaa. Kukin valtio hoitaa ne itse.

        3. EU ei ole purkautumassa, vaan on kuusi ehdokasta pyrkimässä jäeniksi.

        Joku on niin aivopesty että puolustaa sitä vaikka valheilla. Kreikan lainojen maksuun suomi joutui ottamaan itse velkaa. Lisäksi suomi on sitoutunut miljardeilla tukemaan eumaiden pankkeja konkurssin uhatessa. Suomen osuus on eun päätösvallasta parin prosentin luokkaa eli suomi tekee niin kuin eu päättää eikä siihen ole mitään sanomista. Myös lainsäädännöstä 80 prosenttia tulee eulta. Myös pakolaiset tulee eulta. Kyllä eu purkautuu pian koska se ei ole enään kenenkään etu mutta suomalaiset eroaa viimeisenä koska suomi on hölmölä. Tietysti euiin on ukraina tulossa ilmaisen rahan toivossa vaikka eu on rahoittanut sitä 10 miljardilla, turkki on ikuinen ehdokas, kosovoa ei huoli kukaan mihinkään eikä georgiaa eikä albaniaa ja makedonialle liittymisestä ei hyötyä muille poliittiselle eliitille niinkuin monessa itäeuroopan maassa on käynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku on niin aivopesty että puolustaa sitä vaikka valheilla. Kreikan lainojen maksuun suomi joutui ottamaan itse velkaa. Lisäksi suomi on sitoutunut miljardeilla tukemaan eumaiden pankkeja konkurssin uhatessa. Suomen osuus on eun päätösvallasta parin prosentin luokkaa eli suomi tekee niin kuin eu päättää eikä siihen ole mitään sanomista. Myös lainsäädännöstä 80 prosenttia tulee eulta. Myös pakolaiset tulee eulta. Kyllä eu purkautuu pian koska se ei ole enään kenenkään etu mutta suomalaiset eroaa viimeisenä koska suomi on hölmölä. Tietysti euiin on ukraina tulossa ilmaisen rahan toivossa vaikka eu on rahoittanut sitä 10 miljardilla, turkki on ikuinen ehdokas, kosovoa ei huoli kukaan mihinkään eikä georgiaa eikä albaniaa ja makedonialle liittymisestä ei hyötyä muille poliittiselle eliitille niinkuin monessa itäeuroopan maassa on käynyt.

        Lykkäät pötyä!

        1. Suomen osuus Kreikan lainoista oli yksi miljardi, kun budjetti oli 50:n ja kansantulo 200 miljardin luokkaa.Tuki ei heilauttanut Suomen talouttaa millään tavalla.

        2. Pankit eivät ole valtioiden vastuulla.

        3. EU:ssa päätetään demokraattisesti tiettyjen sääntöjenmukaan. Ei ole tilannetta EU vastaan Suomi.

        4. Lait säädetään yhdessä. Samoin pakolaispäätökset tehdään yhdesssä.

        5. Ukraina ja Turkki eivät ole tulossa jäseniksi. Muut käsitellään asianmukaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lykkäät pötyä!

        1. Suomen osuus Kreikan lainoista oli yksi miljardi, kun budjetti oli 50:n ja kansantulo 200 miljardin luokkaa.Tuki ei heilauttanut Suomen talouttaa millään tavalla.

        2. Pankit eivät ole valtioiden vastuulla.

        3. EU:ssa päätetään demokraattisesti tiettyjen sääntöjenmukaan. Ei ole tilannetta EU vastaan Suomi.

        4. Lait säädetään yhdessä. Samoin pakolaispäätökset tehdään yhdesssä.

        5. Ukraina ja Turkki eivät ole tulossa jäseniksi. Muut käsitellään asianmukaisesti.

        Entistä pöljempää sönkötystä, miljardi on muka pieni raha suomelle ja kuitenkin se on 2% valtion budjetista muiden velkoihin. Kreikalle annettu laina meni saksalaisten ja ranskalaisten pankkien sijoitusten pelastamiseen kreikassa ja muka valtiot ei vastuussa pankkien veloista, aina kun pankki uhkaa mennä konkkaan niin valtio verorahoilla pelastaa sen ja eulla on pakkisektorin vakavaraisuutta varten rahasto johon suomikin on sitonut miljardeja varojaan. Suomi on sitoutunut rahoittamaan 20 miljardia erilaisia eun pystyssäpitämiseen tähtääviä operaatioita. Kyllä ne lait ensin hyväksytään eussa ja suomen eduskunta hyväksyy ne kumileimasina suomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entistä pöljempää sönkötystä, miljardi on muka pieni raha suomelle ja kuitenkin se on 2% valtion budjetista muiden velkoihin. Kreikalle annettu laina meni saksalaisten ja ranskalaisten pankkien sijoitusten pelastamiseen kreikassa ja muka valtiot ei vastuussa pankkien veloista, aina kun pankki uhkaa mennä konkkaan niin valtio verorahoilla pelastaa sen ja eulla on pakkisektorin vakavaraisuutta varten rahasto johon suomikin on sitonut miljardeja varojaan. Suomi on sitoutunut rahoittamaan 20 miljardia erilaisia eun pystyssäpitämiseen tähtääviä operaatioita. Kyllä ne lait ensin hyväksytään eussa ja suomen eduskunta hyväksyy ne kumileimasina suomessa.

        1. Kreikan tukimiljardi ei vaikuttanut yhtikäs mitään Suomen valtion finansseihin. EU-vihaajille Kreikan pelastaminen on katkera pala, mikä todistaa sen onnistumisen.

        2.Valtiolla ei ole velvollisuutta pelastaa pankkeja. Suomessakin katosivat möhläyksiinsä SKOP ja KOP ja muitakin. Toisaalta nykyaikainen yhteiskunta ei toimi ilman luotettavaa pankkijärjestelmää.Siksi valtiot kantavat siitä murhetta.

        3. Suomen osuus EU:n EVVR-vakuusrahastossa on 2 miljardia eli pikkupennejä.

        4. Lait säädetään EU-parlamentissa kaikkia jäsenmaita koskeviksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. Kreikan tukimiljardi ei vaikuttanut yhtikäs mitään Suomen valtion finansseihin. EU-vihaajille Kreikan pelastaminen on katkera pala, mikä todistaa sen onnistumisen.

        2.Valtiolla ei ole velvollisuutta pelastaa pankkeja. Suomessakin katosivat möhläyksiinsä SKOP ja KOP ja muitakin. Toisaalta nykyaikainen yhteiskunta ei toimi ilman luotettavaa pankkijärjestelmää.Siksi valtiot kantavat siitä murhetta.

        3. Suomen osuus EU:n EVVR-vakuusrahastossa on 2 miljardia eli pikkupennejä.

        4. Lait säädetään EU-parlamentissa kaikkia jäsenmaita koskeviksi.

        Jos parlamenttijäsenillä ei ole veto-oikeutta niin sieltähän voi tulla.vähän vaikka millainen laki suomessa noudatettavaksi.


    • Anonyymi

      Eivätte peru .Ovatte ilmoittanee että lokakuun loppuun lähteevät Eu:sta.Sunday Times utimoi salaisista uutista ,jokka ei näytä olevan kovin salasia kun ovatte ton lehden palstalle pääsee et kaaos tulee ruokapula muodos,mut jot ku toltapaa on uutisoitu nii luultvammi on jonku huru ukon propgandaa ,jot meni löysä housuu ja asia viel muuttus.

      https://yle.fi/uutiset/3-10927168

      • Anonyymi

        Saisikohan saman suomeksi? En puhu persua.


    • Anonyymi

      Murto-osa kansasta haluaa perua brexitin. Britaniassa on 65 miljoonaa asukasta. Pieni osa kansasta ei ymmärrä hävinneensä kansanäänestyksessä.

      • Anonyymi

        Brexitiä vastan oli 48 % äänestäneistä. Aika iso osa.
        Nyt on enemmistö EU-jäsenyyden kannalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe