Orpon ja Sipilän enkelinsiivet tipahtavat taas vaalien jälkeen....

Vaalinaamiaiset

.....ja vaihtuvat pyövelin huppuun. Sipilän hallitus nosti valtion velan 100 miljardista 107 miljardiin euroon ja leikkasi pienituloisilta ihmiseltä ja jakoi valtionvelan lisäsäksen ja leikkaukset yrityksille.

Sellaisia ovat vaalinaamiaiset.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaalinaamiaiset

      Voi tuota Sipilän ja Orpon pyhyyden määrää näin vaalien alla. Voi taivasten valtakunta. Neljä vuotta oli aikaa tehdä toisin, mutta nyt esitetään enkeliä kun on vallit tulossa. Vaalinaamiaiset on erittäin hyvä sana.

    • on-niin-älyvapaata

      Paljonko nousi työttömyys ja talous Sipilän hallituksen aikana? Tekivät kaikkien asiantuntijoidenkin ennustusteiden vastaisesti mahdottoman,
      eli ylittivät työllisyysaste lupauksen .
      1% nousu työllisyysasteeseen tekee 1miljardin valtion kassaan!!!
      Pitkäaikaistyöttömyys, nuorisotyöttömyys, syrjäytyneisyys väheni!!!

      Edell. hallitusten aikana kasvoi vain valtionvelka ja työttömyys!!! Sekä kauna, mikä lumipalloefektillä on kasvatettu systemaattisesti kansaa kahtia jakavaksi vihaksi.

      Ketkä vinkuu ja vikisee? he jotka luulevat sossu-tukien olevan ilmaisia, riittäviä hyvään elantoon, näkemättä sen eteen mitään vaivaa, saavutettuina etuja eläke-ikään asti.
      Kaikki kuvittelevat olevansa oikeutettuja elämään ilmaiseksi, oikein perustuslaillinen oikeus saada ilmaiseksi elellä ja valtio maksaa.
      Sossutuet on alunperin tarkoitettu vain TILAPÄISEKSI AVUKSI omille kansalaisille. Jotkut puolueet ovat katsoneet Suomen olevan rikas maa, jonka rahoja voi jakaa sinne tänne, ilman minkäänlaista vastuuta. Samat puolueet ovat jakamassa sitä runsaskätisesti taas, niin runsaskätisesti, ettei kyetä hintalaskelmaa tekemään maailmanparannus-intoilulle, kun on saatu vapaus vedota; "ihmisoikeuksiin", "rasisminvastaisuuteen" ja "maapallon tuhoutumiseen"on lupa sivuuttaa mitä tämä tulee maksamaan Suomen yhteiskunnalle, mikä vaikutus on Suomen kansalle 10-20v. päästä.
      Orpon ja Sipilän suurin virhe oli unohtaa kansalaisten hätä turvapaikanhakijoiden suhteen. Saman hädän sivuutti valtamedia tahallisesti ja uutisoiden negatiiviset tapahtumat suomalaisten tekemiksi, suomalaisia syyllistäen ja samalla kaunistellen turvapaikanhakijoiden "hyödyllisyyttä", "hyvyyttä". Kääntäen jopa terroristiteon vain puukotukseksi ja hehkuttaen ruotsalaista turvista"sankariksi". Mikä loppujen lopuksi olikin huijari.

      Miksi valtion velka kasvaa? Meillä ei ole sotea tehty alunperin muiden kuin omien kansalaisten tarpeeseen. Meidän eläkkeet on alunperin tehty matalammalle eliniän ennusteelle, nekin omille kansalaisille. Sos.turvat on myös tehty omille kansalaisille, tilapäiseen hätään.
      Meidän työlait ja säännöt, verotulot on tehty meidän kansan hyväksi, ei ulkomaalaisten hyväksikäytettäviksi.

      Ketkä ovat nämä Suomea sitovat, suomalaisia polkevat, kansainväliset sopimukset solmineet? Sopimukset, joiden mukaan on Suomen lakia rukattu?
      Milloin on tehty sopimus (ketkä sen on päättänyt ja kuka allekirjoitanut?), että turvapaikanhakijan/siirtolaisten/maahanmuuttajien/oleskelu luvattomien rikollisten oikeus menee Suomessa, suomalaisten edelle?

    • sentakiapersut

      Ylipäätään peräkkäiset kokoomushallitukset on tuhonneet Suomen siihen tilaan, missä se nyt kituuttaa ! Ja kun kansan (mutta MINKÄ kansan)ehdokkaiden pitäisi kysyä ihan vaan yksinkertaista kysymystä :MIHIN verovarat ohjautuu ! Eihän voi myöskään luvata satasta sinne ja satasta tänne, kun rahaa ei ole ! Eli meidän kaikkien verovarat ohjautuu nykyiseen hyödyttömään haittamaahanmuuttoon ja toimimattomaan EU:hun, niin tästä olisi muidenkin kuin rohkeiden perussuomalaisten hyvä lähteä ratkaisemaan toimivampaa Suomea, mutta ei ! Kaikki muut puolueet ,paitsi rohkea perussuomalaiset, hyssyttelee ongelmia, sensuroi ja nimittää räikeästi Suomen sananvapautta jopa vihapuheeksi (mitä se on ?) ja kumartaa EU:n edessä syvään ja hartaudella, no... se onkin tulevalle ajalle hyvää harjoitusta !

    • Anonyymi

      Demarileirissä on paljon pahaa puhuvia ihmisiä, al-Taeen kommentit ovat haukkuja tiettyyn suuntaan. Rinteen sanomat: koulutuksen kunnianpalautus ja markkinamalli jatkavat "työläisen selkänahasta" retoriikkaa, joka on yhtä tuomittavaa kuin al-Taeen kommentit. Samanlaista höpö höpö puhetta. Hallitukseen tarvitaan tekijämiehiä eikä marjanpoimijoita.

    • Anonyymi

      Mistä se Orpo repi nuo ökymaasturit tuonne liikenteeseen ollessaan pääministerinä. Hirveällä rahanjaolla yrityksille ja leikkaamalla kansalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe